Sims 4 til mac udkommer i februar

Du er her » Forside » Sims 4 nyheder » Sims 4 til mac udkommer i februar

Det er en dag fyldt med gode nyheder, ikke nok med at man nu kan købe Sims 4 Vildmarksliv, så har vi også fået at vide af vores EA kontakter, at der er gode nyheder til dig med Mac.

Til februar kommer der nemlig en decideret Sims 4 Mac version, så alle jer med mac nu også kan få fornøjelsen af spillet. Fra og med den 17. februar vil du kunne spille Sims 4 på din Mac, hvis bare du går ind og opdaterer spillet i Origin (hvis du da allerede har haft købt det).

Er der nogle der glæder sig? :)

 

21 Comments

 1. Frede 5. februar 2015 at 20:04 - Reply

  Skuffende at i ikke har skrevet noge om datoen endnu. Den har ellers været ude i et godt stykke tid…

  • Sims Leksikon 5. februar 2015 at 20:19 - Reply

   Det er ærgeligt at du bliver skuffet, men som vi også skrev til dig i forgårs så har vi opdateret med datoen. http://simsleksikon.dk/minimumskrav-sims-4-til-mac/
   Vi laver ikke nødvendigvis et nyt indlæg med alting, men kan godt opdaterde tidligere indlæg og rykke dem øverst på siden – det skete for eksempel da de offentliggjorde datoen. Vi skrev det også med det samme på Facebook, hvor vi ofte opdaterer med nyheder som vi ikke nødvendigvis har tid til at lave indlæg om lige i det øjeblik. Som vi også tidligere har gjort opmærksom på, så har vi ikke tid til at sidde bag skærmen 24/7, men vi gør så absolut det bedste vi kan under de omstændigheder vi har. Hvis det ikke er tilstrækkeligt er der heldigvis ingen tvang til at læse med, det er helt frivilligt :-)

 2. Idamarie 30. januar 2015 at 15:43 - Reply

  Er sims 4 til Mac på dansk

  • Sims Leksikon 30. januar 2015 at 22:11 - Reply

   Ja :)

Leave A Comment