Karriere guide til Stylist professionen

Du er her » Forside » Sims 3 » Sims 3 Drømmejob » Karriere guide til Stylist professionen

sims 3 stylist karriere

Vi har fået rigtig (rigtig!) mange spørgsmål omkring stylist professionen der kom med Sims 3 Drømmejob. Mange af de spørgsmål lader til at dreje sig om problemer og fejl i professionen, og dét kan vi desværre ikke være behjælpelige med, men vi kan til gengæld give en guide til hvordan du tager styringen og gør din Simmer til en top stylist!

Som stylist vil din Simmer have stor indflydelse på hele nabolagets udseende, og få penge for at gøre det bedre. Simmere med egenskaben ‘karismatisk‘ vil have fordele i denne profession da din Simmer tit skal blive gode venner med deres nye kunder for at få lov til at  ordne hår, fuldende garderober og finde de helt rigtige accessories.

 

Sådan kommer du i gang

For at komme i gang som stylist skal du gå ned til salonen og søge et job, så simpelt er det faktisk!

Arbejdstider og jobtyper

stylist profession sims 3

Din Simmer vil have mulighed for at arbejde fra tirsdag til lørdag i tidsrummet 9-19. Du vil finde mulige arbejdsopgaver ved at kigge på kortet over byen og se de gul/orange ikoner på kortet.

Der er som regel op til 3 forskellige jobs ad gangen de kan udføre for at tjene penge og få mere erfaring. Simmerne vil spørge efter en særlig type makeover, f.eks. ny frisure eller nyt badetøj, eller måske en helt ny garderobe! Opfylder du deres ønske får du en positiv anmeldelse og muligheden for at tage billede af Simmerens nye look til dit portfolio. Din betaling kommer med det samme, og det er udover det ugentlige stipendium simmeren får hver søndag (se oversigt sidst i indlægget). Vær opmærksom på, at din Simmer godt kan fejle selvom du gør præcis det der er blevet bedt om – det er bare en del af jobbet.

Efterhånden som du stiger i niveau vil du låse op for nye muligheder og interaktioner.

 

Brug skitsebord og få erfaring

stylist profession skitsebord

Din Simmer behøver ikke at være PÅ arbejde for at få erfaring og tjene penge. Faktisk så kan du investere i et skitsebord og skitsere dig frem som stylist. Skitserne du laver kan blive placeret i dit portfolio, men det skulle ikke give det store og det kan derfor bedre betale sig at sælge dem.

Pengene du tjener ved at sælge skitserne vil ikke blive regnet med som penge du har tjent som stylist, derimod bare penge til husholdningen. Efterhånden som du stiger i niveau vil den enkelte skitse stige i værdi, og din Simmer vil blive bedre til at male.

 

 

Fuss no Muss styling station

stylist profession sims 3

Et andet redskab du kan investere i er “fuss no muss styling station

[Dansk oversættelse ønskes]. Det er ikke vigtigt for en nystartet stylist at købe den, da den koster 1500 simoleoner og ikke helt vægter op for det du kommer til at tjene på den.

Du kan købe en bare for sjov skyld og style Simmerne til dine fester, og den er ligeledes oplagt hvis du er glad for at lave historier og har brug for et bestemt look til nabolagets simmere.

 

At bygge et portfolio med success

Det er kun de jobs din simmer har udført med success, der kommer i dit portfolio, og det er ligeledes også kun unikke jobs der kommer med. Det vil sige, at 2 x badetøjs styling ikke kommer med, men kun den ene af dem. Derfor bør du prioritere de typer styling jobs du IKKE har prøvet før, højere end dem du har (eller dem du tidligere har fejlet i).

Vær opmærksom på præcis hvad det er klienterne spørg efter, og hold øje med info boksen i højre hjørne hvor der står en checkliste når du går ind i ‘styling mode’. Du kan få alle mulige ønsker, og ikke alle er lige nemme! f.eks. kan du blive bedt om at give en teenage simmer et uskyldigt look så dennes forældre tror at de har kontrollen. Og hvordan ser sådan noget så lige ud? Ja det er op til dig at finde ud af!

 

At være freelance stylist

Når din Simmer har nået niveau 3 i stylist professionen, har de mulighed for at lave freelance stylist arbejde. Det er den perfekte måde at tjene flere penge på når du arbejder som stylist! Jo større dit portfolio er, jo bedre er dine muligheder for at få et nyt job, og brug tid på at udøve nogle karismatiske interaktioner før du forsøger dig med en ny kunde. Det er super vigtigt at du socialiserer med dine kunder – de to interaktioner “diskuterer mode” og “komplimenter stil” er rigtig gode at bruge. Det vil gøre dine nye kunder i bedre humør og forbedre venskabet.

Når du når til niveau 6, så bliver interaktioner “give fashion advice” låst op, og du kan give andre simmerne en makeover på det sted de står. Det vil ikke forbedre dit job som stylist, men kan være sjovt og forbedre venskaber.

Når du når til niveau 10 vil din simmer få en permanent “Stylin” moodlet på +20.

 

Niveauer i stylist professionen

Job titelUgentlig stipendiumNye muligheder
Fashion Fledgling182Diskuter mode
Taffeta Trainee240
Polka Dot Specialist298Freelance makeovers
Houndstooth Soothsayer444
Trendsetter in Training458
In Vogue Virtuoso700Give fashion advice
Haute Hot Shot984
Couture Connoisseur1310
Fashionista1352
Fashion Phenomenon2306Permanent moodlet "stylin'" på +20

Vi mangler de danske oversættelser af stylist niveauerne. Har du dem må du meget gerne skrive en kommentar herunder, eller skrive en mail til os på “kontakt@simsleksikon.dk.

 

 

Andre karrierer i Sims 3

Læs om de andre karrierer og professioner i Sims 3

 

 

34 Comments

 1. Sofie 20. januar 2016 at 14:46 - Reply

  Hej simsleksikon, jeg har et problem, jeg har hentet sims 3 drømmejob men når at jeg går ind i spillet så er det som om at at det slety ikke er der. Vær sød at svare og tak på forhånd.

  mhv Sofie

 2. Sabina 1. september 2014 at 21:01 - Reply

  Hey :) jeg har fået en simmer der gerne vil være stylist, og jeg har læst jeres blog igennem (godt forklaret men) når jeg så går til spasalonen, kan jeg kun blive spaspecialist og resepsionist og den slags… er det en forkert “salon” jeg er ved? jeg har fået alle sims udvidelsespakker, så vil os høre om det kun er i nogen bestemte byer dette job bliver givet???

  tak for svar !! :)

 3. Alessandra 20. april 2014 at 09:57 - Reply

  Hej Sims leksikon! Jeg vil gerne være stylist, og har købt et skitsebord. -Men når jeg skal bruge det, siger den at jeg mangler en stol, uanset hvilken stol der er der! Hvilken slags stol skal jeg bruge? (Kontorstol, Sofastol Osv…)…

  • Sims Leksikon 20. april 2014 at 13:28 - Reply

   Du skal bruge en barstol :-)

 4. Laura 7. januar 2014 at 18:11 - Reply

  Hej.
  Når jeg køber et skitsebord og holder musen hen over det i Lev! står der at jeg skal have en stol for at kunne bruge det, men når jeg prøver at købe en stol, vil den ikke stå henne ved skitsebordet, ved I hvorfor? :)
  Håber I forstår mit spørgsmål. :)

  • The Sims Leksikon 7. januar 2014 at 18:32 - Reply

   Hej Laura. Så vidt jeg lige husker så er det en barstol der passer til. Altså den som også passer i en køkkenø eller ved baren.
   \Anja

 5. Laura 30. december 2013 at 11:05 - Reply

  Super indlæg!:-)

 6. Caroline 29. november 2013 at 21:28 - Reply

  Hej,
  Når man spiller, går ind under “træning” og derefter “stylist”, står der også, at man kan bruge den der stylingstation til at invitere kunderne hjem, og ordne det dér i stedet for i byen. Hvordan inviterer man kunderne hjem? Jeg har prøvet alverdens ting, så jeg ville blive rigtig glad hvis i kunne hjælpe mig.
  Mvh Caroline

 7. Lucia 9. september 2013 at 20:56 - Reply

  Jeg er enig i Line. Vi skal helst ikke være uvenner( eller hvad man ellers vil kalde det ). :-)

 8. Karen 7. september 2013 at 11:55 - Reply

  Så i siger jeg er uhøflig?

  • Emilie 7. september 2013 at 14:25 - Reply

   Ja, det er det de siger Karen ;)

  • Luxiie 7. september 2013 at 14:28 - Reply

   Stop dig selv Karen :)

  • Line 7. september 2013 at 20:35 - Reply

   Du har fået et svar så lad det ligge

 9. Maria 7. september 2013 at 11:10 - Reply

  Hær= hår (kom til at skrive forkert)

 10. Maria 7. september 2013 at 11:10 - Reply

  Hej sims 3 leksikon! Når mine simmere er stylister kan de KUN skift hær på andre simmere? Det ville sige at de ikke kan skifte tøj på dem, er det normalt? Ps. Godt indlæg!

  • The Sims Leksikon 7. september 2013 at 13:31 - Reply

   Hej Maria,
   Det er desværre en udbredt fejl som opstår i spil der ikke er installeret på engelsk og der er eftersigende ikke rigtig nogen løsning på problemet. Vi har læst om det mange steder og der er mange der er rigtig trætte af det.

Leave A Comment