Teenager bliver bortført af rumvæsner

bortført af rumvæsner

bortført af rumvæsner

Så skete det! Første gang en af mine simmere bliver bortført af rumvæsner, og så skete det endda uden at jeg havde gjort noget særligt i det øjeblik. Jeg nåede at optage en lille video af hvordan det foregik som du kan se herunder.

 

Det var der blevet gjort tidligere

 • Jeg havde placeret 2 store rumsten rundt i huset mine simmere havde fundet
 • Et rumvæsen var kommet på besøg få dage før og faderen i huset snakkede med med det

 

At det var min teenagesøn i huset der blev bortført er derfor fuldstændig tilfældigt, og der var 2 voksne mænd i huset. Og ingen havde kigget i teleskop eller lignende.

 

/Mille

Article Tags :
Læs flere indlæg

19 kommentarer

 1. laura siger:

  mine simmere er allerede blevet bortført et par gange nu men Tillykke og fik han en god humørstump eller en dårlig en??

 2. Menna siger:

  Hvad kan man gøre for at rumvæsenerne kommet og kidnapper én? Jeg har aldrig prøvet det før :-(

 3. Nanna siger:

  Er det kun mænd der bliver gravide?

 4. Laura siger:

  Ville så gerne prøve det! ;)

 5. NIna siger:

  Har prøvet det flere gange. Det grineren nok. ^^

 6. Pernille siger:

  Du burde være glad for, at det kun er sket én gang. Jeg har en simmer, som er blevet bortført 3 gange, og HAN bliver ALTID gravid -.- Meget forstyrrende. Men man kan jo så vælge om man vil beholde ‘barnet’.

 7. Laura siger:

  jeg vil vildt gerne have en af mine simmere til at blive bortført, men hvordan gør jeg?????

 8. Lulemus siger:

  Menna og Laura. Man kan samle rumsten, som man placerer på ens grund eller kigge i teleskobet, for at øge chancerne for at blive bortført:)

 9. Mathilde siger:

  Hvor for man de der rumsten fra?

  • The Sims Leksikon siger:

   De ligger rundt omkring i byen ligesom metaller, ædelstene osv. gør. Du får en besked om at det er en rumsten i stedet for at det er sølv f.eks. :-)

 10. louise siger:

  kan teen blive gravid med rumvæsener

 11. Parmis siger:

  Skal man have en udvideslsepakke for at rumvæsene kommer eller er det bare noget i spillet. Fordi har oplevet et par gange om natten mens mine to simmere sov, at der pludselig kom en ufo og en astrunaout. Ved ikke om han var et rumvæsen.. Var for bange til at se efter :-D

 12. Pige der vil blive bortført siger:

  Kan man blive bortført i aftenunderholdning, byliv, eller verdenseventyr

 13. Malou siger:

  Nej dsv. Det er kun med årstider;( Men min mandlige simmer flirter med et rumvæsen som er flyttet ind i huset men når jeg trykker på dens ufo i inventar listen og der står “Bortfør Simmer” er knappen grå og der popper noget op hvor der står:

  “Ingen af de simmere du kender, er hjemme, og kan bortføres for øjeblikket”

  Selvom de begge er hjemme? Kender i noget til det:O

 14. Rosa siger:

  Nu er min mand blevet bortført 4 eller 5 gange. Han er ikke blevet gravid en eneste gang.
  Jeg vil rigtig gerne have at han bliver gravid, kan man gøre noget så han bliver gravid eller er det noget som sker automatisk selv?? :-)
  Det er sims 3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *