Sims 4 systemkrav

Du er her » Forside » Sims 4 nyheder » Sims 4 systemkrav

Vi har ventet længe på at få noget at vide omkring hvilke systemkrav der var til ens computer, for at kunne køre Sims 4. En sød læser, Maibrit, gjorde os netop opmærksomme på at det er offentliggjort nu. Tak til Maibrit, og værso’ til de mange af jer der har ventet på det! :)

Som I vil kunne se, så er Mac OS ikke på listen over operativsystemer, så Sims 4 kommer ikke til at kunne køre på Mac – i hvert fald ikke fra start.

 

 

Minimum Sims 4 systemkrav (Det skal du have)

Krav: Du skal have forbindelse til internettet for at aktivere produktet 

Operativsystem: Windows XP (SP3), Windows Vista (SP2), Windows 7 (SP1), Windows 8 eller Windows 8,1 

Processor: 1,8 GHz Intel Core 2 Duo, AMD Athlon 64 Dual-Core 4000+ eller tilsvarende (spillet kræver 2,0 GHz Intel Core 2 Duo, 2,0 GHz AMD Turion 64 X2 TL-62 eller tilsvarende i computere med integreret grafikkort) 

Hukommelse: Mindst 2 GB RAM 

Harddisk: Mindst 9 GB ledig harddiskplads med mindst 1 GB ekstra plads til brugermateriale og gemte spil. 

DVD-drev: DVD-DREV kræves kun til installation 

Grafikkort: 128 MB RAM på grafikkortet og understøttelse af Pixel Shader 3,0. Understøttede grafikkort: NVIDIA GeForce 6600 eller bedre, ATI Radeon X1300 eller bedre, Intel GMA X4500 eller bedre 

Lydkort: Kompatibilitet med DirectX 9,0c 

 

 

Anbefalede systemkrav til Sims 4

EA har endelig offentliggjort deres anbefalede systemkrav til Sims 4, på deres hjemmeside. Hvad betyder det? Ja det betyder ikke, at det er det du SKAL have for at kunne spille spillet, det betyder bare, at det er deres anbefalinger for at du kan spille det bedst muligt.

Har du spørgsmål til, om det du har nu også passer sammen med de anbefalede systemkrav herunder, så foreslår vi at du hiver fat i en der er klog på computere, eller skriver en kommentar herunder og ser om der sidder andre derude der ved noget om det. Teknikken er ikke vores specialitet, så vi vil formentlig ikke kunne svare jer. Du kan også prøve at køre testen ‘Can you run it’ her, vær dog opmærksom på, at den ikke kan give dig et korrekt svar så snart der er mere end én udvidelsespakke, eller hvis du installerer yderligere indhold, f.eks. fra store eller lignende.

 

Anbefalede systemkrav til Sims 4

 • Styresystem: Windows 7,8, eller 8.1 64 Bit
 • Processor: Intel Core i5 eller hurtigere
 • Hukommelse: 4 GB RAM
 • Harddisk: Mininimum 9 GB ledig plads, med mindst 1 GB ekstra plads til brugermateriale og dine gemte spil
 • Grafikkort: NVIDIA GTX 650 eller bedre
 • Lydkort: Kompatibilitet med DirectX 9,0c
 • DVD drev: Kræves kun til installation med CD-rom

 

 

Har du problemer med Sims 4 og drejer det sig om tekniske problemer med computer, origin eller lignende anbefaler vi dig altid at tage kontakt EA support, da de er de eneste der kan hjælpe med det.

 

92 Comments

 1. Suzan 15. maj 2019 at 16:53 - Reply

  Hejsa, jeg har virkelig et vigtigt spørgsmål! Hvilken computer ville i/du anbefale til sims 4? Please svar.

 2. Nadia 23. august 2018 at 11:55 - Reply

  Hej derude

  Jeg er elendig til det med computere og ved ikke ret meget om det. Men mit spørgsmål er, kan man spille sims selvom operativsystemet er fx Windows 10 selvom der står kravet er, 7 eller 8.

  Hilsen Nadia

 3. Caja 8. august 2016 at 08:36 - Reply

  Hej Anja og Mille!

  Jeg har lige installeret The Sims 4, og var virklig spaendt på at spille det. Da det var installeret trykkede jeg spil, der kom sort skaerm, og musen var i midten og ´´taenkte´´
  så kom jeg tilbage til skrivebordet og der var en besked hvor der stod
  – Kan ikke starte: Origin koerer ikke lige nu. Soerg for, at Origin er aktiveret, inden du proever på at spille The Sims 4 – ved ikke hvad jeg skal goere!! håber at i kan hjaelpe eller anbefale noget.. Har taenkt på at geninstalere Origin og Sims 4?? PS beklager at jeg ike kan lave ae og oe!

  håber at i kan hjaelpe:)
  hilsen Caja

  • Sims Leksikon 14. august 2016 at 13:50 - Reply

   Hej Caja,
   Prøv at ringe til EA supporten, så kan de formentlig hjælpe dig :)

 4. Cecilie 2. april 2016 at 18:26 - Reply

  Hej med jer (derude)! Jeg ved ikke hvorfor men jeg har lige lavet en voksenkonto, på en ny computer. Jeg har downloadet sims 4 igen og efter jeg har downloadet det på min nye computer er grafikken for det 1. ret dårlig, uanset om jeg sætter den op eller ned? Nogen idé til hvorfor?

