Du er her » Forside » Sims 4 nyheder » Sims 4 Vildmarksliv » Sims 4 Game pack: Outdoor Retreat

Så er der endelig kommet informationer ud om den første game pack til The Sims 4 – Outdoor Retreat. Informationerne er hevet ud af den nye opdatering der lige er kommet og vi har samlet dem til jer lige her.

Den 19. december bekræftede EA rygterne omkring den nye game pack, og forklarede samtidig, at det ikke er en udvidelsespakke som sådan, men en game pack der kan sammenlignes med xtra pakkerne i Sims 3.

outdoor_retreat1

Læs med herunder hvor du kan se den officielle udmelding fra EA, og samtidig få et nærmere indblik i, hvad det er den nye såkaldte game pack indeholder. Fortæl os gerne i kommentarfeltet, hvad DU tænker om den nye game pack!

 

Sneak peak på Sims 4 Outdoor Retreat

 

EA’s officielle opdatering:

Jeg har arbejdet med The Sims 4-holdet på noget sjovt. Jeg har virkelig glædet mig til at fortælle jer om det, for jeg ved, at det vil give jer endnu flere muligheder for at fortælle underlige og utrolige historier med jeres simmere.

To ord. Game Pack. Hvad er en Game Pack, spørger du? Game Packs findes kun i The Sims 4. Vores første Game Pack udkommer til januar 2015, men inden vi fortæller om den, vil vi gerne forklare, hvad en Game Pack er.

For cirka ni år siden i The Sims 2-dagene introducerede vi Xtra pakkerne i The Sims-serien for at give jer nye muligheder at fortælle historier med jeres simmere på. Xtra pakkerne fokuserede på særlige temaer og indeholdt tøj, frisurer, møbler og indretningsgenstande.

Sims4_OutdoorRetreat

 

I The Sims 4 fortsætter vi den tradition, mens vi giver jer ENDNU flere muligheder for at fortælle jeres historier, eftersom Game Packs indeholder nye spilfunktioner, nye genstande og nyt tøj, der er baseret på et fælles tema. Fordi vi kan udvide jeres spiloplevelser med Game Packs, kan vi også give jer nogle af de ting, som I har bedt os om, og det er vi virkelig glade for.

Men hvad kan du forvente af den første Game Pack, der udkommer i starten af 2015? Du kan tage dine simmere med på en rejse til Granite Falls, hvor de kan udforske nogle helt nye omgivelser. Træerne er fyldt med nye spilmuligheder. Lejrbålssange, ristede pølser og bjørnekostumer, ih dog!

Så det var et lille smugkig på det, der er i vente. Der kommer snart mere!

Vi snakkes ved, simmere!

-SimGuru Grant

(Kilde)

 

 

The Sims 4 Outdoor Retreat

outdoor retreat sims 4

Så er det frem med campinghabitten, for dine simmere skal udforske udendørslivet i den nye by Granite Falls med den nye udvidelsespakke. Der vil være helt nye destinationer, mulighed for at sætte telte op og lave bål. Maden kommer fra køletasken og din simmer kan finde interesse i de urter der findes i naturen. Der er naturligvis også nyt vandretøj til simmerne og nye unikke udendørsaktiviteter.

Allerede tilbage i Marts blev camping ønsket fra en brugerundersøgelse, så det lader til at EA lytter til feedback fra spillerne. Hvad tænker i om campingtemaet som en ny game pack. Er i begejstrede eller havde i håbet på noget andet?

 

sims-4-outdoor-retreat-billede

outdoor_retreat2

outdoor_retreat_thumb

sims-4-outdoor-retreat-kigge-paa-stjerner

 

 

 

30 Comments

 1. Mig! 16. august 2015 at 15:56 - Reply

  Hey! Ved nogen hvordan/hvor man finder termitter?

 2. Mie 16. januar 2015 at 22:35 - Reply

  Har købt gamepacken nu og jeg syntes at det lidt man får altså føler lige at sims bare prøver at lave så mange “små” pakker som muligt fordi så kan de tjene flere penge … Syntes også at de ligger meget op til at der er bjørne altså rigtige bjørne og så finder man ud af at det er et kostume dr må jeg altså indrømme at jeg blev meget skuffet . Men det er en hyggeligt LILLE by

 3. Frede 21. december 2014 at 14:33 - Reply

  Havde håbet på lidt nyhede omkring sims4 til mac :/

 4. Laura 20. december 2014 at 12:08 - Reply

  Jeg synes at Granite Falls ser virkelig flot ud! Jeg elsker at det er lidt svensk skov-agtigt!

 5. simselsker 20. december 2014 at 09:39 - Reply

  Det ser supper hyggeligt ud og er allerede klar til nye oplevelser i mit sims men havde nu også håbet lidt på det med kæledyr så man kunne lidt andet at give og få opmærksomhed til/fra.

 6. Nanna Overgaard Poulsen 20. december 2014 at 01:54 - Reply

  Kommer det til at koste noget, hvis ja har i så et skud på hvor meget? :)

  • Sims Leksikon 20. december 2014 at 09:25 - Reply

   Vi læste et sted at der stod 19,95 dollars hvilket svarer til ca. 120 kr. Hvor officielt det er ved vi dog ikke :-)

 7. Sarah 19. december 2014 at 20:18 - Reply

  Må da inrømme at jeg synes det er dumt at de ikke har udgivet det til mac nu. Det kan ikke passe at de er begyndte på udvidelse ting i steder for at fixe spillet til mac.

 8. Yale 19. december 2014 at 19:47 - Reply

  Synes det er fedt at de har lavet Game Packs ud over udvidelsespakkerne. Læste med på SimsGuruGrants tweet tidligere i dag, hvor han beskriver game packs som en mulighed for temaer der egentlig er for tynde til en egentlig udvidelsespakke, men som de (EA) synes kunne være fedt at lave til spillet.
  Helt klart fan af game packs og venter i spænding på de annonceringer der er rygter om, vil komme i januar omkring en disideret udvidelsespakke. Og camping, tja hvorfor ikke. Hellere camping end aliens, efter min mening :o)

Leave A Comment