Sims 4 spil guide: De basale funktioner

Så snart du træder ind i din første husholdning i Sims 4 vil du lægge mærke til, at der er en hel del der er lavet om, ifht. menuer, behovspaneler m.m. når man sammenligner med Sims 3. Det er forsøgt at gøre det mere brugervenligt, overskueligt og faktisk bare mindre visuelt støjende – ganske vellykket synes vi. Ikke desto mindre, så skal man lige vænne sig til det når man kommer fra Sims 3, og her har vi lavet en guide der navigerer dig igennem de helt basale ting ifht. det nye spil interface.

 

spil-interface-sims-4

Når du er inde i din husholdning vil din skærm se ud som på billedet herover. Du har tre vigtige områder ifht. styring af dit spil, de er markeret med røde pile. Det er henholdsvis

 1. Venstre hjørne: Din aktive simmer
 2. Højre hjørne nederst: Behov, karriere, stræben, forhold, færdigheder
 3. Højre hjørne øverst: Byg, galleriet (download & upload familier, rum, grunde m.m.), gå etage op/ned, slå vægge op/ned, kamerastyring, meddelelsesvæg, indstillinger

 

Vi gennemgår hver af de tre områder herunder.

 

1) Din aktive simmer

sims-4-brugerflade-1

I venstre hjørne har vi din husholdning, hvor der på dette billede kun er én simmer.

 1. Interaktionskøen: Her popper der bobler op med de handlinger du sætter din simmer til at udføre. Er boblerne inden for boksens ramme er det noget simmeren gør nu, og hvis det er muligt for din simmer at multitaske, f.eks. sidde ned og se tv, vil der være flere bobler her. Er det to handlinger der ikke kan gøres samtidig, vil den sidst valgte handling placere sig som en boble over boksen.
 2. Whims eller ønsker: Det er de ting din simmer gerne vil lave lige nu og her, og som kan give point du kan købe belønninger for. De skifter næsten hver gang simmeren skifter humør.
 3. Moodlets eller humørstumper: Positive og negative oplevelser der bestemmer din simmers humør, f.eks. et dejligt bad, eller afvist ved alteret.
 4. Gå til din grund: Fører dig tilbage til din grund uden du skal bevæge musen
 5. Mobiltelefon: Planlæg fest, rejs i nabolaget, flyt, ring til ven osv.
 6. Simmere i husholdningen: Her vises alle de simmere du har i din husholdning. Klik på ikonerne for at skifte mellem dem

 

 

2) Din aktive simmers behov, færdigheder m.m.

I højre hjørne nederst er der alle praktiske oplysningerne omkring din aktive simmer. Det er her du finder ud af hvilke færdigheder de har, hvem de kender, om de er lige ved at dø af sult og hvor henne de er i deres karriere. Vi gennemgår dem enkeltvis herunder.

 

sims-4-brugerflade-2

 

7) Stræben

Her ser du din simmers valgte stræben der vælges i Create a sim.

sims-4-stræben

 

8) Karriere

Har din simmer valgt en karriere, vil du kunne se alt om jobbet her. Du ser hvad du tjener, hvornår du skal på arbejde, hvordan det går og hvad du skal gøre for at blive forfremmet.

sims-4-karriere

 

9) Færdigheder

Færdigheder er de ting din simmer kan blive god til, som f.eks. at dyrke have, spille guitar osv. Her kan du se hvilke færdigheder din simmer har, hvilket niveau den er på og hvor langt der er til før simmeren når næste niveau.

 

sims-4-færdigheder

 

10) Forhold

Vi har ikke længere stamtræet som vi havde i Sims 3. Så alle simmerens bekendtskaber; både venskabelige, familiære og romantiske kan ses under forhold.

sims-4-forhold

 

 

11) Inventarliste

Dette er hvad din simmer har på sig af diverse ting og sager. Det kan f.eks. være en sten du har fundet og samlet op. For at få ting ud af inventarlisten trækker du dem bare ud på jorden.

sims-4-inventarliste

 

 

12) Simologi

Her ser du din simmers egenskaber, statistik og hvor gammel din simmer er.

 

sims-4-simologi

 

13) Behov

Behovpanelet som du hele tiden har brug for at holde styr på, finder du helt i hjørnet. Så snart din simmer har et semi akut behov der skal opfyldes, vil ikonet i baren lyse op, som det f.eks. gør på billedet her med farven gul og ikonet for sult. Når du åbner behovpanelet kan du klikke på hvert enkelt ikon for behovene, og så vil simmeren automatisk selv finde hvad end der kan opfylde behovet. Dvs. hvis du klikker på ikonet for søvn, så vil simmeren finde en seng eller sofa i nærheden og tage en lur. Meget smart!

sims-4-behov

 

 

3) Indstillinger

 

Byg

I øverste højre hjørne finder du byg/spil knappen. Her går du ind i byggemode eller går tilbage til spillet igen.

sims-4-byg

 

Galleriet

Galleriet er en af de helt nye ting i Sims 4. Det er her du kan uploade og downloade rum, huse og simmere fra hele verden. Du behøver ikke gå ud af spillet for at hente noget nyt, det er hurtigt og nemt!

sims-4-galleri

 

Etage

De to pile indikerer gå en etage op, eller gå en etage ned.

 

sims-4-etage

 

Vægge

På denne knap vælger du om væggene skal være slået ned, halvvejs oppe eller helt oppe. Du skal ‘desværre’ klikke igennem dem alle for at få det du vil have. Hvor du i Sims 3 kunne vælge det med 1 klik.

 

sims-4-vægge

 

Kamera

sims-4-kamerastyring

 

Meddelelsesvæg

Meddelelser eller notifikationer som vi også kender fra Sims 3. Det er alt vedrørende dit spil, som f.eks. at din simmer har fået en ny færdighed.

sims-4-meddelelsesvæg

 

 

Indstillinger

For de generelle spilindstillinger skal du klikke på denne knap. Det er her du justerer alt fra grafik til lyd, kamerastyring osv.

sims-4-indstillinger

 

 

 

Læs flere indlæg

114 kommentarer

 1. Lærke siger:

  Det er ret avanceret især når man fx. skal dreje en stol så skal man højre klikke. Det skal jeg lige vende mig til :)

  • Sims Leksikon siger:

   Du kan bare holde venstre knap på musen nede og dreje, så drejer objektet også :)

   • MeBellaKat siger:

    Jeg kan ikke dreje møbler med musen. Når jeg holder venstre knap nede flytter billedet sig, og når jeg holder højre nede, roterer det. Ligesom inde i spillet. Har I lavet nogle specielle indstillinger, eller har jeg misset noget? :)

    • Sims Leksikon siger:

     Vi plejer at bruge knappen i midten på musen. Det er dog ikke alle muse der har sådan en :-) Ved ikke om du har slået sims 3 indstillingerne til? Ellers kan det være det hjælper :)

    • Andy siger:

     Brug din komma (,) og punktum (.) knap til at rotere objektet til venstre eller højre.

    • Freja siger:

     Jeg trykkede en gang og så drejede den en ca. En kvart omgang og så kan du bare klikke igen hvis du vil dreje den mere rundt

 2. Blondinepige siger:

  Hej jeg ved ikke om I også har oplevet det samme, men mine simmere er meget mørke imens at møblerne virker til at få meget lys. Har I nogen idé om hvad det kan være?

 3. Amanda siger:

  Kan man slet ikke tage ud i byen eller fx i træningscenter? :(

 4. Helene siger:

  Hvad skal man så gøre hvis ens baby’er fuldstændig glitcher ud og ikke vil holde op med at ligne aliens når de bliver født :(

  • Sims Leksikon siger:

   Der er mange der har det problem, og der er ikke andet at gøre end at vente på der kommer en patch. :)

 5. Selma siger:

  I “byg/køb”, hvordan gør man så tingene større og/eller mindre?

  • sims siger:

   Du holder shift nede o trykker på å for at gøre tingene større, og jeg tror det er shift og – når du gør det mindre, men ellers kan du gå ind på “the sims 4 snydekoder” her på siden, og der ved jeg det står, tror det er nederst, med et billede af en gigantisk blomst.

