Sjove facts om Plumbotter

Du er her » Forside » Sims 3 » Sims 3 Ind i Fremtiden » Sjove facts om Plumbotter

Bots_Screen1

En af de ting de fleste nok glæder sig til ved den nye udvidelsespakke Ind i fremtiden, er Plumbotterne – også kendt som robotter. Målet for udviklerne har været at få plumbotterne til at være en naturlig forlængelse af alt det som spillerne elskede ved botter fra de tidligere Sims spil. Det skulle bare være større, bedre og mere holdbare. Der er nu blevet offentliggjort nogle sjove facts om Plumbotterne, som vi gerne vil dele med jer.

Bots_Screen5

[default_list]
 • Plumbotter er en integreret del af fremtidens husholdning. De fleste familier i fremtiden, vil have mindst en bot som hjælper med alle de daglige gøremål. Mange brancher har plumbotter til at gøre det hårde arbejde… Du kan altså godt opleve at pizzaen leveres af en bot og at brande ligeledes slukkes af botter.
 • Plumbotter kan skifte personligheder! Plumbotters personlighed kan styres af forskellige karakter-chips og ved at skifte disse ud kan du ændre på deres personlighed. Uden chips i er botterne blot maskiner. Du kan programmere din bots personlighed ved at justere på chippen og dermed kan botten være sød det ene øjeblik og ond det næste.
 • Der er masser af forskellige karakterchips til plumbotterne. F.eks. er chippen “Effektiv rengøring” ret brugbar, hvis dit hjem har brug for en overhaling. Er det haven der halter bagefter kan botten få chippen “Robotanik havemand” og vil automatisk begynde at pleje haven og gøde planterne – endda uden at bruge ekstra ingredienser. Videnskabschippen er den chip der gør plumbotterne mest menneskelige.
 • Hvis du som spiller virkelig gerne vil arbejde med at skabe og tilpasse plumbotter, så kan du starte med bot-byggepladsen, hvor dine bot-bygger-færdigheder kan styrkes ved at designe nanites og karakterchips. Nanites er en af byggeklodserne som bruges til bot-karakterchips. Nanites kan enten designes eller findes i naturen.
 • Lav en bot selv! Med blot en smule bot-byggererfaring kan du bruge bot-byggepladsen til at kreere og tilpasse en plumbot i den nye “lav en bot” funktion. Her får du mulighed for at justere på de fysiske dele i din bot. Der er massere af hoveder, overkroppe, arme, ben og forskellige slags svævemekanik. Du kan naturligvis også bruge “lav et mønster” på din bot. Botterne kan deles i Exchange når du er færdige med dem.
 • Du kan opgradere dine bots, ved at blive god til bot-bygningsfærdigheden. Opgraderingerne vil betyde at botterne kan have flere karakterchips samtidig og på den måde give dem en mere nuanceret personlighed. Når du har nået et højt færdighedsniveau kan du også finjustere botterne og dermed forbedre kvaliteten af dem. Bedre bot-kvalitet betyder at botterne er mere driftssikre og energieffektive. Opgraderinger betyder også at din plumbots værdi øges, hvis du skulle få lyst at sælge den.
 • Plumbotter er selvforsynende. De kan justere og oplade sig selv og med den rette karakterchip kan de gøre meget mere end det. Du kan f.eks. opbygge en husholdning fyldt med robotter  og give dem chipsne “Kontor-drone”, “Ubegrænset læring” og “Evnen til at føle” og så behøver du faktisk ikke et menneske igen…
 • Hvis din bot får karakterchippen “Evnen til at elske”, så kan plumbotterne simulere de romantiske følelser som simmerne har. De kan endda lave deres egen form bot-juhuu på forskellige steder… Eksempelvis bot-byggepladsen. Plumbotterne er ikke mennesker og derfor kan de ikke få børn ligesom simmerne. Men giver du dem “Robot-børnepasser” karakterchippen så kan de passe dine børn for dig – smart hva’!
 • Plumbotter kan holde kontakte med fremtiden. Via en Holo-projector chip kan botter hjælpe dig med at få kontakt til venner i fremtiden, selvom i er adskilt af tid og rum.
 • Når du er på besøg i fremtiden, så skal du huske at besøge “Nuts n’ Bolts Bot Emporium”, som er det oplagte sted hvis du vil købe botter med forprogrammerede personligheder. Der vil være hjælpsomme sælgerbotter som også kan sælge dig færdigproducerede karakterchips til din plumbot og tilbyder nogle forskellige materialer du kan bruge, hvis du vil bygge din egen karakterchip.
[/default_list]

Bots_Screen4

Bots_Screen2

the sims 3 ind i fremtiden cover forside

Forudbestil The Sims 3 Ind i Fremtiden

Forudbestil den nye udvidelsespakke allerede i dag, hvis du ved du vil have den. Så får du spillet lige når det udkommer!

> Bestil Sims 3 Ind i Fremtiden hos Origin

[symple_divider style=”solid” margin_top=”20px” margin_bottom=”20px”]

 

Bots_Screen3

[styled_box title=”Robotter, Ja eller Nej?” class=”sb_green”]Hvad siger I? Skal der robotter ind i jeres husholdning? Fortæl os hvad I tænker, i kommentarfeltet nedenfor.[/styled_box]

12 Comments

 1. Liv 19. december 2015 at 19:50 - Reply

  Kan plumbotterne få børn?

 2. Johanne 6. november 2013 at 22:21 - Reply

  Det lyder super fedt, jeg kan slet ikke vente! Jeg elsker simpelthen den ide med plumbotterne er genial! Jeg glæder mig til at komme igang! :)

Leave A Comment