  Jeg har også et problem med sims igen, at når jeg spiller inde i verdenen er den ekstremt langsom og var den ikke på min gamle computer. Ved ikke om det er noget man skal lære og leve med, men om der var nogle kloge/freaks til sims 4 der vidste hvad man kunne gøre hehe? – Håber i kan hjælpe, tak på forhånd.

 5. Mathilde 19. februar 2016 at 19:06 - Reply

  Jeg vil rigtig gerne vide om man kan spille sims 4 på en MacBook air, som er helt ny?
  Da jeg lige har fået en, men er ikke sikker på om jeg kan installere det uden at det hele går i stykker ?:-)

  • Cecilie 2. april 2016 at 18:27 - Reply

   Hej Mathilde! Håber det er ok jeg svare. Men jeg har en veninde som også har en macbook air, og hun har downloadet sims 4 på den.
   Der sker ikke noget ved det overhovedet, du kan godt downloade sims 4 uden din computer går helt ned. – Bare tag det helt roligt! ;-))

  • Cecilie 2. april 2016 at 18:29 - Reply

   Hej Mathilde! Du skal ikke være bange for at installere det, jeg har en veninde der har en macbook air og det køre helt fint og ganske udmærket! Bare tag det rolig, din computer crasher ikke eller bryder sammen på nogen måder. :-)

 6. Katrine 11. december 2015 at 17:07 - Reply

  Min datter har installeret sims4 men nu kan hun ikke komme ind på det spillet siger det ikke kan køre- kan hun sætte dvd i min computer og installere her eller spille fra dvd’en?

  • Sims Leksikon 13. december 2015 at 18:29 - Reply

   Det oplagte vil være at prøve og køre dvd’en i en anden computer – for at se om det er selve cd-rommen der er beskadiget eller om det er hendes computer der giver problemet. Fremadrettet kan vi kun anbefale jer at købe digitale udgaver af spillene – for så undgår man fuldstændig alle de problemer der kan være med en cd-rom (den forsvinder, bliver beskadiget etc)

 7. Louise 28. november 2015 at 11:57 - Reply

  Ville Sims 4 kunne komme til at køre på en Chromebook?

 8. Cecilia 5. september 2015 at 18:16 - Reply

  Jeg har fået Sims 4 til PC – virker det til Mac også?

 9. Nanna 25. maj 2015 at 20:12 - Reply

  Mit sims spil er idag begyndt på noget mærkeligt, så at jeg ikke kan komme ind på min familie og spille. Den åbner spillet “normalt”, også trykker jeg på ‘play’ knappen. Så plejer den at komme ind på hvilken by man gerne vil vælge… Men den går så direkte ind byen, som jeg sidst spillede med en familie i. Så trykker jeg på ‘spil på denne familie’, men den går så istedet ud der hvor at man vælger by??… Ved i hvordan at jeg kan få det til at fungere igen? måske afinstallere det? kan det have noget at gøre med at vi er 2 der spiller på samme Origin bruger?

  • Cecilie 2. april 2016 at 18:31 - Reply

   I kan ikke være 2 der spiller på samme bruger, uden at der ville blive problemer. Mit råd er at i skal ikke være 2 der spiller fordi det kan godt have noget at gøre med at hende den anden er inde på spillet samtidig med dig og derfor går der fejl osv i spillet.
   Det ville helt klart være bedst hvis i ikke var 2 der spillede på samme bruger, det er ivertfald mit råd. :-)

  • Dennis Johansen 23. juni 2018 at 17:51 - Reply

   slet alle dine savers filer i Dokumenter/Electronic Arts/The Sims 4/saves og start på ny, det må jeg gøre for nå der kommer opdateringer kan, selve sims spillet ikke være med og man må starte på ny for at få spillet mere stabilt men nå du sletter dem er dit gamle spil slette for evig så tæng før du gør

 10. Katja 23. maj 2015 at 17:26 - Reply

  Hej.
  Jeg ville høre om man kan spille sammen, fordi min søsters pige og jeg spiller sims på hver sin computer også kom vi til at tænke på om man kunne spille sammen altså møde hinanden o.s.v når vi er online..
  HJÆLP hurtig

  • Sims Leksikon 23. maj 2015 at 19:55 - Reply

   Nej det kan I desværre ikke :)

Leave A Comment