Sims 4 til mac udkommer i februar

Det er en dag fyldt med gode nyheder, ikke nok med at man nu kan købe Sims 4 Vildmarksliv, så har vi også fået at vide af vores EA kontakter, at der er gode nyheder til dig med Mac.

Til februar kommer der nemlig en decideret Sims 4 Mac version, så alle jer med mac nu også kan få fornøjelsen af spillet. Fra og med den 17. februar vil du kunne spille Sims 4 på din Mac, hvis bare du går ind og opdaterer spillet i Origin (hvis du da allerede har haft købt det).

Er der nogle der glæder sig? :)

 

Læs flere indlæg

21 kommentarer

 1. kamille marie siger:

  Det er da mega fedt at man også kan spille på sin mac nu! :)

 2. Sarah siger:

  Egenligt! Vi har kun vente i mega lang tid på sims 4. Efter som de blev ved med at rykke det i starten og endte med ingen sims 4 til mac. Er skuffet over dem stadig.

 3. Augusta siger:

  Jeg er lidt i tvivl om noget… Jeg spurgte i en Gamestop burik: “Kan jeg købe spillet nu, og så installere det til min Mac, når EA har gjordt så man kan spille på Mac? Hvis jeg kan det, hvordan så?” De svarede at der måske var en form for installation over Origin, eller noget. Så jeg købte det, da jeg havde forudbestilt det. Så hvordan får man det installeret, hvis man allerede har købt det?

  Tak hvis i kan hjælpe! :)

  • Sims Leksikon siger:

   Hej Augusta,
   Vi kan ikke svare dig på det endnu, da det eneste vi ved er, at det bliver tilgængeligt til Mac i februar. Vi kender ingen detaljer. Men vi har dog fået at vide, at man ikke behøver købe det igen, for at få en mac version. Så du må vente lidt endnu, indtil vi ved mere. :)

  • Liz siger:

   Hejsa Augusta…

   Jeg kan hjælpe og besvare dine spørgsmål .. Du kunne spille det via bootcamp på iMac, MacBook Pro osv, men det ville her og der forårsagede problemer med ydeevnen, foretrækker at vente. Hvis du allerede har købt TSims 4, får du gratis adgang til at downloade Mac-versionen. ^^

   Mh
   Liz

 4. Augusta siger:

  Okay, mange tak! Det hjalp :)

 5. Lærke Røeder siger:

  Ved i, om det ville kunne spilles på en MacBook Air? Jeg havde nemlig Sims 3 til den, men det var virkelig ikke en god kvalitet :(

  • Sims Leksikon siger:

   Hvis det fungerer til mac vil det også fungere til Macbook air – spørgsmålet er nok nærmere, om din specifikke macbook air (med det hardware den er udstyret med) er kraftig nok til at kunne køre spillet.

   Så snart vi nærmer os februar vil vi formentlig få flere detaljer, omkring systemkravene til macs.

 6. Anders kr siger:

  Hej simsleksikon når jeg går ind i lav en simmer i sims og har lavet manden og så vil gemme den mand jeg har lavet så kommer manden ikke ind i mit bibliotek.

 7. Alberte siger:

  Hvorfor er der ikke kommet et indlæg de sidste 10 dage??

 8. sutløg siger:

  Hvornår kommer det?

 9. Kamille Marie siger:

  Jeg begynder at synes der går ret lang tid imellem indslagene….. Eller er det bare mig der er lidt utålmodig??

 10. freder5ik siger:

  Hvornår kommer der nogen nye opslag. Er godt klar over at i også har meget at se til og der derfor ikke ligefrem kommer noget op hver dag,mem havde troet der ville komme wt opslag bare lidt oftere

  • Sims Leksikon siger:

   Læs vores nytårsopdaterint hvor vi forklarer hvorfor. Vi har opdateret hver dag i ca. 2 år, og det har vi valgt ikke at gøre længere. :)

 11. Idamarie siger:

  Er sims 4 til Mac på dansk

 12. Frede siger:

  Skuffende at i ikke har skrevet noge om datoen endnu. Den har ellers været ude i et godt stykke tid…

  • Sims Leksikon siger:

   Det er ærgeligt at du bliver skuffet, men som vi også skrev til dig i forgårs så har vi opdateret med datoen. http://simsleksikon.dk/minimumskrav-sims-4-til-mac/
   Vi laver ikke nødvendigvis et nyt indlæg med alting, men kan godt opdaterde tidligere indlæg og rykke dem øverst på siden – det skete for eksempel da de offentliggjorde datoen. Vi skrev det også med det samme på Facebook, hvor vi ofte opdaterer med nyheder som vi ikke nødvendigvis har tid til at lave indlæg om lige i det øjeblik. Som vi også tidligere har gjort opmærksom på, så har vi ikke tid til at sidde bag skærmen 24/7, men vi gør så absolut det bedste vi kan under de omstændigheder vi har. Hvis det ikke er tilstrækkeligt er der heldigvis ingen tvang til at læse med, det er helt frivilligt :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *