Snydekoden der giver langtidslykke point

langtidsbelønning sims 3 snydekoder
Sims 3 snydekoder er og bliver bare ved med at være lidt interessant for mange af os. Uanset hvor meget vi sværger til at spille uden og at være “clean”, så kan der ske en smutter af og til. Det kender I sikkert godt? Det gør vi i hvert fald!

Derfor vil vi give en lille anbefaling videre til jer som godt kunne tænke jer at prøve de forskellige langtidsbelønninger af, men som godt har indset at det kan tage laaang tid at optjene over 20.000 langtidslykke point flere gange. Der er uden tvivl mange af jer der allerede kender snydekoden, så kan I jo bare komme med jeres anbefalinger til hvilke langtidsbelønninger der er særligt sjove eller seje.

Derudover kan snydekoder, i vores øjne, faktisk være en rigtig god måde at finde ud af, hvor mange muligheder der er i Sims 3. Hvor mange af jer har f.eks. prøvet alle de forskellige egenskaber, eller alle de forskellige langtidsbelønninger? Vi har spillet med siden start, og vi er ikke nået igennem endnu (Puha, vi bliver helt forpustede bare ved tanken).

 

Sims 3 snydekoden der giver flere langtidslykke point

Trin for trin guide

Du kan følge trin for trin billedguiden til hvordan du optjener hurtige langtidslykke points eller se videoen nederst i indlægget.

For at kunne udføre denne snydekode med succes, er det ekstremt vigtigt at du indtaster koden det rigtige sted, og at du klikker det rigtige sted! Gør du ikke dette vil det ikke virke – punktum. Så hvis du oplever at det ikke fungerer for dig, så har du formentlig gjort noget forkert. Vi prøver at illustrere det så godt som muligt.

 

Trin 1

langtidslykke kode sims 3

For at aktivere koden skal du være ude i hovedmenuen, der hvor du vælger hvilken familie du skal gå ned til. Når du er i hovedmenuen trykker du ctrl + shift + c for at få snydekode vinduet frem, som med alle andre koder. Herefter skriver du ‘testingcheatsenabled true‘ og trykker enter.

 

Trin 2

langtidslykke kode sims 3

Fortsæt ned til den valgte familie.

 

Trin 3

langtidslykke kode sims 3

Klik dig ind under ‘langtidslykke‘ fanen som set på billedet herover. Her kan du se præcis hvor mange point du har lige nu, og hvilke belønninger din simmer har. For at øge antallet af langtidslykke point, skal du holde ctrl knappen nede, mens du med musen klikker på det område vi har markeret med pilene. Det er ikke et særligt stort område, men er ca. lige ud for hjørnet af kistens bund.

 

Trin 4

Se point mængden stige for hvert klik, og stop når du synes du har nok.

langtidslykke kode sims 3

 

 

Det ér faktisk så simpelt at få pointene som vi har vist på billederne. Det kræver bare at du er præcis med at indtaste koden i hovedmenuen, og at du klikker det rigtige sted. Oplever du fortsat problemer kan det muligvis være en fejl i dit spil – snydekoden i sig selv er i hvert fald ikke mere avanceret end som vi har vist nu.

 

Videoguide der viser hvordan du får flere langtidslykke point

I videoen herunder viser vi jer hvordan man får flere langtidslykke point ved brug af snydekoden testingcheatsenabled true. I skal følge guiden til punkt og prikke, ellers vil det ikke virke.

– Det kan anbefales at se videoen i høj kvalitet og fuldskærm.

 

Læs flere indlæg

64 kommentarer

 1. Karen siger:

  Fedt nok! Mange tak Anja og Mille :-)
  Og er Jørgen og Saleh flyttet til Isla Paradiso? Seeeejt! :-D
  Fortæller lige lidt om min familie:
  Olivia og Tom Parker startede med at være kærester. Så flyttede de til Isla Paradiso. De flyttede ind i en husbåd. Olivia købte hotellet “den grønne kyst” og det gik rigtig godt for dem. Tom valgte livredder karrieren. Olivia og Tom adopteredes en pige som var barn. De kaldte hende Julia. Julia var en glad pige og kom godt du af det med alle. Et par dage efter de havde adopteret Julia, blev Olivia gravid! Der indså de at de var nød til at flytte til et hus. Så inden barnet kom flyttede de til et fint hus inde i byen. Måske skulle jeg sige børnene? For Olivia fødte nemlig tvillinger. 2 piger, som de har valgt at kalde Emily og Liane. Der er 4 værelser i det nye hus. De er ikke mega store men de har en passende størrelse til familien. Olivia drømmer om at få et barn mere men nu må vi se..

 2. Emilie siger:

  Tak for guiden, Glæder mig til at prøve det ;)

 3. Line siger:

  Er det familien Severisen altså Jørgen og Saleh. Skal de mon på ferie eller flytter de mon

 4. Zille siger:

  I mit spil virker testingCheatsEnabled true koden ikke :-)i stedet virker koden testingCheatsEnabled on i stedet for, og så testingCheatsEnabled off når man skal slukke for koden. Måske har nogen samme problem :-)

 5. kamilla siger:

  Fedt tak, jeg forstod heller ikke helt det første indlæg om den :-)

 6. Melissa siger:

  I har da haft en artikel om det? Jeg sendte jer en besked om hvordan man gjorde, jeg sendte også billeder?

  • The Sims Leksikon siger:

   Vi har tidligere skrevet om det, men der blev spurgt mere ind til det, så vi har lavet en ekstra guide. Og vi beklager hvis vi ikke har svaret på din mail, den er muligvis gået tabt i vores indbakke.

   Mvh Mille

 7. Mia siger:

  I kan bare skrive HELP og så kommer alle snydekoderne

 8. Mia siger:

  Eller næsten alle

 9. laura siger:

  sims er det bedste spiller det hele tiden og bruger den der motherlode kode den er god

 10. Bob siger:

  God guide JEG ELSKER SIMS !!!!!!!!hvordan for man børn i det ?

 11. Freja siger:

  Hej, jeg har et problem, jeg kan ikke ændre min simmers navn, jeg har prøvet at trykke på rådhuset men der kommer ikke noget op med “skift navn” jeg har prøvet at skifte navn før men nu ved jeg ikke hvad der sker. Please hjælp!

  • The Sims Leksikon siger:

   Hej Freja,

   Det er sjovt du siger det, for det problem har vi faktisk også selv oplevet i går. Jeg er ved at undersøge det nærmere og vender tilbage så snart jeg ved mere. Men du har helt ret, det plejer at være på rådhuset man kan gøre det.

   Mvh Mille

 12. Frigg siger:

  Fedest !!! Tak:-)

 13. Lulu siger:

  Freja: min simmer blev gift, og så fik hun et andet efternavn. Så jeg ville skifte hendes efternavn tilbage, men det kunne jeg ikke. Så måske man ikke kan skifte navn hvis man er gift? Bare et gæt.

  • The Sims Leksikon siger:

   Hej Lulu,

   Du kan godt skifte efternavnet på din Simmer. Det gør du på rådhuset i dagstimerne hvor de har åbent :)

 14. Sabri siger:

  hvordan slår man koden fra igen?? (gider ikke skrive hele mit navn)

 15. Nooria siger:

  Hej jeg vil gerne vide ca. hvor hurtigt det stiger, for mit stiger meget langsomt og jeg ved ikke om det så er det rigtige sted jeg trykker så…

 16. pro gamer siger:

  hvad hedder snydekoden der giver penge

 17. tobias siger:

  Kan man få en kode, hvis man vil bo mere end 8 simmer i en husholdning!

  • Sims Leksikon siger:

   Hej Tobias,
   Er du ikke sød en anden gang ikke at lægge den samme kommentar på 5 forskellige indlæg, det bliver noget værre rod og vi ser lidt uhøflige ud hvis vi kun svarer et sted. Vi ved at det er muligt, men vi ved desværre ikke hvordan. Men husk på at spillet jo ikke er designet til mere, så det kan skabe voldsomme problemer hvis man presser det ud over dets grænser.
   KH Anja

  • Anne-Clara siger:

   Mange Mange Tak!!!!

 18. Mille siger:

  Ved mig virker det ikke. Kan det være fordi jeg lavede en familie i stedet for at gå ind i en

 19. Mille siger:

  Man behovet ikke være i hoved menu, man kan godt gører det inde i spillet:-)

 20. Natasha siger:

  Hej
  jeg håber i kan svar på mit spørgsmål.
  Er der en snydekode til at man kan se en simmer føde på hospitalet ? Eller at ens baby ikke vokser?

  • Sims Leksikon siger:

   Du kan ikke se babyen blive født, eller se hvad der foregår inde på hospitalet overhovedet. Du kan godt gøre sådan så din baby ikke vokser (i alder) ved at slå aldring fra under indstillinger, men så gør du det for alle i hele byen.

