Skift navn på Simmer på rådhuset

Du er her » Forside » Sims 3 tips & tricks » Skift navn på Simmer på rådhuset

For få dage siden blev vi ganske frustrerede over, ikke at kunne skifte navn på vores familie. Muligheden lod til ganske enkelt at være helt forsvundet fra rådhuset hvor man ellers altid har kunne skifte navn på sine Simmere. Der var en af jer her på Sims Leksikon der klagede over samme problematik, så vi satte os for at undersøge det lidt.

 

Det er muligt at skifte navn på Simmer

Heldigvis, så er det stadigvæk muligt at skifte navn på ens simmer i Sims 3, og du skal stadigvæk gøre det på rådhuset i nabolaget. For at skifte navn på din Simmer skal du klikke på rådhuset i de åbne timer af døgnet, og her vil du få muligheden “change name” som set på billedet herunder. Du kan skifte både fornavn og efternavn på din simmer.

 

Skift navn på Simmer på rådhuset

skift navn i Sims 3

 

Vælg simmer der skal have skiftet navn

skift simmers navn på rådhuset i sims 3

 

Skift først fornavnet på Simmeren

skift fornavn på simmer

Skift derefter efternavnet

 

skift efternavn på simmer

Når du har valgt simmeren der skal have skiftet navn får du først en boks op om du vil skifte fornavnet, og derefter til efternavnet. Når du har gået igennem de trin er navnet på din simmer skiftet, hurtigt og enkelt!

3 Comments

 1. Elizabeth 1. juli 2014 at 17:56 - Reply

  hvornår kan du skifte navnet prøvede klokken 17:00 men der kunne jeg ikke :-/

  • Sims Leksikon 3. juli 2014 at 08:59 - Reply

   Prøv tidligere så :)

 2. Anne 23. december 2013 at 21:10 - Reply

  Du kan kun gøre det hvis det er efter kl 8 eller kl 9 om morgenen i Sims tid. Også kommer det også an på, fx hvis det er en baby, hvem babyen er relateret til der så kan skifte navnet på babyen :)

Leave A Comment