Køb Sims 3 grundpakke

Du er her » Forside » Din guide til Sims 3 » Køb Sims 3 grundpakke

The Sims 3 er det verdensomspændende computerspil fra EA og Maxis der har vundet indpas hos børn, unge og gamle lige siden det første Sim spil udkom i 2000. Siden Sims 3 udkom er der kommet en lang række Sims 3 udvidelsespakker som man kan købe for at få ekstra features til spillet.

 

Det skal du bruge

The Sims spillene er delt op i grundspil, udvidelsespakker og ekstra pakker. For at kunne spille The Sims 3 kræver det, at du har købt grundspillet Sims 3. Når du først har købt Sims 3 grundspil, så kan du efterfølgende købe udvidelsespakker og ekstrapakker som giver dig nye funktioner, objekter og spilmuligheder der kan gøre Sims 3 spillet endnu sjovere at spille. Efter du har købt Sims 3 vil du opleve, at der kommer opdateringer som retter fejl og mangler i spillet, så dem bør du altid sørge for at installere.

 

Køb Sims 3 online her

Sims 3 kan købes online hvor du kan finde de bedste priser og tilbud på spillet, og det fås til Mac såvel som PC. Spillet er internationalt, og det betyder at du kan spille Sims 3 på dansk, engelsk eller et hvilket som helst andet sprog du kunne have lyst til.

Ved køb af Sims 3 kan du enten modtage det fysisk, altså på en CD-rom, eller du kan vælge at downloade det via Origin så du slipper for den bøvl der kan være med CD’erne – det er fuldstændig op til dig og gør ingen forskel i hvad du får i selve spillet.