Tag gameplay billeder mens du spiller Sims

Du er her » Forside » Sims 3 tips & tricks » Tag gameplay billeder mens du spiller Sims

Hvis du har spillet Sims før, så kender du også den almindelige screenshot funktion – hvis ikke kan du læse hvordan du bruger den her. Men her på det seneste har vi fået en del spørgsmål omkring andre værktøjer til at tage screenshots i Sims, og hvad det er for et vi selv bruger. Vi har fortalt om programmet hist og her, og det er faktisk så simpelt at vi slet ikke tænkte det behøvede et indlæg – men det er der blevet efterspurgt, og så kommer det naturligvis!

Vi bruger et program der hedder Fraps som findes i en gratis version og en betalt version (vi har den betalte). Det fungerer udelukkende på Windows, så du kan altså ikke bruge det hvis du har en Mac.

Så hvad er det Fraps kan som den indbyggede screenshot funktion i Sims 3 ikke kan? Fraps kan tage screenshots og filme hele skærmen, hvor Sims 3 screenshot funktionen altid skærer panelet i bunden fra. Fraps er derfor perfekt for os, når vi f.eks. tager billeder eller laver videoer der viser hvordan man justerer sine indstillinger, stamtræet, hvordan man bruger en snydekode til langtidslykkepoint og så videre. Det ville vi aldrig kunne gøre med den indbyggede screenshot funktion i spillet.

Derudover filmer det i langt højere kvalitet, og det endelig produkt bliver altså væsentlig bedre. Win win!

fraps-billeder

Sådan ser Fraps ud når det kører i baggrunden. Man kan selv bestemme hvilke F-taster man vil bruge til henholdsvis film og screenshot – og der er sikkert også adskillige andre indstillinger man kan lege med, som vi slet ikke har kastet os over endnu.

 

> Download Fraps her

 

 

11 Comments

 1. camille 19. februar 2015 at 19:59 - Reply

  Ok tak :)

 2. camille 19. februar 2015 at 14:56 - Reply

  Kan man stadigvæk filme, selv om det er den gratis version. Og kan man ligge det ind på youtube hvis man altså kan filme. :)

  • Sims Leksikon 19. februar 2015 at 18:50 - Reply

   Ja men vist kun i op til 30 eller 60 sekunder.

 3. Alberte 24. januar 2015 at 19:18 - Reply

  Okay, tak.

 4. Alberte 24. januar 2015 at 17:16 - Reply

  Hej, jeg forstår ikke hvordan jeg får sims 3 schreenshots?

  • Sims Leksikon 24. januar 2015 at 17:36 - Reply

   C / Fraps / Screenshots

 5. Simone 7. september 2014 at 15:56 - Reply

  Det stamtræ der. Er det fra en 100 baby challenge eller sådan noget, for det er da helt sindssygt så mange børn den simmer har!

  • Sims Leksikon 7. september 2014 at 17:09 - Reply

   Det er det ja. Det er fra den første 100 Baby Challenge her på Simsleksikon. :)

 6. Julie 25. juli 2014 at 19:19 - Reply

  Jeg bruger Camtasia Studio, det er Gratis og supernemt (når man lige får den lært at kende) jeg fik den anbefalet af en computer-ekspert og nu anbefaler jeg jer den :)

 7. Maria 24. juli 2014 at 10:38 - Reply

  Er det dette program man skal bruge hvis man fx vil lave en gameplay video til youtube? Går det ud over hastigheden i spillet? Og kunne i ikke lave et indlæg om hvordan man laver gameplay videoer – Både med lyd optaget imens man spiller og med voice over? Og hvilket program skal man redigere i? :) Tak for en altid god og informativ side (y)

  • Sims Leksikon 24. juli 2014 at 10:52 - Reply

   Ja det kan man sagtens bruge til det. :) Det går ikke ud over hastigheden nej. Vi ville gerne lave sådan et indlæg, men grunden til vi har efterlyst personer til at lave de videoer er fordi, vi simpelthen ikke har erfaring med det selv ;) Så det må desværre blive et nej, vi er dog åbne over for hvis der er nogle derude der skulle have lyst til at lave en guide til hvordan man gør. :)

Leave A Comment