Teenager bliver bortført af rumvæsner

Du er her » Forside » Sims 3 » Sims 3 Universitetsliv » Teenager bliver bortført af rumvæsner

bortført af rumvæsner

Så skete det! Første gang en af mine simmere bliver bortført af rumvæsner, og så skete det endda uden at jeg havde gjort noget særligt i det øjeblik. Jeg nåede at optage en lille video af hvordan det foregik som du kan se herunder.

 

Det var der blevet gjort tidligere

 • Jeg havde placeret 2 store rumsten rundt i huset mine simmere havde fundet
 • Et rumvæsen var kommet på besøg få dage før og faderen i huset snakkede med med det

 

At det var min teenagesøn i huset der blev bortført er derfor fuldstændig tilfældigt, og der var 2 voksne mænd i huset. Og ingen havde kigget i teleskop eller lignende.

 

/Mille

19 Comments

 1. Rosa 20. august 2015 at 16:36 - Reply

  Nu er min mand blevet bortført 4 eller 5 gange. Han er ikke blevet gravid en eneste gang.
  Jeg vil rigtig gerne have at han bliver gravid, kan man gøre noget så han bliver gravid eller er det noget som sker automatisk selv?? :-)
  Det er sims 3

 2. Malou 26. oktober 2014 at 11:59 - Reply

  Nej dsv. Det er kun med årstider;( Men min mandlige simmer flirter med et rumvæsen som er flyttet ind i huset men når jeg trykker på dens ufo i inventar listen og der står “Bortfør Simmer” er knappen grå og der popper noget op hvor der står:

  “Ingen af de simmere du kender, er hjemme, og kan bortføres for øjeblikket”

  Selvom de begge er hjemme? Kender i noget til det:O

 3. Pige der vil blive bortført 2. marts 2014 at 15:01 - Reply

  Kan man blive bortført i aftenunderholdning, byliv, eller verdenseventyr

 4. Parmis 17. februar 2014 at 20:49 - Reply

  Skal man have en udvideslsepakke for at rumvæsene kommer eller er det bare noget i spillet. Fordi har oplevet et par gange om natten mens mine to simmere sov, at der pludselig kom en ufo og en astrunaout. Ved ikke om han var et rumvæsen.. Var for bange til at se efter :-D

  • Sims Leksikon 17. februar 2014 at 20:56 - Reply

   Ja du skal have Årstider installeret for at kunne få rumvæsener på besøg.

Leave A Comment