Sims 3 snydekoder

Selvom vi mener at snydekoder til Sims 3 gør spillet mindre sjovt, så kan vi ikke sige os fri fra at have brugt dem ind imellem. Nogle gange kan de faktisk være en nødvendighed, hvis man eksempelvis har en simmer der “fryser fast” og er ved at dø fordi man ikke kan opfylde behovene. Har du også stået med det problem i dit Sims 3 spil?

Hvis du kan nikke genkendende til det, eller hvis du bare har lyst til at lege løs uden at være begrænset af penge og behov, så skal du læse med herunder hvor vi viser dig nogle af de mest nyttige og populære sims 3 snydekoder.

 

> Læs også: Oversigt over alle Sims 3 udvidelsespakker 

 

Sådan bruger du Sims 3 snydekoder

For overhovedet at kunne bruge koder til dit Sims 3 spil skal du aktivere et tekstfelt, hvor i snydekoden skrives. Dette gør du ved at trykke CTRL+Shift+C tasterne på samme tidspunkt. Har du problemer med at få tekstfeltet frem, så hold evt. også windowstasten nede, det har tidligere været nødvendigt på nogle computere.

Snydekode feltet kommer som et langt smalt felt i toppen af skærmen (Se billede herunder). Når du har skrevet koden trykker du ENTER. Hvis du vil have vinduet væk, så kan du trykke “ESC” eller skrive “exit”.

sims 3 snydekoder

Oversigt over Sims 3 snydekoder

Der findes en lang række Sims 3 snydekoder til dit spil, og så findes der en masse rygter og hvisken i krogene om, hvad for nogle Sims 3 snydekoder der vist nok eksisterer. F.eks. er der mange der mener der findes Sims 3 snydekoder til at gøre teenagere gravide og til at få tvillinger – men sandheden er, at du for at kan få en teenager til at blive gravid skal installere en modifikation til spillet, som kort fortalt betyder et hack. For at få tvillinger findes der andre metoder, f.eks. kan du med langtidslykke point købe dig til en langtidsbelønning der gør dine simmere mere fertile, og dermed have større chancer for at få mere end ét barn ved fødsel.

De mest normale og velkendte snydekoder til Sims 3 drejer sig om Move Objects hvor du kan flytte objekter rundt på din grund, Reset Sim der er den ultimative redning hvis din Simmer er frosset fast og Testingcheats der er en multifunktionel snydekode der blandt andet giver dig mulighed for at manipulerermed Simmernes behov. Læs mere om hver enkelt snydekode herunder.

 

> Flere Sims 3 snydekoder : Sådan snyder du dig til flere langtidslykke point

 

Sims 3 snydekoder : Move Objects on/off

Move Objects on er snydekoden der tillader, at du kan flytte og slette, mere eller mindre alt, på din grund. Er der noget du ikke kan placere hvor du vil placere, eller er der en paparazzi der konstant er på din grund, så er det bare med at fjerne det med Move objects.

Snydekoden skrives som henholdsvis:

 

 • moveobjects on
 • moveobjects off

 

Når du skriver on, får du mulighed for at placere ting udenfor “firkanterne”. Du kan sætte dem på skrå, på tværs af to firkanter osv. Den giver ligeledes mulighed for at slette objekter, som normalt ikke kan slettes, såsom Simmere, postkassen og skraldespanden. Vær dog meget opmærksom på, at disse ting IKKE kan komme tilbage igen! Vi anbefaler at du slår den fra (moveObjects off), når du har ordnet det du skal, således at du ikke kommer til at gøre noget du ikke kan fortryde igen.

 

> Snyd dig til teenage graviditet i Sims 3, se her hvordan!

 

Sims 3 snydekoder : Reset Sim

Sims 3 snydekoden “Reset Sim” bruges når du ikke har andre udveje. Det er snydekoden der redder dig når dine Simmere er frosset fast eller er i en uheldig situation du ikke kan få dem ud af – og hvem har IKKE oplevet det?

For at aktivere Reset Sim snydekoden skriver du nedenstående i tekstfeltet, og erstatter “fornavn” og “efternavn” med det din simmer hedder.

 

 • resetSim Fornavn Efternavn

 

Hvis din simmer hedder Peter Jensen skriver du altså: “resetSim Peter Jensen

Når du har gjort det vil det “nulstille” din simmer med neutralt humør og behov og til et sted i eget hjem, såfremt de måtte være ude i byen. Denne snydekode er meget nyttig, hvis din simmer sidder fast og ikke kan komme fri eller hvis simmeren “fryser” og du ikke kan gøre noget. Den har reddet os fra en død simmer mere end én gang!

 

Sims 3 snydekoder : Motherlode og Kaching – Få flere penge

Disse to snydekoder er nok de mest brugte og kendte, og de har eksisteret mere eller mindre så lang tid selve Sims spillet har. Der er to udgaver af penge snydekoderne, den ene giver dig 1000 simoleoner, og den anden 50.000.

For at få flere penge til din husholdning indtaster du følgende i tekstfeltet;

 

 • For at få 1000 simoleoner skriver du : kaching
 • For at få 50.000 simoleoner skriver du : motherlode

 

 

> Sådan får du tvillinger i Sims 3, med lidt snyd!

Sims 3 snydekoder : Testingcheatsenabled true/false

Snydekoden Testingcheats åbner op for et væld af muligheder ved ganske enkelt at holde shift knappen nede, og klikke på forskellige objekter i spillet, såsom postkassen og Simmeren selv. Vi vil ikke komme ind på alle muligheder som snydekoden giver her, men kan henvise til denne side på engelsk, hvis du vil vide mere.

For at bruge snydekoden skriver du henholdsvis,

 

 • testingCheatsEnabled true
 • testingCheatsEnabled false

 

True” aktiverer snydekoden, og “false” skriver du når du ikke vil bruge den mere. Når du har aktiveret koden ved at skrive true, kan du bruge nedenstående muligheder:

 

Shift + postkasse

Ved at holde shift nede og trykke på postkassen, får man følgende muligheder:

 

 • Make All Happy – Gør alle glade
 • Force Visitor – Tving besøgende
 • Make Needs Static (or dynamic) – Gør behov statiske (Eller dynamiske)
 • Make Friends For Me – Giv mig venner
 • Make Me Know Everyone – Lad alle kende mig
 • Set Career … – Vælg karriere
 • Force NPC … –  Tving NPC (non playable character, såsom rengøringsdame, pizzamand, politimand osv.)

 

 

Shift + arbejdsplads

Ved at holde shift nede og trykke på din arbejdsplads, får du følgende muligheder:

 

 • Force Opportunity – Tving mulighed
 • Force Event – Tving begivenhed
 • Force All Events – Tving alle begivenheder

 

Ovenstående muligheder kan hjælpe dig til at få en lønforhøjelse, blive forfremmet eller på anden måde forbedre din karriere. Force event åbner op for at ting kan ske, såsom at nogen medbringer donuts på politistationen, hvis du arbejder her. Force opportunity er lidt mere hjælpsom og åbner op for muligheder som at blive længere på arbejde, særopgaver osv. og vil medføre at du hurtigere bliver bedre til dit job.

 

Shift + aktive simmer

Hvis du holder shift nede og trykker på den aktive simmer, kan du ændre på din simmers personligehed gennem “Modify traits for active sim“.

Shift +  Simmer der ikke bor i din husholning

Hvis du holder shift nede og trykker på en simmer, der ikke bor i din husholdning kan du få dem til at flytte ind, ved at vælge “Add to household“.

 

Shift + enhver simmer

Ved at holde shift nede og klikke på en hvilken som helst simmer, kan du gøre dem ældre ved at vælge “Trigger age transition” eller ændre deres personlighed ved at vælge “Modify Traits“.

 

Shift + jorden

Ved at holde shift nede og klikke hvor som helst på jorden (både indenfor og udenfor din egen grund), åbner op for muligheden “Teleport“, således at din simmer kan teleporteres til det sted du klikker, og dermed ikke behøver at vente på en taxa.

 

Control + klik

Når testingcheatsenabled true er aktiveret, kan du ved hjælp af CTRL tasten fjerne humørstumper fra din simmer. Du skal holde CTRL nede og klikke på den humørstump som du vil fjerne.

 

Trækkende klik

Du kan justere din simmers behov, ved at klikke på f.eks. toiletbaren, holde musetasten nede og trække til den når toppen, således at din simmer ikke behøver at gå på toilettet. Dette kan bruges på humør, på venskaber og på professionsbarerne som kom med Sims 3 Drømmejob, så du kan definere hvor langt der er til næste gang din simmer bliver forfremmet. Du kan kun se forandringen hvis du er i et spil, der ikke er pauset. Ændringen sker stadigvæk selvom du er på pause, men du vil først se det når du fortsætter spillet.

 

Læs flere indlæg

510 kommentarer

 1. 4-ever-sims3 siger:

  Har i nogen idé om hvorfor de som starts tips forslår snyde koden:
  Buydebug: der gør at man for alle dee ting man ellers ikke kan få uden at købe dem eller de bare er på en grund som fx. tåge, dragegrotten, behovsvongen, osv…
  Og i byen der høre med til aften underholdning. Der er et hus der ikke giver mening jeg mener det er littel familiens hus. de har en pool gående gennem deres hus alså en pool med en væg oven på og et vindue hvad faktisk ikke kan lade sig gøre:
  Med eller uden snyd ????

 2. Triskillian siger:

  Jeg bruger altid motherlode, når jeg skal bygge hus til min simmer. Det gør at jeg kan tillade mig at tænke store tanker, mens jeg bygger:-)

 3. Line siger:

  jek ka ikke leve uden motherlode
  uden den kan jeg ikke lave huse der bare ser ok pæne ud xD

 4. Kiwi siger:

  det som om alderen er gået i stå i mit spil, og når jeg går ind i instilinger og den er aktiveret, alligevel sker der intet, nogen der har prøvet det før?

 5. Campestra siger:

  Jeg bruger også Motherlode når jeg bygger
  men jeg kan ikke finde ud af at bruge den der testingCheatsEnabled true
  Men jeg har tænkt mig at prøve det der legacy noget

  • kevin siger:

   jeg kan ikke helt finde ud af hvad den der kode moveobjects on gør

  • Kris siger:

   Hej, når du har skrevet det, kan man se den der steg, hvor meget den er sulten osv, så skal du tage pilen, og sætte på den og hive den op, men husk, du først skal skrive: Testingcheatsenabled true ,håber dt var hjælp nok:-)

 6. Amanda siger:

  Du skal ikke skrive det med store bogstaver:-\

 7. Amanda siger:

  Jeg bruger mest testingtheatsenabled true når mine simmere kommer sent hjem fra arbejde og har det VIRKELIG skidt.

  • Charlotte siger:

   Hvis de har det virkelig skidt så brug denne kode: Shift + postkasse! det gør alle glade hele tiden og sover aldrig. De kan lave noget hele døgnet rundt!

   • Ullekre siger:

    Jeg syntes nok det bliver lidt kedeligt når man gør så de ikke kan midste ting i deres humør (: jeg gør det kun når jeg har fået en ny pakke og jeg vil udforske det lidt :D

   • Lisagoth2 siger:

    Vælg istedet “gør behov statiske”. Så forbliver alle behov opfyldt og falder aldrig :-)

 8. Freja siger:

  Motherlode bruger jeg mest men også testingcheatsenabled true og moveobjects on

 9. Frejaa siger:

  Hos mig dur koden moveObjects on ikke..

 10. RIKKE siger:

  jeg kan ikke huske hvad den der hedder hvor man kan justre deres humør. Min eks-veninde ved det men vi snakker ikker sammen mere. Hvis der er nogle der kan huske det så skriv lige tak.

 11. RIKKE siger:

  kan ikke leve uden den.

 12. Nanna siger:

  jeg bruger ikke så meget snyd, men når det skal være bruger jeg testingcheatsenabled true, motherlode, kaching og moveobjects on

 13. Frejaa siger:

  Okay, jo det gør den nu..

 14. Thecrapappel siger:

  De eneste koder jeg bruger er Testingcheatsenabled(mest til at transporterer dem hurtigere) og Moveobjects(når jeg indretter huse ^^’). Resten af dem ligger mig meget fjernt at bruge :)

 15. TheSimsFreak siger:

  jeg bruger altid testingcheatsenabled til stortset alt hvad den kan bruges til, og kaching, og motherlode. :D
  Andre bruger jeg sjældent ;)

 16. im'cool siger:

  man behøver ikke at trække med musen for at få dem til at stige, i kan bare klikke der hvor den skal hen. hvis i forstår hvad jeg mener :)

 17. Rikke siger:

  ZOMBI I MIN HAVE!!!

 18. Emilie siger:

  hvis du vil have en rig familie. Så flyt dem ind i et hus og så flyt nogle rige ind i det sammen hus, altså du kan gå ind i rediger by og flytte dem ind men så flytter du dem ud igen altså de rige så har dem der boede først i huset alle pengene jeg bruger det ikke så tit men fandt ud af det en dag da jeg sad og prøvede ting som det:-) ps. hvis det er for indviklet, så må i undskylde (SORRY)

 19. Camilla siger:

  Er der en måde, hvor man kan få mere en 8 simmere i din husholdning?

  • The Sims Leksikon siger:

   Du kan altid bruge “testingcheatsenabled true”, højreklikke på den simmer du vil tilføje til familien, og så sige “add to active”. Men til vores viden kan man ikke få flere på andre måder. OG et minus til det er, når du får 9 i husholdningen vil du ikke længere kunne se alle ikonerne, og dermed ikke kunne styre husholdningen ordentligt.

   Efter min mening er det ærgerligt at man “kun” kan have 8, men det er jo spil restriktioner for at alle kan køre det.

   Mvh Mille

 20. Emilt-Ann siger:

  Kan ikke få den der force twins til at virke..
  Har den ganske almindelige sims 3
  Nogen der kan hjælpe mig med det?

 21. freja siger:

  hvad med at man kan gøre venner til fjender og omvendt ?_?

  • The Sims Leksikon siger:

   Hej Freja,
   Vha. testingcheatsenabled true kan du hive i deres venskabsbjælker, ligesom med deres behovsbjælker.

 22. Thesims3 fan siger:

  Hej:)
  Er der nogle der ved hvilken snydekode man skal bruge hvis man vil bo under en offentlige grund, som f.eks. under rådhuset:D

  • Julle-mus. siger:

   Ville også gerne vide det..

  • Helena siger:

   Tror ikke der findes sådan en, men hvis der gør vil jeg også gerne vide den!

  • Ragnhild Bugge siger:

   Jeg ved ikke, om sådan en kode findes, men måske kan man gøre den offentlige grund privat og så derefter flytte derind. Bygge en kælder der. Ellers, buydebug låser op for bygninger, så måske kunne en af dem være et rådhus eller noget lignende? Idk.

 23. Marie siger:

  Jeg havde sims 3 på min nu døde computer, men jeg måtte slet ikke få bjælken frem til at lave snydekoder. hvordan kan det være??

 24. Maria siger:

  Jeg har to spørgsmål.
  For det første: Ret ofte når jeg sidder og er midt i et spil Sims. Tit når de lige er kommet hjem fra hospitalet og moren har født, sidder hun fast. Altså man kan ikke se halvdelen af hendes ben, og man kan ikke flytte hende.. Har prøvet alt, også den der snydekode der står ovenover. Det eneste der virker er at flytte dem ud af fmailien, men det er jo selvfølgelig rigtig træls at skullee miste en simmer pga. det. Nu kommer mit andet spørgsmål så: Er det på nogle måde muligt at få en simmer “tilbage” i familie. Altså hvis man har nogle der er gift, og man så flytter den ene ud, pga. de er frosset fast. Håber nogle ved hvad jeg kan gøre, eller har prøvet det samme :-)

 25. Tine siger:

  Hvilken snydekode skal man bruge hvis man vil bo under en offentlig grund

  • Laura siger:

   er der nogen der har nogle gode snydekoder?
   Sims 3 bebe vær sød

  • karoline siger:

   ingen, du køber grunden på rådhuset eller på ejendoms market,som du kan finde på din mobil ,og så trykker du på grunden du vil købe ,køber den, og byger på den kh karoline

 26. Marie siger:

  Kan man ikke få en kode til flere langtidslykkepoint???

 27. Thesimsfan siger:

  Hej Marie
  Hvis du bruger koden testingcheatsenabled true inde i hovedmenuen( det virker kun hvis du gør det i hovedmenuen)
  og går ind på det spil du vil spille, kan man gå ind der hvor man kan se hvor meget langtids point man har, og trykke et sted mellem kisten og knappen hvor man bruger langtids point. Det virker også på dyr. Håber du kan bruge min hjælp:)

 28. Sabell :D siger:

  Hej The Sims Leksikon :D hvor er det man skal
  Skrive snydekoderne henne? Bare midt i det
  Hele eller hvad? Hjælp mig!

  • anna s. siger:

   hej sabell
   for at skrive snydekoder skal du holde shift,ctrl og c knapperne nede på samme tid så kommer der en blå bjælke øverst på skærmen, den skal du skrive koderne i:D Håber du kunne bruge min hjælp vh. anna

 29. Sabell siger:

  Har fundet ud af det nu

 30. Karine siger:

  Hvor skal man skrive snyde koden henne hvis
  Man vil have flere penge?

  • The Sims Leksikon siger:

   Du skal trykke på CTRL Shift (den der nogle steder har en pil der peger opad) og C på samme tid. Så kommer der en bjælke frem oppe i toppen af skærmen, som man kan skrive i. Den er ikke så tydelig, men den er der :)

 31. Lea siger:

  jeg elsker sims 3 og vis jeg ikke kendte motherlode så ville min samlede spiltid være højst en time i ugen nu er den der omkring hvad 5-7 timer i ugen. ca 9 når jeg er hos min far.
  (forældre var kun kærester. nu har de slået op :( )

 32. Sandie Krause siger:

  kann man lave sådan en kode hvor man kan gøre simmerne nøgne! o_O det kunne være så fedt….

  • The Sims Leksikon siger:

   Det kræver vist en modifikation/hack af spillet, som vi ved kan hentes, men det anbefaler vi ikke da det kan ødelægge spillet. :)

 33. Othilie Haaber Leth Elmkjær siger:

  Hej alle, jeg kan ikke finde ud af at bruge den der “Shift Arbejdsplads”, Min kommer kun frem med “slet genstand”!?

 34. Laura siger:

  -PS kan i ikke også fortælle hvad de er til.
  vær sød at sige det tak.
  kh Laura

 35. Mathilde siger:

  Er der en kode så man kan få tvillinger uden du skal have den som langtidsønske?

  • The Sims Leksikon siger:

   Ingen snydekode til det nej.

  • miamaja siger:

   jeg har nået som kan brufes men det er ikke en kode.. den simmer som er gravid skal side meget foran tv’et og elektroniske ting så har du stor senlynlighed for og få tvillinger, og hvis du vil have en dreng skal din gravide simmer spise 3 æbler og 3 vandmaloner ved piger :-D

  • Sofie siger:

   Forcetwins

 36. hej jeg kan ikke huske min kode til sims 3 tofferhp@gmail.com passevord det er det
  jeg kan ikke huske og er der ogse snydekoder i sims 3

  • The Sims Leksikon siger:

   Hvis det er en EA/Origin relateret side du ikke kan huske din kode til, så prøv at søge lidt rundt inde på deres sider.

   Hvis det er til Origin kan du nulstille dit kodeord her ; https://www.origin.com/dk/account/reset-password

   • Chrissy siger:

    Jeg kan også anbefale, hvis der skulle opstå yderligere problemer, at kontakte EA, jeg har haft samme problem flere gange plus problemer med koder til redeeming af de ekstra-ting man sommetider kan få med visse pakker, så jeg endte med at bruge en eftermiddag på at livechatte og trouble-shoote sammen med en meget sød og meget dygtig EA-supporter. Det var nok den bedste beslutning jeg kunne træffe for mine simmeres vegne for i løbet af de par timer fik jeg lige pludselig styr på rigtig mange ting takket været denne supporter. Så det kan helt klart anbefales :) Håber du finder en løsning!

 37. Amanda siger:

  Hej. Jeg tænkte på hvorfor der er et bestemt sted i huset jeg ikke kan få lov til at bygge gulv og i så fald om der er noget jeg kan gøre ved det?
  Mvh. Amanda

  • The Sims Leksikon siger:

   Det kunne tyde på at grunden er ujævn. Du kan prøve at bruge udglatningsværktøjet under byggemode :-)

 38. cecilie siger:

  jeg elsker sims og jrg har bere ikke spillet og der er så trælst og jeg håber jeg får drt til min føseldsdag elers er jeg ked af det hele mit liv og det vil jeg ikke med vennelig hilsen cecilie på 9 år

 39. Natasja siger:

  Prøv denne snydekode, så kan i helt selv vælge hvor mange penge der skal stå på jeres simmers konto.

  1# testingcheatsenabled tru
  2# familyfunds (efternavn) (antal simeloner)

  Feks. “Familyfunds Torres 100000

  Min favorite snydekode.

 40. Natasja siger:

  Har i set nogle af de huse andre sims spillere bygger og tænker hov hvorfor kan jeg ikke lave sådan nogle moderne og seje huse, her er nogle fif.

  Moveobjects on
  — giver dig tilladelse til at place hvad som helst, hvor som helst.

  Og så den anden som jeg er blevet rigtig glad for.

  Placefriezes ón
  — giver dig tilladelse til at lave fundament oven på væggende som feks, tag eller bare sjove små søjler.
  (Du skal ikke være iden i fundamenter når du skriver koden, og for at lukke for det så gå ud af fundamenter, skriv placefriezes off.)

  Jeg har lavet de fedeste huse med de to koder.. :):):):)

 41. Kathrine siger:

  Hej, jeg har lige fået The Sims 3 -verdenseventyrer.
  Og jeg hader at man kun kan komme på “Ferie” der! Er der/kender i en snydekode så man kan bo i byerne -Frankrig, Egypten, Kina?

  På forhånd tak!

  • The Sims Leksikon siger:

   Der er desværre ingen kode til det. Du kan dog optjene nok Visa point og købe et sommerhus i et af landene :)

   • Line siger:

    Kan man købe et sommerhus!?

    • Sims Leksikon siger:

     Hvis du har verdenseventyr kan du købe et feriehjem når du når visumniveau 3. Og ellers er der med en af de nyeste pakkers opdatering mulighed for at eje mere end et hjem og så kan man jo lade som om at det ene er et sommerhus :)

 42. Sarah siger:

  Er der nogen der ved hvor man kan finde drivhus :)

 43. Stine siger:

  Nej dsv ikke jeg gad også godt selv at vide det

 44. Laura siger:

  Freerealestate er også en kode som gør at du kan få dit hus gratis, hvis du skriver den når du har trykket “anbring kopi”

 45. Lea siger:

  Hej, det hjalp meget. Men der er ingen der virker, ud over “kaching” og “resetSim” hvad tror du det kan skyldes?

  • The Sims Leksikon siger:

   Hej Lea,
   Så skyldes det sandsynligvis at du har skrevet forkert :-) De skulle meget gerne virke allesammen!
   KH Mille og Anja

 46. anja siger:

  er der en snyde kode hvor man kan slette de ting som er uden for ens egen grund? ved jeg at der var i de gamle sims spil :) ..

  • The Sims Leksikon siger:

   Ikke så vidt vi ved, desværre.

  • Nicoline siger:

   Man kan slette andre simmere ved at bruge testingcheatsenabled true og så klikke på simmeren og slette ham eller hende. Det blev jeg engang nød til fordi der hele tiden var en som spillede musik også om natten!!! Kunne ikke forstå hvor musikken kom fra for alle musikafspillere var slukkede. Men så stod der en simmere i over to døgn og spillede musik! Til sidst var der ikke andet at gøre end at slette ham haha <3 :D

 47. Røg siger:

  Når jeg skal lave en person eller en familie er personen helt sort eller blå det samme er spejlet men kan ikke se tøj mund eller næse kun hår og øjne er der nogen der ved hvad det skyldes hjælp

  • Ragnhild Bugge siger:

   Det kunne skyldes, at du har haft sims (eller bare computeren) tændt for længe eller har for mange programmer åbne. Ellers plejer det at gå over efter et par minutter.

 48. Karen siger:

  Ville anbefale at du prøvede at ringe til EA

 49. Thea siger:

  jeg kan ikke få det med shift og så trykke på postkassen til at virke! hjælp

 50. Rikkelarsen siger:

  Jeg bruger nogle af snydekoderne men jeg ville ønske at der var en snydekode så alle færdighederne blev fuldendt så man ikke skal bruge al sin tid på at terpe de forskellige færdigheder igennem… :-)

 51. Rikkelarsen siger:

  Kan ikke få mine langtids point til at virke hvis jeg skriver dem inde i hovedmenuen hjælp! Har prøvet at trykke rundt omkring derinde hvor man køber langtidsbelønninger men intet sker.. Er der nogen der kan hjælpe mig!

 52. Pan siger:

  Reset Sim har virkelig reddet mig mange gange! :D

 53. Rikkelarsen siger:

  Hej! Jeg har lige fået ny computer og jeg har så installeret alle mine sims 3 spil på…
  Jeg har spillet et par gange og nu når jeg vil spille så når jeg trykker ind på min familie i hovedmenuen så går der lidt tid også står der… SIMS 3 ER HOLDT OP MED AT FUNGERE, ET PROBLEM VAR SKYLD I AT PROGRAMMET HOLDT OP MED AT FUNGERE KORREKT. WINDOWS LUKKER PROGRAMMET OG GIVER DIG BESKED HVIS DER FINDES EN LØSNING.. Så kørte jeg en fejlfinding… Også siger den at programmet et inkompatibilitet eller sådan noget… Har afinstalleret paradisøen igen fordi det var det spil jeg puttede i for at spille.. Hvad gør jeg!!!

 54. lea siger:

  en af mine simmere er bleven væk men han er stadig inde i forhold hvad skal jeg gøre kan de løbe væk eller hvad. for jeg kan ikke finde ham.

  • The Sims Leksikon siger:

   Hmm, du kan evt. prøve at bruge koden resetsim fornavn efternavn og så erstatte fornavn og efternavn med simmerens navn selvfølgelig :-) Det burde nulstille simmeren og måske kan det få ham tilbage.

 55. lea siger:

  det virker ikke jeg har prøvet :( .

  • The Sims Leksikon siger:

   Så kan vi desværre ikke hjælpe. Hvis det er en simmer udenfor din husholdning er det ikke sikkert han/hun bor i byen. De kan godt være sådan nogle der bare dukker op som f.eks. rengøringsdame, men som ikke bor i byen.

 56. ? siger:

  jeg kan ikke få testingcheatsenabled til at virke

  • The Sims Leksikon siger:

   Hejsa,
   Så er det sandsynligvis fordi du har lavet en stavefejl, det har vi ofte prøvet. Husk at skrive true bagefter og selvfølgelig at bruge enten shift eller ctrl alt efter hvilken funktion du ønsker, som vi har beskrevet her i indlægget.

 57. lea siger:

  han var åben bart ovre ved en sø og svømme han var i hvertfald i bade tøj dengang jeg endelig fandt ham ovre ved en sø. Det eneste jeg skulle gøre var at flytte. Det var godt at jeg flyttede. :) :I

 58. ? siger:

  jeg har læst at man skal fiske efter dødsfisk med englefisk på kirkeården i dammen efter klokken 02.00 men virker det også hvis man er kommet til at ødelægge dammen og bagefter har lavet sin ejen dam på kirkegården?

  • The Sims Leksikon siger:

   Hvis den nye dam er i samme område burde det kunne virke. Det er rigtigt at du skal fange dødsfisk om natten :-)

 59. ? siger:

  min simmer har fanget alle slags fisk undtagen dødsfisken og hver gang jeg trykker inspicer vand på dammen stå der ikke ukendt fisk men der stå kun de fisk min simmer kender i forvejen, hvorfor det?

  • The Sims Leksikon siger:

   Dødsfisken kan du kun fange om natten på kirkegården. Det hjælper hvis du bruger englefisk som madding. Jeg tror ikke der kommer til at stå dødsfisk før du kender den.

 60. ? siger:

  ja men der stå jo ikke ukendt fisk og dødsfisken er den eneste min simmer ikke kender.

  • The Sims Leksikon siger:

   Har du læst bogen om dødsfisk, som du kan købe for 12.000? Ifølge google skal man have læst den, have englefisk som madding og have niveau 9 i fiskeri færdigheden :-)

 61. ? siger:

  jeg har niveau 10 i fiskerfærdigheden jeg har englefisk men jeg har ikke bogen.jeg køber den.

 62. ? siger:

  jeg kan ikke finde bogen i boghandlen.hvor køber man den.

 63. ? siger:

  hvad hedder bogen.

  • The Sims Leksikon siger:

   Kan ikke lige huske hvad den hedder. Men du finder den under ikonet med en fiskekrog i butikken og så er det den dyreste der er.

 64. ? siger:

  men den dyrste bog indenfor fiskeri koster 2.000.kan den bog til 12.000 købes i sims 3 aftenunderholdning?

  • The Sims Leksikon siger:

   Vi kan desværre ikke hjælpe mere end det vi har skrevet. Det bedste vi kan finde på google er følgende:

   Your Sim can’t just show up at the graveyard at 8PM and expect to catch a death fish in The Sims 3 with just a lure though. They will need to have reached a level 9 fishing skill and also have read the book “Fishing for the Dead: Death fish and Vampire fish on the Line” which costs $12,000 Simoleons from the local bookstore. If your Sim is a Sims 3 celebrity, they will probably get a discount, otherwise try going on a day when the bookstore is having a sale.

   To actually catch the death fish in The Sims 3, you will also need to have Angelfish for your bait of choice to entice the strange little fish to be caught. You can catch Angelfish with Alley Catfish in both fresh and salt water. Just inspect the water to see if it is at the spot you want to fish at.

   Mvh Anja

 65. ? siger:

  det var kun noget jeg forstod, jeg kan ikke flydene engelsk:(

  • The Sims Leksikon siger:

   Der er ikke noget du skal forstå på engelsk her, men de snydekoder der er skriver du som de står – og det er det eneste engelsk der er. Så hvis du følger det der står, så vil det virke for dig.

 66. ? siger:

  det virkede ikke med den nye dam på kirkegården men så flyttede mine simmere til en ny by der kunne min simmer fange dødsfisk. jeg flytede dem tilbage til den gamle by og kirkegården var normal igen. men så af en eller anden grund så mistede jeg mine livsfrugter så nu skal jeg dyrke dem igen for at få mine spøgelser tilbage til live. men jeg var lidt usikker i starten på om et spøgelse kunne fange dødsfisk.

 67. ? siger:

  jeg har lige fået mine 4 spøgelser tilbage til live men når de går så svæver de ligesom da de var spøgelser. hvorfor det?

 68. miamaja siger:

  hvor kan man finde flere snydekoder end dem på forside?????hjælp

 69. ? siger:

  hvorfor er der ikke noget der hedder tipoldefar eller tipoldemor eller tipoldebarn?

 70. Mia siger:

  Jeg elsker virkelig motherlode uden den er jeg indet

 71. Mia siger:

  Penge komandoen virker ikke

 72. sille siger:

  Jeg skulle gå tur med min barn pludselig sad jeg fast en sted hvor man ikke kan gå

  HJÆLP!!!!!!1!

 73. Silja siger:

  Hej The sims leksikon :)
  Ved I om man på en eller anden måde kan få graviditeten til at gå hurtigere?
  Det kunne være dejligt hvis I kunne hjælpe:) Men hvis I ikke kam, så har I allerede hjulpet meget;)

  • The Sims Leksikon siger:

   Det er der ingen nogen løsning vi umiddelbart kender til der kan, det skulle lige være et hack til spillet – men det anbefaler vi ikke, da der kan opstå andre problemer pga. det. En alternativ måde er, at forlade familien og gå ned til en anden, mens historieforløb er slået til i indstillinger, så føles det altid som om det går væsentlig hurtigere. :)

 74. Amalie siger:

  Hej, jeg syntes det er vildt stressende at skulle opfylde alle simmernes behov. Sådan noget med at skulle gå på toilet, have mad, og gå i bad osv. Er der ikke en snydekode til at deres behov er “fuldendt”???

 75. mikkel siger:

  jeg kan ikke lave koden til at få alle job som jeg vil ha

  • The Sims Leksikon siger:

   Hej Mikkel. Du skal skrive:

   testingcheatsenabled true

   Og så kan du vælge job ved enten at klikke på simmeren eller postkassen (kan ikke lige huske hvor pt.), mens du holder shift eller ctrl nede. Beklager det er lidt upræsist, har ikke lige spillet åbent, så kan ikke lige teste :-)

   KH Anja

 76. oscar siger:

  hvad skal man trykke til motherlode

 77. Anonym siger:

  I det der med hvor man trykker på Shift og så postkassen det virker ikke ved mig :(

 78. Anonym siger:

  Jeg holder Shift nede og trykker på postkassen og så kommer der kun det normale!

 79. Sille siger:

  Hej.Kan man godt få regn-sne-sol i sims 3 ?

  :D

 80. Yale siger:

  Jeg bruger sjældent testingcheatsenabled true/false, men er flittig bruger af moveobjects on/off.
  Jeg bruger også constrainfloorelevation false efter jeg er begyndt st bygge huse i TS3. Når jeg indretter køkkener bruger jeg disablesnappingtoslotsonalt on en hel del også… Har brugt buydebug to gange tror jeg der er blevet til med det sidste hus. Ellers bruger jeg ikke snydekoder, for kommer hurtigt til at kede mig i selve spillet, hvis jeg bruger fx motherlode.

 81. Mig siger:

  er der en snydekode så man kan få ens færdigheder færdige?

 82. Cecilie siger:

  Jeg bruger mest motherlod

 83. Grith siger:

  Har brug for hjælp.. Min simmer er på hospitalet for at føde, men hver gang hun har født går hun ind og føder igen.. Er nu oppe på 10 pigebørn, og ville egentlig ikke have meget mere end 2.. (hun er IKKE gjort mere frugtbar med langtidsbelønning)

 84. s-vilenen siger:

  hvorfor er der ikke noget der hedder tipoldefar og tipoldemor og tipoldebarn?

 85. Ane siger:

  Hej! Jeg har en gang spillet meget Sims 2, men har aldrig fået købt Sims 3. Ved I hvad det koster? :-)
  På forhånd tak!

 86. natascha siger:

  det bliver sjover når der er snyde koder til jeg elsker the sims 3

 87. Grith siger:

  Hvad gør man hvis ens figur bare står efter at været kommet tilbage fra universitetet, og man ikke kan gøre noget.. resetSim virker ikke

  • The Sims Leksikon siger:

   Hej Grith, vi har erfaring med at det kan virke at flytte simmeren ud i familiespanden og så flytte dem ind igen, hvis resetsim ikke virker. Det fjerner ofte underlige fejl.

   • Grith siger:

    Og hvad hvis den bare bliver ved med at tænke, så det ender med jeg bliver nødt til at lukke det vha. Jobliste? Synes det er træls det er 2. Familie jeg må droppe grundet fejl i spillet. Min tidligere familie der blev moderen bare ved med at føde, den ene gang jeg prøvede at resette hende, fortsatte hun bare på barn nr. 30 i et nyt hus. Jeg har ikke haft spillet så længe og det er 2 ud af 2 spil der er gået i udu.

    • The Sims Leksikon siger:

     Spiller du med bruger lavet indhold? Kunne godt lyde som sådan en fejl. I så fald bør du afinstallere det hele og se om det ikke hjælper.

 88. Lara siger:

  Hvad skal man skrive for at simmerne får det bedre altså med slut, venner, komfort osv?

  • The Sims Leksikon siger:

   Du kan bruge testingcheatsenabled true og ctrl knappen og trække op i hver barometer/slider for det enkelte behov, så vil det blive fuldt igen.

 89. liv siger:

  min simmer er død og jeg vil gerne have hende i min husholdning hvordan når hun er død?

  • The Sims Leksikon siger:

   Hvis du beholder hendes urne i din simmers taske eller på grunden, så kan du være heldig at få chancen for at genoplive hende via en mulighed der kommer fra videnskabscenteret.

 90. Emilia siger:

  Jeg synes det er træls at man ikke kan komme ind i bygninger er der noget man kan sådan kan komme ind på skolen eller biografen eller noget

 91. Emilia siger:

  Findes der koder til at tumlinger har lært at gå og tale alt andet skriv så hurtigt så mugligt

  • Sims Leksikon siger:

   Det gør der ikke nej, men vi kan varmt anbefale dig at købe et sæt fra Sims store som består af en gåstol og kravlegård hvor de kan lære at gå og tale uden hjælp fra forældrene. Det har vi skrevet om her: http://simsleksikon.dk/tumlinger-gaastol-og-kravlegaard/.

   • Emilia siger:

    okay men jeg har en origen konto og kan ikke finde ud af hvordan man laver et @ der inde

    • Sims Leksikon siger:

     Hej Emilia,
     Vi kan ikke helt gennemskue noget der gør at det ikke er muligt at lave et @ nogle steder i sims eller origin hvor vi har været. Hvis det er helt galt med din computer så kan du evt. kopiere et @ og sætte det ind der hvor du skal bruge det?
     /Anja

 92. Emilia siger:

  Hej det er mig igen har et lille spørgsmål kan man designe sit ejet tøj

 93. Emilia siger:

  P.s hvis i vil lave et snabels på iMac så trykker i ctrl+alt+@

 94. Mathilde siger:

  Hej alle sammen! Min simmer skal tisse rigtig meget og ligger bare på sengen og kan ikke gå op af den jeg ved bare ikke hvad jeg skal gøre:( Håber virkelig i ved hvordan jeg skal gøre for det er min yndlings bane:(

  Hilsen Mathilde Mortensen

  • Sims Leksikon siger:

   Hej Mathilde,
   Prøv at skrive koden resetsim fornavn efternavn
   Altså, hvis din simmer hedder Maria Hansen skriver du: resetsim Maria Hansen
   Det burde nulstille din simmer.
   KH Anja

 95. Emilia siger:

  Hej har et meget vigtigt spørgsmål bare skriv nar i har tid men sims store de ting hvordan får man dem ind i spillet har svært hved det

 96. Kristina Bønnelycke siger:

  Hej er der en snydekode til færdigheder som fx ridnings færdighed, madlavning eller fingerfærdighed :-)?

  • Sims Leksikon siger:

   Det er der desværre ikke. Det bedste råd vi kan give ift. snydekoder er at holde dem friske 24-7 via testingcheatsenabled true og så kan de studere døgnet rundt ;-) men ingen nem vej desværre.
   /Anja

 97. Nevena siger:

  Hvordan finder man hurtigt alle kortdelene til paradiseøen?

  • Laura siger:

   Spørg nogen af dem der arbejder inde på hotellerne.

   Der er en knap hvor der står ”Spørg om eventyr” eller noget i den stil, også skal du bare klare alle de ting.

 98. Luna siger:

  Er der en snydekode, til at få kvinden til at blive gravid. Det er helt umuligt jeg har prøvet og prøvet, men de kan ikke få et barn. Det er rigtig irriterende fordi jeg ville så gerne have en baby så er der en metode, eller en snydekode?

  • Sims Leksikon siger:

   Vi kender desværre ikke til nogen snydekode, men du kan evt. prøve at købe livstidsbelønningen super fertil eller noget i den stil. Det øger chancen for graviditet samt tvillinger og trillinger.

 99. Ronja siger:

  Hej har alle udvidelsespakkerne og det er vildt fedt

  PS ved ikke om det er skrevet rigtigt.

 100. Ronja siger:

  Svar hurtigst muligt!!!!!!

  hvor kan man finde flere historier/ serier om sims liv?????

  • Sims Leksikon siger:

   Vi kender ikke rigtig andre sider end vores egen med sims historier. Du kan kigge oppe i menuen under historier og se alle dem vi har haft gennem tiden her.

 101. Ronja siger:

  Mange tak

 102. Poula siger:

  Den gider ikk at virke når jeg skriver Testingcheatsenabled true
  man skal da trykke ctrl, shift og c inden ikk?! :s

  den siger den ikke kender det?.

  • Sims Leksikon siger:

   Hvis den siger det, så har du sandsynligvis stavet det forkert. Det er den hyppigste årsag til det problem. Og jo, du skal trykke ctrl, shift og c først.

 103. Camilla siger:

  Hej jeg mangler en snydekode til færdigheder. Kan ikke huske om der er en kode til det i sims 3, efter hvor jeg er begyndt at spille det igen efter et stykke tid, nu hvor jeg går på efterskole. :-)

  • Sims Leksikon siger:

   Det er der desværre ikke en kode til. Men hvis du gør din Simmer til en vampyr kan han/hun lære færdigheder meget hurtigere :)

 104. Liv siger:

  Er ikke så stor fan af snyde koder har kund brugt snyde koder 1 gang og det var den til langtids lykke point

 105. maiken siger:

  hej jeg har et problem med at min simmer ikke gider noget hvad kan jeg gør og koden make all happy hjælper ikke :)

  • Sims Leksikon siger:

   Prøv med koden resetsim. Hvis din simmer hedder Poul hansen så skal du i snydefeltet skrive:
   resetsim poul hansen

   Det plejer at hjælple :-)

   • maiken siger:

    det hjalp ikke hvordan for man personen væk hvis den slet ikke rør sig eller alt det man sætter den til eller den selv gør at det bare går væk

    • Sims Leksikon siger:

     Det er kun resetsim koden der virker på det problem os bekendt. Kan det tænkes du har skrevet det forkert eller har brugerlavet indhold der kan lave ballade?

 106. Linea siger:

  Hvordan får man sin bygning til at blive et hotel i spillet: Paradisøen? :)

 107. emma siger:

  en af mine venner har lært mig hvordan man for sine simmere til at vokse hurtigt, men nu siger den bare “denne simmer ældes ikke” hvad betyder det? er det en fejl?

 108. sanne siger:

  hej jeg ved ikke hvad snydekoden til at endre en grunds type hedder

 109. Emilia siger:

  Hej har stopped med at spille sims i noget tid men er begyndt igen. Men mit spørgsmål er OM i har flere nye snydekoder til sims 3

 110. Emilia siger:

  P.S elsker jeres side den er mega god man kan få alle oplysninger ;)❤

 111. Eja siger:

  Hej…
  Hvordan skifter man farve på sit tapet?

 112. Charlotte siger:

  Hej, når man skriver reset sim…. Sletter den så personens færdigheder?

  • Sims Leksikon siger:

   Nej det gør den ikke :)

   • Charlotte siger:

    Ok dejligt har nemlig en simmer med rimelig gode færdigheder, hun er på uni, og jeg vil helst ikke have hun mister dem. Hendes. Humør måler er nemlig helt i bund, men alle hendes humør stumper er gode? Og hende behov er fuldt i alt!

 113. Charlotte siger:

  Og ps. Ved i egentlig hvornår der er realese date for sims 4 hvis der er en (sorry for stavning hvis der er forkert)

 114. Charlotte siger:

  Kommer lige med en betænkeligheder mere.
  Ved i/du om man kan få nogle udvidelses/xtra -pakker i fx. USA Som man ikke kan få i Danmark?

 115. Emilia siger:

  hvordan får man et rådyr til at kunne lide en!?

  • amanda siger:

   hvad er det nu for en kode man skal bruge til at få sine simmer til at blive berømte

   • Sims Leksikon siger:

    Det er der vist ikke nogen snydekode der kan – os bekendt i hvert fald. Men hvorfor ikke bare snakke med nogle berømtheder? :-) Vi er faktisk endt med tit at slå berømthed fra da man nærmest ikke kan undgå at simmeren bliver berømt, så det er bestemt ikke så svært at blive kendis :-)

 116. Rikke siger:

  med koden testingcheatsenabled true kan men holde shift nede og så trykke på din simmer så kommer der en mulighed hvor der står noget med bërømelse. den skal man trykke på og så skal man trykke på”angiv berømelses point”når du så kommer ind under den skal du bare skrive det antal point du vil have så får du det:):):):):) p.s. husk du skal “aftenunderholdning” før du kan:):):):):):) god spillelyst!!!!!!!!!!!!!!

 117. oliver siger:

  hvordan bliver man en tyv i sims 3

 118. Emilie siger:

  -Er der en snydekode til, at få gravide simmere til, at få deres ejet tøj på?(:

 119. Julie siger:

  Hejsa :-)

  I skrev noget med, at man kan få simmere til at blive forfremmet hurtigere (eller mindende), men jeg kan ikke få det til at fungere! Er det meningen man skal trække i præstationsmåleren, eller tager jeg fejl der?

  • Sims Leksikon siger:

   Så vidt vi ved er der ikke en snydekode til det. Vi kender den ikke i hvert fald. Man kan ikke trække i præstationsmåleren. Men du kan trække i deres behov så de kan holde sig friske længere osv. På den måde kan de hurtigere få færdighedspoint (fordi de ikke skal sove) og du kan sørge for de er grønne hele dagen mens de er på arbejde.

 120. Nala95 siger:

  Kan man ikke bortadoptere sine killinger, hvalpe eller føl til naboer, når man kan adoptere dem fra sine naboer? :)

  • Sims Leksikon siger:

   Jo du kan gøre det via telefonen. Så kommer der en og henter dem allesammen, så det kan ikke gøres helt på samme måde som man selv kan adoptere fra naboerne.
   /Anja

 121. Mette siger:

  Jeg ville gerne have en sommer til at flytte ind i min husholdning som er kæreste med min pige. Men når jeg trykker på shift og så manden så sker der ikke noget. Hvorfor?

 122. Alba siger:

  Hej, jeg et proplem; hvis jeg vil logge ind på sims i starten (Der hvor man kan lave en ny familie, eller vælge eén man allerede har lavet i forvejen) så vil den ike skrive ‘@’ hvilket gør så jeg ikke kan spille offentligt. (tror jeg, jeg har ikke helt styr på det hele ;) ). Og mit andet problem er, at jeg ikke kan finde ud af at bo i den anden verden/by som koster 0 sim point (eller hvad det nu lige hedder), og jeg kunne rigtig godt tænke mig at bo i en anden verden, for jeg synes ikke rigtigt at der er nogle pæne indbyggere i den originale verden/by til en teenagepige/ung dame.

  • Sims Leksikon siger:

   Hej Alba,
   Det burde ikke påvirke dit spil betydeligt om du er logget ind eller ej. Kun hvis du har rampelys og bruger det med at sende din simmer på besøg hos andre. Vi spiller f.eks. aldrig logget ind. Men hvis det giver problemer for dig med at logge ind så er du nødt til at kontakte EA supporten som er de eneste der kan hjælpe dig. http://simsleksikon.dk/kontakt-til-ea-support/
   Er ikke sikker på vi helt forstår sidste del af dit spørgsmål. Hvis du har verdenen installeret bruger du bare telefonen til at flytte med.
   /Anja

 123. Thea siger:

  I The sims 2 kan man øge deres niveauer i alle deres egenskaber, ved at trække i dem ligesom med behovene i The sims 3. Kan jeg gøre det sammen med deres egenskaber i The sims 3 og hvordan?

 124. Thea siger:

  Er der en snydekode til langtidslykke?

 125. Mette siger:

  Hej :D Min pc registrere ikke når jeg laver mellemrum. Altså når jeg skriver: (testingcheatsenable true)HJÆLP MIG

  • Sims Leksikon siger:

   Husker du at det hedder enabled med d til sidst? Hvis du har skrevet som du har gjort her er det i hvert fald det der er fejlen. Det lyder mærkeligt hvis den ikke kan forstå mellemrum hvis det normalt ikke er et problem :)

 126. Ggg siger:

  Snydekoden til verdens eventyr plzzzzz

 127. sasja siger:

  Jeg prøvet det i lørdags og der virkede det men nu virker det ikke

 128. sasja siger:

  Og jeg har gjort som på billederne men det virker ikke

 129. Marie-Louise siger:

  Hej, jeg sidder midt i mit sims lige nu, og har nogle spørgsmål.

  Min kvindelige sims’ langtidsønske er at blive direktør for et mega firma. Under ‘uddannelsen’ til dette, blev hun tilbudt et nyt job inden for politik karrieren. Her er hun nået til niveau 10 og er blevet den frie verdens leder. Men hendes langtidsønske er ikke blevet opfyldt. SKAL hun være inden for forretningskarrieren, for at opfylde dette langtidsønske, når hun nu blev tilbudt et nyt job?
  Og dertil skal det siges, at inden for politik, kræver det at man når niveau 10 inden for karisma færdigheden. Jeg har lige nu 9, og ved ikke helt om, det kan gøre langtidsønsket ikke er opfyldt eller om hun er nødt til at skifte job – igen. Dertil har jeg et spørgsmål mere. Findes der en kode til at få færdighederne i top, så man slipper for at læse, træne, osv.?

  Håber på hurtig hjælp!

  Mvh Marie-Louise

  • Sims Leksikon siger:

   Eftersom hun jo har skiftet til en anden karriere, så betyder det også at hun ikke opfylder sit langtidsønske fordi det jo drejer sig om forretningskarrieren. Så du må have hende tilbage i den gamle karriere og arbejde op :)

   Og nej der findes ingen kode til at snyde med færdigheder, men det kan hjælpe at de er vampyrer – så lærer de hurtigere.

 130. Liv siger:

  Hej min simmer gider ikke at gå på arbejde når jeg trykker på arbejds bilen så går han ud til den og siger at han ikke kan komme forbi jeg har prøvet at sige op og så få arbejdet igen men det virker ikke og det er med alle Jobs

 131. Gitte Hansen siger:

  Hej, jeg kan ikke bruge “motherload”
  Skal man taste noget i tekstbjælken før man skriver det ?

  • Chrissy siger:

   Hej
   Hvis du har stavet koden sådan som du har her, så er det nok det, der er fejlen :) men den er til gengæld også lille, for det lyder jo som om det staves “motherload”, men den rigtige stavemåde til koden er altså “motherlode” :)
   Håber det kunne hjælpe :) God spillelyst

 132. Amanda siger:

  Hej når jeg går ind og prøver at registrer et spil så siger den at koden er forkert så jeg kan ikke downloade ting! hvad gør jeg?

 133. Rebecca siger:

  Jeg har en veninde der prøver at skrive (downloade) koden ned eksempel 7d6h 7ghn k7fh 7fhg 7fhg (dette var på noget tilfældige ord)inde på siden The sims 3 fælleskab hun skriver det ind til at registrer sine spil ”fx Overnaturlig” men der står at det allerede er tastet ind uden det er hun har ikke købt det fra en anden person men har købt det er i Bilka Pleas svar hurtigt

 134. freja siger:

  hej jeg er lige statet på sims kan man ikke gor et eller andet så man kan købe de ting der er gulde

 135. Anita siger:

  Findes der en kode til at ændre færdigheder? Altså så at jeg selv kan styre hvor gode de er i f eks logik færdigheden

  • Chrissy siger:

   Det gør der ikke. Der er ikke rigtig andre udveje end at knokle på – eventuelt omdanne din simmer til vampyr så vedkommende lærer hurtigere, eller brug testingcheatsenabled true snydekoden, trykke på postkassen mens du holder shift nede og vælger: gør alle glade efterfulgt af gør behov statiske. Så falder dine simmeres behov ikke mens de studerer og de kan blive bedre i deres færdigheder :)

   Håber det kunne bruges :)

 136. Mira siger:

  Hej. Ved i om der er en slags snydekode, hvor man kan få et barn lige når man er blevet gravid? :)

 137. Nikoline siger:

  Jeg kan ikke finde d af at bruge move objects. Efter jeg har indtastet den hvad gør jeg så????

  • Chrissy siger:

   har du skrevet MoveObjects on?

   så skulle den nemlig gerne virke, for så kan du stille genstande hvor der normalt ikke er plads til dem hvilket kan være meget praktisk når du bygger ting, men ikke altid lige praktisk hvis det er genstande simmere kan bruge til noget
   ved ikke om det gav mening?

 138. Mia siger:

  kan man gøre en aktiv simmer ikke-aktiv og så stadig have den boende i huset?

 139. Simone siger:

  Hej, jeg har hørt at der findes en syndekode som gør at man kan få alle planterne som simmerne kan plante, altså så man bare kan placere dem. Findes det, og hvis man kan, hvad hedder den så??

 140. Emilie siger:

  Jeg kan ikke leve uden testingcheatsenabled true i sims. Sims er så kedeligt når man hele tiden skal gå på toilet og skal hjem og sove men med denne kode kan jeg gære som jeg vil og være oppe hele natten så den kode er virkelig vigtig for mig i sims.

 141. Maria siger:

  Virker den ting der hvor man skal holde SHIFT nede men man trykker på postkassen. Virker den i Sims 3 Kæledyr?? For når jeg prøver dur den ik’?

  • Sims Leksikon siger:

   Hvis du har tastet ‘testingcheatsenabled true’ ind, så virker shift-funktionen ja – i alle udvidelsespakker.

 142. Amanda siger:

  er der noget så man kan få kæledyr uden at købe pets versionen!!???..

 143. Kristine siger:

  Er der en kode for at få færdighederne i 10 med det samme?

 144. Sara jørgensen siger:

  hvad skal man vis ens simmer bare lægger og sover hele tide og man ikke kan får dem op.

 145. Maria siger:

  Findes der snydekoder til gøre graviditeten hurtig færdigt? Og findes der en til at blive forfremmet??

 146. ditte siger:

  nogle som har prøve resetSim kode…

 147. Emilie siger:

  Er der nogen snydekoder til hvordan man køber et hus der ikke er til salg?

  • Safran siger:

   Nej, det tror jeg ikke. Men du kan gå ind i rediger by og så flytte din familie hen i det hus du gerne vil have dem til at bo i, så flytter du den familie der allerede boede i huset hen til der hvor din famile boede før. Håber mit svar hjalp ;)

 148. Tanja siger:

  Hvis man har fundet en enhjørning og den er i din husholdning ommer der så en til?

 149. Katja Pedersen siger:

  Hej Sims Leksikon.
  Findes der en snydekode til at solen altid vil skinne?
  Når det regner i mit spil, så kører det dårligt.

  • Safran siger:

   Der er ikke en snydekode til det, men du kan slå tåge, regn, sne og havl fra inde i indstillinger, under fanen årstidsindstillinger.

 150. Ene siger:

  Hvad hedder den kode som man bruger hvis man selv vil bestemme hvor mange penge man vil have?

  • Sims Leksikon siger:

   Du kan bruge motherlode der giver dig 50,000 simoleoner eller kaching for bare 1000 simoleoner :)

 151. isabella siger:

  Når jeg trykker på shift pillen og trykker på postkassen burde der komme ting op hvor du kan gøre alle glade og nogle andre ting, men når jeg gør det kommer der kun de der donér ting frem. Gør jeg noget forkert?

 152. Ene siger:

  Jeg kender godt både motherlode og kaching men hvad hedder koden hvor man helt selv kan bestemme, hvis man for eksempel vil have 0 kr.?

  • Rebecca siger:

   Den hedder Familyfunds (Husholdnings navn) (Beløb) mens du også har testingcheatsenabled true til
   Fx. familyfunds Hansen 0

 153. Mig siger:

  Nogen der ved om/hvordan man kan komme af med nogen af de penge man har brugt snydekoder til? Jeg vil gerne af med nogen af pengene fordi min sommer har fået et job og jeg vil gerne have ham til at tjene penge istedet for bare at have mega mange iforvejen?
  Hvis ikke, hvad kan man så bruge 99.169.497 simeloner på?:-)

 154. Ene siger:

  Er der ikke en eller anden kode der hedder Family founds? Hvis der er hvad gør den så? :)

 155. Andreas Sønnichsen siger:

  Hvordan bruger jeg denne her kode Make All Happy Den virker ikke….

  • Chrissy siger:

   Det er ikke en kode.

   Det er til gengæld en valgmulighed når du har tastet snydekoden testingcheatsenabled true ind, holder SHIFT nede samtidgi med at du trykker på postkassen. Så skulle en af mulighederne gerne være ‘gør alle glade’

 156. patrick nielsen siger:

  jeg kan ikke få den snydekode der hedder true til at virke har prøvet at skrive det med stort og småt hvad skal jeg gøre få at få den til at virke

 157. maiken siger:

  hej hvordan kan man dræbe en simmer

 158. Frida siger:

  Er der ikke en smart snyde kode til sims så man kan få en million kr. (Kan ikke huske hvad pengene hedder der inde) men hvis i har en så ville det være en stor hjælp… Og bare lige Info man behøver ikke at skrive den der testingcheatsenabled true i menu du kan også skrive den mens du spiller… Ville bare lige sige det..

  • Sims Leksikon siger:

   Der er motherlode snydekoden. Og jo, du skal skrive testingcheats i menuen hvis du vil have langtidslykke point, til alle andre behøver du ikke, men for at den fungerer skal du.

 159. Frida siger:

  Er der ikke en snyde kode til sims så man ikke skal gøre så de forbedre deres færdigheder…. For det tar rimelig lang tid og gøre så de er i Level 10 med de færdigheder de skal have

 160. Cecilie siger:

  Kan ikke få teleport frem. :/

 161. Anna siger:

  jeg har lige købt Sims 3 lev livet og har mistet min registreringskode er der ikke noget man kan gøre

 162. Cecilie siger:

  Nogle der ved om der er en snydekode så man kan få flere færdighedspoint i f.eks. madlavning?

 163. Vegetable_tiger siger:

  Jeg kan ikke få det der felt frem hvor man skriver koder? Når jeg trykker shift+ctrl+c så tager min simmer bare et billede med dens telefon nogen der kan hjælpe?

 164. Charlotte siger:

  Hej. Er der ikke en snydekode, hvor man kan få 2 simmere gift?

 165. lise siger:

  Hej Sims leksion
  Hvad skal man gøre vis kode feltet ikke kommer frem når man holder CTRL+Shift+C nede.
  er der en anden måde man kan gøre det på?

 166. Emiliaa siger:

  Alle snydekoderne er er ikke :/ jeg kender alle dem på forhånd. men der er mange :)

 167. hej jeg kan ikke komme i gang med the sims 3 hvad gør jeg

 168. Anna siger:

  Hej Sims Lektionen! Altså, jeg ved ikke om jeg kan gøre sådan er at der er Sne når jeg vil have det?, kan man det? :-)

 169. Anna siger:

  Sød at svare, tak? Har brug for hjælp..

 170. Nadia siger:

  Hej! Nogen der kender den syndekode til hvor man kan fjerne det der flimmer der?:)

  • Sims Leksikon siger:

   Det du kalder for flimmer er censur, og det kræver et mod (hack til spillet) for at fjerne det. Prøv at søg på noget ala ‘remove nudity blur in sims 3’. Så kommer der nok noget op :)

 171. Pernille r siger:

  Hej er der ikke en snydekode så ens simmers humør bliver helt godt at fks. Hvis du er sulten kan du så bare blive mæt og sådan?❤️

 172. Pernille r siger:

  Men jeg kan ikke helt finde ud af det kan du ikke bare lige skrive det så er du sød Aldså bare skriv det jeg skal skrive p❤️ Så du sød

 173. Pernille r siger:

  Har rundet det nu mega fedt!

 174. Pernille r siger:

  Fundet*

 175. Anna siger:

  Nogen der ved hvordan man får sine penge hvor man kan købe alt det der på nettet, har prøvet masser af gange, men koder og navn man skal vælge inden, kan aldrig vælge et navn og kode dertil.. Håber i kan hjælpe.. :)

 176. astrid siger:

  hej. ville lige spørge om hvordan man får tøj til spædbørn???

 177. Sofie siger:

  hvordan kan man skifte tøj på ens simmer imens de er gravide

 178. Sofie siger:

  hvordan får man noget andet tøj til spædbørn altså sådan noget rigtigt tøj sådan at man kan se deres kroppe

 179. Amanda seidler siger:

  Har virkelig brug for hjælp til navne; 2 børn (piger) og 1 dreng. To voksne mor og far? Please hjælp

 180. Mig siger:

  Det hele virker jo ikke :-/

 181. Lin siger:

  jeg får sims 3 imorgen så vil jeg helt klart bruge de snydekoder ps findes der en snydekode til at gøre en berømt? ;-)

 182. astrid siger:

  hvordan får man tøj til en nyfødt(spædbarn)

 183. Marie siger:

  Kære Sims Lektion
  har virkelig brug for hjælp! det er fordi at mit sims 3 er blevet mærkeligt altså jeg kan godt gå ind i hoved menuen men så når jeg skal ind og spille på en familie eller lave en ny så kan den ikke gå ind på det hvad skal jeg gøre?? hjælp mig hurtigt! please
  -Marie

 184. Olly:-* siger:

  Jeg har et KÆMPE problem! Min sims teenage pige blev fanget af en politimand og så kom jeg til at slette politi bilen mens hun var i den. HVAD GØR JEG!? Og resetSim Chloe Manchester virker ikke :-(

 185. Anja siger:

  Hej.
  Jeg har prøvet alle snydekoder her inde og det ser ud til at det ikke virker :-/
  Nogen der kan hjælpe?

 186. Fie siger:

  Jeg vil gerne byg/købe pyramider

 187. simone nielsen siger:

  Hej, ikke noget med snydkoder at gøre, men i mit sims 3 kan jeg kun have en familie, dvs når jeg laver en ny familie bliver den første familie slettet.. Er det en fejl i spillet?
  Tak på forhånd:)

 188. Lotte siger:

  Hej Simsleksikon.
  Jeg så engang et sted at der var en snydekode til at få folk til at få børn, så byen befolkning blev højere. Jeg tror at jeg så det i en kommentar herinde men kan ikke huske hvad snydekoden hed. Jeg håber virkelig i kan hjælpe mig med mit dilemma.
  Tak på forhånd!

 189. Olivia siger:

  Hej er der en snydekode til færdighedder?! Jeg er en pige der virkelig har brug for det:/

 190. Olivia siger:

  Og kan man bruge den der testingCheatsEnabled True/false?

 191. Majken siger:

  Jeg kan slet ikke få tekstfeltet frem øverst på skærmen. Har prøvet ctrl+shift+c og ctrl+shift+c+windowstasten, men intet kommer frem. Kan nogen hjælpe mig?

 192. sims hjælp siger:

  INGEN AF SNYDEKODERNE VIRKER!!!

 193. Caro siger:

  Hejsa.. MoveObjects behøves slet ikke at bruges.. Man kan bare holde ‘Alt’ knappen inde, mens du har fat i en genstand. Gør også at man kan roterer genstanden den vej man vil. Man kan dog ikke flytte en stol ind i en væg som med moveObjects. Men der er vel heller ikke mange der gør det..?

  -Caro (;

 194. laer3844 siger:

  når jeg skal få en anden simmer i min husholdning så står der bare hils på eller hils groft på jeg ved ikke hvorfor jeg ikke kan jeg bruger shift men det virker ikke

 195. Wejse siger:

  Der under snyde

 196. Wejse siger:

  Der hvor man kan se snydekoderne og få det der den der boks væk ved hovedmenuen. Men det virker ikke hvad skal jeg gøre

 197. Emma siger:

  Jeg har 20 ekstra pakker, men okay, jeg elsker også bare The Sims 3 og 4.

 198. Emilie siger:

  Kan i ikke lave noget inspiration til simmernes tøj og hår med udvidelsespakkerne osv.. fordi jeg løber altid tør for ideer, og helst gerne få det der med hus ideerne frem igen det var en rigtig god ting! /Emilie!

 199. Kristine siger:

  Hej
  Jeg har tvillinger der lige er gået fra tumling til barn, men de har fået dårlige egenskaber. Jeg har hørt at man skal trykke “Shift” og trykke på simmeren og så vælge “Modify traits for active sim” men det virker ikke. Nogen der kan hjælpe?

  • Sims Leksikon siger:

   Du skal indtaste “testingcheatsenabled true” i snydekodefeltet før du kan trykke “shift”. :-)

 200. Kristine siger:

  Hej
  Jeg har endnu et problem. Når min pige er i bad eller er nøgen har hun en hestekrop. Hvordan ændrer jeg det?

  • Junipur siger:

   Når det sker, så er det fordi du har downloadet et skin som har hestekrop.
   Du skal fjerne det skin fra dit spil.
   Det er ikke sikkert at du ved du har downloadet det, men hvis du har downloadet simmere fra the sims exchange, så er der stor risiko for at få mere med end man lige regner med, desværre, fordi måden spillet er bygget op på gør at man får alt som er i den “pakke” som det man egentlig skal have, det er.

 201. Marie siger:

  How Can i NOT make Them old

 202. Kristine siger:

  Man kan også bruge en anden penge kode istedet for at skrive motherlode så når man skriver testingcheats on og bagefter skriver man ” money 9999999” så får man 9999999 i penge :)

 203. Josefine siger:

  Familyfunds (efternavn) også dit beløb fx:

  Familyfunds hansen 99999999

  Meget bedere end motherload, rosebud og de andre :)

  • maj-britt siger:

   hejsa

   jeg har brøvet at skrive den kode men den virker ikke, den siger :ukent comando: jeg har ingen stavefejl i.
   kan du hjælpe ? :)

 204. Cecilie siger:

  Hvordan drejer men en pool

 205. Rasmus siger:

  Hej allesammen jeg er en 11 året gamer og jeg kan hjælpe med de fleste problemer.
  Bare spørg.

 206. Emma siger:

  der gik ildebrand så slukkede jeg det og så fik jeg 30,000 og jeg vil ikke have så meget ;(

 207. Mathilde siger:

  Nogle der har en snydekode til at få kommandoerne væk, hvis de er frosset fast??
  Det er meget irreterende:(

 208. Karoline siger:

  Hej, ville bare lige spørge om i havde en snydekode til at få flere langtidslykkepoints! Det kunne jeg nemlig godt tænke mig ;D

 209. yolo siger:

  hvad hedder den kode man kan trække deres behov op?

 210. Natashia siger:

  Hej. Har hørt at der findes en kode til at gøre ens lejlighed større eller få hele lejligheden. Kan man det? Og hvis ja, hva er koden så?

  PS hvor og hvordan fanger man englefisk og dødfisk?

 211. *** siger:

  Hej. Jeg kan ikke få min simmer til at blive barnepige, og jeg har prøvet det meste, har i/du et råd til det?

 212. Maria siger:

  Jeg får det måske snart (Sims 3 starterpakke) Det ville være så fedt at have det :D Jeg er sikker på at jeg kender alle koderne: Testingcheatsenabled true + moveobjects On + Kaching + Motherlode + resetsim Er der flere koder?

 213. Frida siger:

  Hej, Maria, det er frida, elsker sims

 214. Mathias siger:

  Hej jeg elsker sims men jeg synes det er øverligt vis man ikke kan trykke

 215. Mille & Olivia siger:

  Hej..
  Vi ved at man kan få en snydekode hvor man kan få en ting til at stå oven på en anden ting håber i forstår..
  Hvis i ved det så kunne i hjælpe og rigtig meget
  Mvh Mille og Olivia

  • Sims Leksikon siger:

   Det plejer vist at være at man skal holde alt eller shift nede mens man prøver at placere tingen.

 216. Anne siger:

  Hej :) Er der en snydekode til at kunne ændre tøj på en tumling:)?

 217. Anne siger:

  Eller måske en til at ændre spædbørn??;/

 218. Emilie siger:

  Man kan bruge en komode til at ændre simmernes tøj ved at bruge “planlæg tøj” ;)

 219. Emilie siger:

  Er der nogle der ved hvordan man for det til at stoppe med heletiden at fryse fast når skærmen ikke bevæger sig?

 220. Clara siger:

  Hej jeg vil gerne lave 100 baby Challenge men kan kun være 8 i min husholdning hvad skal jeg gøre håner i vil hjælpe mig ✌🏽️

  • Clara siger:

   Det jeg mener er, at jeg gerne vil have mere end 6 børn i en husholdning. Altså 1 mor og 1 far, og 10 børn – er er nogen der kan hjælpe med det??

   • Sims Leksikon siger:

    Hej Clara,

    Du kan ikke bruge en snydekode til det, hvis du vil kunne styre alle i husholdningen. Du skal installere et hack hvis du vil have mere end 8 simmere i en husholdning.

 221. Clara siger:

  Hej jeg spiller the sims 3 hvor jeg gerne vil lave 100 baby Challenge men kan kun være 8 i min husholdning og jeg har hørt at man kan gøre sin sommer klar men hvordan 🌺🌸🌷💐🌻🌼🌹💐🍀

 222. maja siger:

  hej jeg har et problem
  jeg har downloadet nogle ting, og så står de så klar til at blive installeret i startmenuen, men når jeg så prøver på at installere dem siger den at der skete en fejl og at jeg skal sørge for at mit spil har de nyeste softwareopdateringer men jeg har opdateret mit spil så meget som overhovedet muligt, nogen hjælp at hente???

 223. Trine siger:

  Hej alle sammen jeg har sims 3 kæledyr nogen der ved hvor man kan finde halm og hø ved godt at det ikke har noget at Gøre med snydekoder

  • Chrissy siger:

   Der skulle gerne være en fane under Byg/Køb for kæledyr. Klik på den og du kan vælge for hund, kat, hest eller mindre kæledyr og så skulle høet gerne være under hest –

 224. Molly siger:

  Hej, (har ikke noget at gøre med snydekoder) når jeg spiller sims spiller jeg uden brugernavnet indhold og alt det der. Er heller ikke online. Men hvordan gør man hvis man vil lave sine egne ting? Koster det ægte penge?

 225. Molly siger:

  Brugernavnet? – brugerlavet

 226. Clara siger:

  Men hvordan downloader men det der hak
  ❤️

 227. FREJA siger:

  ER DER EN KODE SÅ MAN KAN GEMME SPILLET FOR MIT SPIL ER GÅET I LAG, MEN JEG KAN GODT GÅ IN I DE FORSKELIGE TING KAN BARE IKKE GEMME

 228. Stina siger:

  Hjælp!!!!
  Jeg har næsten lige fået en baby i sims 3,
  men da jeg skulle skifte babyens ble, så gad min simmer ikke at gøre det.
  Jeg har prøvet flere gange prøvet at trykke skift beskidt ble, men det virker ikke.
  Min simmer ingenuer det bare. Jeg har også flere gange prøvet at trykke resetSim navn efternavn, men det hjælper heller ikke. Hvad skal jeg gøre, babyen for det værre og værre?

 229. Theose siger:

  jeg bruger testingcheatsenabled true så mine simere kan blive oppe hele natten uden at blive sultne eller og trætte.

 230. Milano Hansen siger:

  Hej er der nogen der ved hvorfor man ikke kan bruge make all happy (gør alle glade) i mit spil

  • Chrissy siger:

   Det kan du også, det er bare ikke en kode. Du skal bruge Testingcheatsenabled true, holde SHIFT nede mens du trykker på postkassen og så vælge Make all happy eller ‘gør alle glade’

 231. Marie siger:

  Hej sims 3 leksikon!
  Jeg er en virkelig stor fan af sims og har spillet det længe, en ting jeg gerne vil vide er hvordan man får koplanter? Kan i give mig et link eller forklare hvordan man gør for jeg har næsten prøvet alt hvad man kan prøve.
  Håber i kan og vil hjælpe
  -Marie

 232. Sofie siger:

  Min shift knap virker ikke så når jeg skriver fx shift+ arbejdsplads sker der intet

 233. Anne siger:

  Hvordan kan man ændre på sin sim når man allerede er igang, kan huske der car en kode til eet

 234. Sophie Gaarder Mikkelsen siger:

  Jeg kan ikke få børn i sims 3 så godt men jeg har fået 3 men ellers ikke

 235. Line siger:

  Hej med jer
  Vi sidder og spiller men vores mor i huset er lige død nogle der ved om der er en snydekode til at hun lever op igen❤️❤️

 236. Rebecca siger:

  Noget som jeg ikke forstår, det er hvorfor er der en snydekode dims til sims 4 når der ikke er til sims 3
  Hvis der er så please skriv det
  ~Rebecca~

  • Sims Leksikon siger:

   Hvad er en “snydekode dims”?

   • Rebecca siger:

    En normal snydekode men seriøst hvorfor er der en snydekode til færdigheder I sims 4 når der ikke er til sims 3
    Det giver ikke nogen mening

    • Chrissy siger:

     Det giver da meget god mening, hvis jeg må sige min mening :) – Sims 4 er da tydeligvis et forsøg på at forbedre Sims 3 og så må de vel bare have udvidet repetoiret af snydekoder i takt med at der er flere muligheder for hvad du kan gøre med dit spil i Sims 4 – de har måske en såkaldt engine der gør at de rent grafisk kan trække mere på de enkelte steder hvor man spiller, og at man har flere muligheder for at arbejde med din sim og bestemme hvad vedkommende skal være god til. Det er garanteret en af årsagerne til at man i Sims 4 ikke kan rejse så frit rundt i nabolaget/verden, som man kan i Sims 3. Deres spil-engine kan simpelt hen ikke… Du skulle virkelig se alle de mange snydekoder for sims 4 der findes rundt omkring på nettet – det er en hel del flere end hvad der findes til Sims 3

 237. Agnethe siger:

  Jeg har hørt at man kan lave noget der hedder “plante simmere” med universitetsliv, som jeg har, men hvordan gør man?

 238. Josefine siger:

  Ved du/i om hvordan man laver søjler ud over en skrænt?

 239. simone siger:

  ved du / i hvordan man man gøre en TEENASERE gravide i sims 3 eller kan man ikke i sims3

 240. Annalou siger:

  Hvordan får man flere en 8 simmer i sin husholding

 241. Mette siger:

  Hej hvis jeg nu har en simmer der er flyttet fra min husholdning Hvordan skifter jeg så aktiv husholdning. Altså så jeg styre den sommers husholdning?

  • Chrissy siger:

   Gå ind under Rediger By, så skulle der være en knap et eller andet sted i panelet nede i venstre hjørne hvor du kan skifte husholdning :)

 242. signesimmeren siger:

  hej jeg kan ikke få installeret monte vista og hidden springs jeg har prøvet alle mulige måder i 2 dage men der er intet der virker.

 243. signesimmeren siger:

  er der en der kan hjælpe mig som har det sammen problem

 244. Kathrine siger:

  Hej er der en snydekode så man kan få en enhjørning uden at skulle ud og lede

 245. Help siger:

  Hej. Jeg vil utrolig gerne bruge snydekoden: motherlode, men jeg kan ikke😢. Når jeg skriver det kommer der bare frem: motherlode ugyldig!
  Eller noget i den stil. Håber i har et råd💕!

  • Michaela siger:

   Prøv familyfunds dine simmers efternavn og så det antal penge du vil have
   Fx. hvis du vil have 50.000 § og din familie hedder Christensen til efternavn skriver du:
   Familyfunds Christensen 50000
   Så får du pengene! :D

 246. Mette siger:

  Hej😊Jeg vil gerne have flere af såden nogen simoloner så man kan købe hår og de andre ting som kommer oppe toppen hvordan gør jeg det?😊

 247. Help siger:

  Når jeg skriver testingCheastEnabled true
  Kommer der bare frem: testingChestEnabled ukendt kommando😁!
  Hvad skal jeg gøre?

  • Chrissy siger:

   Jeg tror du må have stavet forkert :) det er den hyppigste årsag til at koden ikke virker :)

   Du kan kopiere den her hvis det er :)

   TestingCheatsEnabled true

 248. Sonja siger:

  Min simmer blev ramt af en komet! Hvad gør man?

 249. XXX siger:

  Jeg kan ikke få det til at virke med shift + postkasse, hvad gør jeg forkert? Holder shift nede og trykker derefter på postkassen, men det virker ikke?

 250. Michaela siger:

  Jeg bruger kun testingcheatsenabled true,
  syntes det er sjovere at bygge en sims liv op fra starten, ved at arbejde for at tjene penge, så er det sjovere. :D

 251. Kathrine siger:

  Er der ikke en snyde kode så man kan gøre ting større

 252. Carla siger:

  Hej hvad skal jeg gøre efter jeg har skrevet koden i det blå felt??

 253. gry siger:

  hej hvad gør vis den eneste snydekode man kan bruge er motherlode ?? kan ikke få de andre til at virke

 254. Lærke siger:

  Hej.
  Jeg har fået børn her i sims 3. Men er kommet til at skrive deres efternavn to gange. Hvordan laver man det om. Altså nu har de det samme efternavn to gange

 255. victoria siger:

  når jeg skriver motherlode og trykker enter sker der intet jeg får ingen penge hvad skal jeg gøre?

 256. Kathrine siger:

  Hej, jeg har udvidelsespakken kæledyr, men hver gang der kommer et dyr på min skærm, er det som om den bliver helt mærkelig (ved ikke hvordan jeg skal forklare det) sløret og tværet ud. Så ville høre om der var noget og gøre ved det eller om det bare er min pc. som den er galt med?

  • Sims Leksikon siger:

   Det lyder som om det er problemer med grafikkortet, eller måske fordi du har brugerlavet indhold der skaber problemer. Prøv først at tjekke om dit grafikkort lever op til minimumskravene.

 257. Rikke siger:

  Er der en snydekode til at få andre dyr end hunde katte og heste?

 258. Frank siger:

  hej

  er der nogen som ved om der findes koder til til udvidelserne såsom flere penge ?

  på forhånd tak ;-)

 259. Philippa siger:

  Hej frank, der findes den kode der hedder “moderherlode” den giver 50.00.00 simelioner mener jeg. Der er også den der hedder “kaching” den giver kun 1.000 simelion!🤔
  Rigtigt god fornøjelse!🤓 Hilsen Philippa

 260. Johanne siger:

  er der en snyderier til at gøre ens færdigheder bedre? Altså at man er bedre til det ( jeg er dårlig til at forklare ting )

 261. Uglen siger:

  Jeg kan ikke gøre mine simmere ældre :/
  jeg holder shift nede og trykker vildt og voldsomt på mine simmere men der sker ikke en skid?

 262. Trine Lund siger:

  Jeg har prøvet ALT men min gamer pc vil ikke lave det grå tekstfelt

 263. Freja siger:

  Er der nogle der ved om der er en kode til at man kan lave flere personer i ens familie

 264. Marianne siger:

  Hej .
  Kan man ikke snyde sig til højere færdighed ?

 265. Louise Haubech siger:

  Hej :)

  Nogen som kan hjælpe mig ??
  Hvordan kopier man postkassen? -Altså så man har to istedet for en ?

 266. Kamilla siger:

  Hej, jeg har et spørgsmål. I sims 2 kunne man taste koden ”maxmotives” og alle deres daglige basis behov blev helt grønne. Hvad hedder koden til sims 3? Hvis der overhovedet er en kode til det, i det spil.

  • Line siger:

   Skriv – Testingcheatsenabled true – og tryk nu derefter på den valgte simmer. Gå til hendes behov og så kan du trække med op og ned som du ønsker. Håber at du forstår hvad jeg skrev :)

 267. Marie😏 siger:

  Hjælp mig!
  Min simmer bliver ved med at føde hun har over 20+ børn og hun stopper ikke
  Jeg har brugt ResetSim og den virker ikke!
  Hvad skal jeg gøre?

 268. Lotte siger:

  Hvad hedder snydekoden for at få tvillinger?

 269. clara siger:

  hej jeg gik ind på sims også spurgte den mig om billedet/kameraet skulle rykke sig når je flyttede musen hvordan slår jeg det til igen… håber i kan hjælpe mig

 270. Nanna siger:

  Er det muligt at snyde med færdigheder, så man ikke skal bruge så mange timer på at lade dem arbejde ?

 271. laura siger:

  hej når jeg skriver buydebug on så siger den at den er unknown command så det er lidt underligt for min søster kan godt skrive den

 272. Maria siger:

  Jeg har et spørgsmål jeg længe har manglet svar på, har i mange youtube videoer set at når de bygger huse eller viser deres grund at deres grund er mega stor, og jeg er ret sikker på at det er mere end de 64×64 som jeg mener er det største der er, så har undret mig over hvordan. Håber at nogen har svaret.

 273. Camille siger:

  Hej Simsleksikon!
  Jeg er igang med at spille med en rigtig god familie hvor de har tre hunde.
  Den ældste hund kan jeg ikke se! Jeg startede bare mit spil som jeg plager også lige pludselig kan jeg bare ikke se den!
  Jeg ved ikke hvad der er sket og det er rigtig irriterende!
  Jeg kan ikke trykke på den eller noget. Jeg har prøvet “resetsim”, men den virker stadig ikke.
  Det er en rigtig god familie og jeg har spillet med den i SÅ lang tid.
  Please hjælp mig! det vil betyde så meget for mig. Tak på forhånd<3 PS! Elsker jeres side!<3

  • Kasper siger:

   Problemet er netop at du måske har spillet for længe i denne familie. Desværre har Sims3 en tendens til at lave fejl hist og her i ens spillefunktioner efter cirka 7-10 uger inde i spillet. Jeg siger ikke det sker for alle familier, men har selv af erfaring at dette kan forekomme. Mit bedste råd er at du går ud i “rediger by” og gemmer din husholdning og gemmer alle de andre ting du ønsker at gemme i den by du spiller i, og dernæst sletter byen og begynder i en ny by. Så har du stadig familien, og Sims3 “tror” at du er startet totalt forfra og derfor skriver “dag 1, uge 1” men i virkeligheden kan du jo fortsætte, hvor du sidst kom fra i din familie. Håber mit råd kunne hjælpe.

 274. Xenia siger:

  Hej!
  Er der nogen der ved, hvad man kan gøre, hvis der hver dag i ens spil, kommer en ny bofælle, som bare flytter ind, og man ikke kan styre – uden man har bedt dem om det? Det er nemlig vildt irriterende og det driver mig til vanvid, at der hver dag bare kommer en ny og forstyrrer mit spil, uden jeg har bedt dem om det.
  Håber I kan hjælpe!

 275. Berte siger:

  Hey simsleksikon, jeg har engang fundet ud af hvordan man kan snyde sig til et højere rang i arbejde, men jeg kan ik huske hvordan

 276. Katrine J siger:

  Hej alle Sims 3 fans.
  Jeg har mange problemer med indtaste nogle andre koder som vil ikke virke til Sims 3, men de andre koder gider godt virke som I kan se jeg skrev under her. Jeg kan slet ikke få de andre koder til fungere såsom (Langtidsønsker, Færdigheder, Langtidsbelønninger)

  Constrainfloorelevation false true,

  Testingcheatsenabled true false,

  Motherlode

  Moveobjects

  Placefriezes

 277. Pls hjælp siger:

  Hej, håber i vil svare hurtigt hvis i ved det, men ved i hvordan man kan få to simmere der er tiltrukket af hinanden, til ikke at være det? Det ødelægger lidt hele mit spil at de er det, da de kun skulle have været venner :( men håber i vil svare

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *