Sims 4 udkommer efterår 2014

sims 4 kommer efterår 2014

Indtil videre har alle antaget og gået ud fra, at Sims 4 var liige på trapperne, og at det skulle udkomme i foråret 2014. De rygter har EA nu blæst helt væk, med deres nyligt udsende presse meddelelse om, at Sims 4 udkommer efterår 2014.

De kloge hoveder kan derfor regne ud, at vi faktisk knap og nap har et år til at spille Sims 3 i, og det vil sikkert vække glæde hos mange der er glade for Sims som det er nu.

 

Forudbestil Sims 4 her

Du kan stadigvæk forudbestille Sims 4, så du sikrer dig at du får det leveret til døren, når det altså udkommer i 2014.

 

 

Hvad siger I, er det okay at få så meget tid til at spille Sims 3, eller havde i glædet jer til at det var lige rundt om hjørnet?

Læs flere indlæg

32 kommentarer

 1. Blondinepige siger:

  Jeg havde glædet mig helt vildt til at det var lige på trapperne :(

 2. Luxiie siger:

  Jeg er rigtig meget i tvivl. Jeg har ikke sommerfugle i maven over det endnu. Men det kan være det kommer når vi bliver intruduceret for flere nye ting det næste års tid.

 3. Ria siger:

  Jeg har det fint med at vi får så lang tid til at spille sims 3 :-).

 4. Kamilla siger:

  Jeg havde virkelig glædet mig til Sims4 men jeg er også rigtig glad for Sims3 så det er vel ok men også lidt trist! :(

 5. Stine siger:

  Jeg er ikke sikker på jeg vil købe det. Jeg mangler stadig nogle xtrapakker til sims 3

 6. Anna siger:

  Øv, øv, øv, øv…

 7. katrine siger:

  det er mega nederen at der går så lang tid når man har glædet sig til at det kommer snart :(

 8. Cecilie siger:

  Synes at det er mega øv, havde allerede forudbestilt det, og var da lige ved at forberede mig på at give slip på The Sims 3 :-)

  By the way….Fall? Bring it on! ;-)

 9. Maria siger:

  Jeg synes at det er rart at der stadig et år hvor man kan spille sims 3 :-)

 10. MIG siger:

  jeg syntes det er fedt :) jeg kan godt lide sims 3

 11. Matilde siger:

  Når sims 4 kommer ud kan man stadig spille sims 3 at det kommer med i

  • The Sims Leksikon siger:

   Hej Matilde,
   Sims 4 er et helt nyt spil, så du kan selvfølgelig spille sims 3 som det er i dag, men du kan ikke bruge udvidelsespakker fra sims 3 sammen med sims 4. Håber det besvarede dit spørgsmål :)
   /Anja

 12. Matilde siger:

  Tak for svaret

 13. Camille siger:

  tror i at der så kommer nogen nye sims 3 spil??

  • The Sims Leksikon siger:

   Vi tror det ikke. Der er i hvert fald ikke offentliggjort noget. Vi tror at EA i højere grad vil satse på indhold i Store, som vi kan købe i stedet for udvidelsespakker.

 14. Anna siger:

  Pokkers! Jeg havde glædet mig til de prisfald der måtte komme på Sims 3 udvidelsespakkerne. Men jeg kan godt vente lidt endnu!
  Faktisk har jeg ikke tænkt mig at købe Sims 4 overhovedet. Jeg vil gerne have et mere realistisk spil – både med hensyn til simmernes opførsel og grafikken. Opførslen bliver bedre, men grafikken går et skridt tilbage. Så tror jeg bare jeg venter.

 15. Kira siger:

  Jeg havde glædet mig rigtig meget til at Sims 4 kom tidligt i år. Det fandt jeg så lige ud af at det ikke gør, så nu er jeg lidt skuffet og irriteret, men jeg vil stadig have Sims 4, så jeg må vel bare vente. Desuden skal jeg have sparret op til det først, så når Sims 4 udkommer har jeg vel penge nok.

 16. Cecilia siger:

  Jeg HADER Sims 3, jeg synes sims 2 er det bedste og den har jeg spillet siden jeg var 7 og nu er jeg 16. Der mange der synes sims 3 er nederen. Håber sims 4 er bedre end alle de andre sims!!!!!!!!!!!!!!!!!! JEG KØBER MED DET SAMME SIMS 4!!!!!! GODT DET KOMMER SÅ HURTIGT!!! LOVE YA

  • The Sims Leksikon siger:

   Det lyder næsten som om Sims 3 ikke har fået en chance hos dig, vi kender i hvert fald ikke til andre der ikke kan lide det :-) Men dejligt du trods alt kan glæde dig til Sims 4.

 17. Cecilia siger:

  Jeg kan ikke finde ud af at de har helt altså humøret er helt oppe og man ikke skal lade dem gå i seng hele tiden og der er ikke så meget sjov som der er i sims 2.. Kan hellere ikke finde ud af noget i sims 3…. Hvis du kunne hjælpe med hvordan man får dem humøret helt op og koden er maxmotives ikke?

  • Sims Leksikon siger:

   Hele Sims spillet går ud på at skabe en balance, uden snyd. Altså at finde ud af hvordan de ikke drænes for energi hele tiden osv. Du kan sagtens snyde dig igennem alt, men hvor sjovt er det? Der er lige så meget sjov at komme efter i Sims 3 som i Sims 2, hvis ikke mere! Men du skal bruge noget tid på det.

   Men hvis du vil snyde, så brug snydekoden “testingcheatsenabled true” . Læs mere om det her: http://simsleksikon.dk/sims3snydekoder/

 18. Cecilia siger:

  Mener at man hele tiden skal lade dem gå i seng og give mad osv.

 19. laila siger:

  Havde glædet mig til Sims4 da jeg ikke bryder mig om Sims3 prøvede det hos en veninde og gik straks hjem og geninstallerede Sims2.

 20. Katinka siger:

  Jeg har forudbestilt det, så jeg håber at jeg for det noget før, og det ikke er snyd. For nu har jeg ventet i ret lang tid, og jeg har bestilt det for 600kr.

  • Sims Leksikon siger:

   Hej Katinka,
   Selvom du har forudbestilt det får du det desværre først på udgivelsesdagen alligevel. Det eneste du sikrer dig er at der er reserveret en kopi til dig og at du ikke skal ud i butikken og hente det, hvis du har bestilt det i en webshop.
   /Anja

 21. Maria siger:

  Hvornår i efteråret udkommer det? :-D

 22. Ronja siger:

  Når sims 3 er så vidunderlig så ville sims 4 jo være mega mega vidunderlig

 23. Ronja siger:

  Når sims 3 er så vidunderlig så ville sims 4 jo være mega mega vidunderlig

 24. Ronja siger:

  Ubs

 25. Katinka siger:

  Jeg glæder mig rigtig meget! Især fordi jeg har set så mange reklamer for Sims 4 inde på youtube, og det ser virkelig godt ud og meget sjovere end de andre Sims…
  Så det gør ikke noget at skulle vente i ret lang tid, så har man ligesom noget at glæde sig til :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *