Download Sims 4 spil guide

Du er her » Forside » Sims 4 nyheder » Download Sims 4 spil guide

I forbindelse med vi fik tidlig adgang til at spille Sims 4, fik vi også tilsendt en Sims 4 spil guide på engelsk. Den har vi nu lagt op til download, så I alle kan få den. Det er en pdf, og det burde kunne læses på stortset alle devices I end måtte have. :-)

God fornøjelse!

39 Comments

 1. Jannie 9. april 2018 at 17:31 - Reply

  Hvordan roteren man skærmene så man kan se huset fra alle frie sider?

 2. Karina Jensen 12. juli 2017 at 13:49 - Reply

  Mine simmere kommer altid for sent på arbejde da de låser når de skal af sted, hvad kan det bug skyldes? det er først kommet efter at de er flyttet til en stor grund med eget hus.
  Tiden løber også frem og tilbage så ved at spillet prøver at gøre noget men der sker intet for til tider låser alle simmere når de skal på arbejde / skole.
  Det er kommet efter at jeg installeret forældre pakken

 3. Alice Hvarregaard 28. januar 2017 at 09:02 - Reply

  Hvordan genstarter man hele spillet, så alle familier og gemte spil bliver slettet?

 4. Natasja 16. oktober 2016 at 20:30 - Reply

  Jeg kan ikke få ringe på mine simmere, hvad gør jeg?

 5. Mie Køfer 15. maj 2016 at 15:26 - Reply

  Jeg har et problem: da jeg lavede min første familie opdagede jeg at spejlende der allerede var placeret i mit hus ikke spejlede? Jeg tænkte at det nok bare var sådan spillet var, men nu er jeg begyndt at se andre YouTube’ere og deres spejle spejlede faktisk. Der begyndte jeg at tænke over det. Er det fordi at jeg har det på min MacBook? Men så kom jeg i tanke om at min fætter der også har The Sims™ 4, så jeg spurgte ham om han havde det samme problem… Nej, det havde han ikke (det skal lige siges at han har det på sin PC fra Samsung.) Så mit Spørgsmål er om i har en løsning på mit problem, det begynder nemlig at irritere mig rigtig meget, har haft det i lidt over et år.

 6. Tine 19. marts 2016 at 13:27 - Reply

  Hvordan rejser jeg til min butik?

 7. Johanne Kürstein 12. marts 2016 at 20:07 - Reply

  jeg kan ikke finde ud af at lave små trapper hvordan gør man???

 8. Liva 28. februar 2016 at 13:16 - Reply

  Hej, mit navn er Liva. Jeg elsker at spille sims 4. Da jeg fandt ud af at man kan downloade mods til spillet, Blev jeg interesseret. Jeg fandt ud af hvordan man gjorde det. Men der gik ikke ret lang tid før, der kom problemer. når jeg trykker på ikonet “sims 4” kommer en pop op. Der står “Kan ikke starte spillet eftersom påkrævende spildata mangler eller er beskadige, prøv venligst at gen installere spillet”. Jeg prøvede at gå igennem alle opdateringer, jeg prøvede også at gen installere spillet. Det hjalp ikke. Hvad gør jeg ?

  • Sims Leksikon 5. marts 2016 at 07:59 - Reply

   Du kan starte med at fjerne alle de mods du har på computeren. Det er og bliver risikoen ved at installere dem. :)

 9. Meya 19. februar 2016 at 20:14 - Reply

  hvordan spiller man sammen i Sims 4? for når jeg trykker højreklik kan jeg ikke trykke på deltag i spil eller invitere til spil! hvad skal SÅ jeg gøre for at kunne spille med andre eller invitere nogle til det?

  • Sims Leksikon 20. februar 2016 at 07:44 - Reply

   Hej Meya, det er slet ikke en mulighed i Sims 4, så det er derfor.

Leave A Comment