Sims 4 snydekoder til langtidslykkepoint

Vi fortsætter med at bringe Sims 4 snydekoder efterhånden som vi støder på dem, og nu er det endelig blevet tid til en snydekode til langtidslykkepoint. Langtidslykkepoint er de point du kan bruge, til at købe langtidsbelønninger til din simmer – på samme måde som i Sims 3. Det kan f.eks. være belønninger som frugtbarhed (øger chancen for tvillinger og trillinger) og økonomisk hjælp.

Det er dog desværre på ingen måde lige så nemt at snyde dig til langtidslykke point som det var i Sims 3. Der findes to forskellige muligheder for at gøre det i Sims 4, og de er som følger:

Husk først at trykke ctrl + shift + c for at få snydekodefeltet frem

 • sims.add_buff satisfaction_points – giver 100 langtidslykke point og du skal skrive sims.remove_buff points efterfølgende, for at kunne gentage snydekoden én gang til.
 • aspirations.complete_current_milestone – gennemfører dit nuværende stræben niveau og giver dig det antal point der er at hente fra de små opgaver.

milesten-sims-4

I Sims 3 kunne du efter at have indtastet testingcheatsenabled true klikke løs og få langtidslykke point, men her skal du altså sidde og taste løs i evigheder. Det er temmelig uncool hvis du spørger os. Men for at opnå flest point hurtigst muligt, skal du bruge snydekode nummer to.

Se flere Sims 4 snydekoder her.

 

Læs flere indlæg

19 kommentarer

 1. jule siger:

  kommer der en eller flere udvidelses pakker til sims 4. ps elsker det.
  og god hjælp hjemmeside. vh Jule

 2. Kamilla siger:

  Jeg har virkelig brug for hjælp!
  I mit Sims 4, har min simmer fundet en mand, og de er nu kærester, og har været det i over en uge nu.. Problemet er, at hver gang jeg vil fri til ham, siger han fra, fordi han har egenskaben “forholdsfobi” er der ikke en måde, hvor man kan få ændret den egenskab? Please hjælp!

  • Maja siger:

   Du skal bare skrive snydekoden testingcheats true og efter du har indløst den skriver du cas.fulleditmode så hvis du holder shift nede og trykker på simmeren du skal ændre kommer der forskellige muligheder end normalt. Så trykker du Modifiser i LES og så kommer du ind hvor du kan ændre form på simmeren og der kan du ændre egenskaber.

 3. Josefine siger:

  det virker ikke for mig jeg har prøvet de to snydekoder og det virker ikke?

 4. michelle siger:

  det virker ikke for mig hvad gør man ?????

 5. Julie siger:

  Det problem har jeg også haft😂 Der er ikke noget at gøre andet end at skrive testingcheats og trykke højreklik på simmeren. Så skulle der gerne komme noget frem.🍀 Men hvis det er i sims 3 gør du det samme. Du skal bare skrive: testingcheatsenabled true istedet for testingcheats😋

 6. Sofia siger:

  tak for hjælpen! men hvornår tror i der kommer en ny version af nye snydekoder? :)

  • Sims Leksikon siger:

   Historisk set er der ikke kommet snydekoder medmindre der er kommet et helt nyt grundspil – lige med undtagelse af dem der fremmer karrieren eller færdigheder, som der jo oftest kommer nye af i de forskellige udvidelsespakker.

 7. Camilla siger:

  Et lille tip; når du har skrevet snydekode nr. 2 første gang, kan man bare markere teksten, kopiere og sætte ind. Så slipper man for at skrive det samme heeeele tiden ;-)

  Altså, skriv koden, tryk Ctrl A, tryk Ctrl C og så kan man bare trykke Ctrl V, lige så mange gange man lyster :-)

 8. Alberte siger:

  Kommer der en dyre pakke?

 9. Christina siger:

  Generelt virker alle Sims 4 snydekoderne ikke for mig udover motherlode. Hvad gør jeg????? Vil f.eks vildt gerne kunne bruge koden til mere lang tidslykke?

 10. Simsspilleren@ siger:

  Det virker ikke for mig:-(

 11. Jeg har ikke sims 4 men måske får jeg den til min fødselsdag så jeg håber at alle snyde koder virker

 12. Julia M. siger:

  Koden virker ikke

 13. Julia M. siger:

  Hej. Jeg kan kun få koden til at virke en gang, trods jeg bruger begge koder

  • Julia M. siger:

   Hvis I skriver “sims.remove_buff satisfaction_points” mellem hver gang I har skrevet langtidslykkepoint-snydekoden, virker den :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *