Søger du eventyr i Shang Simla

Du er her » Forside » Sims 3 Guides » Søger du eventyr i Shang Simla

Som noget nyt vil vi begynde at lave en række indlæg, der hjælper dig godt på vej på eventyr, når du spiller med udvidelsespakken Verdenseventyr. Indlæggene vil være lidt tilfældige efter den rækkefølge de dukker op i, i vores spil og det overordnede formål er at de på sigt skal fungere som et opslagsværk for spillere i problemer ;-)

Her kommer det første eventyr fra Kina, som foregår i Den Forsvundne Hærs Sale. Følg billedguiden trin for trin eller scrol ned til bunden og se videoen.

sims 3 verdenseventyr kina

sims 3 verdenseventyr kina

Når du har accepteret eventyret, kan du altid se ude på oversigtskortet, hvor du skal hen. Den gule stjerne viser, hvor Frank skal gå hen for at tale med Lin Hua. Jeg kan enten trykke på “Meld tilbage” nede i panelet over humørstumperne, eller trykke på stjernen på kortet og vælge “meld tilbage”.

sims 3 verdenseventyr

Snak nu med Lin Hua og tag dernæst på jagt efter det oldgamle relikvie.

sims 3 verdenseventyr

Igen kan du på kortet se hvor du skal hen. Nu gælder det bygningen der hedder”Den forsvundne hærs sale”.

sims 3 verdenseventyr

Når du kommer ind i bygningen, skal du stille dig på flisen med fødderne. Dette vil resultere i at gulvet åbner og en trappe kommer til syne. Gå ned af den indtil du kommer til døren, på nedenstående billede.

sims 3 verdenseventyr

Her skal du trykke på den store sten med nøglen i og vælge indsæt kilesten.

sims 3 verdenseventyr

Så vil du se at døren bliver låst op.

Nu kommer du ind i rummet med en statue og en flise. Opgaven går ud på at trække statuen hen på flisen. Husk at samle pengene op fra gulvet!

sims 3 verdenseventyr

Hvis du vælger træk, flytter Frank statuen et felt, men ved træk langt flytter han til han ikke kan komme længere eller indtil der sker noget (som når den f.eks. kommer over flisen). Statuen behøver ikke at dække flisen 100 %, den skal bare hen og røre noget af den.

skattejægeren i kina

Når statuen rører flisen låses døren op.

sims 3 kina

I det næste rum skal du trække endnu en statue fra træfeltet over på flisen med ikonet på.

sims 3 kina

Dette vil frembringe fodspor i træflisen og når du placerer Frank på den, åbnes den næste dør.

sims 3 verdenseventyr walkthrough

I det næste rum er en masse statuer og en elektrisk fælde. Hvis simmeren er dygtig i mekanikfærdigheden, kan de som regel demontere fælden, så de kan gå igennem. Men noget der er meget lettere er at skubbe statuen ind i den! Så når muligheden er der, er det klart vejen frem!

sims 3 verdenseventyr hjælp

Her ser du, at fælden begynder at krakerele, når statuen kommer ind i strømmen.

sims 3 udvidelsespakker

køb sims 3 verdenseventyr

Nu skal du rydde stenbunken i hjørnet, så du kan se hvad fodsporene nedenunder, har for betydning.

Sims 3 expansion packs world adventures

Du finder ud af, at et stort rum bliver tilgængeligt! I dette rum er der tre kister, som du skal åbne. Der er som regel goodies i, som enten skal bruges senere eller som kan øge din rigdom.

Sims 3 expansion world adventures

Skub rundt på statuerne, indtil du har adgang til alle kisterne.

Sims 3 world adventures

Der var dog ikke noget der gav adgang til den låste dør, i forrige rum. Så er det en god idé at tage væggene helt op, og se om du har overset noget. Det er nemlig ret let at overse kontakterne i væggen, som den jeg har markeret på billedet ovenfor. Som med kisterne, vil der som regel være noget i dem som du skal bruge eller som forsøder tilværelsen lidt. Du vil dog også komme ud for at der er kryb derinde, som kravler ud over din simmer og giver ham lidt af et chok. Frank blev i hvert fald lidt af en bangebuks da en masse biller kom ud af hullet…

Sims 3 world adventures

Men han fik dog tændt for kontakten, som åbner døren!

verdenseventyr sims

I det næste rum finder du en brønd. Du kan vælge at blive gennemblødt eller udforske den. Nu tænker du måske nok, hvorfor skulle jeg få lyst til at blive gennemblødt, men det er faktisk nyttigt i flere situationer. Det hænder ind imellem at der går ild i en!! Og der kan en brønd altså blive din ven i nøden. Derudover er det i nogle udfordringer meget praktisk at være gennemblødt, så kan man nemlig gå igennem fælderne med ild! Smart hva!? Nå, men nu skal vi bare igennem, der er jo ikke noget ild lige rundt om hjørnet. Derfor vælger vi udforsk.

verdenseventyr sims 3 guide

Du vil få en besked, der spørger om du skal svømme igennem en tunnel, og det skal du! Så kommer du op i et tilstødende rum, med en kiste i.

I kisten finder du en stjerne kilesten, den skal du naturligvis have med. Dernæst vælger du at hoppe i brønden igen og svømme tilbage.

I rummet med den første brønd, sætter du kilestenen i og ser at døren låses op.

I det nye rum ser du en masse stråler omkring den ene kiste! Det betyder at du har fundet det du leder efter. Åbn kisterne, tag indholdet med og træd på fodsporene for at komme ud til trappen, hvor du kom ned.

Det eneste der er tilbage i denne udfordring, er nu at gå tilbage med relikviet til Lin Hua. Og så har hun sikkert noget mere, hun gerne vil bede dig om.

Se videoen her – Den forsvundne hærs sale

13 Comments

 1. melissa tablet 21. marts 2014 at 21:57 - Reply

  Kan i lave et indlæg, der handler om den der hammer i Kina? Den hvor man kan ødelægge de store sten, og man skal finde hammeren i Himmeltårnet eller sådan noget?? Jeg har forgæves ledt i mange år, snart 5 år eller sådan noget!! HJÆÆÆLP!!!!!!

 2. Caroline K 23. februar 2014 at 19:58 - Reply

  Hey, hvad er en skelet-kile-sten?
  svar muligt

 3. Sarah 12. februar 2014 at 15:22 - Reply

  Hej alle.. Mangler enormt meget hjælpe til eventyre hvor man skal finde nøgle i den forbudte by.. Eventyret hedder; dybt inde i den forbudte by og starter med at man har fået en note som skal afkodes hvorefter der er et felt man kan stå på inde på markedet., men når jeg når til det sted hvor der er 5 gargoiler jeg kan flytte med aner jeg ikk hvad jeg skal gøre, har prøvet at bruge det der hjælpestøv man kan købe ved special købmanden men så lyser figurene bare op.. Nogen der har gennemført dette eventyr?? Hjælp hjælp hjælp…
  Med venlig hilsen Sarah
  – entusiastisk Simsspiller

 4. Laura 11. februar 2014 at 20:04 - Reply

  Ej, hvor er det fedt med denne guide!!
  MEGET gerne flere:-)

 5. Peter 11. august 2012 at 09:33 - Reply

  Super fedt med de her walkthroughs! Jeg har haft World Adventures siden det udkom men aldrig rigtig udforsket det, men bare købt opskrifter, fisket og høstet frugter som jeg kunne plante derhjemme.

  Flere af disse tak :)

  • The Sims Leksikon 12. august 2012 at 11:12 - Reply

   Hej Peter,
   Det er super godt at høre at det kan bruges :)
   Vi skriver bag øret at der må mere WA på bloggen!

 6. louise 27. februar 2012 at 13:35 - Reply

  tusind tak :) Jeg prøver :)

 7. Anja 25. februar 2012 at 17:04 - Reply

  PS: Du skal ind i et af de små huse der er i hjørnerne og ikke ind i den store bygning.

 8. Anja 25. februar 2012 at 17:03 - Reply

  Hej Louise,
  Det finder man i den udfordring der hedder Pangus Økse. Udfordringen starter med denne besked: http://simsleksikon.dk/wp-content/uploads/2012/02/TS3W-2011-12-23-12-39-57-57.bmp

  Og den toomb du skal ind i for at finde øksen er den her, som jeg ikke lige på stående fod kan huske hvad hedder:
  http://simsleksikon.dk/wp-content/uploads/2012/02/Screenshot-936.jpg

  Så vidt jeg ved skal du dog have udfordringen før du kan få fat i øksen.

  Held og lykke med det :)

 9. louise 25. februar 2012 at 16:54 - Reply

  Hvordan har i fundet det sværd??
  Det er det jeg har problemer med nu! :D Please vær søde lige at gi en tip :D Louise

 10. maiken 14. december 2011 at 20:19 - Reply

  Viktoria – Det er da ikke alle der ved det! Indlægget er nyttigt hvis man er nybegynder og ikke har været ude at rejse før! Og så er det jo bare super hyggeligt med endnu en historie fra anja og mille… Dårlig stil victoria!!!

  Jeg har netop været i kina med min familie idag, og har langt om længet fundet sværdet til at smadre de store kampsten, så nu skal jeg bare udforske nogle flere steder :O)

  Nu mangler jeg bare at finde en enhjørning… det er ikke helt nemt for mig! selvom jeg holder øje hver nat, så finder jeg ikke en… øv øv, men mon ikke det pludselig kommer.

  Godt arbejde piger…

  Knus Maiken

  • Anja 15. december 2011 at 14:24 - Reply

   Hej søde Maiken :)

   Tak for din kommentar. Sejt med sværdet, det tager lidt tid endelig at få det!
   Jeg håber enhjørningen dukker op før eller siden :)

   \Anja

Leave A Comment