 21. Natasha siger:

  Tak men hvad med pistoler jeg har set videoer hvor nogen har det

  • Sims Leksikon siger:

   Det er ikke snydekoder i hvert fald. Det må være mods som nogle har lavet. Det er ikke noget vi kender til :)

 22. Natasha siger:

  Ok tak

 23. Natasha siger:

  Kan man godt sende et hus til jer som jeg har lavet på sims uden at have facebook? Håber man kan

 24. Mira siger:

  Hej ☺
  Ved du/i hvordan man laver mods? Svar gerne

  • Sims Leksikon siger:

   At lave mods fra bunden kræver at du kender noget til programmering, da du jo faktisk skal hacke spillet og ændre koden. Det er ikke noget vi har sat os ind i, men du kan stensikkert finde hjælp hos de Amerikanske Sim fans.

 25. EnPersonIVerden siger:

  Hvad er mods?

  • Sims Leksikon siger:

   Modifikationer til spillet, man kan også kalde det et hack. Det er kode der går ind og ændrer spillet i dets grundform, for at få det til at opføre sig anderledes.

 26. Mig siger:

  Hvordan kommer man af med mange penge hurtigt? Er der en kode til det?:’)

 27. sophia siger:

  Kunne det ikke værefedt hvis der var butikker, altså så det er der man køber møbler og den slags i stedet for køb. Og at der var dyrehandel. Så kunne det også være fedt hvis der er youtube på mobilen, så kunne man selv lave videoer eller film. Eller hvis man zoomer ind på computeren så kan man vælge mellem forskellige ting, og skrive sin egen historie eller bare lade computeren skrive. Eller hvis der var musik på telefonen eller/og computeren.

 28. Mathilde siger:

  Kan i fortælle mig om der er en snydekode, til at få ens baby til at vokse til et barn?
  Hilsen Mathilde

 29. Caroline siger:

  Jeg ved ikke hvordan man adoptere et barn skal man bruge udvidelses pakker?

  • Anna-The-Cake siger:

   For at adoptere et barn skal du gå ind under din simmers inventarliste og klikke på mobilen, derefter skal du klikke på feltet: Tjenester….
   Så på : Ring til Tjenester
   Og når du har gjort det skal du vente kort på at din simme ringer op.
   Når din simmer har gjort det komme rder en liste op med tjenester du kan ringe til.
   Du skal vælge Adoptionsbureau.
   Så vil du få en bedsked oppe i højere hkørne der siger at de sender en social medarbejder ud.
   Så skulle jeg mene at når han\hun kommer vil du kunne vælge alder og køn (:
   Så vil du få dit barn. (:

 30. Mathilde Unicorn siger:

  nogen der vil spille soims online kontakt på mathildebronn@gmail.com

 31. dea sørensen siger:

  Koden til langtidsbelønninger kan man også bare lave inde under selve spilet….

 32. Emilie siger:

  Koden virker ikke, er der en anden måde man kan tjene langtidslykke på?

  • Sims Leksikon siger:

   Den bør virke hvis du følger instruktionen nøjagtigt. Prøv igen :) Der er ikke andre måder…

   • Emilie siger:

    Den siger bare når jeg skriver den første kode ude i hovedmenuen, denne kode eksistere ikke?
    Og tak for svar:-)

 33. Camilla siger:

  Kan i ikke skrive alle snydekoder til mig

 34. Olivia siger:

  Tusind tak for det!:D Og jeg har Faktisk lige et spørgsmål kan man adoptere en vaskebjørn? ( du skal selv først blive gode venner med den vis man kan)!

 35. nicoline siger:

  jeg kan ikke få det til at virke med jeg har gjord det før

 36. Sally siger:

  Når jeg trykker på at adoptere så kommer der den der besked oppe i hjørnet “Vil du adoptere? Det er dejligt osv….”
  Men de kommer aldrig? Noget jeg kan gøre ved det?

 37. Maja siger:

  Hvordan spiller man online? :)

 38. Frederikke siger:

  Hvad er koden til at deres behov er grønne hele tiden så man ikke behøver at sove, tisse, give dem mad osv? 😊

 39. Tim siger:

  Før jeg kan få flere langtidslykkepoints skal jeg skrive den i hovedmenuen. Ellers virker det ikke ved mig.

 40. Cecilie siger:

  Jeg kan ikke spille med pakken pardis øen på, nogle der hved hvorfor??

 41. Cecilie siger:

  Jeg kan ikke spille med pakken pardis øen på, nogle der hved hvorfor?? Pllz en eller anden svar ?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *