Download Sims 4 spil guide

sims 4 spil guide

I forbindelse med vi fik tidlig adgang til at spille Sims 4, fik vi også tilsendt en Sims 4 spil guide på engelsk. Den har vi nu lagt op til download, så I alle kan få den. Det er en pdf, og det burde kunne læses på stortset alle devices I end måtte have. :-)

God fornøjelse!

 

Læs flere indlæg

38 kommentarer

 1. Nellie siger:

  Hvordan tager man enlig screenshots i sims 4?

 2. Laura siger:

  Ved man hvornår det udkommer til Mac?

 3. Miss kat siger:

  Sims 4 kommer jo i morgen såååå……
  Kan i ikke ligge nogle billeder ud i aften…
  Måske klokken 21.00???

 4. Sara siger:

  hvordan slår jeg træningen helt fra?

 5. Mie siger:

  Hei! Elsker sims 4 , men nu hvor jeg har spillet det lidt tid er der opstået et problem, der ikke har været før ! Jeg går ind, laver en simmer og går ud og klikker på et hus . Normalt Leader den lidt tid også er man inde på grunden og kan spille, men det er desværre ikke tilfældet her.. Den flytter sommeren ind i huset også er jeg stadig ude på “kortet” jeg trykker så for at komme ind og så går den igang med at loade men problemet er at den bliver ved og ved og ved med at loade ….. Hvad er problemet og hvad kan være årsagen til at problemet er opstået ? Kh. Sims elsker !!!

  • Sims Leksikon siger:

   Der er mange der har samme problem, og der er en officiel tråd i et forum som EA overvåger, hvor folk tilkendegiver hvor mange de er der har problemet. Der er dog ikke en løsning på det endnu, desværre.

  • Nanna siger:

   Har det sammen problem! Har du fundet ud af en løsning på det… eller kan du stadig ikke spille? :)

 6. Elisabeth siger:

  Kan man virkelig ikke lade sine simmere flytte fra hinanden og flytte hjemmefra når de blir ung voksen? Det var det der var så fedt i sims3. Syns sims4 ligner sims 1 og 2 på mange punker, men der er ikke så meget sims3 over det. Det er så ærgerligt.

  • Louise siger:

   Det kunne jeg heller ikke. Så jeg gik ind og byttede rundt på nogle husholdninger så mine nye unge voksne flyttede væk, i bytte med en fra den anden husholdning

 7. Louise siger:

  Hej.
  Min simmers daglige opgave: “Venlige interaktioner” er jeg lidt i tvivl om.
  Hvordan klare man den?

  • Sims Leksikon siger:

   Når du trykker på en anden simmer kan du vælge nogle venlige interaktioner, såsom at tale, spørge hvordan dagen går osv. Brug dem og så opfylder du dit mål.

 8. karoline siger:

  hvis man har købt sims 4 på mac en gang. kan man så også få det gratis på en anden mac hvis man logger ind med samme konto?

 9. Stella siger:

  Jeg har store problemer i sims 4! Jeg kan ikke komme ind i mit hus når jeg laver en ny simmer? Jeg har prøvet flere gange, jeg har også prøvet at flytte døren osv. Hvad gør jeg???

 10. Emma siger:

  Hej, jeg spiller sims 4 på mac, men hvordan rokere* man rundt..? altså jeg kan ikke vende billedet ? hvis i forstår..?

 11. Emilia siger:

  Mit Sims 4 bliver til en lille firkant (Totalt minimeret) i venstre øverste hjørne af skrivebordet og kan IKKE maksimeres igen, ved opstart, hvad gør jeg?

 12. Andrea siger:

  Hej. Hvordan kan man ændre kroppen på en simmer? Jeg har fået et barn som jeg godt kunne tænke mig at ændre kroppen på, kan man det?

 13. Stine siger:

  Hej. Jeg har købt en masse ekstra spil til mit Sims 4 men nu bliver mit bare ved med at stå og download dem og det har den gjort i to dage nu… Hjælp

 14. nikoline siger:

  Hej. Jeg kan simpelthen ikke finde min sims lektier! Har kigget i den der skoletaske, i bogreolen, i inventarlisten, over alt i huset og i haven. Det irriterer mig ret meget, for hun bliver dårligere og dårligere i skolen. Please hjælp mig !!

 15. Caroline siger:

  Hej!
  Jeg har købt Sims 4 på en drev, og har spillet det en enkel gang! Hvor den derefter ville have jeg skal skrive koden inden jeg kan spille spillet igen. Nogle de har haft det samme problem, eller hvad man skal/kan gøre????

 16. Jade445555 siger:

  jeg har købt sims 4 på playgames men hvordan “downloader” jeg det så jeg kan aktivere og spille det?

 17. Nanna Maria Laursen siger:

  Hvordan går man op af trappen i sims 4 og hvordan kommer man ned

 18. Alvita siger:

  Kan der ikke komme børn på 2-3 år i sims 4

 19. laura siger:

  hvordan gør man så man kan se etagerne på huset når men taster lev oppe i hjørnet

 20. laura siger:

  hvordan kommer man op af trapper kan man det ? håber at i svare :)

 21. Meya siger:

  hvordan spiller man sammen i Sims 4? for når jeg trykker højreklik kan jeg ikke trykke på deltag i spil eller invitere til spil! hvad skal SÅ jeg gøre for at kunne spille med andre eller invitere nogle til det?

 22. Liva siger:

  Hej, mit navn er Liva. Jeg elsker at spille sims 4. Da jeg fandt ud af at man kan downloade mods til spillet, Blev jeg interesseret. Jeg fandt ud af hvordan man gjorde det. Men der gik ikke ret lang tid før, der kom problemer. når jeg trykker på ikonet “sims 4” kommer en pop op. Der står “Kan ikke starte spillet eftersom påkrævende spildata mangler eller er beskadige, prøv venligst at gen installere spillet”. Jeg prøvede at gå igennem alle opdateringer, jeg prøvede også at gen installere spillet. Det hjalp ikke. Hvad gør jeg ?

  • Sims Leksikon siger:

   Du kan starte med at fjerne alle de mods du har på computeren. Det er og bliver risikoen ved at installere dem. :)

 23. jeg kan ikke finde ud af at lave små trapper hvordan gør man???

 24. Tine siger:

  Hvordan rejser jeg til min butik?

 25. Mie Køfer siger:

  Jeg har et problem: da jeg lavede min første familie opdagede jeg at spejlende der allerede var placeret i mit hus ikke spejlede? Jeg tænkte at det nok bare var sådan spillet var, men nu er jeg begyndt at se andre YouTube’ere og deres spejle spejlede faktisk. Der begyndte jeg at tænke over det. Er det fordi at jeg har det på min MacBook? Men så kom jeg i tanke om at min fætter der også har The Sims™ 4, så jeg spurgte ham om han havde det samme problem… Nej, det havde han ikke (det skal lige siges at han har det på sin PC fra Samsung.) Så mit Spørgsmål er om i har en løsning på mit problem, det begynder nemlig at irritere mig rigtig meget, har haft det i lidt over et år.

 26. Natasja siger:

  Jeg kan ikke få ringe på mine simmere, hvad gør jeg?

 27. Alice Hvarregaard siger:

  Hvordan genstarter man hele spillet, så alle familier og gemte spil bliver slettet?

 28. Karina Jensen siger:

  Mine simmere kommer altid for sent på arbejde da de låser når de skal af sted, hvad kan det bug skyldes? det er først kommet efter at de er flyttet til en stor grund med eget hus.
  Tiden løber også frem og tilbage så ved at spillet prøver at gøre noget men der sker intet for til tider låser alle simmere når de skal på arbejde / skole.
  Det er kommet efter at jeg installeret forældre pakken

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *