Sims 3 snydekoder

Du er her » Forside » Sims 3 tips & tricks » Sims 3 snydekoder

Selvom vi i bund og grund mener at snydekoder til Sims 3 gør spillet mindre sjovt, så kan vi ikke sige os fri fra at bruge dem. Nogle gange kan de faktisk være en nødvendighed, hvis man eksempelvis har en simmer der “fryser fast” og er ved at dø fordi man ikke kan opfylde behovene.

Hvis du kan nikke genkendende til det, eller hvis du bare har lyst til at lege løs uden at være begrænset af penge og behov, så skal du læse med herunder hvor vi viser dig nogle af de mest nyttige og populære sims 3 snydekoder.

 

Sådan bruger du Sims 3 snydekoder

For overhovedet at kunne bruge snydekoder til dit Sims 3 spil skal du aktivere et tekstfelt, hvor i snydekoden skrives. Dette gør du ved at trykke CTRL+Shift+C tasterne på samme tidspunkt. Har du problemer med at få tekstfeltet frem, så hold evt. også windowstasten nede – det har tidligere været nødvendigt på nogle computere.

Snydekode-feltet kommer som et langt smalt felt i toppen af skærmen (Se billede herunder). Når du har skrevet koden trykker du ENTER. Hvis du vil have vinduet væk, så kan du trykke “ESC” eller skrive “exit”.

sims 3 snydekoder

Oversigt over Sims 3 snydekoder

Der findes en lang række snydekoder til dit spil, og så findes der en masse rygter og hvisken i krogene om, hvilke snydekoder der vidst nok også eksisterer. F.eks. er der mange der mener der snydekoder til at gøre teenagere gravide og til at få tvillinger. Men sandheden i disse tilfælde er nok nærmere, at du skal installere en modifikation til spillet (også kaldt ‘mod’), som kort fortalt betyder et hack. For at få tvillinger findes der andre metoder, f.eks. kan du med langtidslykke point købe dig til en langtidsbelønning der gør dine simmere mere fertile, og dermed have større chancer for at få mere end ét barn ved fødsel.

De mest normale og velkendte snydekoder til Sims 3 drejer sig om Move Objects hvor du kan flytte objekter rundt på din grund, Reset Sim der er den ultimative redning hvis din Simmer er frosset fast, og Testingcheats der er en multifunktionel snydekode der blandt andet giver dig mulighed for at manipulerer med simmernes behov. Læs mere om hver enkelt snydekode herunder.

 

Sims 3 snydekoder : Move Objects on/off

Move Objects on er snydekoden der tillader, at du kan flytte og slette, mere eller mindre alt, på din grund. Er der noget du ikke kan placere hvor du vil placere, eller er der en paparazzi der konstant er på din grund, så er det bare med at fjerne det med Move objects.

Snydekoden skrives som henholdsvis:

 • moveobjects on
 • moveobjects off

Når du skriver on, får du mulighed for at placere ting udenfor “firkanterne”. Du kan sætte dem på skrå, på tværs af to firkanter osv. Den giver ligeledes mulighed for at slette objekter, som normalt ikke kan slettes, såsom Simmere, postkassen og skraldespanden. Vær dog meget opmærksom på, at disse ting IKKE kan komme tilbage igen! Vi anbefaler at du slår den fra (moveObjects off), når du har ordnet det du skal, således at du ikke kommer til at gøre noget du ikke kan fortryde igen.

 

Sims 3 snydekoder : Reset Sim

Sims 3 snydekoden “Reset Sim” bruges når du ikke har andre udveje. Det er snydekoden der redder dig når dine Simmere er frosset fast eller er i en uheldig situation du ikke kan få dem ud af – og hvem har IKKE oplevet det?

For at aktivere Reset Sim snydekoden skriver du nedenstående i tekstfeltet, og erstatter “fornavn” og “efternavn” med det din simmer hedder.

 • resetSim Fornavn Efternavn

Hvis din simmer hedder Peter Jensen skriver du altså: “resetSim Peter Jensen

Når du har gjort det vil det “nulstille” din simmer med neutralt humør og behov og til et sted i eget hjem, såfremt de måtte være ude i byen. Denne snydekode er meget nyttig, hvis din simmer sidder fast og ikke kan komme fri eller hvis simmeren “fryser” og du ikke kan gøre noget. Den har reddet os fra en død simmer mere end én gang!

 

Sims 3 snydekoder : Motherlode og Kaching – Få flere penge

Disse to snydekoder er nok de mest brugte og kendte, og de har eksisteret mere eller mindre så lang tid selve Sims spillet har. Der er to udgaver af penge snydekoderne, den ene giver dig 1000 simoleoner, og den anden 50.000.

For at få flere penge til din husholdning indtaster du følgende i tekstfeltet;

 • For at få 1000 simoleoner skriver du : kaching
 • For at få 50.000 simoleoner skriver du : motherlode

 

Sims 3 snydekoder : Testingcheatsenabled true/false

Snydekoden Testingcheats åbner op for et væld af muligheder ved ganske enkelt at holde shift knappen nede, og klikke på forskellige objekter i spillet, såsom postkassen og Simmeren selv. Vi vil ikke komme ind på alle muligheder som snydekoden giver her, men kan henvise til denne side på engelsk, hvis du vil vide mere.

For at bruge snydekoden skriver du henholdsvis,

 • testingCheatsEnabled true
 • testingCheatsEnabled false

True” aktiverer snydekoden, og “false” skriver du når du ikke vil bruge den mere. Når du har aktiveret koden ved at skrive true, kan du bruge nedenstående muligheder:

 

Shift + postkasse

Ved at holde shift nede og trykke på postkassen, får man følgende muligheder:

 • Make All Happy – Gør alle glade
 • Force Visitor – Tving besøgende
 • Make Needs Static (or dynamic) – Gør behov statiske (Eller dynamiske)
 • Make Friends For Me – Giv mig venner
 • Make Me Know Everyone – Lad alle kende mig
 • Set Career … – Vælg karriere
 • Force NPC … –  Tving NPC (non playable character, såsom rengøringsdame, pizzamand, politimand osv.)

 

Shift + arbejdsplads

Ved at holde shift nede og trykke på din arbejdsplads, får du følgende muligheder:

 • Force Opportunity – Tving mulighed
 • Force Event – Tving begivenhed
 • Force All Events – Tving alle begivenheder

 

Ovenstående muligheder kan hjælpe dig til at få en lønforhøjelse, blive forfremmet eller på anden måde forbedre din karriere. Force event åbner op for at ting kan ske, såsom at nogen medbringer donuts på politistationen, hvis du arbejder her. Force opportunity er lidt mere hjælpsom og åbner op for muligheder som at blive længere på arbejde, særopgaver osv. og vil medføre at du hurtigere bliver bedre til dit job.

 

Shift + aktive simmer

Hvis du holder shift nede og trykker på den aktive simmer, kan du ændre på din simmers personlighed gennem “Modify traits for active sim“.

 

Shift +  Simmer der ikke bor i din husholning

Hvis du holder shift nede og trykker på en simmer, der ikke bor i din husholdning kan du få dem til at flytte ind, ved at vælge “Add to household“.

 

Shift + enhver simmer

Ved at holde shift nede og klikke på en hvilken som helst simmer, kan du gøre dem ældre ved at vælge “Trigger age transition” eller ændre deres personlighed ved at vælge “Modify Traits“.

 

Shift + jorden

Ved at holde shift nede og klikke hvor som helst på jorden (både indenfor og udenfor din egen grund), åbner op for muligheden “Teleport“, således at din simmer kan teleporteres til det sted du klikker, og dermed ikke behøver at vente på en taxa.

 

Control + klik

Når testingcheatsenabled true er aktiveret, kan du ved hjælp af CTRL tasten fjerne humørstumper fra din simmer. Du skal holde CTRL nede og klikke på den humørstump som du vil fjerne.

 

Trækkende klik

Du kan justere din simmers behov, ved at klikke på f.eks. toiletbaren, holde musetasten nede og trække til den når toppen, således at din simmer ikke behøver at gå på toilettet. Dette kan bruges på humør, på venskaber og på professionsbarerne som kom med Sims 3 Drømmejob, så du kan definere hvor langt der er til næste gang din simmer bliver forfremmet. Du kan kun se forandringen hvis du er i et spil, der ikke er pauset. Ændringen sker stadigvæk selvom du er på pause, men du vil først se det når du fortsætter spillet.

 

517 Comments

 1. Helle Jørgensen 21. juli 2018 at 14:44 - Reply

  Hej håber jeg får hjælp hurtigt

  Jeg ville gerne fjerner nogle simoleoner hvordan gør jeg det ?

  Pliss hjælp mig hurtig ;(

 2. Rikke 14. juni 2018 at 17:59 - Reply

  Hej!
  Jeg har brugt koden (testingcheatsenabled true) mange gange, men fra den ene gang til den anden virker koden ikke, hvad kan jeg gøre?

  • Signe 13. juli 2018 at 07:46 - Reply

   Hej Rikke Jeg har haft det samme problem som dig men skal bare skrive sådan her (TestingCheatsEnaebled True) så virker det

 3. Mia 9. juni 2018 at 14:54 - Reply

  Hej, Hjælp mig, jeg vil gerne vide hvordan man for sin simmer yngre, fordi jeg kom til at gøre min teenager til en voksen simmer, og hun var min Yndlings simmer…

  • Miig 13. juni 2018 at 17:46 - Reply

   Skriv koden “testingcheatsenabled true” hold shift nede og tryk på din sommer og gå ind i redigér simmer <3

  • Suzanne 30. juli 2018 at 21:03 - Reply

   Man kan ikke gøre dem yngre med testingcheatsenabled true. Jeg prøvede aldersovergang for min gamle simmer, hvor og han døde.

 4. Pls hjælp 15. oktober 2017 at 14:29 - Reply

  Hej, håber i vil svare hurtigt hvis i ved det, men ved i hvordan man kan få to simmere der er tiltrukket af hinanden, til ikke at være det? Det ødelægger lidt hele mit spil at de er det, da de kun skulle have været venner :( men håber i vil svare

 5. Katrine J 10. oktober 2017 at 12:35 - Reply

  Hej alle Sims 3 fans.
  Jeg har mange problemer med indtaste nogle andre koder som vil ikke virke til Sims 3, men de andre koder gider godt virke som I kan se jeg skrev under her. Jeg kan slet ikke få de andre koder til fungere såsom (Langtidsønsker, Færdigheder, Langtidsbelønninger)

  Constrainfloorelevation false true,

  Testingcheatsenabled true false,

  Motherlode

  Moveobjects

  Placefriezes

 6. Berte 30. august 2017 at 11:01 - Reply

  Hey simsleksikon, jeg har engang fundet ud af hvordan man kan snyde sig til et højere rang i arbejde, men jeg kan ik huske hvordan

 7. Xenia 21. juli 2017 at 10:10 - Reply

  Hej!
  Er der nogen der ved, hvad man kan gøre, hvis der hver dag i ens spil, kommer en ny bofælle, som bare flytter ind, og man ikke kan styre – uden man har bedt dem om det? Det er nemlig vildt irriterende og det driver mig til vanvid, at der hver dag bare kommer en ny og forstyrrer mit spil, uden jeg har bedt dem om det.
  Håber I kan hjælpe!

 8. Camille 9. marts 2017 at 17:05 - Reply

  Hej Simsleksikon!
  Jeg er igang med at spille med en rigtig god familie hvor de har tre hunde.
  Den ældste hund kan jeg ikke se! Jeg startede bare mit spil som jeg plager også lige pludselig kan jeg bare ikke se den!
  Jeg ved ikke hvad der er sket og det er rigtig irriterende!
  Jeg kan ikke trykke på den eller noget. Jeg har prøvet “resetsim”, men den virker stadig ikke.
  Det er en rigtig god familie og jeg har spillet med den i SÅ lang tid.
  Please hjælp mig! det vil betyde så meget for mig. Tak på forhånd<3 PS! Elsker jeres side!<3

  • Kasper 4. oktober 2017 at 22:17 - Reply

   Problemet er netop at du måske har spillet for længe i denne familie. Desværre har Sims3 en tendens til at lave fejl hist og her i ens spillefunktioner efter cirka 7-10 uger inde i spillet. Jeg siger ikke det sker for alle familier, men har selv af erfaring at dette kan forekomme. Mit bedste råd er at du går ud i “rediger by” og gemmer din husholdning og gemmer alle de andre ting du ønsker at gemme i den by du spiller i, og dernæst sletter byen og begynder i en ny by. Så har du stadig familien, og Sims3 “tror” at du er startet totalt forfra og derfor skriver “dag 1, uge 1” men i virkeligheden kan du jo fortsætte, hvor du sidst kom fra i din familie. Håber mit råd kunne hjælpe.

 9. Maria 3. marts 2017 at 16:31 - Reply

  Jeg har et spørgsmål jeg længe har manglet svar på, har i mange youtube videoer set at når de bygger huse eller viser deres grund at deres grund er mega stor, og jeg er ret sikker på at det er mere end de 64×64 som jeg mener er det største der er, så har undret mig over hvordan. Håber at nogen har svaret.

 10. laura 26. februar 2017 at 12:35 - Reply

  hej når jeg skriver buydebug on så siger den at den er unknown command så det er lidt underligt for min søster kan godt skrive den

Leave A Comment