Stjernetegn i Sims 3

Du er her » Forside » Sims 3 » Sims 3 Aftenunderholdning » Stjernetegn i Sims 3

sim 3 stjernetegn

Med udvidelsespakken Sims 3 Aftenunderholdning introducerede EA stjernetegn i spillet. Stjernetegnene har ingen umiddelbar effekt på simmernes personligheder, men kan have indflydelse på hvordan simmernes forhold til hinanden er.

 

At vælge stjernetegn til simmere

Simmere du ikke selv laver i Create-A-Sim har du ingen indflydelse på når det kommer til stjernetegn, det indebærer altså simmere der i forvejen er i byen og de simmere som bliver født. Laver du selv dine simmere står det dig dog frit for at vælge hvilken som helst af de stjernetegn du synes de skal have. Simmerens stjernetegn har som nævnt før ingen indflydelse på deres personlighed/egenskaber, og det betyder at du har de samme egenskaber at vælge imellem uanset hvilket stjernetegn de har – og omvendt.

 

Stjernetegn og kærlighed

Man kan spørge sig selv, hvorfor overhovedet introducere stjernetegn i spillet hvis de ingen større betydning har? Og det spørgsmål er sådan set også reelt nok at stille, men der er dog ét punkt hvor stjernetegnene spiller en rolle, og det er i kærligheden. Hvert stjernetegn har seks kompatible stjernetegn – altså andre stjernetegn som de vil have nemmere med at blive romantiske med end andre. Med det sagt, så betyder det ikke at du på ingen måde kan få gift to simmere med stjernetegn der modsætter sig hinanden, det kan dog bare være væsentligt sværere at få dem til at udføre de ønskede interaktioner i forhold til to stjernetegn der er kompatible.

 

Herunder kan du se et billede af et skema lånt fra Carls Sims der viser, hvilke stjernetegn der er kompatible med hvilke, så er det op til dig om du vil prøve det af med dine egne simmere! I venstre kolonne ser i stjernetegnet, og til højre er der de stjernetegn det enkelte passer sammen med. Vi håber det er til at overskue, ellers må I sige til, og så laver vi en dansk version :-)

(Stjernetegns navne oversat; Aquarius = vandmand, Aries = Vædderen , Cancer = Krebsen , Capricorn = Stenbuk , Gemini = Tvillinger , Leo = Løve, Libra = Vægten, Pisces = Fisken , Sagittarius = Skytten, Scorpio = Skorpion , Taurus = Tyren,  Virgo = Jomfruen)

 

sims 3 stjernetegn

Kilde : Carls Sims 

 

 

8 Comments

 1. Kira 23. februar 2015 at 04:37 - Reply

  Kære sims leksikon.
  Hver gang min sims spør om stjernetegn sir den stjernetegn passer sammen de er begge fisk selv om min sims er jomfru
  Håber det er til at forstå
  KH kira

 2. niels f mortensen 15. december 2013 at 08:32 - Reply

  Er løve. Var i over 40 år gift med den skønneste stenbuk , som jeg desværre mistede i 2001.
  Vi elskede hinanden, fik 3 skønne døtre, rystede lidt på hovedet af det sludder om en løve og en stenbuk.

  • The Sims Leksikon 15. december 2013 at 18:35 - Reply

   Hej Niels,
   Det lyder som en dejlig familie du har. Der er heldigvis ofte langt mellem virkeligheden og dagligdagen i Sims 3. Det er tit det der gør det til et rigtig sjovt spil :)
   KH Anja

 3. Thecrapappel 22. april 2013 at 10:24 - Reply

  Lol! xD
  Vidste slet ikke, at stjernetegne havde nogen indflydelse. Så er det derfor, at jeg er totalt idiot til at skabe familier :p

 4. Kamilla 19. april 2013 at 09:26 - Reply

  Ej hvor sjovt jeg er krebs og jeg passer med min lillebrors, fars, mors og storebrors stjernetegn! sejt :)

 5. Emilie Chris 19. april 2013 at 08:29 - Reply

  Jeg har ikke Aftenunderholdning men jeg kan stadig vælge stjernetegn? ^^

  • The Sims Leksikon 19. april 2013 at 08:30 - Reply

   Så er det formentlig blevet gjort til en del af spillet, men det hørte oprindeligt til Aftenunderholdning :-)

   • Emilie Chris 19. april 2013 at 08:38 - Reply

    Hehe ^^

Leave A Comment