Sunlit Tides – En eksotisk verden i Sims 3

Du er her » Forside » Sims 3 » Sunlit Tides – En eksotisk verden i Sims 3

En paradisø uden at have Sims 3 Paradisøen, det er hvad Sunlit Tides kan give dig – eller give dig endnu en paradisø hvis du nu er så heldig at have udvidelsespakken. Sunlit Tides er en af de efterhånden mange verdener i Sims 3, som kan give dig nye udfordringer og underholdning i The Sims – samtidig med der bliver skruet helt op for ø-livet, og lad os være helt ærlige, hvem drømmer sig ikke væk til en paradisø af og til? Det gør vi i hvert fald!

solnedgang-sunlit-tides

Sunlit Tides – en paradisø til Sims 3

Jungle, eksotiske bungalows, villaer med havudsigt og hyggelige aktiviteter på stranden. Strandlivet og ø-livet er perfekt til livsnyderen, hvad end det er at slappe af med ens udkårne på stranden under en palme og se solen gå ned, eller udforske øens frodige natur, leder efter gemte skatte osv.

Sunlit Tides blev udgivet den 23. august 2012 via Sims store, så vi har her at gøre med en efterhånden gammel kending, som dog ikke desto mindre stadigvæk er en super fed verden at bo i. Det er en halvpebret pris man må betale, nemlig 2.450 simpoint for standard pakken eller 4.350 simpoints for guldpakken. Med guldpakken får du flere sjove objekter såsom massagebord og dampsauna – så kan man vurdere om det er nok til man vil betale dét ekstra.

sunlit-tides-massage

sims-3-sunlit-tides

sunlit-tides-sims-3-verden

Inspireret af Hawaii, Fiji og Tahiti

Minder Sunlit Tides dig om øer rundt omkring i verden? Vores første tanke var “wauw, Hawaii!” – og det er lige præcis også øer som Hawaii, Fiji og Tahiti som skaberne har ladet sig inspirere af. De fleste Simmerne på øen går rundt på bare tæer uanset om det er afslappet tøj de har på eller formelt tøj, der kan man tale om total afslapning.

I Sunlit Tides finder du en moderne lille by downtown, som naturligvis indeholder alle de nødvendige og sædvanlige butikker og steder som du kender fra de andre Sims 3 verdener. Det er alt lige fra parker til søer, skole, festival plads, hospital osv.

 

Køb Sunlit Tides i dag

Så hvad siger du til det? Trænger dine Simmere til en tur væk fra det gamle nabolag? Så er Sunlit Tides en stensikker vinder. Du kan købe Sunlit Tides i store lige her.

sims-3-sunlit-tides-1   sunlit-tides-aktiviteter      sunlit-tides-verden-2

 Har du Sunlit Tides? Og i så fald, hvad synes du om den?

 

12 Comments

 1. Liva 7. februar 2015 at 08:35 - Reply

  Jeg ønskede den til jul, men fik den ikke da min familie ikke kunne finde den fysisk ;-)

 2. Emilie Mathilde 9. august 2014 at 11:52 - Reply

  hej simsleksikon.
  jeg kunne godt tænke mig sunlit tides men jeg kan ikke finde noget side at købe den på.
  please hjælp mig. <3 <3

 3. Frida 8. marts 2014 at 07:07 - Reply

  Hej sims leksikon og alle andre hvad for en verden synes i jeg skulle købe sunset tides, Roraing Heits eller hvad den nu hedder eller skal jeg købe hidden springs (undskyld hvis jeg har skrevet forkert)

  • Sims Leksikon 8. marts 2014 at 09:52 - Reply

   Det kommer næsten an på hvordan du kan lide at spille… Vores bedste råd er egentlig at se billeder fra de forskellige byer og måske kigge på de ekstra genstande der kommer med og se hvad du bedst kan lide. I hidden springs kom der jo f.eks. super sejt massagebord og sauna mens Roaring Heights har rutsjebanen osv. Alle tre verdener er rigtig fine efter vores vurdering. Men hvis du bedst kan lide det eksotiske bør du nok ikke vælge Hidden Springs.
   /Anja

   • Laura 8. november 2015 at 21:45 - Reply

    hidden springs mener du ikke sunlit tides. :-)

 4. Nikita 6. januar 2014 at 14:47 - Reply

  Det er en super fed og super flot ø :) den kan klart anbefales :-)
  Det er også en super fed verden hvis man er glad for pastel farver :D Jeg bruger ofte byen, da den er en af mine favoritter :D

 5. Bjarke 5. januar 2014 at 18:15 - Reply

  Den minder også lidt om den verden der hører med i Paradisøen, Denne er dog pænere synes jeg.

 6. Mig;D 5. januar 2014 at 15:35 - Reply

  Kan man godt købe sunlight tides i Dvd istedet for at købe den i Store?

  • The Sims Leksikon 5. januar 2014 at 15:40 - Reply

   Lige præcis sunlit tiden har vi ikke set som dvd desværre.

 7. Asta 5. januar 2014 at 14:46 - Reply

  Det ville jeg helt klart overveje nu da der desværre er en del tid til sims 4 også skal jeg snart have ny computer så den skulle gerne kunne køre lidt mere

  • Alessandra 9. marts 2014 at 13:31 - Reply

   Aner ikke hvor man kan købe verdener, please svar! Jeg har prøvet fona, expert og gamestop!

Leave A Comment