Sims 3 snydekoder

Selvom vi mener at snydekoder til Sims 3 gør spillet mindre sjovt, så kan vi ikke sige os fri fra at have brugt dem ind imellem. Nogle gange kan de faktisk være en nødvendighed, hvis man eksempelvis har en simmer der “fryser fast” og er ved at dø fordi man ikke kan opfylde behovene. Har du også stået med det problem i dit Sims 3 spil?

Hvis du kan nikke genkendende til det, eller hvis du bare har lyst til at lege løs uden at være begrænset af penge og behov, så skal du læse med herunder hvor vi viser dig nogle af de mest nyttige og populære sims 3 snydekoder.

 

 

Sådan bruger du Sims 3 snydekoder

For overhovedet at kunne bruge koder til dit Sims 3 spil skal du aktivere et tekstfelt, hvor i snydekoden skrives. Dette gør du ved at trykke CTRL+Shift+C tasterne på samme tidspunkt. Har du problemer med at få tekstfeltet frem, så hold evt. også windowstasten nede, det har tidligere været nødvendigt på nogle computere.

Snydekode feltet kommer som et langt smalt felt i toppen af skærmen (Se billede herunder). Når du har skrevet koden trykker du ENTER. Hvis du vil have vinduet væk, så kan du trykke “ESC” eller skrive “exit”.

sims 3 snydekoder

Oversigt over Sims 3 snydekoder

Der findes en lang række Sims 3 snydekoder til dit spil, og så findes der en masse rygter og hvisken i krogene om, hvad for nogle Sims 3 snydekoder der vist nok eksisterer. F.eks. er der mange der mener der findes Sims 3 snydekoder til at gøre teenagere gravide og til at få tvillinger – men sandheden er, at du for at kan få en teenager til at blive gravid skal installere en modifikation til spillet, som kort fortalt betyder et hack. For at få tvillinger findes der andre metoder, f.eks. kan du med langtidslykke point købe dig til en langtidsbelønning der gør dine simmere mere fertile, og dermed have større chancer for at få mere end ét barn ved fødsel.

De mest normale og velkendte snydekoder til Sims 3 drejer sig om Move Objects hvor du kan flytte objekter rundt på din grund, Reset Sim der er den ultimative redning hvis din Simmer er frosset fast og Testingcheats der er en multifunktionel snydekode der blandt andet giver dig mulighed for at manipulerermed Simmernes behov. Læs mere om hver enkelt snydekode herunder.

 

> Flere Sims 3 snydekoder : Sådan snyder du dig til flere langtidslykke point

 

Sims 3 snydekoder : Move Objects on/off

Move Objects on er snydekoden der tillader, at du kan flytte og slette, mere eller mindre alt, på din grund. Er der noget du ikke kan placere hvor du vil placere, eller er der en paparazzi der konstant er på din grund, så er det bare med at fjerne det med Move objects.

Snydekoden skrives som henholdsvis:

 • moveobjects on
 • moveobjects off

Når du skriver on, får du mulighed for at placere ting udenfor “firkanterne”. Du kan sætte dem på skrå, på tværs af to firkanter osv. Den giver ligeledes mulighed for at slette objekter, som normalt ikke kan slettes, såsom Simmere, postkassen og skraldespanden. Vær dog meget opmærksom på, at disse ting IKKE kan komme tilbage igen! Vi anbefaler at du slår den fra (moveObjects off), når du har ordnet det du skal, således at du ikke kommer til at gøre noget du ikke kan fortryde igen.

> Snyd dig til teenage graviditet i Sims 3, se her hvordan!

 

Sims 3 snydekoder : Reset Sim

Sims 3 snydekoden “Reset Sim” bruges når du ikke har andre udveje. Det er snydekoden der redder dig når dine Simmere er frosset fast eller er i en uheldig situation du ikke kan få dem ud af – og hvem har IKKE oplevet det?

For at aktivere Reset Sim snydekoden skriver du nedenstående i tekstfeltet, og erstatter “fornavn” og “efternavn” med det din simmer hedder.

 • resetSim Fornavn Efternavn

Hvis din simmer hedder Peter Jensen skriver du altså: “resetSim Peter Jensen

Når du har gjort det vil det “nulstille” din simmer med neutralt humør og behov og til et sted i eget hjem, såfremt de måtte være ude i byen. Denne snydekode er meget nyttig, hvis din simmer sidder fast og ikke kan komme fri eller hvis simmeren “fryser” og du ikke kan gøre noget. Den har reddet os fra en død simmer mere end én gang!

Sims 3 snydekoder : Motherlode og Kaching – Få flere penge

Disse to snydekoder er nok de mest brugte og kendte, og de har eksisteret mere eller mindre så lang tid selve Sims spillet har. Der er to udgaver af penge snydekoderne, den ene giver dig 1000 simoleoner, og den anden 50.000.

For at få flere penge til din husholdning indtaster du følgende i tekstfeltet;

 • For at få 1000 simoleoner skriver du : kaching
 • For at få 50.000 simoleoner skriver du : motherlode

 

> Sådan får du tvillinger i Sims 3, med lidt snyd!

Sims 3 snydekoder : Testingcheatsenabled true/false

Snydekoden Testingcheats åbner op for et væld af muligheder ved ganske enkelt at holde shift knappen nede, og klikke på forskellige objekter i spillet, såsom postkassen og Simmeren selv. Vi vil ikke komme ind på alle muligheder som snydekoden giver her, men kan henvise til denne side på engelsk, hvis du vil vide mere.

For at bruge snydekoden skriver du henholdsvis,

 • testingCheatsEnabled true
 • testingCheatsEnabled false

True” aktiverer snydekoden, og “false” skriver du når du ikke vil bruge den mere. Når du har aktiveret koden ved at skrive true, kan du bruge nedenstående muligheder:

 

Shift + postkasse

Ved at holde shift nede og trykke på postkassen, får man følgende muligheder:

 • Make All Happy – Gør alle glade
 • Force Visitor – Tving besøgende
 • Make Needs Static (or dynamic) – Gør behov statiske (Eller dynamiske)
 • Make Friends For Me – Giv mig venner
 • Make Me Know Everyone – Lad alle kende mig
 • Set Career … – Vælg karriere
 • Force NPC … –  Tving NPC (non playable character, såsom rengøringsdame, pizzamand, politimand osv.)

 

Shift + arbejdsplads

Ved at holde shift nede og trykke på din arbejdsplads, får du følgende muligheder:

 • Force Opportunity – Tving mulighed
 • Force Event – Tving begivenhed
 • Force All Events – Tving alle begivenheder

Ovenstående muligheder kan hjælpe dig til at få en lønforhøjelse, blive forfremmet eller på anden måde forbedre din karriere. Force event åbner op for at ting kan ske, såsom at nogen medbringer donuts på politistationen, hvis du arbejder her. Force opportunity er lidt mere hjælpsom og åbner op for muligheder som at blive længere på arbejde, særopgaver osv. og vil medføre at du hurtigere bliver bedre til dit job.

 

Shift + aktive simmer

Hvis du holder shift nede og trykker på den aktive simmer, kan du ændre på din simmers personligehed gennem “Modify traits for active sim“.

Shift +  Simmer der ikke bor i din husholning

Hvis du holder shift nede og trykker på en simmer, der ikke bor i din husholdning kan du få dem til at flytte ind, ved at vælge “Add to household“.

 

Shift + enhver simmer

Ved at holde shift nede og klikke på en hvilken som helst simmer, kan du gøre dem ældre ved at vælge “Trigger age transition” eller ændre deres personlighed ved at vælge “Modify Traits“.

 

Shift + jorden

Ved at holde shift nede og klikke hvor som helst på jorden (både indenfor og udenfor din egen grund), åbner op for muligheden “Teleport“, således at din simmer kan teleporteres til det sted du klikker, og dermed ikke behøver at vente på en taxa.

 

Control + klik

Når testingcheatsenabled true er aktiveret, kan du ved hjælp af CTRL tasten fjerne humørstumper fra din simmer. Du skal holde CTRL nede og klikke på den humørstump som du vil fjerne.

 

Trækkende klik

Du kan justere din simmers behov, ved at klikke på f.eks. toiletbaren, holde musetasten nede og trække til den når toppen, således at din simmer ikke behøver at gå på toilettet. Dette kan bruges på humør, på venskaber og på professionsbarerne som kom med Sims 3 Drømmejob, så du kan definere hvor langt der er til næste gang din simmer bliver forfremmet. Du kan kun se forandringen hvis du er i et spil, der ikke er pauset. Ændringen sker stadigvæk selvom du er på pause, men du vil først se det når du fortsætter spillet.

 

Synes du disse Sims 3 snydekoder var brugbare? Så husk at del dem med dine venner på Facebook.

 

There are 210 comments. Add yours

 1. 13th august 2012 | 4-ever-sims3 says: Svar
  Har i nogen idé om hvorfor de som starts tips forslår snyde koden: Buydebug: der gør at man for alle dee ting man ellers ikke kan få uden at købe dem eller de bare er på en grund som fx. tåge, dragegrotten, behovsvongen, osv... Og i byen der høre med til aften underholdning. Der er et hus der ikke giver mening jeg mener det er littel familiens hus. de har en pool gående gennem deres hus alså en pool med en væg oven på og et vindue hvad faktisk ikke kan lade sig gøre: Med eller uden snyd ????
 2. 21st august 2012 | Triskillian says: Svar
  Jeg bruger altid motherlode, når jeg skal bygge hus til min simmer. Det gør at jeg kan tillade mig at tænke store tanker, mens jeg bygger:-)
  • 25th december 2012 | RIKKE says: Svar
   Ja, sådan har jeg det også med den;)
   • 27th august 2013 | asta says: Svar
    Det gør jeg også, motherlode er nærmest ikke en kode for mig men et hjælpemiddel...
    • 6th januar 2014 | Amy says: Svar
     jeg plejer altid at lave huset først, så bygger jeg min familie, og bruger så freerealetstate til at lade dem flytte ind, uden at jeg behøver søre for at har penge nok til at købe huset med
 3. 15th september 2012 | Line says: Svar
  jek ka ikke leve uden motherlode uden den kan jeg ikke lave huse der bare ser ok pæne ud xD
 4. 29th oktober 2012 | Kiwi says: Svar
  det som om alderen er gået i stå i mit spil, og når jeg går ind i instilinger og den er aktiveret, alligevel sker der intet, nogen der har prøvet det før?
 5. 10th november 2012 | Campestra says: Svar
  Jeg bruger også Motherlode når jeg bygger men jeg kan ikke finde ud af at bruge den der testingCheatsEnabled true Men jeg har tænkt mig at prøve det der legacy noget
  • 14th oktober 2013 | kevin says: Svar
   jeg kan ikke helt finde ud af hvad den der kode moveobjects on gør
   • 14th oktober 2013 | The Sims Leksikon says: Svar
    Moveobjects gør, at du kan flytte og slette objekter du normalt ikke vil kunne rykke. Såsom Simmerne selv.
    • 7th april 2014 | Sofie says: Svar
     Man kan også lægge ting hvor de faktisk ikke kan stå som f.eks at placere en stol midt i en væg
  • 1st december 2013 | Kris says: Svar
   Hej, når du har skrevet det, kan man se den der steg, hvor meget den er sulten osv, så skal du tage pilen, og sætte på den og hive den op, men husk, du først skal skrive: Testingcheatsenabled true ,håber dt var hjælp nok:-)
 6. 14th november 2012 | Amanda says: Svar
  Du skal ikke skrive det med store bogstaver:-\
 7. 14th november 2012 | Amanda says: Svar
  Jeg bruger mest testingtheatsenabled true når mine simmere kommer sent hjem fra arbejde og har det VIRKELIG skidt.
 8. 28th november 2012 | Freja says: Svar
  Motherlode bruger jeg mest men også testingcheatsenabled true og moveobjects on
 9. 11th december 2012 | Frejaa says: Svar
  Hos mig dur koden moveObjects on ikke..
  • 10th maj 2013 | moveObject says: Svar
   Du skal skrive moveObjects On med stort O på On.. :p
   • 27th august 2013 | asta says: Svar
    man behøver ikke stort O i on, jeg gør i hver til fald ikke...
 10. 25th december 2012 | RIKKE says: Svar
  jeg kan ikke huske hvad den der hedder hvor man kan justre deres humør. Min eks-veninde ved det men vi snakker ikker sammen mere. Hvis der er nogle der kan huske det så skriv lige tak.
  • 14th oktober 2013 | clara says: Svar
   testingcheatsenabled true
 11. 25th december 2012 | RIKKE says: Svar
  kan ikke leve uden den.
 12. 28th december 2012 | Nanna says: Svar
  jeg bruger ikke så meget snyd, men når det skal være bruger jeg testingcheatsenabled true, motherlode, kaching og moveobjects on
 13. 28th december 2012 | Frejaa says: Svar
  Okay, jo det gør den nu..
 14. 28th december 2012 | Thecrapappel says: Svar
  De eneste koder jeg bruger er Testingcheatsenabled(mest til at transporterer dem hurtigere) og Moveobjects(når jeg indretter huse ^^'). Resten af dem ligger mig meget fjernt at bruge :)
 15. 28th december 2012 | TheSimsFreak says: Svar
  jeg bruger altid testingcheatsenabled til stortset alt hvad den kan bruges til, og kaching, og motherlode. :D Andre bruger jeg sjældent ;)
 16. 28th december 2012 | im'cool says: Svar
  man behøver ikke at trække med musen for at få dem til at stige, i kan bare klikke der hvor den skal hen. hvis i forstår hvad jeg mener :)
 17. 29th december 2012 | Rikke says: Svar
  ZOMBI I MIN HAVE!!!
 18. 30th december 2012 | Emilie says: Svar
  hvis du vil have en rig familie. Så flyt dem ind i et hus og så flyt nogle rige ind i det sammen hus, altså du kan gå ind i rediger by og flytte dem ind men så flytter du dem ud igen altså de rige så har dem der boede først i huset alle pengene jeg bruger det ikke så tit men fandt ud af det en dag da jeg sad og prøvede ting som det:-) ps. hvis det er for indviklet, så må i undskylde (SORRY)
 19. 7th januar 2013 | Camilla says: Svar
  Er der en måde, hvor man kan få mere en 8 simmere i din husholdning?
  • 9th januar 2013 | The Sims Leksikon says: Svar
   Du kan altid bruge "testingcheatsenabled true", højreklikke på den simmer du vil tilføje til familien, og så sige "add to active". Men til vores viden kan man ikke få flere på andre måder. OG et minus til det er, når du får 9 i husholdningen vil du ikke længere kunne se alle ikonerne, og dermed ikke kunne styre husholdningen ordentligt. Efter min mening er det ærgerligt at man "kun" kan have 8, men det er jo spil restriktioner for at alle kan køre det. Mvh Mille
 20. 11th januar 2013 | Emilt-Ann says: Svar
  Kan ikke få den der force twins til at virke.. Har den ganske almindelige sims 3 Nogen der kan hjælpe mig med det?
 21. 11th januar 2013 | freja says: Svar
  hvad med at man kan gøre venner til fjender og omvendt ?_?
  • 19th januar 2013 | The Sims Leksikon says: Svar
   Hej Freja, Vha. testingcheatsenabled true kan du hive i deres venskabsbjælker, ligesom med deres behovsbjælker.
 22. 16th januar 2013 | Thesims3 fan says: Svar
  Hej:) Er der nogle der ved hvilken snydekode man skal bruge hvis man vil bo under en offentlige grund, som f.eks. under rådhuset:D
  • 19th januar 2013 | Julle-mus. says: Svar
   Ville også gerne vide det..
 23. 26th januar 2013 | Marie says: Svar
  Jeg havde sims 3 på min nu døde computer, men jeg måtte slet ikke få bjælken frem til at lave snydekoder. hvordan kan det være??
  • 26th januar 2013 | Maria says: Svar
   Er du sikker på du har gjort det rigtigt? Har aldrig hørt om nogle der ikke kunne få den frem.
   • 26th januar 2013 | Marie says: Svar
    Helt sikker. Jeg spillede også meget sims 2 og det er jo det samme man gør.
 24. 26th januar 2013 | Maria says: Svar
  Jeg har to spørgsmål. For det første: Ret ofte når jeg sidder og er midt i et spil Sims. Tit når de lige er kommet hjem fra hospitalet og moren har født, sidder hun fast. Altså man kan ikke se halvdelen af hendes ben, og man kan ikke flytte hende.. Har prøvet alt, også den der snydekode der står ovenover. Det eneste der virker er at flytte dem ud af fmailien, men det er jo selvfølgelig rigtig træls at skullee miste en simmer pga. det. Nu kommer mit andet spørgsmål så: Er det på nogle måde muligt at få en simmer "tilbage" i familie. Altså hvis man har nogle der er gift, og man så flytter den ene ud, pga. de er frosset fast. Håber nogle ved hvad jeg kan gøre, eller har prøvet det samme :-)
  • 27th januar 2013 | The Sims Leksikon says: Svar
   Hej Maria, Det lyder irriterende. Har du brugerlavet indhold som hår og tøj installeret? Så tror vi at du skal prøve at fjerne dem og se om det ikke bliver bedre. Hvis du ender med at smide personen ud af husholdningen kan du godt flytte dem sammen igen. Vi har skrevet lidt om hvordan man gør her: http://simsleksikon.dk/2012/03/11/om-aktiv-husholdning-samt-opsplitning-og-blanding-af-familier/ Mvh Mille og Anja
 25. 4th februar 2013 | Tine says: Svar
  Hvilken snydekode skal man bruge hvis man vil bo under en offentlig grund
  • 17th juni 2013 | Laura says: Svar
   er der nogen der har nogle gode snydekoder? Sims 3 bebe vær sød
  • 1st december 2013 | karoline says: Svar
   ingen, du køber grunden på rådhuset eller på ejendoms market,som du kan finde på din mobil ,og så trykker du på grunden du vil købe ,køber den, og byger på den kh karoline
 26. 5th februar 2013 | Marie says: Svar
  Kan man ikke få en kode til flere langtidslykkepoint???
  • 1st juli 2013 | The Sims Leksikon says: Svar
   Det kan man godt ; http://simsleksikon.dk/lifetime-happiness-cheat/
 27. 9th februar 2013 | Thesimsfan says: Svar
  Hej Marie Hvis du bruger koden testingcheatsenabled true inde i hovedmenuen( det virker kun hvis du gør det i hovedmenuen) og går ind på det spil du vil spille, kan man gå ind der hvor man kan se hvor meget langtids point man har, og trykke et sted mellem kisten og knappen hvor man bruger langtids point. Det virker også på dyr. Håber du kan bruge min hjælp:)
 28. 25th februar 2013 | Sabell :D says: Svar
  Hej The Sims Leksikon :D hvor er det man skal Skrive snydekoderne henne? Bare midt i det Hele eller hvad? Hjælp mig!
  • 26th april 2013 | anna s. says: Svar
   hej sabell for at skrive snydekoder skal du holde shift,ctrl og c knapperne nede på samme tid så kommer der en blå bjælke øverst på skærmen, den skal du skrive koderne i:D Håber du kunne bruge min hjælp vh. anna
 29. 25th februar 2013 | Sabell says: Svar
  Har fundet ud af det nu
 30. 26th februar 2013 | Karine says: Svar
  Hvor skal man skrive snyde koden henne hvis Man vil have flere penge?
  • 27th februar 2013 | The Sims Leksikon says: Svar
   Du skal trykke på CTRL Shift (den der nogle steder har en pil der peger opad) og C på samme tid. Så kommer der en bjælke frem oppe i toppen af skærmen, som man kan skrive i. Den er ikke så tydelig, men den er der :)
 31. 4th marts 2013 | Lea says: Svar
  jeg elsker sims 3 og vis jeg ikke kendte motherlode så ville min samlede spiltid være højst en time i ugen nu er den der omkring hvad 5-7 timer i ugen. ca 9 når jeg er hos min far. (forældre var kun kærester. nu har de slået op :( )
 32. 21st maj 2013 | Sandie Krause says: Svar
  kann man lave sådan en kode hvor man kan gøre simmerne nøgne! o_O det kunne være så fedt....
  • 1st juli 2013 | The Sims Leksikon says: Svar
   Det kræver vist en modifikation/hack af spillet, som vi ved kan hentes, men det anbefaler vi ikke da det kan ødelægge spillet. :)
 33. 12th juni 2013 | Othilie Haaber Leth Elmkjær says: Svar
  Hej alle, jeg kan ikke finde ud af at bruge den der "Shift Arbejdsplads", Min kommer kun frem med "slet genstand"!?
  • 13th juni 2013 | Othilie Haaber Leth Elmkjær says: Svar
   * På arbejds steder med mere end en arbejdsplads.
   • 7th august 2013 | Anna says: Svar
    Ja, det er mega træls, men man kan ikke gøre det, så længe der er mere end én arbejdsplads :(
 34. 17th juni 2013 | Laura says: Svar
  -PS kan i ikke også fortælle hvad de er til. vær sød at sige det tak. kh Laura
 35. 17th juni 2013 | Mathilde says: Svar
  Er der en kode så man kan få tvillinger uden du skal have den som langtidsønske?
  • 1st juli 2013 | The Sims Leksikon says: Svar
   Ingen snydekode til det nej.
  • 28th september 2013 | miamaja says: Svar
   jeg har nået som kan brufes men det er ikke en kode.. den simmer som er gravid skal side meget foran tv'et og elektroniske ting så har du stor senlynlighed for og få tvillinger, og hvis du vil have en dreng skal din gravide simmer spise 3 æbler og 3 vandmaloner ved piger :-D
 36. 1st juli 2013 | magnuspedersen says: Svar
  hej jeg kan ikke huske min kode til sims 3 tofferhp@gmail.com passevord det er det jeg kan ikke huske og er der ogse snydekoder i sims 3
  • 1st juli 2013 | The Sims Leksikon says: Svar
   Hvis det er en EA/Origin relateret side du ikke kan huske din kode til, så prøv at søge lidt rundt inde på deres sider. Hvis det er til Origin kan du nulstille dit kodeord her ; https://www.origin.com/dk/account/reset-password
 37. 4th juli 2013 | Amanda says: Svar
  Hej. Jeg tænkte på hvorfor der er et bestemt sted i huset jeg ikke kan få lov til at bygge gulv og i så fald om der er noget jeg kan gøre ved det? Mvh. Amanda
  • 4th juli 2013 | The Sims Leksikon says: Svar
   Det kunne tyde på at grunden er ujævn. Du kan prøve at bruge udglatningsværktøjet under byggemode :-)
 38. 4th juli 2013 | cecilie says: Svar
  jeg elsker sims og jrg har bere ikke spillet og der er så trælst og jeg håber jeg får drt til min føseldsdag elers er jeg ked af det hele mit liv og det vil jeg ikke med vennelig hilsen cecilie på 9 år
 39. 8th juli 2013 | Natasja says: Svar
  Prøv denne snydekode, så kan i helt selv vælge hvor mange penge der skal stå på jeres simmers konto. 1# testingcheatsenabled tru 2# familyfunds (efternavn) (antal simeloner) Feks. "Familyfunds Torres 100000 Min favorite snydekode.
 40. 8th juli 2013 | Natasja says: Svar
  Har i set nogle af de huse andre sims spillere bygger og tænker hov hvorfor kan jeg ikke lave sådan nogle moderne og seje huse, her er nogle fif. Moveobjects on --- giver dig tilladelse til at place hvad som helst, hvor som helst. Og så den anden som jeg er blevet rigtig glad for. Placefriezes ón --- giver dig tilladelse til at lave fundament oven på væggende som feks, tag eller bare sjove små søjler. (Du skal ikke være iden i fundamenter når du skriver koden, og for at lukke for det så gå ud af fundamenter, skriv placefriezes off.) Jeg har lavet de fedeste huse med de to koder.. :):):):)
 41. 11th juli 2013 | Kathrine says: Svar
  Hej, jeg har lige fået The Sims 3 -verdenseventyrer. Og jeg hader at man kun kan komme på "Ferie" der! Er der/kender i en snydekode så man kan bo i byerne -Frankrig, Egypten, Kina? På forhånd tak!
  • 22nd august 2013 | The Sims Leksikon says: Svar
   Der er desværre ingen kode til det. Du kan dog optjene nok Visa point og købe et sommerhus i et af landene :)
 42. 11th juli 2013 | Sarah says: Svar
  Er der nogen der ved hvor man kan finde drivhus :)
  • 27th juli 2013 | The Sims Leksikon says: Svar
   Hej Sarah, Har du set http://simsleksikon.dk/drivhus-med-glastag/ og http://simsleksikon.dk/sadan-bygger-du-et-drivhus/ KH Mille og Anja
 43. 23rd juli 2013 | Stine says: Svar
  Nej dsv ikke jeg gad også godt selv at vide det
 44. 24th juli 2013 | Laura says: Svar
  Freerealestate er også en kode som gør at du kan få dit hus gratis, hvis du skriver den når du har trykket "anbring kopi"
 45. 26th juli 2013 | Lea says: Svar
  Hej, det hjalp meget. Men der er ingen der virker, ud over "kaching" og "resetSim" hvad tror du det kan skyldes?
  • 27th juli 2013 | The Sims Leksikon says: Svar
   Hej Lea, Så skyldes det sandsynligvis at du har skrevet forkert :-) De skulle meget gerne virke allesammen! KH Mille og Anja
 46. 30th juli 2013 | anja says: Svar
  er der en snyde kode hvor man kan slette de ting som er uden for ens egen grund? ved jeg at der var i de gamle sims spil :) ..
  • 31st juli 2013 | The Sims Leksikon says: Svar
   Ikke så vidt vi ved, desværre.
  • 6th oktober 2013 | Nicoline says: Svar
   Man kan slette andre simmere ved at bruge testingcheatsenabled true og så klikke på simmeren og slette ham eller hende. Det blev jeg engang nød til fordi der hele tiden var en som spillede musik også om natten!!! Kunne ikke forstå hvor musikken kom fra for alle musikafspillere var slukkede. Men så stod der en simmere i over to døgn og spillede musik! Til sidst var der ikke andet at gøre end at slette ham haha <3 :D
 47. 6th august 2013 | Røg says: Svar
  Når jeg skal lave en person eller en familie er personen helt sort eller blå det samme er spejlet men kan ikke se tøj mund eller næse kun hår og øjne er der nogen der ved hvad det skyldes hjælp
 48. 7th august 2013 | Karen says: Svar
  Ville anbefale at du prøvede at ringe til EA
 49. 7th august 2013 | Thea says: Svar
  jeg kan ikke få det med shift og så trykke på postkassen til at virke! hjælp
  • 7th august 2013 | Anna says: Svar
   Er du helt hundrede på, at du har skrevet koden rigtigt? (testingcheatsenabled true)
 50. 9th august 2013 | Rikkelarsen says: Svar
  Jeg bruger nogle af snydekoderne men jeg ville ønske at der var en snydekode så alle færdighederne blev fuldendt så man ikke skal bruge al sin tid på at terpe de forskellige færdigheder igennem... :-)
 51. 9th august 2013 | Rikkelarsen says: Svar
  Kan ikke få mine langtids point til at virke hvis jeg skriver dem inde i hovedmenuen hjælp! Har prøvet at trykke rundt omkring derinde hvor man køber langtidsbelønninger men intet sker.. Er der nogen der kan hjælpe mig!
  • 10th august 2013 | The Sims Leksikon says: Svar
   Hej Rikke, Mener du snydekoden til langtidsbelønninger? I så fald prøv at se med her ; http://simsleksikon.dk/guide-til-snydekoden-der-giver-langtidslykke-point/
 52. 19th august 2013 | Pan says: Svar
  Reset Sim har virkelig reddet mig mange gange! :D
 53. 3rd september 2013 | Rikkelarsen says: Svar
  Hej! Jeg har lige fået ny computer og jeg har så installeret alle mine sims 3 spil på... Jeg har spillet et par gange og nu når jeg vil spille så når jeg trykker ind på min familie i hovedmenuen så går der lidt tid også står der... SIMS 3 ER HOLDT OP MED AT FUNGERE, ET PROBLEM VAR SKYLD I AT PROGRAMMET HOLDT OP MED AT FUNGERE KORREKT. WINDOWS LUKKER PROGRAMMET OG GIVER DIG BESKED HVIS DER FINDES EN LØSNING.. Så kørte jeg en fejlfinding... Også siger den at programmet et inkompatibilitet eller sådan noget... Har afinstalleret paradisøen igen fordi det var det spil jeg puttede i for at spille.. Hvad gør jeg!!!
  • 3rd september 2013 | The Sims Leksikon says: Svar
   Hej Rikke, Du kontakter EA supporten på telefon og så er vi sikre på de vil hjælpe dig videre med et mere kompetent svar end vi kan :-) http://simsleksikon.dk/kontakt-til-ea-support/ KH Anja
 54. 8th september 2013 | lea says: Svar
  en af mine simmere er bleven væk men han er stadig inde i forhold hvad skal jeg gøre kan de løbe væk eller hvad. for jeg kan ikke finde ham.
  • 8th september 2013 | The Sims Leksikon says: Svar
   Hmm, du kan evt. prøve at bruge koden resetsim fornavn efternavn og så erstatte fornavn og efternavn med simmerens navn selvfølgelig :-) Det burde nulstille simmeren og måske kan det få ham tilbage.
 55. 9th september 2013 | lea says: Svar
  det virker ikke jeg har prøvet :( .
  • 9th september 2013 | The Sims Leksikon says: Svar
   Så kan vi desværre ikke hjælpe. Hvis det er en simmer udenfor din husholdning er det ikke sikkert han/hun bor i byen. De kan godt være sådan nogle der bare dukker op som f.eks. rengøringsdame, men som ikke bor i byen.
 56. 9th september 2013 | ? says: Svar
  jeg kan ikke få testingcheatsenabled til at virke
  • 9th september 2013 | The Sims Leksikon says: Svar
   Hejsa, Så er det sandsynligvis fordi du har lavet en stavefejl, det har vi ofte prøvet. Husk at skrive true bagefter og selvfølgelig at bruge enten shift eller ctrl alt efter hvilken funktion du ønsker, som vi har beskrevet her i indlægget.
 57. 9th september 2013 | lea says: Svar
  han var åben bart ovre ved en sø og svømme han var i hvertfald i bade tøj dengang jeg endelig fandt ham ovre ved en sø. Det eneste jeg skulle gøre var at flytte. Det var godt at jeg flyttede. :) :I
 58. 14th september 2013 | ? says: Svar
  jeg har læst at man skal fiske efter dødsfisk med englefisk på kirkeården i dammen efter klokken 02.00 men virker det også hvis man er kommet til at ødelægge dammen og bagefter har lavet sin ejen dam på kirkegården?
  • 14th september 2013 | The Sims Leksikon says: Svar
   Hvis den nye dam er i samme område burde det kunne virke. Det er rigtigt at du skal fange dødsfisk om natten :-)
 59. 15th september 2013 | ? says: Svar
  min simmer har fanget alle slags fisk undtagen dødsfisken og hver gang jeg trykker inspicer vand på dammen stå der ikke ukendt fisk men der stå kun de fisk min simmer kender i forvejen, hvorfor det?
  • 15th september 2013 | The Sims Leksikon says: Svar
   Dødsfisken kan du kun fange om natten på kirkegården. Det hjælper hvis du bruger englefisk som madding. Jeg tror ikke der kommer til at stå dødsfisk før du kender den.
 60. 15th september 2013 | ? says: Svar
  ja men der stå jo ikke ukendt fisk og dødsfisken er den eneste min simmer ikke kender.
  • 15th september 2013 | The Sims Leksikon says: Svar
   Har du læst bogen om dødsfisk, som du kan købe for 12.000? Ifølge google skal man have læst den, have englefisk som madding og have niveau 9 i fiskeri færdigheden :-)
 61. 16th september 2013 | ? says: Svar
  jeg har niveau 10 i fiskerfærdigheden jeg har englefisk men jeg har ikke bogen.jeg køber den.
 62. 16th september 2013 | ? says: Svar
  jeg kan ikke finde bogen i boghandlen.hvor køber man den.
 63. 16th september 2013 | ? says: Svar
  hvad hedder bogen.
  • 16th september 2013 | The Sims Leksikon says: Svar
   Kan ikke lige huske hvad den hedder. Men du finder den under ikonet med en fiskekrog i butikken og så er det den dyreste der er.
 64. 16th september 2013 | ? says: Svar
  men den dyrste bog indenfor fiskeri koster 2.000.kan den bog til 12.000 købes i sims 3 aftenunderholdning?
  • 16th september 2013 | The Sims Leksikon says: Svar
   Vi kan desværre ikke hjælpe mere end det vi har skrevet. Det bedste vi kan finde på google er følgende: Your Sim can’t just show up at the graveyard at 8PM and expect to catch a death fish in The Sims 3 with just a lure though. They will need to have reached a level 9 fishing skill and also have read the book “Fishing for the Dead: Death fish and Vampire fish on the Line” which costs $12,000 Simoleons from the local bookstore. If your Sim is a Sims 3 celebrity, they will probably get a discount, otherwise try going on a day when the bookstore is having a sale. To actually catch the death fish in The Sims 3, you will also need to have Angelfish for your bait of choice to entice the strange little fish to be caught. You can catch Angelfish with Alley Catfish in both fresh and salt water. Just inspect the water to see if it is at the spot you want to fish at. Mvh Anja
   • 17th september 2013 | lea says: Svar
    min computer vil ikke bruge debug koden..............HJELP MIG PLEAS
 65. 17th september 2013 | ? says: Svar
  det var kun noget jeg forstod, jeg kan ikke flydene engelsk:(
  • 18th september 2013 | The Sims Leksikon says: Svar
   Der er ikke noget du skal forstå på engelsk her, men de snydekoder der er skriver du som de står - og det er det eneste engelsk der er. Så hvis du følger det der står, så vil det virke for dig.
 66. 20th september 2013 | ? says: Svar
  det virkede ikke med den nye dam på kirkegården men så flyttede mine simmere til en ny by der kunne min simmer fange dødsfisk. jeg flytede dem tilbage til den gamle by og kirkegården var normal igen. men så af en eller anden grund så mistede jeg mine livsfrugter så nu skal jeg dyrke dem igen for at få mine spøgelser tilbage til live. men jeg var lidt usikker i starten på om et spøgelse kunne fange dødsfisk.
  • 21st september 2013 | The Sims Leksikon says: Svar
   Tak for tilbagemeldingen, godt du fik det til at virke :-)
  • 5th oktober 2013 | Mia says: Svar
   Ik så godt men dødsfisk lyder sejt ;)
 67. 21st september 2013 | ? says: Svar
  jeg har lige fået mine 4 spøgelser tilbage til live men når de går så svæver de ligesom da de var spøgelser. hvorfor det?
 68. 28th september 2013 | miamaja says: Svar
  hvor kan man finde flere snydekoder end dem på forside?????hjælp
 69. 29th september 2013 | ? says: Svar
  hvorfor er der ikke noget der hedder tipoldefar eller tipoldemor eller tipoldebarn?
 70. 5th oktober 2013 | Mia says: Svar
  Jeg elsker virkelig motherlode uden den er jeg indet
 71. 6th oktober 2013 | Mia says: Svar
  Penge komandoen virker ikke
 72. 15th oktober 2013 | sille says: Svar
  Jeg skulle gå tur med min barn pludselig sad jeg fast en sted hvor man ikke kan gå HJÆLP!!!!!!1!
  • 15th oktober 2013 | The Sims Leksikon says: Svar
   Hej Sille, Så bruger du resetSim koden som du finder længere oppe, så bliver de sendt tilbage til deres ejendom.
   • 15th oktober 2013 | Sille says: Svar
    Har fundet ud af det tak for hjælpen :)
 73. 15th oktober 2013 | Silja says: Svar
  Hej The sims leksikon :) Ved I om man på en eller anden måde kan få graviditeten til at gå hurtigere? Det kunne være dejligt hvis I kunne hjælpe:) Men hvis I ikke kam, så har I allerede hjulpet meget;)
  • 15th oktober 2013 | The Sims Leksikon says: Svar
   Det er der ingen nogen løsning vi umiddelbart kender til der kan, det skulle lige være et hack til spillet - men det anbefaler vi ikke, da der kan opstå andre problemer pga. det. En alternativ måde er, at forlade familien og gå ned til en anden, mens historieforløb er slået til i indstillinger, så føles det altid som om det går væsentlig hurtigere. :)
 74. 3rd november 2013 | Amalie says: Svar
  Hej, jeg syntes det er vildt stressende at skulle opfylde alle simmernes behov. Sådan noget med at skulle gå på toilet, have mad, og gå i bad osv. Er der ikke en snydekode til at deres behov er "fuldendt"???
  • 3rd november 2013 | The Sims Leksikon says: Svar
   Hvis du bruger testingcheatsenabled true kan du hive og trække i deres behovs bar :)
 75. 11th november 2013 | mikkel says: Svar
  jeg kan ikke lave koden til at få alle job som jeg vil ha
  • 11th november 2013 | The Sims Leksikon says: Svar
   Hej Mikkel. Du skal skrive: testingcheatsenabled true Og så kan du vælge job ved enten at klikke på simmeren eller postkassen (kan ikke lige huske hvor pt.), mens du holder shift eller ctrl nede. Beklager det er lidt upræsist, har ikke lige spillet åbent, så kan ikke lige teste :-) KH Anja
 76. 12th november 2013 | oscar says: Svar
  hvad skal man trykke til motherlode
 77. 18th november 2013 | Anonym says: Svar
  I det der med hvor man trykker på Shift og så postkassen det virker ikke ved mig :(
 78. 18th november 2013 | Anonym says: Svar
  Jeg holder Shift nede og trykker på postkassen og så kommer der kun det normale!
  • 19th januar 2014 | Emilia says: Svar
   Du skal skrive testingcheatsenabled true i menuen og så prøv
 79. 22nd november 2013 | Sille says: Svar
  Hej.Kan man godt få regn-sne-sol i sims 3 ? :D
  • 23rd november 2013 | Line says: Svar
   Ja hvis du har årstider
   • 1st december 2013 | Sille says: Svar
    Hvad med lev livet?
 80. 24th november 2013 | Yale says: Svar
  Jeg bruger sjældent testingcheatsenabled true/false, men er flittig bruger af moveobjects on/off. Jeg bruger også constrainfloorelevation false efter jeg er begyndt st bygge huse i TS3. Når jeg indretter køkkener bruger jeg disablesnappingtoslotsonalt on en hel del også... Har brugt buydebug to gange tror jeg der er blevet til med det sidste hus. Ellers bruger jeg ikke snydekoder, for kommer hurtigt til at kede mig i selve spillet, hvis jeg bruger fx motherlode.
 81. 6th december 2013 | Mig says: Svar
  er der en snydekode så man kan få ens færdigheder færdige?
 82. 7th december 2013 | Cecilie says: Svar
  Jeg bruger mest motherlod
 83. 7th december 2013 | Grith says: Svar
  Har brug for hjælp.. Min simmer er på hospitalet for at føde, men hver gang hun har født går hun ind og føder igen.. Er nu oppe på 10 pigebørn, og ville egentlig ikke have meget mere end 2.. (hun er IKKE gjort mere frugtbar med langtidsbelønning)
  • 7th december 2013 | Grith says: Svar
   Hvis jeg bruger resetSim koden fortsætter hun bare med at føde derhjemme er nu oppe på 13 børn
 84. 13th december 2013 | s-vilenen says: Svar
  hvorfor er der ikke noget der hedder tipoldefar og tipoldemor og tipoldebarn?
 85. 15th december 2013 | Ane says: Svar
  Hej! Jeg har en gang spillet meget Sims 2, men har aldrig fået købt Sims 3. Ved I hvad det koster? :-) På forhånd tak!
  • 15th december 2013 | The Sims Leksikon says: Svar
   Hej Ane, Vi har en lille oversigt over hvor det kan købes og hvad det koster her. Der er rigtig gode tilbud på det lige nu op til jul :) http://simsleksikon.dk/kob-sims-3-online/ KH Anja
   • 16th december 2013 | Ane says: Svar
    Tusind tak! :-)
 86. 23rd december 2013 | natascha says: Svar
  det bliver sjover når der er snyde koder til jeg elsker the sims 3
 87. 29th december 2013 | Grith says: Svar
  Hvad gør man hvis ens figur bare står efter at været kommet tilbage fra universitetet, og man ikke kan gøre noget.. resetSim virker ikke
  • 29th december 2013 | The Sims Leksikon says: Svar
   Hej Grith, vi har erfaring med at det kan virke at flytte simmeren ud i familiespanden og så flytte dem ind igen, hvis resetsim ikke virker. Det fjerner ofte underlige fejl.
   • 30th december 2013 | Grith says: Svar
    Og hvad hvis den bare bliver ved med at tænke, så det ender med jeg bliver nødt til at lukke det vha. Jobliste? Synes det er træls det er 2. Familie jeg må droppe grundet fejl i spillet. Min tidligere familie der blev moderen bare ved med at føde, den ene gang jeg prøvede at resette hende, fortsatte hun bare på barn nr. 30 i et nyt hus. Jeg har ikke haft spillet så længe og det er 2 ud af 2 spil der er gået i udu.
    • 30th december 2013 | The Sims Leksikon says: Svar
     Spiller du med bruger lavet indhold? Kunne godt lyde som sådan en fejl. I så fald bør du afinstallere det hele og se om det ikke hjælper.
 88. 30th december 2013 | Lara says: Svar
  Hvad skal man skrive for at simmerne får det bedre altså med slut, venner, komfort osv?
  • 30th december 2013 | The Sims Leksikon says: Svar
   Du kan bruge testingcheatsenabled true og ctrl knappen og trække op i hver barometer/slider for det enkelte behov, så vil det blive fuldt igen.
 89. 31st december 2013 | liv says: Svar
  min simmer er død og jeg vil gerne have hende i min husholdning hvordan når hun er død?
  • 14th januar 2014 | The Sims Leksikon says: Svar
   Hvis du beholder hendes urne i din simmers taske eller på grunden, så kan du være heldig at få chancen for at genoplive hende via en mulighed der kommer fra videnskabscenteret.
 90. 14th januar 2014 | Emilia says: Svar
  Jeg synes det er træls at man ikke kan komme ind i bygninger er der noget man kan sådan kan komme ind på skolen eller biografen eller noget
  • 14th januar 2014 | The Sims Leksikon says: Svar
   Nej alle offentlige bygninger er såkaldte "rabbitholes", altså kaninhuller, som man ikke kan komme ind i. Det er der ingen snydekode der kan hjælpe med. :)
 91. 16th januar 2014 | Emilia says: Svar
  Findes der koder til at tumlinger har lært at gå og tale alt andet skriv så hurtigt så mugligt
  • 16th januar 2014 | Sims Leksikon says: Svar
   Det gør der ikke nej, men vi kan varmt anbefale dig at købe et sæt fra Sims store som består af en gåstol og kravlegård hvor de kan lære at gå og tale uden hjælp fra forældrene. Det har vi skrevet om her: http://simsleksikon.dk/tumlinger-gaastol-og-kravlegaard/.
   • 17th januar 2014 | Emilia says: Svar
    okay men jeg har en origen konto og kan ikke finde ud af hvordan man laver et @ der inde
    • 17th januar 2014 | Sims Leksikon says: Svar
     Hej Emilia, Vi kan ikke helt gennemskue noget der gør at det ikke er muligt at lave et @ nogle steder i sims eller origin hvor vi har været. Hvis det er helt galt med din computer så kan du evt. kopiere et @ og sætte det ind der hvor du skal bruge det? /Anja
 92. 18th januar 2014 | Emilia says: Svar
  Hej det er mig igen har et lille spørgsmål kan man designe sit ejet tøj
 93. 18th januar 2014 | Emilia says: Svar
  P.s hvis i vil lave et snabels på iMac så trykker i ctrl+alt+@
 94. 19th januar 2014 | Mathilde says: Svar
  Hej alle sammen! Min simmer skal tisse rigtig meget og ligger bare på sengen og kan ikke gå op af den jeg ved bare ikke hvad jeg skal gøre:( Håber virkelig i ved hvordan jeg skal gøre for det er min yndlings bane:( Hilsen Mathilde Mortensen
  • 19th januar 2014 | Sims Leksikon says: Svar
   Hej Mathilde, Prøv at skrive koden resetsim fornavn efternavn Altså, hvis din simmer hedder Maria Hansen skriver du: resetsim Maria Hansen Det burde nulstille din simmer. KH Anja
 95. 19th januar 2014 | Emilia says: Svar
  Hej har et meget vigtigt spørgsmål bare skriv nar i har tid men sims store de ting hvordan får man dem ind i spillet har svært hved det
  • 19th januar 2014 | Sims Leksikon says: Svar
   Hej Emilia, Du kan finde en guide her: http://simsleksikon.dk/sadan-kommer-du-gang-med-brugerlavet-indhold/ /Anja
 96. 23rd januar 2014 | Kristina Bønnelycke says: Svar
  Hej er der en snydekode til færdigheder som fx ridnings færdighed, madlavning eller fingerfærdighed :-)?
  • 23rd januar 2014 | Sims Leksikon says: Svar
   Det er der desværre ikke. Det bedste råd vi kan give ift. snydekoder er at holde dem friske 24-7 via testingcheatsenabled true og så kan de studere døgnet rundt ;-) men ingen nem vej desværre. /Anja
 97. 1st februar 2014 | Nevena says: Svar
  Hvordan finder man hurtigt alle kortdelene til paradiseøen?
 98. 5th februar 2014 | Luna says: Svar
  Er der en snydekode, til at få kvinden til at blive gravid. Det er helt umuligt jeg har prøvet og prøvet, men de kan ikke få et barn. Det er rigtig irriterende fordi jeg ville så gerne have en baby så er der en metode, eller en snydekode?
  • 6th februar 2014 | Sims Leksikon says: Svar
   Vi kender desværre ikke til nogen snydekode, men du kan evt. prøve at købe livstidsbelønningen super fertil eller noget i den stil. Det øger chancen for graviditet samt tvillinger og trillinger.
 99. 8th februar 2014 | Ronja says: Svar
  Hej har alle udvidelsespakkerne og det er vildt fedt PS ved ikke om det er skrevet rigtigt.
 100. 8th februar 2014 | Ronja says: Svar
  Svar hurtigst muligt!!!!!! hvor kan man finde flere historier/ serier om sims liv?????
  • 8th februar 2014 | Sims Leksikon says: Svar
   Vi kender ikke rigtig andre sider end vores egen med sims historier. Du kan kigge oppe i menuen under historier og se alle dem vi har haft gennem tiden her.
 101. 8th februar 2014 | Ronja says: Svar
  Mange tak
 102. 15th februar 2014 | Poula says: Svar
  Den gider ikk at virke når jeg skriver Testingcheatsenabled true man skal da trykke ctrl, shift og c inden ikk?! :s den siger den ikke kender det?.
  • 16th februar 2014 | Sims Leksikon says: Svar
   Hvis den siger det, så har du sandsynligvis stavet det forkert. Det er den hyppigste årsag til det problem. Og jo, du skal trykke ctrl, shift og c først.
 103. 18th februar 2014 | Camilla says: Svar
  Hej jeg mangler en snydekode til færdigheder. Kan ikke huske om der er en kode til det i sims 3, efter hvor jeg er begyndt at spille det igen efter et stykke tid, nu hvor jeg går på efterskole. :-)
  • 18th februar 2014 | Sims Leksikon says: Svar
   Det er der desværre ikke en kode til. Men hvis du gør din Simmer til en vampyr kan han/hun lære færdigheder meget hurtigere :)
 104. 23rd februar 2014 | Liv says: Svar
  Er ikke så stor fan af snyde koder har kund brugt snyde koder 1 gang og det var den til langtids lykke point
 105. 28th februar 2014 | maiken says: Svar
  hej jeg har et problem med at min simmer ikke gider noget hvad kan jeg gør og koden make all happy hjælper ikke :)
  • 1st marts 2014 | Sims Leksikon says: Svar
   Prøv med koden resetsim. Hvis din simmer hedder Poul hansen så skal du i snydefeltet skrive: resetsim poul hansen Det plejer at hjælple :-)
   • 1st marts 2014 | maiken says: Svar
    det hjalp ikke hvordan for man personen væk hvis den slet ikke rør sig eller alt det man sætter den til eller den selv gør at det bare går væk
    • 1st marts 2014 | Sims Leksikon says: Svar
     Det er kun resetsim koden der virker på det problem os bekendt. Kan det tænkes du har skrevet det forkert eller har brugerlavet indhold der kan lave ballade?
     • 1st marts 2014 | maiken says:
      ja det har jeg sikkert
 106. 10th marts 2014 | Linea says: Svar
  Hvordan får man sin bygning til at blive et hotel i spillet: Paradisøen? :)
 107. 16th marts 2014 | emma says: Svar
  en af mine venner har lært mig hvordan man for sine simmere til at vokse hurtigt, men nu siger den bare "denne simmer ældes ikke" hvad betyder det? er det en fejl?
 108. 19th marts 2014 | sanne says: Svar
  hej jeg ved ikke hvad snydekoden til at endre en grunds type hedder
 109. 20th marts 2014 | Emilia says: Svar
  Hej har stopped med at spille sims i noget tid men er begyndt igen. Men mit spørgsmål er OM i har flere nye snydekoder til sims 3
 110. 21st marts 2014 | Emilia says: Svar
  P.S elsker jeres side den er mega god man kan få alle oplysninger ;)❤
 111. 24th marts 2014 | Eja says: Svar
  Hej… Hvordan skifter man farve på sit tapet?
  • 24th marts 2014 | Sims Leksikon says: Svar
   Hejsa, det har vi lavet en film med, som du kan se her :) https://www.youtube.com/watch?v=dQUVsb1UJyM
 112. 27th marts 2014 | Charlotte says: Svar
  Hej, når man skriver reset sim.... Sletter den så personens færdigheder?
  • 28th marts 2014 | Sims Leksikon says: Svar
   Nej det gør den ikke :)
   • 28th marts 2014 | Charlotte says: Svar
    Ok dejligt har nemlig en simmer med rimelig gode færdigheder, hun er på uni, og jeg vil helst ikke have hun mister dem. Hendes. Humør måler er nemlig helt i bund, men alle hendes humør stumper er gode? Og hende behov er fuldt i alt!
 113. 28th marts 2014 | Charlotte says: Svar
  Og ps. Ved i egentlig hvornår der er realese date for sims 4 hvis der er en (sorry for stavning hvis der er forkert)
  • 28th marts 2014 | Sims Leksikon says: Svar
   Der er ikke offentliggjort andet end efteråret 14, men rygterne siger september :)
 114. 28th marts 2014 | Charlotte says: Svar
  Kommer lige med en betænkeligheder mere. Ved i/du om man kan få nogle udvidelses/xtra -pakker i fx. USA Som man ikke kan få i Danmark?
 115. 30th marts 2014 | Emilia says: Svar
  hvordan får man et rådyr til at kunne lide en!?
  • 1st april 2014 | amanda says: Svar
   hvad er det nu for en kode man skal bruge til at få sine simmer til at blive berømte
   • 3rd april 2014 | Sims Leksikon says: Svar
    Det er der vist ikke nogen snydekode der kan - os bekendt i hvert fald. Men hvorfor ikke bare snakke med nogle berømtheder? :-) Vi er faktisk endt med tit at slå berømthed fra da man nærmest ikke kan undgå at simmeren bliver berømt, så det er bestemt ikke så svært at blive kendis :-)
 116. 7th april 2014 | Rikke says: Svar
  med koden testingcheatsenabled true kan men holde shift nede og så trykke på din simmer så kommer der en mulighed hvor der står noget med bërømelse. den skal man trykke på og så skal man trykke på"angiv berømelses point"når du så kommer ind under den skal du bare skrive det antal point du vil have så får du det:):):):):) p.s. husk du skal "aftenunderholdning" før du kan:):):):):):) god spillelyst!!!!!!!!!!!!!!
 117. 12th april 2014 | oliver says: Svar
  hvordan bliver man en tyv i sims 3
 118. 14th april 2014 | Emilie says: Svar
  -Er der en snydekode til, at få gravide simmere til, at få deres ejet tøj på?(:

Join the Conversation