 6. gia siger:

  Jeg er virkelig skuffet :( jeg havde sådan glædet mig til det her nye sims. Jeg syndes Det er mega besværligt at styre, specielt når man bruger bærbar uden ekstra mus, det er mega ærgerligt at du skal op i højre hjørne klikke på kamera også på en af pilene for at dreje rundt? Hvorfor kunne der ikke have Været de der pile i nederste hjørnet som gjorde det så meget lettere at styre med? Syndes slet ikke det er så “brugervenligt” som i siger det skulle være. Jeg syndes også det er frustrerende at man ikke opdager hvad de foretager sig fordi det er gennemsigtig, min simmer skulle flirte med en, også opdagede jeg at hun flirtende med alle!? fordi de var i en gruppesamtale, det med at man kan være flere i en samtale er super fedt, men det at det hele er så gennemsigtig gør at du ikke opdager det. Jeg syndes i det hele taget det er blevet meget mere avanceret og besværligt. Jeg kan ikke engang finde ud af at bygge et skide hus! Det er virkelig irriterende! Og det er så kedeligt at du intet kan gøre når din sim er på arbejde, du kan ikke engang se hvordan han/hun har det? Aner ikke hvor jeg skal aktivere koden testingcheats da det ikke er det samme når du går ind i spillet? Hvor gør man det så? Har forsøgt der hvor at man har overblik over byen og skal vælge at spille videre med din sim, men den virker ikke der, prøvede også motherlode den virkede heller ikke der, så måtte videre i spillet ind i familien hvor man er gået igang med at spille, der virkede motherlode, men ikke testingcheats. og hvorfor kan man ikke køber nogen bil!? Hvorfor kan man ikke få en swimmingpool? Det hele er så anderledes og ikke på en god måde :( de bliver ikke jaloux du kan ikke tilstå utroskab, de opdager ikke man er har forhold til andre selvom man er gift!? Snak om flere følelser? Hvor henne?

  • Sims Leksikon siger:

   Hej Gia,

   Ro på. Alt begyndelse er svær, og du er altså ikke den eneste der synes der er mange nye ting at holde styr på.

   Vi har aldrig kunne spille Sims uden en mus, så i stedet for at vær sur over det, så køb en ekstra mus? Det er ikke noget stort problem.

   Mht. gruppesamtale, så kan du bare klikke på gruppesamtale ikonet så de ikke er i en gruppesamtale mere.

   Du kan ikke bygge et hus – hvad med at give det lidt tid og voks med opgaven? Der er jo ingen der siger man skal være super arkitekt første gang man prøver.

   Snydekoderne virker, tryk ctrl + shift + c når du er nede hos en familie, og så virker det som det altid har gjort.

   Du er sur over bilerne, men hvad vil du bruge dem til? Nej der er ikke pools, men er det virkelig alt afgørende for om spillet er sjovt? ..

   Vi skal ikke bestemme om du skal synes Sims 4 er sjovt, men det lyder som om du hænger dig i nogle små detaljer og ikke rigtig giver dig tid til at lære spillet at kende.

 7. Yale siger:

  Hejsa
  Ved I om man kan have mere end et gemt spil, altså to paralelle spil igang samtidig?
  Jeg er gået igang med at filme Lets Plays, men jeg ville gerne spille lidt off camera også. Det er bare ikke sådan lige til at finde ud af for mig, hvordan jeg skifter husholdning, UDEN at min LP husholdning lever videre uden jeg kontrollerer (eller filmer) den….

  På forhånd tusind tak

  • Yale siger:

   Hov. Jeg fandt selv ud af det :0)

   Som tillægsspørgsmål: er der interesse i en dansk Let’s Play the sims 4?

   • Astrid siger:

    Selvfølgelig. Jeg er i hvert fald! :D Hvor vil du gøre det??

    • Sims Leksikon siger:

     Hvis nogle har lyst til at lave Let’s play til vores Youtube kanal er vi meget interesseret :-)
     Læs hvordan her: http://simsleksikon.dk/saadan-laver-du-videoer-til-sims-leksikons-youtube/.

     • Yale siger:

      Jeg er i gang med at filme en engelsk LP til min egen kanal på YT. Men det er ikke så meget mere at lave en dansktalende LP også, til Simsleksikon Og så synes jeg det er hamrende sjovt at lave. Det eneste minus er at jeg liiiiige har en eksamen på fredag og mine børn har været syge i sidste uge, på mine fridage. Derfor er der kun blevet filmet to afsnit (ud over et par øveafsnit) hvor et er blevet udgivet.
      Men jeg satser på at starte for alvor med filmning efter fredag.
      Men vil gerne filme både sims 2, 3 og 4 alt efter hvad folk ønsker at se. Lige nu er det dog sims 4 det går ud over :0)

 8. frederik siger:

  jeg tror sagtens jeg kunne finde på at lave en dansk let´s play. Har spillet det meste af dagenn så kender det ret godt.

 9. Joanna siger:

  Jeg er blevet super glad for Sims4 :-) dog mangler jeg bare mit stamtræ , da jeg godt kunne lide at lave generationer og følge med i hvor lang generationen var.. ellers er jeg fuldt ud tilfreds :-D

 10. Tenna siger:

  Hej jeg har en husholdning på 2 simmer og vil gerne have den ene flytter ud, hvordan skiller jeg dem ad?

 11. Cille siger:

  Nu spørger jeg sikkert dumt og har nok ikke kigget nok. Men hvor skifter jeg vægfarve og hvilken slags gulv jeg vil have osv?

  • Sims Leksikon siger:

   Inde i køb/byg mode er der billeder af vægge, gulve, døre, vinduer osv. så klikker du på det der ligner tapet og gulv – ligesom i sims 3 :)

 12. Paddi siger:

  Når de er så gamle, og er tæt på at stille træskoene, hvordan sætter man så orden i deres sager ?

  • Sims Leksikon siger:

   Det kan man ikke som sådan. Det er bare noget de skriver, for ligesom at fortælle at hvis der er noget de gerne vil nå, så er det ved at være på tide.

 13. Sofie siger:

  Jeg ved ikke hvordan jeg placere ting. når jeg sætter et møbel , (selvfølgelig når den er grøn) forsvinder den bare, eller blive ved med at følge mussen, altså uden den er placeret… Nogen der ved hvad jeg kan gøre?????

 14. Novo siger:

  Kan man ikke bruge testingcheats som man plejer i de andre sims spil? Altså gøre dem glade selv ? Og hvad med færdigheder og kan man selv vælge hvilken karriere man vil have ud over dem man kan vælge i avisen/computeren ?

 15. frederik siger:

  hvordan uploader man hus og/eller rum til galleriet

 16. helena siger:

  Jeg forstår ikke hvordan man roterer rundt om simmeren eller i et rum.
  Altså bare den normale roter-knap der var i sims 3.
  Hvad skal man gøre? (har forresten ingen mus)

 17. Camilla Tøfting. siger:

  Hvordan flytter man en simmer ud ad husholdningen ?

 18. Mie Jensen. siger:

  Hej!

  Jeg har ikke køb sims 4, men overvejer det!:-)
  Er alle udvidelsespakker i sims 4? Eller skal man købe dem ved siden af ligesom sims 3? (jeg har selv sims 3)

  Hilsen Mie :-)

 19. Sofie Olsen siger:

  Hvordan flytter man og hvordan går man på stranden og i byen?

  • Sims Leksikon siger:

   Du flytter som du gjorde i Sims 3, og du kan ikke gå på stranden. Klik på kortet (m) og vælg destinationen du vil til.

 20. Anne N. siger:

  Hej Sims.
  Har et problem, jeg håber I kan hjælpe mig med. Når jeg spiller The sims 4 er min skærm mega sløret, og det er virkelig irriterende! Ved ik om det har noget at gøre med spillet eller om det bare er min computer?
  Håber I kan hjælpe mig.

 21. Lise siger:

  Jeg er interesseret i hvor mange familier jeg kan have i det nye sims 4. På gameplay-videoer jeg har set, ser det meget ud som om, det er nogle meget små verdener med meget få grunde – og det ser også ud som om, der kun er 2 verdener?

  • Sims siger:

   Ja, det er nogle meget små verdener, og nej, der er ikke særlig mange grunde. Men man skal altså også tænke på, at der kun er én sims 4 indtil videre, og der var jo også kun én verden i sims 4 (i starten) Men jeg turde love dig at der kommer flere verdener :)

 22. Liva siger:

  Hej jeg har har haft en familie, hvor moren og faren døde. Deres datter fik en så en søn, men han bliver ved med at sørge over hans mormor.

 23. Liva siger:

  Hvorfor gør han det

 24. Katrine siger:

  Hejsa :)
  Kan ikke umiddelbart finde svar på dette, så prøver her.
  Hvordan udvider jeg nabolaget? Altså tilføjer nye grunde?
  Venligst Katrine

 25. Angela siger:

  hvor finder man swimmingpool i the sims 4??

 26. sims siger:

  Det kan man ikke endnu, men det kommer vist i en gratis opdatering til November ;)

 27. Nanna siger:

  Hej jeg har et spørgsmål om planter.
  Jeg kan ikke forså hvorfor mine sims ikke kan spise jordbær eller andre spiselige planter.
  Hvad skal jeg bruge alle disse planter til, når de kun kan bruges til at så nye planter?

  Hilsen Nanna

 28. har hørt man kan lave sine ting støre men hvordan laver man dem så små igen er kommet til at lave min lille legetøjs bamse kæmpe stor så den flyver over mit hus og kom til at lave mit skrivebord for stort og så forsvandt det men jeg kan ikke sætte et nyt der så siger den bare “kan ikke skære igennem genstande”.

  og så har jeg det problem at når jeg er inde i køb byg og jeg så sætter noget på væggen så kan jeg ikke se det bagefter kun hvis jeg prøver at sætte mere på vægen så jeg kan ikke slette den igen.

  plz hjælp…:)

 29. Lærke siger:

  Jeg er mega sur over at sims 4 er så kedeligt jeg havde glædet mig i så lang tid og da jeg har spillet i en uge blev det kedeligt så jeg begyndte at spille sims 3 igen det er meget sjover:-) og så er jeg skuffet over at man ikke kunne få pengene tilbage efter 24 timer. Så det er 600kr smidt ud af vinduet:-( jeg er så skuffet:-(

 30. Jonathan siger:

  Hej hvordan køber man en bil i sims 4 ?

 31. Kristinna siger:

  Arrh jeg er SÅ skuffet!!!
  Jeg mangler pilene til at flytte med kameraret.
  Der ingen Pool

  • Sims Leksikon siger:

   Der er pool, der kom med en gratis opdatering til spillet :-)
   Og kameraet kan du justere under indstillinger.

 32. Anna siger:

  Højer kan ikke finde kortet i sims 4

 33. jonas siger:

  hvordan gør man ting størere som fx. buske og planter og nogle møbler kan bare ikke finde ud af det

 34. Rikke siger:

  kan man godt flytte en enkelt simmer, fra familien og starte op med kun den simmer, eller kan man kun flytte hele familien? :)

 35. Stine siger:

  hej:)
  jeg har fået spillet i går, og da jeg så skal begynde at spille, er grafikken mega ringe. (altså den er helt vildt sløret, og jeg kan ikke ændre den ed at tilpasse) har virkelig brug for hjælp!!

 36. nicoline siger:

  hvordan sælger man sin grund og køber et nyt

 37. MARIE siger:

  HVODAN SLETTER JEG VÆGGE OG TING

 38. Tabita siger:

  Kan man ikke selv vælge om de skal snakke sammen? Eller kysse? Ellers se tv? Eller vælge hvad og hvordan de skal lave mad? Eller om de skal male? Eller bare i det hele taget få dem til at sidde ned? Kan man overhovedet ikke selv vælge hvad de skal gøre eller hvad?
  For lige nu føler jeg at det er spillet der spiller sig selv, og ikke mig der spiller spillet! For jeg gør jo ingen ting

  • Sims Leksikon siger:

   Du kan jo bare klikke på staffeliet eller tv’et, hvis du gerne vil have dem til at bruge det. Hvis du ikke gør noget, så finder de selv på noget at lave :)

 39. Laura siger:

  Hej eksperter :)

  Tak fordi i findes!

  Hvordan gør man de øverste køkkenskabe (dem man sætter op på væggen) til halv størrelse? Jeg kan se de har gjort det i de indrettede køkkener man kan købe og indsætte, men hvordan gør man det manuelt i sit eget køkken?
  Så man kan hænge et fint lille skab over et vindue :)

  • Christina siger:

   Hejsa Laura.
   Jeg har samme problem med de små køkkenskabe. Har du fundet ud af, hvordan man laver dem mindre?
   På forhånd tak :-)

   Hilsen Christina

 40. melina siger:

  hej jeg kan ikke finde ud af at komme ud af mit hjem, hvordan går jeg i byen? er der ikke et sted jeg kan trykke? jeg forstår det ikke? plz hjælp mig

  • Sims Leksikon siger:

   Hvis du zoomer langt ud kommer der et lille ikon som gør at du kan “rejse”. Du kan også “rejse” via telefonen. Det fungerer ikke ligesom i Sims 3.

 41. Cilleee siger:

  Nu lyder jeg sikkert mega dum, men hvordan downloader jeg ting som tøj og hår??

 42. diana siger:

  Hvordan køber jeg nye ting ??

 43. Line Høgh Svendsen siger:

  Hvordan flytter man enkeltvis? Altså uden hele sin husholdning.

 44. Alberte siger:

  Hej jeg ved ikke om i har samme problem, men jeg kan ikke få nogen til og flytte ind i huset og det er rigtig irriterende fordi jeg har lige fået tvillinger med en og det er rigtig hårdt og passe selv så jeg prøver og få manden til og flytte ind, men det kan jeg ikke.
  Jeg håber i kan hjælpe mig.

 45. Victoria siger:

  Hej Sims!
  Jeg har et problem med mine vægge på sims 4, de kan overhoved ikke slåes op eller ned og lige meget hvad jeg gør virker det ikke, jeg kan simpelthen ikke forstå det.

  Håber virkelig at i kan hjælpe mig!

 46. Sille siger:

  er lidt træt af mine simmere lever videre når jeg spiller på en anden husholdning.. Det er træls at komme tilbage til en famile hvor de er blevet gamle og der er kommet børn.. Kan man ikke gøre noget ved det?

 47. Freja siger:

  Hvordan kan det være at når jeg hår ud i rejs så kan jeg kun se grunde og ikke byen, må være ærlig men sims 3 var altså bedre, men jeg fik jo også først spillet idag (-;

  • Sims Leksikon siger:

   Grunde og byen ligger i samme nabolag, så du skal vælge en grund for at tage til byen – f.eks. parken, fitnesscenteret og lignende. :-)

 48. Anders siger:

  Kan ikke markere simmer ingame, dvs de styre bare sig selv… kan fx- ikke klikke på en simmer og sige hvad han / hun skal gøre..

  wth is wrong??????

  • Sims Leksikon siger:

   Hej Anders,
   Kan du have fået slået total fri styring til i spillet (under indstillinger)?

 49. Camille siger:

  hvordan laver man en pool?

  når jeg søger på yt har alle en pool under byg men på min er der ikke nogen pool

 50. G siger:

  Hvordan starter man et helt nyt spil op, for alle de simmere som boede der i starten som familien spøgh er blevet gamle og nu har jeg slået den funktion fra hvor de bare bliver gamle imens man ikke spiller på dem og så er det bare mega irreterende når alle i byen er gamle please ….hjælp mig/

 51. Emma siger:

  Hej Sims!
  Jeg købte en grund for lidt siden, men fandt ud af, at den var for stor. Kan jeg sælge den og købe en ny? Og i så fald, hvordan gør jeg?

 52. Helle480 siger:

  Hej eksperter :)
  Tak fordi i findes!
  Hvordan gør man de øverste køkkenskabe (dem man sætter op på væggen) til halv størrelse? Jeg kan se de har gjort det i de indrettede køkkener man kan købe og indsætte, men hvordan gør man det manuelt i sit eget køkken?
  Så man kan hænge et fint lille skab over et vindue :)

 53. Hannah siger:

  Hej :)
  Jeg ved ikke om der er nogle, som har samme problem, men når jeg sætter vinduer i mit hus, kan jeg ikke kigge igennem?

 54. Daniella siger:

  Er der nogen der kan hjælpe mig med at komme ud i byen, lige som man kunne i sims 3, sådan oversigten på hele byen.. kan virkelig ikke komme væk fra min egen grund.. pisse irriterende

 55. nina siger:

  hej alle sammen. jeg vil gerne kunne kigge oppe fra når jeg bygger huse. hvordan gøre man det

 56. Emma siger:

  Jeg kan ikke dreje med min mus

 57. Sanne Thomsen siger:

  Hvordan zoomer man ud?

 58. Smilla siger:

  Hej! Hvorfor kan jeg ikke kigge igennem mine vinduer i sims 4? :) jeg håber det er det rigtige sted at spørge :)

 59. Malou siger:

  Hejsa, jeg sidder og såpiller sims og er igang med at lave min overetage (staves) 😊 Men jeg kan af en eller anden grund ikke få lov til at lægge gulv, ved i evt. Hvad man skal gøre, og om det er noget specielt man skal gøre? 😉 Mvh Malou

  • Sims Leksikon siger:

   Hej Malou,
   Du kan evt. prøve at fjerne taget først. Det kunne godt lyde som om det er det der er i vejen.

 60. josefine siger:

  Hej!
  når jeg bygger et hus bliver væggene højere end normalt. kan/hvordan ændre man højden på væggene?

 61. Camilla siger:

  Hej

  Kan i hjælpe mig. Jeg forsøger at ændre mine indstilinger således at jeg kan slå “kun den aktive husholdning” til i forhold til alder. Jeg går naturligvis ind i indstillinger. Men jeg kan ikke vælge knappen “spil”. Den er grå i stedet for blå. Jeg ved at andre kan trykke på den.

  Skal man “vinge noget af” eller slå noget til for at kunne trykke på kategorien “spil”? eller hvad kan det skyldes, at jeg ikke kan klikke på den? :)

  På forhånd tak :)

 62. louise siger:

  Hej ved ikke om dette spørgsmål er kommet op endnu, men ville lige spørge om man kan få biler og hvordan i det hele taget:)

 63. Camilla siger:

  Hej :)
  Hvordan fjerner man gitteret når man er inde i byg?

 64. Nanna siger:

  Jeg kan kun se det hele ovenfra, hvordan kan jeg komme til at se det fra siderne?

  Hilsen Nanna

 65. sara siger:

  hej jeg kan ikke dreje ting med sims 4 kamera jeg ved ikke med jer men jeg syntes det er pænt dumt af mig jeg ikke kan finde ud af det vil i ikke hjælpe mig:-)

 66. Iben siger:

  Hej har lige fået sims igår😋 jeg lavede en simmer og et hus jeg gemte mig spil og så HIK jeg ind i spillet igen idag det var der så valgte jeg og starte en ny familie bare for sjovsskyld men så var den første simmer jeg lavede væk men det jeg er mest irriteret over er at jeg har kunne bygge et hus men når jeg sætter en væg kan jeg ikke se den jeg kan kun sætte et træ og det irterrene mig jeg ved virkelig ikke hvad jeg skal gøre hjælp???

 67. How siger:

  Hvordan forstører man ting

 68. Maja siger:

  Hvordan får man ting op på hylder hvis de ikke gider at gøre det automatisk?

 69. SANNEKUHRT siger:

  Hvordan markerer jeg flere rum af gangen? Når jeg godt vil rotere en hel bygning.?

 70. Kristne siger:

  Hvordan bygger man vægge oven på vægge altså så der kommer to etater 😰😰💜

 71. mira siger:

  jeg ved ikke hvordan man fx for en seng op på væggen plzz hjælp

 72. Marie siger:

  Hej det er Marie, hvordan kan man købe ting sin kage og grøntsager i et supermarked.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *