Sims 3 snydekoder

By  |  361 Comments

Selvom vi mener at snydekoder til Sims 3 gør spillet mindre sjovt, så kan vi ikke sige os fri fra at have brugt dem ind imellem. Nogle gange kan de faktisk være en nødvendighed, hvis man eksempelvis har en simmer der “fryser fast” og er ved at dø fordi man ikke kan opfylde behovene. Har du også stået med det problem i dit Sims 3 spil?

Hvis du kan nikke genkendende til det, eller hvis du bare har lyst til at lege løs uden at være begrænset af penge og behov, så skal du læse med herunder hvor vi viser dig nogle af de mest nyttige og populære sims 3 snydekoder.

 

> Læs også: Oversigt over alle Sims 3 udvidelsespakker 

 

Sådan bruger du Sims 3 snydekoder

For overhovedet at kunne bruge koder til dit Sims 3 spil skal du aktivere et tekstfelt, hvor i snydekoden skrives. Dette gør du ved at trykke CTRL+Shift+C tasterne på samme tidspunkt. Har du problemer med at få tekstfeltet frem, så hold evt. også windowstasten nede, det har tidligere været nødvendigt på nogle computere.

Snydekode feltet kommer som et langt smalt felt i toppen af skærmen (Se billede herunder). Når du har skrevet koden trykker du ENTER. Hvis du vil have vinduet væk, så kan du trykke “ESC” eller skrive “exit”.

sims 3 snydekoder

Oversigt over Sims 3 snydekoder

Der findes en lang række Sims 3 snydekoder til dit spil, og så findes der en masse rygter og hvisken i krogene om, hvad for nogle Sims 3 snydekoder der vist nok eksisterer. F.eks. er der mange der mener der findes Sims 3 snydekoder til at gøre teenagere gravide og til at få tvillinger – men sandheden er, at du for at kan få en teenager til at blive gravid skal installere en modifikation til spillet, som kort fortalt betyder et hack. For at få tvillinger findes der andre metoder, f.eks. kan du med langtidslykke point købe dig til en langtidsbelønning der gør dine simmere mere fertile, og dermed have større chancer for at få mere end ét barn ved fødsel.

De mest normale og velkendte snydekoder til Sims 3 drejer sig om Move Objects hvor du kan flytte objekter rundt på din grund, Reset Sim der er den ultimative redning hvis din Simmer er frosset fast og Testingcheats der er en multifunktionel snydekode der blandt andet giver dig mulighed for at manipulerermed Simmernes behov. Læs mere om hver enkelt snydekode herunder.

 

> Flere Sims 3 snydekoder : Sådan snyder du dig til flere langtidslykke point

 

Sims 3 snydekoder : Move Objects on/off

Move Objects on er snydekoden der tillader, at du kan flytte og slette, mere eller mindre alt, på din grund. Er der noget du ikke kan placere hvor du vil placere, eller er der en paparazzi der konstant er på din grund, så er det bare med at fjerne det med Move objects.

Snydekoden skrives som henholdsvis:

 

 • moveobjects on
 • moveobjects off

 

Når du skriver on, får du mulighed for at placere ting udenfor “firkanterne”. Du kan sætte dem på skrå, på tværs af to firkanter osv. Den giver ligeledes mulighed for at slette objekter, som normalt ikke kan slettes, såsom Simmere, postkassen og skraldespanden. Vær dog meget opmærksom på, at disse ting IKKE kan komme tilbage igen! Vi anbefaler at du slår den fra (moveObjects off), når du har ordnet det du skal, således at du ikke kommer til at gøre noget du ikke kan fortryde igen.

 

> Snyd dig til teenage graviditet i Sims 3, se her hvordan!

 

Sims 3 snydekoder : Reset Sim

Sims 3 snydekoden “Reset Sim” bruges når du ikke har andre udveje. Det er snydekoden der redder dig når dine Simmere er frosset fast eller er i en uheldig situation du ikke kan få dem ud af – og hvem har IKKE oplevet det?

For at aktivere Reset Sim snydekoden skriver du nedenstående i tekstfeltet, og erstatter “fornavn” og “efternavn” med det din simmer hedder.

 

 • resetSim Fornavn Efternavn

 

Hvis din simmer hedder Peter Jensen skriver du altså: “resetSim Peter Jensen

Når du har gjort det vil det “nulstille” din simmer med neutralt humør og behov og til et sted i eget hjem, såfremt de måtte være ude i byen. Denne snydekode er meget nyttig, hvis din simmer sidder fast og ikke kan komme fri eller hvis simmeren “fryser” og du ikke kan gøre noget. Den har reddet os fra en død simmer mere end én gang!

 

Sims 3 snydekoder : Motherlode og Kaching – Få flere penge

Disse to snydekoder er nok de mest brugte og kendte, og de har eksisteret mere eller mindre så lang tid selve Sims spillet har. Der er to udgaver af penge snydekoderne, den ene giver dig 1000 simoleoner, og den anden 50.000.

For at få flere penge til din husholdning indtaster du følgende i tekstfeltet;

 

 • For at få 1000 simoleoner skriver du : kaching
 • For at få 50.000 simoleoner skriver du : motherlode

 

 

> Sådan får du tvillinger i Sims 3, med lidt snyd!

Sims 3 snydekoder : Testingcheatsenabled true/false

Snydekoden Testingcheats åbner op for et væld af muligheder ved ganske enkelt at holde shift knappen nede, og klikke på forskellige objekter i spillet, såsom postkassen og Simmeren selv. Vi vil ikke komme ind på alle muligheder som snydekoden giver her, men kan henvise til denne side på engelsk, hvis du vil vide mere.

For at bruge snydekoden skriver du henholdsvis,

 

 • testingCheatsEnabled true
 • testingCheatsEnabled false

 

True” aktiverer snydekoden, og “false” skriver du når du ikke vil bruge den mere. Når du har aktiveret koden ved at skrive true, kan du bruge nedenstående muligheder:

 

Shift + postkasse

Ved at holde shift nede og trykke på postkassen, får man følgende muligheder:

 

 • Make All Happy – Gør alle glade
 • Force Visitor – Tving besøgende
 • Make Needs Static (or dynamic) – Gør behov statiske (Eller dynamiske)
 • Make Friends For Me – Giv mig venner
 • Make Me Know Everyone – Lad alle kende mig
 • Set Career … – Vælg karriere
 • Force NPC … –  Tving NPC (non playable character, såsom rengøringsdame, pizzamand, politimand osv.)

 

 

Shift + arbejdsplads

Ved at holde shift nede og trykke på din arbejdsplads, får du følgende muligheder:

 

 • Force Opportunity – Tving mulighed
 • Force Event – Tving begivenhed
 • Force All Events – Tving alle begivenheder

 

Ovenstående muligheder kan hjælpe dig til at få en lønforhøjelse, blive forfremmet eller på anden måde forbedre din karriere. Force event åbner op for at ting kan ske, såsom at nogen medbringer donuts på politistationen, hvis du arbejder her. Force opportunity er lidt mere hjælpsom og åbner op for muligheder som at blive længere på arbejde, særopgaver osv. og vil medføre at du hurtigere bliver bedre til dit job.

 

Shift + aktive simmer

Hvis du holder shift nede og trykker på den aktive simmer, kan du ændre på din simmers personligehed gennem “Modify traits for active sim“.

Shift +  Simmer der ikke bor i din husholning

Hvis du holder shift nede og trykker på en simmer, der ikke bor i din husholdning kan du få dem til at flytte ind, ved at vælge “Add to household“.

 

Shift + enhver simmer

Ved at holde shift nede og klikke på en hvilken som helst simmer, kan du gøre dem ældre ved at vælge “Trigger age transition” eller ændre deres personlighed ved at vælge “Modify Traits“.

 

Shift + jorden

Ved at holde shift nede og klikke hvor som helst på jorden (både indenfor og udenfor din egen grund), åbner op for muligheden “Teleport“, således at din simmer kan teleporteres til det sted du klikker, og dermed ikke behøver at vente på en taxa.

 

Control + klik

Når testingcheatsenabled true er aktiveret, kan du ved hjælp af CTRL tasten fjerne humørstumper fra din simmer. Du skal holde CTRL nede og klikke på den humørstump som du vil fjerne.

 

Trækkende klik

Du kan justere din simmers behov, ved at klikke på f.eks. toiletbaren, holde musetasten nede og trække til den når toppen, således at din simmer ikke behøver at gå på toilettet. Dette kan bruges på humør, på venskaber og på professionsbarerne som kom med Sims 3 Drømmejob, så du kan definere hvor langt der er til næste gang din simmer bliver forfremmet. Du kan kun se forandringen hvis du er i et spil, der ikke er pauset. Ændringen sker stadigvæk selvom du er på pause, men du vil først se det når du fortsætter spillet.

 

361 Comments

 1. 4-ever-sims3

  13. august 2012 at 19:55

  Har i nogen idé om hvorfor de som starts tips forslår snyde koden:
  Buydebug: der gør at man for alle dee ting man ellers ikke kan få uden at købe dem eller de bare er på en grund som fx. tåge, dragegrotten, behovsvongen, osv…
  Og i byen der høre med til aften underholdning. Der er et hus der ikke giver mening jeg mener det er littel familiens hus. de har en pool gående gennem deres hus alså en pool med en væg oven på og et vindue hvad faktisk ikke kan lade sig gøre:
  Med eller uden snyd ????

  • Lena

   20. juli 2014 at 17:09

   motherlode er den bedste kode fordi at man kan bygge og købe de dyreste ting!

  • Rasmus Harder

   10. august 2014 at 20:44

   hvordan bruger man snydekoderne I spillet kan ikke finde ud af det

   • Camilla

    19. august 2014 at 16:58

    du skal holde ctrl og shift og c nede på en gang og så kan du skrive den kode du vil bruge<3

  • Julie

   11. oktober 2014 at 19:45

   Jeg plejer ALTID at tegne mit hus eller have store tanker om det og når man bygger huse du selv har fundet på. Er man nærmest nødtil at bruge Motherlode.

 2. Triskillian

  21. august 2012 at 13:20

  Jeg bruger altid motherlode, når jeg skal bygge hus til min simmer. Det gør at jeg kan tillade mig at tænke store tanker, mens jeg bygger:-)

  • RIKKE

   25. december 2012 at 23:34

   Ja, sådan har jeg det også med den;)

   • asta

    27. august 2013 at 18:56

    Det gør jeg også, motherlode er nærmest ikke en kode for mig men et hjælpemiddel…

    • Amy

     6. januar 2014 at 15:49

     jeg plejer altid at lave huset først, så bygger jeg min familie, og bruger så freerealetstate til at lade dem flytte ind, uden at jeg behøver søre for at har penge nok til at købe huset med

     • Famke

      3. juni 2014 at 08:48

      Du har ret!!!

  • Dennis Jensen

   7. juli 2014 at 23:53

   Hvorfor ikke bruge familyfunds #household name# #1.000.000#, det giver dig nøjagtig 1.000.000$

  • Julie

   18. august 2014 at 14:55

   Ctrl knappen og den lige oven over og c

 3. Line

  15. september 2012 at 21:02

  jek ka ikke leve uden motherlode
  uden den kan jeg ikke lave huse der bare ser ok pæne ud xD

  • AstridxD

   2. august 2014 at 18:03

   Kan jeg heller ikke xD

 4. Kiwi

  29. oktober 2012 at 18:25

  det som om alderen er gået i stå i mit spil, og når jeg går ind i instilinger og den er aktiveret, alligevel sker der intet, nogen der har prøvet det før?

 5. Campestra

  10. november 2012 at 22:36

  Jeg bruger også Motherlode når jeg bygger
  men jeg kan ikke finde ud af at bruge den der testingCheatsEnabled true
  Men jeg har tænkt mig at prøve det der legacy noget

  • kevin

   14. oktober 2013 at 07:55

   jeg kan ikke helt finde ud af hvad den der kode moveobjects on gør

   • The Sims Leksikon

    14. oktober 2013 at 13:10

    Moveobjects gør, at du kan flytte og slette objekter du normalt ikke vil kunne rykke. Såsom Simmerne selv.

    • Sofie

     7. april 2014 at 20:02

     Man kan også lægge ting hvor de faktisk ikke kan stå som f.eks at placere en stol midt i en væg

   • Annsofie

    2. september 2014 at 16:37

    Du kan også være så smart at slette postkassen så du ikke får regninger.

  • Kris

   1. december 2013 at 15:22

   Hej, når du har skrevet det, kan man se den der steg, hvor meget den er sulten osv, så skal du tage pilen, og sætte på den og hive den op, men husk, du først skal skrive: Testingcheatsenabled true ,håber dt var hjælp nok:-)

 6. Amanda

  14. november 2012 at 22:01

  Du skal ikke skrive det med store bogstaver:-\

 7. Amanda

  14. november 2012 at 22:05

  Jeg bruger mest testingtheatsenabled true når mine simmere kommer sent hjem fra arbejde og har det VIRKELIG skidt.

  • Charlotte

   24. juni 2014 at 14:32

   Hvis de har det virkelig skidt så brug denne kode: Shift + postkasse! det gør alle glade hele tiden og sover aldrig. De kan lave noget hele døgnet rundt!

   • Ullekre

    15. oktober 2014 at 14:04

    Jeg syntes nok det bliver lidt kedeligt når man gør så de ikke kan midste ting i deres humør (: jeg gør det kun når jeg har fået en ny pakke og jeg vil udforske det lidt :D

 8. Freja

  28. november 2012 at 17:09

  Motherlode bruger jeg mest men også testingcheatsenabled true og moveobjects on

  • Johanne

   8. januar 2015 at 20:47

   samme her.

 9. Frejaa

  11. december 2012 at 18:14

  Hos mig dur koden moveObjects on ikke..

  • moveObject

   10. maj 2013 at 14:36

   Du skal skrive moveObjects On
   med stort O på On.. :p

   • asta

    27. august 2013 at 18:59

    man behøver ikke stort O i on, jeg gør i hver til fald ikke…

    • Helena

     14. november 2014 at 23:25

     Heller ikke mig. I alle koder er det ligemeget med store og små bogstaver. Det er det i hvertfald ved mig

 10. RIKKE

  25. december 2012 at 23:31

  jeg kan ikke huske hvad den der hedder hvor man kan justre deres humør. Min eks-veninde ved det men vi snakker ikker sammen mere. Hvis der er nogle der kan huske det så skriv lige tak.

  • clara

   14. oktober 2013 at 13:10

   testingcheatsenabled true

  • Charlotte

   24. juni 2014 at 15:09

   Shift + postkasse ?

 11. RIKKE

  25. december 2012 at 23:33

  kan ikke leve uden den.

 12. Nanna

  28. december 2012 at 14:31

  jeg bruger ikke så meget snyd, men når det skal være bruger jeg testingcheatsenabled true, motherlode, kaching og moveobjects on

 13. Frejaa

  28. december 2012 at 15:30

  Okay, jo det gør den nu..

 14. Thecrapappel

  28. december 2012 at 16:51

  De eneste koder jeg bruger er Testingcheatsenabled(mest til at transporterer dem hurtigere) og Moveobjects(når jeg indretter huse ^^’). Resten af dem ligger mig meget fjernt at bruge :)

 15. TheSimsFreak

  28. december 2012 at 21:56

  jeg bruger altid testingcheatsenabled til stortset alt hvad den kan bruges til, og kaching, og motherlode. :D
  Andre bruger jeg sjældent ;)

 16. im'cool

  28. december 2012 at 21:57

  man behøver ikke at trække med musen for at få dem til at stige, i kan bare klikke der hvor den skal hen. hvis i forstår hvad jeg mener :)

 17. Rikke

  29. december 2012 at 18:28

  ZOMBI I MIN HAVE!!!

  • tatiana

   12. september 2014 at 15:41

   Det hader jeg når man prøver at lave en perfekt have

 18. Emilie

  30. december 2012 at 14:43

  hvis du vil have en rig familie. Så flyt dem ind i et hus og så flyt nogle rige ind i det sammen hus, altså du kan gå ind i rediger by og flytte dem ind men så flytter du dem ud igen altså de rige så har dem der boede først i huset alle pengene jeg bruger det ikke så tit men fandt ud af det en dag da jeg sad og prøvede ting som det:-) ps. hvis det er for indviklet, så må i undskylde (SORRY)

 19. Camilla

  7. januar 2013 at 12:51

  Er der en måde, hvor man kan få mere en 8 simmere i din husholdning?

  • The Sims Leksikon

   9. januar 2013 at 18:23

   Du kan altid bruge “testingcheatsenabled true”, højreklikke på den simmer du vil tilføje til familien, og så sige “add to active”. Men til vores viden kan man ikke få flere på andre måder. OG et minus til det er, når du får 9 i husholdningen vil du ikke længere kunne se alle ikonerne, og dermed ikke kunne styre husholdningen ordentligt.

   Efter min mening er det ærgerligt at man “kun” kan have 8, men det er jo spil restriktioner for at alle kan køre det.

   Mvh Mille

 20. Emilt-Ann

  11. januar 2013 at 18:15

  Kan ikke få den der force twins til at virke..
  Har den ganske almindelige sims 3
  Nogen der kan hjælpe mig med det?

  • Helena

   14. november 2014 at 23:28

   Så vidt jeg ved virker den kun på sims 2 :)

 21. freja

  11. januar 2013 at 21:57

  hvad med at man kan gøre venner til fjender og omvendt ?_?

  • The Sims Leksikon

   19. januar 2013 at 09:42

   Hej Freja,
   Vha. testingcheatsenabled true kan du hive i deres venskabsbjælker, ligesom med deres behovsbjælker.

 22. Thesims3 fan

  16. januar 2013 at 15:39

  Hej:)
  Er der nogle der ved hvilken snydekode man skal bruge hvis man vil bo under en offentlige grund, som f.eks. under rådhuset:D

  • Julle-mus.

   19. januar 2013 at 09:22

   Ville også gerne vide det..

  • Helena

   14. november 2014 at 23:29

   Tror ikke der findes sådan en, men hvis der gør vil jeg også gerne vide den!

 23. Marie

  26. januar 2013 at 16:51

  Jeg havde sims 3 på min nu døde computer, men jeg måtte slet ikke få bjælken frem til at lave snydekoder. hvordan kan det være??

  • Maria

   26. januar 2013 at 21:27

   Er du sikker på du har gjort det rigtigt? Har aldrig hørt om nogle der ikke kunne få den frem.

   • Marie

    26. januar 2013 at 21:31

    Helt sikker. Jeg spillede også meget sims 2 og det er jo det samme man gør.

 24. Maria

  26. januar 2013 at 21:26

  Jeg har to spørgsmål.
  For det første: Ret ofte når jeg sidder og er midt i et spil Sims. Tit når de lige er kommet hjem fra hospitalet og moren har født, sidder hun fast. Altså man kan ikke se halvdelen af hendes ben, og man kan ikke flytte hende.. Har prøvet alt, også den der snydekode der står ovenover. Det eneste der virker er at flytte dem ud af fmailien, men det er jo selvfølgelig rigtig træls at skullee miste en simmer pga. det. Nu kommer mit andet spørgsmål så: Er det på nogle måde muligt at få en simmer “tilbage” i familie. Altså hvis man har nogle der er gift, og man så flytter den ene ud, pga. de er frosset fast. Håber nogle ved hvad jeg kan gøre, eller har prøvet det samme :-)

  • The Sims Leksikon

   27. januar 2013 at 10:30

   Hej Maria,
   Det lyder irriterende. Har du brugerlavet indhold som hår og tøj installeret? Så tror vi at du skal prøve at fjerne dem og se om det ikke bliver bedre. Hvis du ender med at smide personen ud af husholdningen kan du godt flytte dem sammen igen. Vi har skrevet lidt om hvordan man gør her: http://simsleksikon.dk/2012/03/11/om-aktiv-husholdning-samt-opsplitning-og-blanding-af-familier/
   Mvh Mille og Anja

  • Sofie

   28. maj 2014 at 06:15

   Du kender dem vel stadig hvis de flytter ud og så kan du jo bare invitere dem over og spørge dem om de vil flytte ind

 25. Tine

  4. februar 2013 at 17:29

  Hvilken snydekode skal man bruge hvis man vil bo under en offentlig grund

  • Laura

   17. juni 2013 at 16:06

   er der nogen der har nogle gode snydekoder?
   Sims 3 bebe vær sød

  • karoline

   1. december 2013 at 16:21

   ingen, du køber grunden på rådhuset eller på ejendoms market,som du kan finde på din mobil ,og så trykker du på grunden du vil købe ,køber den, og byger på den kh karoline

 26. Marie

  5. februar 2013 at 19:41

  Kan man ikke få en kode til flere langtidslykkepoint???

 27. Thesimsfan

  9. februar 2013 at 09:55

  Hej Marie
  Hvis du bruger koden testingcheatsenabled true inde i hovedmenuen( det virker kun hvis du gør det i hovedmenuen)
  og går ind på det spil du vil spille, kan man gå ind der hvor man kan se hvor meget langtids point man har, og trykke et sted mellem kisten og knappen hvor man bruger langtids point. Det virker også på dyr. Håber du kan bruge min hjælp:)

 28. Sabell :D

  25. februar 2013 at 13:32

  Hej The Sims Leksikon :D hvor er det man skal
  Skrive snydekoderne henne? Bare midt i det
  Hele eller hvad? Hjælp mig!

  • anna s.

   26. april 2013 at 11:50

   hej sabell
   for at skrive snydekoder skal du holde shift,ctrl og c knapperne nede på samme tid så kommer der en blå bjælke øverst på skærmen, den skal du skrive koderne i:D Håber du kunne bruge min hjælp vh. anna

 29. Sabell

  25. februar 2013 at 13:35

  Har fundet ud af det nu

 30. Karine

  26. februar 2013 at 18:19

  Hvor skal man skrive snyde koden henne hvis
  Man vil have flere penge?

  • The Sims Leksikon

   27. februar 2013 at 19:39

   Du skal trykke på CTRL Shift (den der nogle steder har en pil der peger opad) og C på samme tid. Så kommer der en bjælke frem oppe i toppen af skærmen, som man kan skrive i. Den er ikke så tydelig, men den er der :)

 31. Lea

  4. marts 2013 at 15:12

  jeg elsker sims 3 og vis jeg ikke kendte motherlode så ville min samlede spiltid være højst en time i ugen nu er den der omkring hvad 5-7 timer i ugen. ca 9 når jeg er hos min far.
  (forældre var kun kærester. nu har de slået op :( )

 32. Sandie Krause

  21. maj 2013 at 18:36

  kann man lave sådan en kode hvor man kan gøre simmerne nøgne! o_O det kunne være så fedt….

  • The Sims Leksikon

   1. juli 2013 at 10:30

   Det kræver vist en modifikation/hack af spillet, som vi ved kan hentes, men det anbefaler vi ikke da det kan ødelægge spillet. :)

 33. Othilie Haaber Leth Elmkjær

  12. juni 2013 at 20:59

  Hej alle, jeg kan ikke finde ud af at bruge den der “Shift Arbejdsplads”, Min kommer kun frem med “slet genstand”!?

  • Othilie Haaber Leth Elmkjær

   13. juni 2013 at 13:08

   * På arbejds steder med mere end en arbejdsplads.

   • Anna

    7. august 2013 at 19:42

    Ja, det er mega træls, men man kan ikke gøre det, så længe der er mere end én arbejdsplads :(

 34. Laura

  17. juni 2013 at 16:15

  -PS kan i ikke også fortælle hvad de er til.
  vær sød at sige det tak.
  kh Laura

 35. Mathilde

  17. juni 2013 at 17:38

  Er der en kode så man kan få tvillinger uden du skal have den som langtidsønske?

  • The Sims Leksikon

   1. juli 2013 at 10:30

   Ingen snydekode til det nej.

  • miamaja

   28. september 2013 at 16:35

   jeg har nået som kan brufes men det er ikke en kode.. den simmer som er gravid skal side meget foran tv’et og elektroniske ting så har du stor senlynlighed for og få tvillinger, og hvis du vil have en dreng skal din gravide simmer spise 3 æbler og 3 vandmaloner ved piger :-D

  • Sofie

   28. maj 2014 at 06:17

   Forcetwins

 36. magnuspedersen

  1. juli 2013 at 08:28

  hej jeg kan ikke huske min kode til sims 3 tofferhp@gmail.com passevord det er det
  jeg kan ikke huske og er der ogse snydekoder i sims 3

  • The Sims Leksikon

   1. juli 2013 at 10:32

   Hvis det er en EA/Origin relateret side du ikke kan huske din kode til, så prøv at søge lidt rundt inde på deres sider.

   Hvis det er til Origin kan du nulstille dit kodeord her ; https://www.origin.com/dk/account/reset-password

 37. Amanda

  4. juli 2013 at 11:03

  Hej. Jeg tænkte på hvorfor der er et bestemt sted i huset jeg ikke kan få lov til at bygge gulv og i så fald om der er noget jeg kan gøre ved det?
  Mvh. Amanda

  • The Sims Leksikon

   4. juli 2013 at 20:33

   Det kunne tyde på at grunden er ujævn. Du kan prøve at bruge udglatningsværktøjet under byggemode :-)

 38. cecilie

  4. juli 2013 at 13:26

  jeg elsker sims og jrg har bere ikke spillet og der er så trælst og jeg håber jeg får drt til min føseldsdag elers er jeg ked af det hele mit liv og det vil jeg ikke med vennelig hilsen cecilie på 9 år

  • The Sims Leksikon

   4. juli 2013 at 20:33

   Hej Cecilie.
   Vi krydser fingre for at du får det!<3

 39. Natasja

  8. juli 2013 at 17:13

  Prøv denne snydekode, så kan i helt selv vælge hvor mange penge der skal stå på jeres simmers konto.

  1# testingcheatsenabled tru
  2# familyfunds (efternavn) (antal simeloner)

  Feks. “Familyfunds Torres 100000

  Min favorite snydekode.

 40. Natasja

  8. juli 2013 at 17:27

  Har i set nogle af de huse andre sims spillere bygger og tænker hov hvorfor kan jeg ikke lave sådan nogle moderne og seje huse, her er nogle fif.

  Moveobjects on
  — giver dig tilladelse til at place hvad som helst, hvor som helst.

  Og så den anden som jeg er blevet rigtig glad for.

  Placefriezes ón
  — giver dig tilladelse til at lave fundament oven på væggende som feks, tag eller bare sjove små søjler.
  (Du skal ikke være iden i fundamenter når du skriver koden, og for at lukke for det så gå ud af fundamenter, skriv placefriezes off.)

  Jeg har lavet de fedeste huse med de to koder.. :):):):)

  • sille

   13. juni 2014 at 14:54

   du skal bare trykke på computer
   så står der rejs

   • christinaT

    16. juli 2014 at 19:55

    Hvad mener du, Sille?

 41. Kathrine

  11. juli 2013 at 09:49

  Hej, jeg har lige fået The Sims 3 -verdenseventyrer.
  Og jeg hader at man kun kan komme på “Ferie” der! Er der/kender i en snydekode så man kan bo i byerne -Frankrig, Egypten, Kina?

  På forhånd tak!

  • The Sims Leksikon

   22. august 2013 at 20:33

   Der er desværre ingen kode til det. Du kan dog optjene nok Visa point og købe et sommerhus i et af landene :)

   • Line

    15. juni 2014 at 22:31

    Kan man købe et sommerhus!?

    • Sims Leksikon

     16. juni 2014 at 17:11

     Hvis du har verdenseventyr kan du købe et feriehjem når du når visumniveau 3. Og ellers er der med en af de nyeste pakkers opdatering mulighed for at eje mere end et hjem og så kan man jo lade som om at det ene er et sommerhus :)

 42. Sarah

  11. juli 2013 at 10:08

  Er der nogen der ved hvor man kan finde drivhus :)

 43. Stine

  23. juli 2013 at 23:01

  Nej dsv ikke jeg gad også godt selv at vide det

 44. Laura

  24. juli 2013 at 20:11

  Freerealestate er også en kode som gør at du kan få dit hus gratis, hvis du skriver den når du har trykket “anbring kopi”

 45. Lea

  26. juli 2013 at 12:47

  Hej, det hjalp meget. Men der er ingen der virker, ud over “kaching” og “resetSim” hvad tror du det kan skyldes?

  • The Sims Leksikon

   27. juli 2013 at 08:13

   Hej Lea,
   Så skyldes det sandsynligvis at du har skrevet forkert :-) De skulle meget gerne virke allesammen!
   KH Mille og Anja

 46. anja

  30. juli 2013 at 14:34

  er der en snyde kode hvor man kan slette de ting som er uden for ens egen grund? ved jeg at der var i de gamle sims spil :) ..

  • The Sims Leksikon

   31. juli 2013 at 06:32

   Ikke så vidt vi ved, desværre.

  • Nicoline

   6. oktober 2013 at 10:47

   Man kan slette andre simmere ved at bruge testingcheatsenabled true og så klikke på simmeren og slette ham eller hende. Det blev jeg engang nød til fordi der hele tiden var en som spillede musik også om natten!!! Kunne ikke forstå hvor musikken kom fra for alle musikafspillere var slukkede. Men så stod der en simmere i over to døgn og spillede musik! Til sidst var der ikke andet at gøre end at slette ham haha <3 :D

 47. Røg

  6. august 2013 at 22:41

  Når jeg skal lave en person eller en familie er personen helt sort eller blå det samme er spejlet men kan ikke se tøj mund eller næse kun hår og øjne er der nogen der ved hvad det skyldes hjælp

 48. Karen

  7. august 2013 at 07:56

  Ville anbefale at du prøvede at ringe til EA

 49. Thea

  7. august 2013 at 16:06

  jeg kan ikke få det med shift og så trykke på postkassen til at virke! hjælp

  • Anna

   7. august 2013 at 19:40

   Er du helt hundrede på, at du har skrevet koden rigtigt? (testingcheatsenabled true)

 50. Rikkelarsen

  9. august 2013 at 21:21

  Jeg bruger nogle af snydekoderne men jeg ville ønske at der var en snydekode så alle færdighederne blev fuldendt så man ikke skal bruge al sin tid på at terpe de forskellige færdigheder igennem… :-)

 51. Rikkelarsen

  9. august 2013 at 21:44

  Kan ikke få mine langtids point til at virke hvis jeg skriver dem inde i hovedmenuen hjælp! Har prøvet at trykke rundt omkring derinde hvor man køber langtidsbelønninger men intet sker.. Er der nogen der kan hjælpe mig!

 52. Pan

  19. august 2013 at 18:35

  Reset Sim har virkelig reddet mig mange gange! :D

 53. Rikkelarsen

  3. september 2013 at 17:18

  Hej! Jeg har lige fået ny computer og jeg har så installeret alle mine sims 3 spil på…
  Jeg har spillet et par gange og nu når jeg vil spille så når jeg trykker ind på min familie i hovedmenuen så går der lidt tid også står der… SIMS 3 ER HOLDT OP MED AT FUNGERE, ET PROBLEM VAR SKYLD I AT PROGRAMMET HOLDT OP MED AT FUNGERE KORREKT. WINDOWS LUKKER PROGRAMMET OG GIVER DIG BESKED HVIS DER FINDES EN LØSNING.. Så kørte jeg en fejlfinding… Også siger den at programmet et inkompatibilitet eller sådan noget… Har afinstalleret paradisøen igen fordi det var det spil jeg puttede i for at spille.. Hvad gør jeg!!!

 54. lea

  8. september 2013 at 16:20

  en af mine simmere er bleven væk men han er stadig inde i forhold hvad skal jeg gøre kan de løbe væk eller hvad. for jeg kan ikke finde ham.

  • The Sims Leksikon

   8. september 2013 at 17:43

   Hmm, du kan evt. prøve at bruge koden resetsim fornavn efternavn og så erstatte fornavn og efternavn med simmerens navn selvfølgelig :-) Det burde nulstille simmeren og måske kan det få ham tilbage.

 55. lea

  9. september 2013 at 14:02

  det virker ikke jeg har prøvet :( .

  • The Sims Leksikon

   9. september 2013 at 17:37

   Så kan vi desværre ikke hjælpe. Hvis det er en simmer udenfor din husholdning er det ikke sikkert han/hun bor i byen. De kan godt være sådan nogle der bare dukker op som f.eks. rengøringsdame, men som ikke bor i byen.

 56. ?

  9. september 2013 at 15:39

  jeg kan ikke få testingcheatsenabled til at virke

  • The Sims Leksikon

   9. september 2013 at 17:34

   Hejsa,
   Så er det sandsynligvis fordi du har lavet en stavefejl, det har vi ofte prøvet. Husk at skrive true bagefter og selvfølgelig at bruge enten shift eller ctrl alt efter hvilken funktion du ønsker, som vi har beskrevet her i indlægget.

 57. lea

  9. september 2013 at 16:53

  han var åben bart ovre ved en sø og svømme han var i hvertfald i bade tøj dengang jeg endelig fandt ham ovre ved en sø. Det eneste jeg skulle gøre var at flytte. Det var godt at jeg flyttede. :) :I

 58. ?

  14. september 2013 at 20:24

  jeg har læst at man skal fiske efter dødsfisk med englefisk på kirkeården i dammen efter klokken 02.00 men virker det også hvis man er kommet til at ødelægge dammen og bagefter har lavet sin ejen dam på kirkegården?

  • The Sims Leksikon

   14. september 2013 at 21:59

   Hvis den nye dam er i samme område burde det kunne virke. Det er rigtigt at du skal fange dødsfisk om natten :-)

 59. ?

  15. september 2013 at 17:05

  min simmer har fanget alle slags fisk undtagen dødsfisken og hver gang jeg trykker inspicer vand på dammen stå der ikke ukendt fisk men der stå kun de fisk min simmer kender i forvejen, hvorfor det?

  • The Sims Leksikon

   15. september 2013 at 17:18

   Dødsfisken kan du kun fange om natten på kirkegården. Det hjælper hvis du bruger englefisk som madding. Jeg tror ikke der kommer til at stå dødsfisk før du kender den.

 60. ?

  15. september 2013 at 17:36

  ja men der stå jo ikke ukendt fisk og dødsfisken er den eneste min simmer ikke kender.

  • The Sims Leksikon

   15. september 2013 at 17:46

   Har du læst bogen om dødsfisk, som du kan købe for 12.000? Ifølge google skal man have læst den, have englefisk som madding og have niveau 9 i fiskeri færdigheden :-)

 61. ?

  16. september 2013 at 10:48

  jeg har niveau 10 i fiskerfærdigheden jeg har englefisk men jeg har ikke bogen.jeg køber den.

 62. ?

  16. september 2013 at 10:58

  jeg kan ikke finde bogen i boghandlen.hvor køber man den.

 63. ?

  16. september 2013 at 11:06

  hvad hedder bogen.

  • The Sims Leksikon

   16. september 2013 at 16:42

   Kan ikke lige huske hvad den hedder. Men du finder den under ikonet med en fiskekrog i butikken og så er det den dyreste der er.

 64. ?

  16. september 2013 at 19:28

  men den dyrste bog indenfor fiskeri koster 2.000.kan den bog til 12.000 købes i sims 3 aftenunderholdning?

  • The Sims Leksikon

   16. september 2013 at 19:47

   Vi kan desværre ikke hjælpe mere end det vi har skrevet. Det bedste vi kan finde på google er følgende:

   Your Sim can’t just show up at the graveyard at 8PM and expect to catch a death fish in The Sims 3 with just a lure though. They will need to have reached a level 9 fishing skill and also have read the book “Fishing for the Dead: Death fish and Vampire fish on the Line” which costs $12,000 Simoleons from the local bookstore. If your Sim is a Sims 3 celebrity, they will probably get a discount, otherwise try going on a day when the bookstore is having a sale.

   To actually catch the death fish in The Sims 3, you will also need to have Angelfish for your bait of choice to entice the strange little fish to be caught. You can catch Angelfish with Alley Catfish in both fresh and salt water. Just inspect the water to see if it is at the spot you want to fish at.

   Mvh Anja

   • lea

    17. september 2013 at 11:08

    min computer vil ikke bruge debug koden…………..HJELP MIG PLEAS

 65. ?

  17. september 2013 at 14:57

  det var kun noget jeg forstod, jeg kan ikke flydene engelsk:(

  • The Sims Leksikon

   18. september 2013 at 19:51

   Der er ikke noget du skal forstå på engelsk her, men de snydekoder der er skriver du som de står – og det er det eneste engelsk der er. Så hvis du følger det der står, så vil det virke for dig.

 66. ?

  20. september 2013 at 22:06

  det virkede ikke med den nye dam på kirkegården men så flyttede mine simmere til en ny by der kunne min simmer fange dødsfisk. jeg flytede dem tilbage til den gamle by og kirkegården var normal igen. men så af en eller anden grund så mistede jeg mine livsfrugter så nu skal jeg dyrke dem igen for at få mine spøgelser tilbage til live. men jeg var lidt usikker i starten på om et spøgelse kunne fange dødsfisk.

  • The Sims Leksikon

   21. september 2013 at 06:56

   Tak for tilbagemeldingen, godt du fik det til at virke :-)

  • Mia

   5. oktober 2013 at 22:05

   Ik så godt men dødsfisk lyder sejt ;)

 67. ?

  21. september 2013 at 13:57

  jeg har lige fået mine 4 spøgelser tilbage til live men når de går så svæver de ligesom da de var spøgelser. hvorfor det?

  • The Sims Leksikon

   21. september 2013 at 19:56

   Det ved vi desværre ikke.

 68. miamaja

  28. september 2013 at 16:51

  hvor kan man finde flere snydekoder end dem på forside?????hjælp

 69. ?

  29. september 2013 at 13:18

  hvorfor er der ikke noget der hedder tipoldefar eller tipoldemor eller tipoldebarn?

 70. Mia

  5. oktober 2013 at 22:01

  Jeg elsker virkelig motherlode uden den er jeg indet

 71. Mia

  6. oktober 2013 at 00:02

  Penge komandoen virker ikke

 72. sille

  15. oktober 2013 at 11:40

  Jeg skulle gå tur med min barn pludselig sad jeg fast en sted hvor man ikke kan gå

  HJÆLP!!!!!!1!

  • The Sims Leksikon

   15. oktober 2013 at 15:27

   Hej Sille,

   Så bruger du resetSim koden som du finder længere oppe, så bliver de sendt tilbage til deres ejendom.

   • Sille

    15. oktober 2013 at 21:38

    Har fundet ud af det tak for hjælpen :)

 73. Silja

  15. oktober 2013 at 14:01

  Hej The sims leksikon :)
  Ved I om man på en eller anden måde kan få graviditeten til at gå hurtigere?
  Det kunne være dejligt hvis I kunne hjælpe:) Men hvis I ikke kam, så har I allerede hjulpet meget;)

  • The Sims Leksikon

   15. oktober 2013 at 15:26

   Det er der ingen nogen løsning vi umiddelbart kender til der kan, det skulle lige være et hack til spillet – men det anbefaler vi ikke, da der kan opstå andre problemer pga. det. En alternativ måde er, at forlade familien og gå ned til en anden, mens historieforløb er slået til i indstillinger, så føles det altid som om det går væsentlig hurtigere. :)

 74. Amalie

  3. november 2013 at 12:36

  Hej, jeg syntes det er vildt stressende at skulle opfylde alle simmernes behov. Sådan noget med at skulle gå på toilet, have mad, og gå i bad osv. Er der ikke en snydekode til at deres behov er “fuldendt”???

  • The Sims Leksikon

   3. november 2013 at 12:37

   Hvis du bruger testingcheatsenabled true kan du hive og trække i deres behovs bar :)

 75. mikkel

  11. november 2013 at 16:43

  jeg kan ikke lave koden til at få alle job som jeg vil ha

  • The Sims Leksikon

   11. november 2013 at 17:07

   Hej Mikkel. Du skal skrive:

   testingcheatsenabled true

   Og så kan du vælge job ved enten at klikke på simmeren eller postkassen (kan ikke lige huske hvor pt.), mens du holder shift eller ctrl nede. Beklager det er lidt upræsist, har ikke lige spillet åbent, så kan ikke lige teste :-)

   KH Anja

 76. oscar

  12. november 2013 at 10:12

  hvad skal man trykke til motherlode

  • The Sims Leksikon

   12. november 2013 at 10:53

   Ctrl shift og c :-)

 77. Anonym

  18. november 2013 at 16:10

  I det der med hvor man trykker på Shift og så postkassen det virker ikke ved mig :(

 78. Anonym

  18. november 2013 at 16:12

  Jeg holder Shift nede og trykker på postkassen og så kommer der kun det normale!

  • Emilia

   19. januar 2014 at 09:49

   Du skal skrive testingcheatsenabled true i menuen og så prøv

 79. Sille

  22. november 2013 at 23:49

  Hej.Kan man godt få regn-sne-sol i sims 3 ?

  :D

  • Line

   23. november 2013 at 08:39

   Ja hvis du har årstider

   • Sille

    1. december 2013 at 12:34

    Hvad med lev livet?

    • Cecilie

     7. december 2013 at 10:51

     Nej

 80. Yale

  24. november 2013 at 00:42

  Jeg bruger sjældent testingcheatsenabled true/false, men er flittig bruger af moveobjects on/off.
  Jeg bruger også constrainfloorelevation false efter jeg er begyndt st bygge huse i TS3. Når jeg indretter køkkener bruger jeg disablesnappingtoslotsonalt on en hel del også… Har brugt buydebug to gange tror jeg der er blevet til med det sidste hus. Ellers bruger jeg ikke snydekoder, for kommer hurtigt til at kede mig i selve spillet, hvis jeg bruger fx motherlode.

 81. Mig

  6. december 2013 at 14:27

  er der en snydekode så man kan få ens færdigheder færdige?

  • The Sims Leksikon

   6. december 2013 at 14:34

   Ikke en vi kender til i hvert fald.

 82. Cecilie

  7. december 2013 at 10:50

  Jeg bruger mest motherlod

 83. Grith

  7. december 2013 at 21:48

  Har brug for hjælp.. Min simmer er på hospitalet for at føde, men hver gang hun har født går hun ind og føder igen.. Er nu oppe på 10 pigebørn, og ville egentlig ikke have meget mere end 2.. (hun er IKKE gjort mere frugtbar med langtidsbelønning)

  • Grith

   7. december 2013 at 21:55

   Hvis jeg bruger resetSim koden fortsætter hun bare med at føde derhjemme er nu oppe på 13 børn

 84. s-vilenen

  13. december 2013 at 11:42

  hvorfor er der ikke noget der hedder tipoldefar og tipoldemor og tipoldebarn?

 85. Ane

  15. december 2013 at 18:11

  Hej! Jeg har en gang spillet meget Sims 2, men har aldrig fået købt Sims 3. Ved I hvad det koster? :-)
  På forhånd tak!

  • The Sims Leksikon

   15. december 2013 at 18:41

   Hej Ane,
   Vi har en lille oversigt over hvor det kan købes og hvad det koster her. Der er rigtig gode tilbud på det lige nu op til jul :)
   http://simsleksikon.dk/kob-sims-3-online/
   KH Anja

   • Ane

    16. december 2013 at 16:48

    Tusind tak! :-)

 86. natascha

  23. december 2013 at 15:44

  det bliver sjover når der er snyde koder til jeg elsker the sims 3

 87. Grith

  29. december 2013 at 21:05

  Hvad gør man hvis ens figur bare står efter at været kommet tilbage fra universitetet, og man ikke kan gøre noget.. resetSim virker ikke

  • The Sims Leksikon

   29. december 2013 at 21:09

   Hej Grith, vi har erfaring med at det kan virke at flytte simmeren ud i familiespanden og så flytte dem ind igen, hvis resetsim ikke virker. Det fjerner ofte underlige fejl.

   • Grith

    30. december 2013 at 10:09

    Og hvad hvis den bare bliver ved med at tænke, så det ender med jeg bliver nødt til at lukke det vha. Jobliste? Synes det er træls det er 2. Familie jeg må droppe grundet fejl i spillet. Min tidligere familie der blev moderen bare ved med at føde, den ene gang jeg prøvede at resette hende, fortsatte hun bare på barn nr. 30 i et nyt hus. Jeg har ikke haft spillet så længe og det er 2 ud af 2 spil der er gået i udu.

    • The Sims Leksikon

     30. december 2013 at 10:53

     Spiller du med bruger lavet indhold? Kunne godt lyde som sådan en fejl. I så fald bør du afinstallere det hele og se om det ikke hjælper.

 88. Lara

  30. december 2013 at 19:35

  Hvad skal man skrive for at simmerne får det bedre altså med slut, venner, komfort osv?

  • The Sims Leksikon

   30. december 2013 at 20:13

   Du kan bruge testingcheatsenabled true og ctrl knappen og trække op i hver barometer/slider for det enkelte behov, så vil det blive fuldt igen.

 89. liv

  31. december 2013 at 14:06

  min simmer er død og jeg vil gerne have hende i min husholdning hvordan når hun er død?

  • The Sims Leksikon

   14. januar 2014 at 19:40

   Hvis du beholder hendes urne i din simmers taske eller på grunden, så kan du være heldig at få chancen for at genoplive hende via en mulighed der kommer fra videnskabscenteret.

 90. Emilia

  14. januar 2014 at 19:30

  Jeg synes det er træls at man ikke kan komme ind i bygninger er der noget man kan sådan kan komme ind på skolen eller biografen eller noget

  • The Sims Leksikon

   14. januar 2014 at 19:40

   Nej alle offentlige bygninger er såkaldte “rabbitholes”, altså kaninhuller, som man ikke kan komme ind i. Det er der ingen snydekode der kan hjælpe med. :)

   • Emilia

    15. januar 2014 at 16:08

    Øv :(

 91. Emilia

  16. januar 2014 at 16:11

  Findes der koder til at tumlinger har lært at gå og tale alt andet skriv så hurtigt så mugligt

  • Sims Leksikon

   16. januar 2014 at 16:13

   Det gør der ikke nej, men vi kan varmt anbefale dig at købe et sæt fra Sims store som består af en gåstol og kravlegård hvor de kan lære at gå og tale uden hjælp fra forældrene. Det har vi skrevet om her: http://simsleksikon.dk/tumlinger-gaastol-og-kravlegaard/.

   • Emilia

    17. januar 2014 at 15:06

    okay men jeg har en origen konto og kan ikke finde ud af hvordan man laver et @ der inde

    • Sims Leksikon

     17. januar 2014 at 17:04

     Hej Emilia,
     Vi kan ikke helt gennemskue noget der gør at det ikke er muligt at lave et @ nogle steder i sims eller origin hvor vi har været. Hvis det er helt galt med din computer så kan du evt. kopiere et @ og sætte det ind der hvor du skal bruge det?
     /Anja

 92. Emilia

  18. januar 2014 at 15:11

  Hej det er mig igen har et lille spørgsmål kan man designe sit ejet tøj

 93. Emilia

  18. januar 2014 at 17:21

  P.s hvis i vil lave et snabels på iMac så trykker i ctrl+alt+@

 94. Mathilde

  19. januar 2014 at 12:15

  Hej alle sammen! Min simmer skal tisse rigtig meget og ligger bare på sengen og kan ikke gå op af den jeg ved bare ikke hvad jeg skal gøre:( Håber virkelig i ved hvordan jeg skal gøre for det er min yndlings bane:(

  Hilsen Mathilde Mortensen

  • Sims Leksikon

   19. januar 2014 at 13:05

   Hej Mathilde,
   Prøv at skrive koden resetsim fornavn efternavn
   Altså, hvis din simmer hedder Maria Hansen skriver du: resetsim Maria Hansen
   Det burde nulstille din simmer.
   KH Anja

 95. Emilia

  19. januar 2014 at 15:48

  Hej har et meget vigtigt spørgsmål bare skriv nar i har tid men sims store de ting hvordan får man dem ind i spillet har svært hved det

 96. Kristina Bønnelycke

  23. januar 2014 at 17:08

  Hej er der en snydekode til færdigheder som fx ridnings færdighed, madlavning eller fingerfærdighed :-)?

  • Sims Leksikon

   23. januar 2014 at 19:16

   Det er der desværre ikke. Det bedste råd vi kan give ift. snydekoder er at holde dem friske 24-7 via testingcheatsenabled true og så kan de studere døgnet rundt ;-) men ingen nem vej desværre.
   /Anja

 97. Nevena

  1. februar 2014 at 14:36

  Hvordan finder man hurtigt alle kortdelene til paradiseøen?

  • Laura

   9. juni 2014 at 09:16

   Spørg nogen af dem der arbejder inde på hotellerne.

   Der er en knap hvor der står ”Spørg om eventyr” eller noget i den stil, også skal du bare klare alle de ting.

 98. Luna

  5. februar 2014 at 21:45

  Er der en snydekode, til at få kvinden til at blive gravid. Det er helt umuligt jeg har prøvet og prøvet, men de kan ikke få et barn. Det er rigtig irriterende fordi jeg ville så gerne have en baby så er der en metode, eller en snydekode?

  • Sims Leksikon

   6. februar 2014 at 08:41

   Vi kender desværre ikke til nogen snydekode, men du kan evt. prøve at købe livstidsbelønningen super fertil eller noget i den stil. Det øger chancen for graviditet samt tvillinger og trillinger.

 99. Ronja

  8. februar 2014 at 14:22

  Hej har alle udvidelsespakkerne og det er vildt fedt

  PS ved ikke om det er skrevet rigtigt.

 100. Ronja

  8. februar 2014 at 14:24

  Svar hurtigst muligt!!!!!!

  hvor kan man finde flere historier/ serier om sims liv?????

  • Sims Leksikon

   8. februar 2014 at 14:42

   Vi kender ikke rigtig andre sider end vores egen med sims historier. Du kan kigge oppe i menuen under historier og se alle dem vi har haft gennem tiden her.

 101. Ronja

  8. februar 2014 at 14:58

  Mange tak

 102. Poula

  15. februar 2014 at 23:20

  Den gider ikk at virke når jeg skriver Testingcheatsenabled true
  man skal da trykke ctrl, shift og c inden ikk?! :s

  den siger den ikke kender det?.

  • Sims Leksikon

   16. februar 2014 at 11:56

   Hvis den siger det, så har du sandsynligvis stavet det forkert. Det er den hyppigste årsag til det problem. Og jo, du skal trykke ctrl, shift og c først.

 103. Camilla

  18. februar 2014 at 12:01

  Hej jeg mangler en snydekode til færdigheder. Kan ikke huske om der er en kode til det i sims 3, efter hvor jeg er begyndt at spille det igen efter et stykke tid, nu hvor jeg går på efterskole. :-)

  • Sims Leksikon

   18. februar 2014 at 16:39

   Det er der desværre ikke en kode til. Men hvis du gør din Simmer til en vampyr kan han/hun lære færdigheder meget hurtigere :)

 104. Liv

  23. februar 2014 at 17:49

  Er ikke så stor fan af snyde koder har kund brugt snyde koder 1 gang og det var den til langtids lykke point

 105. maiken

  28. februar 2014 at 23:27

  hej jeg har et problem med at min simmer ikke gider noget hvad kan jeg gør og koden make all happy hjælper ikke :)

  • Sims Leksikon

   1. marts 2014 at 09:06

   Prøv med koden resetsim. Hvis din simmer hedder Poul hansen så skal du i snydefeltet skrive:
   resetsim poul hansen

   Det plejer at hjælple :-)

   • maiken

    1. marts 2014 at 15:49

    det hjalp ikke hvordan for man personen væk hvis den slet ikke rør sig eller alt det man sætter den til eller den selv gør at det bare går væk

    • Sims Leksikon

     1. marts 2014 at 15:53

     Det er kun resetsim koden der virker på det problem os bekendt. Kan det tænkes du har skrevet det forkert eller har brugerlavet indhold der kan lave ballade?

     • maiken

      1. marts 2014 at 18:24

      ja det har jeg sikkert

 106. Linea

  10. marts 2014 at 14:51

  Hvordan får man sin bygning til at blive et hotel i spillet: Paradisøen? :)

 107. emma

  16. marts 2014 at 10:02

  en af mine venner har lært mig hvordan man for sine simmere til at vokse hurtigt, men nu siger den bare “denne simmer ældes ikke” hvad betyder det? er det en fejl?

 108. sanne

  19. marts 2014 at 13:52

  hej jeg ved ikke hvad snydekoden til at endre en grunds type hedder

 109. Emilia

  20. marts 2014 at 18:39

  Hej har stopped med at spille sims i noget tid men er begyndt igen. Men mit spørgsmål er OM i har flere nye snydekoder til sims 3

 110. Emilia

  21. marts 2014 at 16:32

  P.S elsker jeres side den er mega god man kan få alle oplysninger ;)❤

 111. Eja

  24. marts 2014 at 18:17

  Hej…
  Hvordan skifter man farve på sit tapet?

 112. Charlotte

  27. marts 2014 at 19:52

  Hej, når man skriver reset sim…. Sletter den så personens færdigheder?

  • Sims Leksikon

   28. marts 2014 at 06:27

   Nej det gør den ikke :)

   • Charlotte

    28. marts 2014 at 07:39

    Ok dejligt har nemlig en simmer med rimelig gode færdigheder, hun er på uni, og jeg vil helst ikke have hun mister dem. Hendes. Humør måler er nemlig helt i bund, men alle hendes humør stumper er gode? Og hende behov er fuldt i alt!

 113. Charlotte

  28. marts 2014 at 07:42

  Og ps. Ved i egentlig hvornår der er realese date for sims 4 hvis der er en (sorry for stavning hvis der er forkert)

  • Sims Leksikon

   28. marts 2014 at 17:20

   Der er ikke offentliggjort andet end efteråret 14, men rygterne siger september :)

 114. Charlotte

  28. marts 2014 at 18:31

  Kommer lige med en betænkeligheder mere.
  Ved i/du om man kan få nogle udvidelses/xtra -pakker i fx. USA Som man ikke kan få i Danmark?

  • Sims Leksikon

   28. marts 2014 at 18:33

   Det kan man ikke :)

 115. Emilia

  30. marts 2014 at 18:58

  hvordan får man et rådyr til at kunne lide en!?

  • amanda

   1. april 2014 at 13:58

   hvad er det nu for en kode man skal bruge til at få sine simmer til at blive berømte

   • Sims Leksikon

    3. april 2014 at 17:20

    Det er der vist ikke nogen snydekode der kan – os bekendt i hvert fald. Men hvorfor ikke bare snakke med nogle berømtheder? :-) Vi er faktisk endt med tit at slå berømthed fra da man nærmest ikke kan undgå at simmeren bliver berømt, så det er bestemt ikke så svært at blive kendis :-)

 116. Rikke

  7. april 2014 at 18:43

  med koden testingcheatsenabled true kan men holde shift nede og så trykke på din simmer så kommer der en mulighed hvor der står noget med bërømelse. den skal man trykke på og så skal man trykke på”angiv berømelses point”når du så kommer ind under den skal du bare skrive det antal point du vil have så får du det:):):):):) p.s. husk du skal “aftenunderholdning” før du kan:):):):):):) god spillelyst!!!!!!!!!!!!!!

 117. oliver

  12. april 2014 at 06:25

  hvordan bliver man en tyv i sims 3

  • Safran

   28. maj 2014 at 07:27

   du skal trykke på den bygning hvor muligheden “vælg kriminalitets karrieren” og vælge den. Så er din simmer tyv

  • Johanne

   11. juli 2014 at 20:45

   Det tror jeg ikke man kan blive

 118. Emilie

  14. april 2014 at 12:13

  -Er der en snydekode til, at få gravide simmere til, at få deres ejet tøj på?(:

 119. Julie

  22. april 2014 at 18:14

  Hejsa :-)

  I skrev noget med, at man kan få simmere til at blive forfremmet hurtigere (eller mindende), men jeg kan ikke få det til at fungere! Er det meningen man skal trække i præstationsmåleren, eller tager jeg fejl der?

  • Sims Leksikon

   22. april 2014 at 19:51

   Så vidt vi ved er der ikke en snydekode til det. Vi kender den ikke i hvert fald. Man kan ikke trække i præstationsmåleren. Men du kan trække i deres behov så de kan holde sig friske længere osv. På den måde kan de hurtigere få færdighedspoint (fordi de ikke skal sove) og du kan sørge for de er grønne hele dagen mens de er på arbejde.

 120. Nala95

  30. april 2014 at 19:44

  Kan man ikke bortadoptere sine killinger, hvalpe eller føl til naboer, når man kan adoptere dem fra sine naboer? :)

  • Sims Leksikon

   30. april 2014 at 20:00

   Jo du kan gøre det via telefonen. Så kommer der en og henter dem allesammen, så det kan ikke gøres helt på samme måde som man selv kan adoptere fra naboerne.
   /Anja

 121. Mette

  30. april 2014 at 21:29

  Jeg ville gerne have en sommer til at flytte ind i min husholdning som er kæreste med min pige. Men når jeg trykker på shift og så manden så sker der ikke noget. Hvorfor?

 122. Alba

  5. maj 2014 at 18:30

  Hej, jeg et proplem; hvis jeg vil logge ind på sims i starten (Der hvor man kan lave en ny familie, eller vælge eén man allerede har lavet i forvejen) så vil den ike skrive ‘@’ hvilket gør så jeg ikke kan spille offentligt. (tror jeg, jeg har ikke helt styr på det hele ;) ). Og mit andet problem er, at jeg ikke kan finde ud af at bo i den anden verden/by som koster 0 sim point (eller hvad det nu lige hedder), og jeg kunne rigtig godt tænke mig at bo i en anden verden, for jeg synes ikke rigtigt at der er nogle pæne indbyggere i den originale verden/by til en teenagepige/ung dame.

  • Sims Leksikon

   5. maj 2014 at 18:55

   Hej Alba,
   Det burde ikke påvirke dit spil betydeligt om du er logget ind eller ej. Kun hvis du har rampelys og bruger det med at sende din simmer på besøg hos andre. Vi spiller f.eks. aldrig logget ind. Men hvis det giver problemer for dig med at logge ind så er du nødt til at kontakte EA supporten som er de eneste der kan hjælpe dig. http://simsleksikon.dk/kontakt-til-ea-support/
   Er ikke sikker på vi helt forstår sidste del af dit spørgsmål. Hvis du har verdenen installeret bruger du bare telefonen til at flytte med.
   /Anja

 123. Thea

  5. maj 2014 at 19:23

  I The sims 2 kan man øge deres niveauer i alle deres egenskaber, ved at trække i dem ligesom med behovene i The sims 3. Kan jeg gøre det sammen med deres egenskaber i The sims 3 og hvordan?

  • Sims Leksikon

   5. maj 2014 at 19:40

   Det kan man desværre ikke i sims 3.

 124. Thea

  6. maj 2014 at 09:05

  Er der en snydekode til langtidslykke?

  • Sims Leksikon

   6. maj 2014 at 17:13

   Læs indlægget, så vil du se der er et link til netop det. :)

 125. Mette

  10. maj 2014 at 19:23

  Hej :D Min pc registrere ikke når jeg laver mellemrum. Altså når jeg skriver: (testingcheatsenable true)HJÆLP MIG

  • Sims Leksikon

   10. maj 2014 at 23:54

   Husker du at det hedder enabled med d til sidst? Hvis du har skrevet som du har gjort her er det i hvert fald det der er fejlen. Det lyder mærkeligt hvis den ikke kan forstå mellemrum hvis det normalt ikke er et problem :)

 126. Ggg

  18. maj 2014 at 17:44

  Snydekoden til verdens eventyr plzzzzz

  • Sims Leksikon

   18. maj 2014 at 17:58

   Der er ikke nogen særlig snydekode til Verdenseventyr. :)

 127. sasja

  1. juni 2014 at 11:18

  Jeg prøvet det i lørdags og der virkede det men nu virker det ikke

 128. sasja

  1. juni 2014 at 11:20

  Og jeg har gjort som på billederne men det virker ikke

 129. Marie-Louise

  1. juni 2014 at 13:11

  Hej, jeg sidder midt i mit sims lige nu, og har nogle spørgsmål.

  Min kvindelige sims’ langtidsønske er at blive direktør for et mega firma. Under ‘uddannelsen’ til dette, blev hun tilbudt et nyt job inden for politik karrieren. Her er hun nået til niveau 10 og er blevet den frie verdens leder. Men hendes langtidsønske er ikke blevet opfyldt. SKAL hun være inden for forretningskarrieren, for at opfylde dette langtidsønske, når hun nu blev tilbudt et nyt job?
  Og dertil skal det siges, at inden for politik, kræver det at man når niveau 10 inden for karisma færdigheden. Jeg har lige nu 9, og ved ikke helt om, det kan gøre langtidsønsket ikke er opfyldt eller om hun er nødt til at skifte job – igen. Dertil har jeg et spørgsmål mere. Findes der en kode til at få færdighederne i top, så man slipper for at læse, træne, osv.?

  Håber på hurtig hjælp!

  Mvh Marie-Louise

  • Sims Leksikon

   1. juni 2014 at 13:17

   Eftersom hun jo har skiftet til en anden karriere, så betyder det også at hun ikke opfylder sit langtidsønske fordi det jo drejer sig om forretningskarrieren. Så du må have hende tilbage i den gamle karriere og arbejde op :)

   Og nej der findes ingen kode til at snyde med færdigheder, men det kan hjælpe at de er vampyrer – så lærer de hurtigere.

 130. Liv

  3. juni 2014 at 10:21

  Hej min simmer gider ikke at gå på arbejde når jeg trykker på arbejds bilen så går han ud til den og siger at han ikke kan komme forbi jeg har prøvet at sige op og så få arbejdet igen men det virker ikke og det er med alle Jobs

  • Sims Leksikon

   3. juni 2014 at 16:59

   Prøv at brug resetsim snydekoden på ham. Det kan være det virker:)

 131. Gitte Hansen

  15. juni 2014 at 09:15

  Hej, jeg kan ikke bruge “motherload”
  Skal man taste noget i tekstbjælken før man skriver det ?

 132. Amanda

  15. juni 2014 at 19:33

  Hej når jeg går ind og prøver at registrer et spil så siger den at koden er forkert så jeg kan ikke downloade ting! hvad gør jeg?

 133. Rebecca

  15. juni 2014 at 19:34

  Jeg har en veninde der prøver at skrive (downloade) koden ned eksempel 7d6h 7ghn k7fh 7fhg 7fhg (dette var på noget tilfældige ord)inde på siden The sims 3 fælleskab hun skriver det ind til at registrer sine spil ”fx Overnaturlig” men der står at det allerede er tastet ind uden det er hun har ikke købt det fra en anden person men har købt det er i Bilka Pleas svar hurtigt

  • Sims Leksikon

   15. juni 2014 at 19:49

   I er nødt til at kontakte EA supporten. Ring til dem i morgen, de er super søde :)
   http://simsleksikon.dk/kontakt-til-ea-support/

   • Rebecca

    16. juni 2014 at 20:57

    Hvordan mener i at vi skal kontakte dem altså Amanda og jeg? skal vi ringe til dem eller skal vi skrive en besked til dem altså den samme som den her? altå på den hjemmeside i vidste mig?

    • Sims Leksikon

     16. juni 2014 at 21:05

     Som vi skriver, ring til dem :) Så hjælper de jer videre.

 134. freja

  18. juni 2014 at 16:22

  hej jeg er lige statet på sims kan man ikke gor et eller andet så man kan købe de ting der er gulde

  • Sims Leksikon

   18. juni 2014 at 20:47

   Hej Freja, vi forstår ikke helt hvad du mener. Kan du uddybe?

 135. Anita

  21. juni 2014 at 15:08

  Findes der en kode til at ændre færdigheder? Altså så at jeg selv kan styre hvor gode de er i f eks logik færdigheden

 136. Mira

  22. juni 2014 at 11:41

  Hej. Ved i om der er en slags snydekode, hvor man kan få et barn lige når man er blevet gravid? :)

 137. Nikoline

  27. juni 2014 at 18:42

  Jeg kan ikke finde d af at bruge move objects. Efter jeg har indtastet den hvad gør jeg så????

 138. Mia

  28. juni 2014 at 13:24

  kan man gøre en aktiv simmer ikke-aktiv og så stadig have den boende i huset?

  • Sims Leksikon

   28. juni 2014 at 13:37

   Alle Simmere du har i din husholdning vil altid være aktive. Så det må være et nej :)

   • Safran

    28. juni 2014 at 14:40

    Det er bare noget jeg har læst, så jeg er ikke helt sikker, men hvis man har universitets-liv installeret kan man så ikke få rommies (eller noget i den retning) der bor i huset, men som man ikke styrer?

 139. Simone

  29. juni 2014 at 19:02

  Hej, jeg har hørt at der findes en syndekode som gør at man kan få alle planterne som simmerne kan plante, altså så man bare kan placere dem. Findes det, og hvis man kan, hvad hedder den så??

 140. Emilie

  6. juli 2014 at 10:24

  Jeg kan ikke leve uden testingcheatsenabled true i sims. Sims er så kedeligt når man hele tiden skal gå på toilet og skal hjem og sove men med denne kode kan jeg gære som jeg vil og være oppe hele natten så den kode er virkelig vigtig for mig i sims.

 141. Maria

  14. juli 2014 at 13:03

  Virker den ting der hvor man skal holde SHIFT nede men man trykker på postkassen. Virker den i Sims 3 Kæledyr?? For når jeg prøver dur den ik’?

  • Sims Leksikon

   14. juli 2014 at 13:35

   Hvis du har tastet ‘testingcheatsenabled true’ ind, så virker shift-funktionen ja – i alle udvidelsespakker.

 142. Amanda

  15. juli 2014 at 11:39

  er der noget så man kan få kæledyr uden at købe pets versionen!!???..

  • Sims Leksikon

   15. juli 2014 at 23:11

   Nej pets er en forudsætning, hvis du vil have dyr.

 143. Kristine

  15. juli 2014 at 18:41

  Er der en kode for at få færdighederne i 10 med det samme?

 144. Sara jørgensen

  16. juli 2014 at 17:30

  hvad skal man vis ens simmer bare lægger og sover hele tide og man ikke kan får dem op.

 145. Maria

  17. juli 2014 at 21:29

  Findes der snydekoder til gøre graviditeten hurtig færdigt? Og findes der en til at blive forfremmet??

  • natascha

   18. juli 2014 at 18:29

   det tror jeg ik

 146. ditte

  20. juli 2014 at 22:44

  nogle som har prøve resetSim kode…

 147. Emilie

  26. juli 2014 at 20:20

  Er der nogen snydekoder til hvordan man køber et hus der ikke er til salg?

  • Safran

   26. juli 2014 at 22:59

   Nej, det tror jeg ikke. Men du kan gå ind i rediger by og så flytte din familie hen i det hus du gerne vil have dem til at bo i, så flytter du den familie der allerede boede i huset hen til der hvor din famile boede før. Håber mit svar hjalp ;)

 148. Tanja

  28. juli 2014 at 17:05

  Hvis man har fundet en enhjørning og den er i din husholdning ommer der så en til?

 149. Katja Pedersen

  29. juli 2014 at 20:15

  Hej Sims Leksikon.
  Findes der en snydekode til at solen altid vil skinne?
  Når det regner i mit spil, så kører det dårligt.

  • Safran

   29. juli 2014 at 20:50

   Der er ikke en snydekode til det, men du kan slå tåge, regn, sne og havl fra inde i indstillinger, under fanen årstidsindstillinger.

 150. Ene

  1. august 2014 at 20:01

  Hvad hedder den kode som man bruger hvis man selv vil bestemme hvor mange penge man vil have?

  • Sims Leksikon

   1. august 2014 at 22:08

   Du kan bruge motherlode der giver dig 50,000 simoleoner eller kaching for bare 1000 simoleoner :)

 151. isabella

  1. august 2014 at 22:52

  Når jeg trykker på shift pillen og trykker på postkassen burde der komme ting op hvor du kan gøre alle glade og nogle andre ting, men når jeg gør det kommer der kun de der donér ting frem. Gør jeg noget forkert?

  • Safran

   2. august 2014 at 08:58

   Du skal huske at skrive testingcheatsenabled true koden først :)

   • isabella

    2. august 2014 at 14:49

    Tak Safran :)

 152. Ene

  6. august 2014 at 14:46

  Jeg kender godt både motherlode og kaching men hvad hedder koden hvor man helt selv kan bestemme, hvis man for eksempel vil have 0 kr.?

 153. Mig

  6. august 2014 at 17:33

  Nogen der ved om/hvordan man kan komme af med nogen af de penge man har brugt snydekoder til? Jeg vil gerne af med nogen af pengene fordi min sommer har fået et job og jeg vil gerne have ham til at tjene penge istedet for bare at have mega mange iforvejen?
  Hvis ikke, hvad kan man så bruge 99.169.497 simeloner på?:-)

  • Safran

   8. august 2014 at 18:53

   Jeg kender ikke nogen snydekoder, men du kan fx: købe en mega dyr bil og slette den med testingcheatsenabled true :)

 154. Ene

  8. august 2014 at 17:24

  Er der ikke en eller anden kode der hedder Family founds? Hvis der er hvad gør den så? :)

 155. Andreas Sønnichsen

  17. august 2014 at 10:11

  Hvordan bruger jeg denne her kode Make All Happy Den virker ikke….

 156. patrick nielsen

  19. august 2014 at 17:32

  jeg kan ikke få den snydekode der hedder true til at virke har prøvet at skrive det med stort og småt hvad skal jeg gøre få at få den til at virke

  • Sims Leksikon

   19. august 2014 at 17:55

   Der er ikke en snydekode der hedder true, den hedder testingcheatsenabled true

 157. maiken

  21. august 2014 at 19:30

  hej hvordan kan man dræbe en simmer

  • Sims Leksikon

   21. august 2014 at 20:05

   • Natasia

    24. august 2014 at 08:04

    Hej alle sammen jeg har set at nogen har en tryllestav inde i byg/køb hvordan for man den har selv haft den men kan ikke huske det men kan i hjælpe mig så ville det være en store hjælp

 158. Frida

  2. september 2014 at 18:21

  Er der ikke en smart snyde kode til sims så man kan få en million kr. (Kan ikke huske hvad pengene hedder der inde) men hvis i har en så ville det være en stor hjælp… Og bare lige Info man behøver ikke at skrive den der testingcheatsenabled true i menu du kan også skrive den mens du spiller… Ville bare lige sige det..

  • Sims Leksikon

   10. september 2014 at 16:56

   Der er motherlode snydekoden. Og jo, du skal skrive testingcheats i menuen hvis du vil have langtidslykke point, til alle andre behøver du ikke, men for at den fungerer skal du.

 159. Frida

  4. september 2014 at 17:01

  Er der ikke en snyde kode til sims så man ikke skal gøre så de forbedre deres færdigheder…. For det tar rimelig lang tid og gøre så de er i Level 10 med de færdigheder de skal have

 160. Cecilie

  16. september 2014 at 20:28

  Kan ikke få teleport frem. :/

 161. Anna

  18. september 2014 at 12:38

  jeg har lige købt Sims 3 lev livet og har mistet min registreringskode er der ikke noget man kan gøre

  • Sims Leksikon

   18. september 2014 at 16:33

   Ring til EA support. Der er link ude i siden :)

 162. Cecilie

  20. september 2014 at 16:53

  Nogle der ved om der er en snydekode så man kan få flere færdighedspoint i f.eks. madlavning?

 163. Vegetable_tiger

  21. september 2014 at 14:22

  Jeg kan ikke få det der felt frem hvor man skriver koder? Når jeg trykker shift+ctrl+c så tager min simmer bare et billede med dens telefon nogen der kan hjælpe?

  • sarah

   25. september 2014 at 16:46

   Vegetabel_tiger
   Du skal holde shift-ctrl nede og imens tryk på c det burde hjælpe

   • vegetable_tiger

    7. oktober 2014 at 16:59

    TUSIND TAK DU ANER IKKE HVOR MEGET DET BETYDER FOR MIG <3 nu kan jeg endelig bygge huse

    • vegetable_tiger

     7. oktober 2014 at 18:26

     Øv :( Det virkede kun 1 gang i sims 4 og det virker ikke mere heller ikke i sims 3

 164. Charlotte

  27. september 2014 at 19:36

  Hej. Er der ikke en snydekode, hvor man kan få 2 simmere gift?

  • Sims Leksikon

   27. september 2014 at 19:52

   Njaa, det er vist bare lige at bruge 5 minutter på at gøre det selv ;)

   • Charlotte

    27. september 2014 at 21:57

    Okay. Men hvordan kan man få sit langtidsønske ændret?

    • Safran

     9. oktober 2014 at 17:11

     Du skal købe en langtidsbelønning der hedder “skift langtidsønske” eller sådan noget.

 165. lise

  4. oktober 2014 at 18:07

  Hej Sims leksion
  Hvad skal man gøre vis kode feltet ikke kommer frem når man holder CTRL+Shift+C nede.
  er der en anden måde man kan gøre det på?

 166. Emiliaa

  6. oktober 2014 at 17:23

  Alle snydekoderne er er ikke :/ jeg kender alle dem på forhånd. men der er mange :)

  • Anna

   12. oktober 2014 at 12:00

   Hvilken snydekoder, kender kun: Testingcheatsenabled true”, Motherlode..

 167. natazcha jensen

  9. oktober 2014 at 08:42

  hej jeg kan ikke komme i gang med the sims 3 hvad gør jeg

  • Sims Leksikon

   9. oktober 2014 at 10:40

   Du må udpensle problemet hvis folk skal have en chance for at hjælpe.

 168. Anna

  12. oktober 2014 at 11:55

  Hej Sims Lektionen! Altså, jeg ved ikke om jeg kan gøre sådan er at der er Sne når jeg vil have det?, kan man det? :-)

 169. Anna

  15. oktober 2014 at 10:57

  Sød at svare, tak? Har brug for hjælp..

 170. Nadia

  16. oktober 2014 at 16:38

  Hej! Nogen der kender den syndekode til hvor man kan fjerne det der flimmer der?:)

  • Sims Leksikon

   16. oktober 2014 at 17:07

   Det du kalder for flimmer er censur, og det kræver et mod (hack til spillet) for at fjerne det. Prøv at søg på noget ala ‘remove nudity blur in sims 3′. Så kommer der nok noget op :)

 171. Pernille r

  20. oktober 2014 at 22:53

  Hej er der ikke en snydekode så ens simmers humør bliver helt godt at fks. Hvis du er sulten kan du så bare blive mæt og sådan?❤️

  • Sims Leksikon

   21. oktober 2014 at 17:41

   Jo, den står også skrevet i indlægget hvis du læser det :)

 172. Pernille r

  21. oktober 2014 at 19:36

  Men jeg kan ikke helt finde ud af det kan du ikke bare lige skrive det så er du sød Aldså bare skriv det jeg skal skrive p❤️ Så du sød

 173. Pernille r

  21. oktober 2014 at 19:41

  Har rundet det nu mega fedt!

 174. Pernille r

  21. oktober 2014 at 19:42

  Fundet*

 175. Anna

  26. oktober 2014 at 11:23

  Nogen der ved hvordan man får sine penge hvor man kan købe alt det der på nettet, har prøvet masser af gange, men koder og navn man skal vælge inden, kan aldrig vælge et navn og kode dertil.. Håber i kan hjælpe.. :)

 176. astrid

  1. november 2014 at 14:53

  hej. ville lige spørge om hvordan man får tøj til spædbørn???

 177. Sofie

  7. december 2014 at 15:43

  hvordan kan man skifte tøj på ens simmer imens de er gravide

  • Sims Leksikon

   7. december 2014 at 17:09

   I Sims 3 har de gravide ét sæt tøj, medmindre du downloader custom content :-)

  • astrid

   19. december 2014 at 17:58

   ja hvordan gør man

   • Sims Leksikon

    19. december 2014 at 18:07

    Søg på vores guide til custom content / brugerlavet indhold, og tag den derfra :-)

 178. Sofie

  7. december 2014 at 15:46

  hvordan får man noget andet tøj til spædbørn altså sådan noget rigtigt tøj sådan at man kan se deres kroppe

 179. Amanda seidler

  14. december 2014 at 14:02

  Har virkelig brug for hjælp til navne; 2 børn (piger) og 1 dreng. To voksne mor og far? Please hjælp

  • Mig

   15. december 2014 at 16:29

   Helle?

 180. Mig

  15. december 2014 at 16:28

  Det hele virker jo ikke :-/

 181. Lin

  18. december 2014 at 19:00

  jeg får sims 3 imorgen så vil jeg helt klart bruge de snydekoder ps findes der en snydekode til at gøre en berømt? ;-)

  • Anja

   2. januar 2015 at 18:55

   Det tror jeg ikke

 182. astrid

  21. december 2014 at 08:24

  hvordan får man tøj til en nyfødt(spædbarn)

  • Sims Leksikon

   21. december 2014 at 09:29

   Det kan du ikke :)

 183. Marie

  28. december 2014 at 12:55

  Kære Sims Lektion
  har virkelig brug for hjælp! det er fordi at mit sims 3 er blevet mærkeligt altså jeg kan godt gå ind i hoved menuen men så når jeg skal ind og spille på en familie eller lave en ny så kan den ikke gå ind på det hvad skal jeg gøre?? hjælp mig hurtigt! please
  -Marie

 184. Olly:-*

  1. januar 2015 at 15:09

  Jeg har et KÆMPE problem! Min sims teenage pige blev fanget af en politimand og så kom jeg til at slette politi bilen mens hun var i den. HVAD GØR JEG!? Og resetSim Chloe Manchester virker ikke :-(

 185. Anja

  2. januar 2015 at 17:11

  Hej.
  Jeg har prøvet alle snydekoder her inde og det ser ud til at det ikke virker :-/
  Nogen der kan hjælpe?

 186. Fie

  4. januar 2015 at 18:19

  Jeg vil gerne byg/købe pyramider

  • Mig

   5. januar 2015 at 16:43

   Kan man det? :)

   • Sims Leksikon

    5. januar 2015 at 20:50

    Hvis du aktiverer snydekoden buydebug kan du købe en pyramide (hvis du har verdenseventyr), men ikke selv bygge dem. :)

 187. simone nielsen

  12. januar 2015 at 12:52

  Hej, ikke noget med snydkoder at gøre, men i mit sims 3 kan jeg kun have en familie, dvs når jeg laver en ny familie bliver den første familie slettet.. Er det en fejl i spillet?
  Tak på forhånd:)

 188. Lotte

  11. februar 2015 at 14:26

  Hej Simsleksikon.
  Jeg så engang et sted at der var en snydekode til at få folk til at få børn, så byen befolkning blev højere. Jeg tror at jeg så det i en kommentar herinde men kan ikke huske hvad snydekoden hed. Jeg håber virkelig i kan hjælpe mig med mit dilemma.
  Tak på forhånd!

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>