Tag gameplay billeder mens du spiller Sims

Hvis du har spillet Sims før, så kender du også den almindelige screenshot funktion – hvis ikke kan du læse hvordan du bruger den her. Men her på det seneste har vi fået en del spørgsmål omkring andre værktøjer til at tage screenshots i Sims, og hvad det er for et vi selv bruger. Vi har fortalt om programmet hist og her, og det er faktisk så simpelt at vi slet ikke tænkte det behøvede et indlæg – men det er der blevet efterspurgt, og så kommer det naturligvis!

Vi bruger et program der hedder Fraps som findes i en gratis version og en betalt version (vi har den betalte). Det fungerer udelukkende på Windows, så du kan altså ikke bruge det hvis du har en Mac.

Så hvad er det Fraps kan som den indbyggede screenshot funktion i Sims 3 ikke kan? Fraps kan tage screenshots og filme hele skærmen, hvor Sims 3 screenshot funktionen altid skærer panelet i bunden fra. Fraps er derfor perfekt for os, når vi f.eks. tager billeder eller laver videoer der viser hvordan man justerer sine indstillinger, stamtræet, hvordan man bruger en snydekode til langtidslykkepoint og så videre. Det ville vi aldrig kunne gøre med den indbyggede screenshot funktion i spillet.

Derudover filmer det i langt højere kvalitet, og det endelig produkt bliver altså væsentlig bedre. Win win!

fraps-billeder

Sådan ser Fraps ud når det kører i baggrunden. Man kan selv bestemme hvilke F-taster man vil bruge til henholdsvis film og screenshot – og der er sikkert også adskillige andre indstillinger man kan lege med, som vi slet ikke har kastet os over endnu.

 

> Download Fraps her

 

 

Læs flere indlæg

11 kommentarer

 1. Maria siger:

  Er det dette program man skal bruge hvis man fx vil lave en gameplay video til youtube? Går det ud over hastigheden i spillet? Og kunne i ikke lave et indlæg om hvordan man laver gameplay videoer – Både med lyd optaget imens man spiller og med voice over? Og hvilket program skal man redigere i? :) Tak for en altid god og informativ side (y)

  • Sims Leksikon siger:

   Ja det kan man sagtens bruge til det. :) Det går ikke ud over hastigheden nej. Vi ville gerne lave sådan et indlæg, men grunden til vi har efterlyst personer til at lave de videoer er fordi, vi simpelthen ikke har erfaring med det selv ;) Så det må desværre blive et nej, vi er dog åbne over for hvis der er nogle derude der skulle have lyst til at lave en guide til hvordan man gør. :)

 2. Julie siger:

  Jeg bruger Camtasia Studio, det er Gratis og supernemt (når man lige får den lært at kende) jeg fik den anbefalet af en computer-ekspert og nu anbefaler jeg jer den :)

 3. Simone siger:

  Det stamtræ der. Er det fra en 100 baby challenge eller sådan noget, for det er da helt sindssygt så mange børn den simmer har!

 4. Alberte siger:

  Hej, jeg forstår ikke hvordan jeg får sims 3 schreenshots?

 5. Alberte siger:

  Okay, tak.

 6. camille siger:

  Kan man stadigvæk filme, selv om det er den gratis version. Og kan man ligge det ind på youtube hvis man altså kan filme. :)

 7. camille siger:

  Ok tak :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *