Sims 4 hjælp

Du er her » Forside » Sims 4 nyheder » Sims 4 hjælp

Da vi startede Sims Leksikon havde vi spillet Sims 3 i et godt stykke tid, og vi havde derfor allerede en masse viden omkring spillet, som vi kunne hjælpe dig og andre med. I dag er Sims 4 udkommet, og for første gang er vi fuldstændig på “bar bund” ligesom jer andre. Dvs. at vi ikke nødvendigvis ved, hvordan man gør det ene eller det andet, det skal vi først opdage, prøve eller læse os til.

Derfor har vi lavet dette indlæg der hedder “Sims 4 hjælp”, hvor I skal være velkomne til at skrive en kommentar hvis I har problemer med noget i spillet. Det kan være vi kan svare jeres spørgsmål, eller det kan være nogle af jer derude bag skærmen har svaret.

Vær opmærksom på: Vi kan ikke hjælpe med problemer der relaterer sig til Origin, tekniske problemer med din computer, seriekoder der ikke virker og så videre – i disse tilfælde må du ofte kontakte EA Support.

Forslag til løsninger på hyppige problemer i Sims 4

Jeg har ikke adgang til galleriet
Hvordan slår jeg online adgang til?

Vi har lavet en guide til hvordan du slår online adgang til her

Min simmer kan ikke betale regninger

Problemet: Simmeren har regninger i inventarlisten der ikke kan betales
Mulige løsninger:

 • Få en anden simmer til at flytte ind og prøv at lad dem betale regningen.
 • Prøv at rejse væk fra grunden og tilbage, og se om det “låser” regningen op.

Sådan undgår du dette: 

 • Tag ikke regningen ud af postkassen, men betal den med det samme
 • Forlad ikke grunden med regninger i inventarlisten

Min simmer får hele tiden tvillinger og trillinger
Det er en velkendt bug som rigtig mange har. Det lader ikke til, at der er nogen der fundet en løsning på det endnu. Vi håber EA retter det i en opdatering.
Mit spil går ud og siger Sims 4 holdte op med at fungere

Har du tjekket at din computer og her især grafikkortet lever op til Sims 4 minimumskravene? Hvis spillet går ned er det ofte et tegn på, at din computer overopheder (ikke kan komme af med varmen) eller grafikkortet ikke er godt nok.

Prøv at:

 • Checke om din computer lever op til minimumskravene
 • Nedjustere grafikindstillingerne i Sims 4, så de ikke kører på max
 • Checke om dine blæsere er fyldt med støv, i så fald kan du prøve at støvsuge dem.
 • Er der ingen af delene der hjælper kan du prøve at kontakte EA support

Jeg kan ikke starte Sims 4 fra Origin

Der er rigtig mange fans derude i verden med samme problem, og det lader desværre ikke til at der er en løsning der fungerer for alle. Vi kan derfor kun komme med forslag til løsninger som vi har læst andre har brugt med succes, og så må du selv tage den videre derfra.

Origin siger produktkoden / seriekoden allerede er brugt

Kontakt EA support. Det er desværre ude af vores hænder. :-)

Sims 4 spil knappen i Origin er grå og jeg kan ikke starte spillet

Ryd dine Origin cache filer – læs hvordan her (engelsk)

Simmere kan ikke lave mad

Du kan prøve at

Hvordan får jeg Sims 4 på Mac?

Da Sims 4 udkom var det ikke tiltænkt Mac. Det blev der lavet om på i februar 2015. Alle har nu mulighed for at spille Sims 4 på Mac, og du behøver ikke købe eller gøre noget specielt for at kunne det – det er en del af de spil du køber. Se minimumskravene Sims 4 stiller til din Mac her.

Hvordan flytter jeg simmere ud?
Simmere vil ikke forlade mit hus

Har du en gæst i dit hus der bare ikke vil forlade grunden?

Du kan prøve at:

 • Rejse til en anden grund og se om han/hun er væk når du kommer tilbage
 • Tilføje simmeren til din familie og derefter smide dem ud (Brug snydekoden testingcheats true)

Mit Sims 4 er på et forkert sprog
Når jeg går ned til en familie kommer jeg ud til bykortet igen

Vi kan læse os til mange(!) har det her problem uden grund. Vi har ikke kunne finde nogle løsninger på det, men her er der en tråd som EA (eftersigende) overvåger, hvor man kan smide en kommentar og sige at man OGSÅ har problemet.

Hvordan styrer jeg kameraet? Det er helt underligt

Gå ind indstillinger og vælg kamera, her kan du sætte din kamerastyring til at være ligesom i Sims 3.

Hvordan kommer jeg ud og ser hele byen?

Du kan enten vælge “rejs til” på mobiltelefonen, zoome helt ud med musen og klikke på forstørrelsesglasset, eller klikke på ‘m’ på tastaturet.

Min grafik er rigtig dårlig. Hvad gør jeg?

Prøv at nedjustere grafikindstillingerne og se om det hjælper. Ellers så check og se om dit grafikkort lever op til minimumskravene.

Hvordan roterer jeg ting?

På komma og punktum. Se guiden her hvis du er i tvivl.

Mine simmere mister deres venner!

I følge de amerikanske forums forsvinder de såkaldte townies hver nat omkring kl. 2, hvis de ikke bor i et hus. Det skulle ske fordi der er for mange simmere i byen. En mulig løsning kunne være, at tage de townies du vil beholde som venner og flytte dem ind i et hus.

Skal man slette Sims 3 før man kan spille Sims 4?

Nej, ikke medmindre du mangler plads. Sims 3 og Sims 4 er teknisk set to helt forskellige spil som intet har med hinanden at gøre. Du kan derfor have dem begge på din computer og spille dem uden problemer.

1.522 Comments

 1. Lucia 20. august 2018 at 14:40 - Reply

  Igår ville jeg spille sims 4, men den var ret lang tid om at starte spillet end normalt og loadede på der hvor sims ikonet drejer rundt og der står de der tips, så jeg lukkede bare sims ned, og troede det virkede, men det gjorde det ikke. idag sidder den stadig bare og loader men den er ikke frosset eller noget. Jeg har prøvet at slukke min computer, men det virker ikke på grund af det med sims. Det er mega irriterende og bruger mega meget strøm på min computer og jeg vil self gerne kunne spille! Er der en der kan hjælpe? Det håber jeg!

 2. Louise 3. august 2018 at 15:23 - Reply

  Hej, nu er der kommet den nye opdatering som har ændret galleriet, men jeg kan ikke få indlæst noget på galleriet. Der er ingen billeder af creationer som folk har lavet og jeg ikke indlæse min egen origin konto inde på galleriet… Den kan ikke indlæse noget som helst inde på galleriet. Det er rigtig nederen fordi sims er jo ikke sjov uden lidt sjov fra galleriet.. Jeg har afinstallererede og installeret og repareret det på origin for at se om mit sims spil igen for at se om det vil virke men det gjorde det desværre ikke. Er der noget man kan gøre for at få det til at virke??…

 3. Caroline 29. juli 2018 at 17:27 - Reply

  Hvad er mening at være en rumvæsner.

  Min simmer forfæller til sine kollager at hun er en rumvæsen. alle bliver vred hende, og hun følger meget flov, men hun fortæller selv, det har hun selv fortalt, hvorfor er rumvæsner speciale? Hvad kan de noget special? Jeg forstår ikke.

 4. Bo 24. juli 2018 at 11:02 - Reply

  Min simmer vil ikke tage et bad. Nar han går ind for at gøre det stopper han bare med det samme og går igen.

  • The Sims Leksikon 30. juli 2018 at 15:44 - Reply

   Nogle gange opstår der underlige fejl på en grund i spillet. Du kan først prøve at lave ResetSim snydekoden på ham, hvis det ikke virker kan du prøve at slette badet og sætte et nyt. Virker intet af det kan det være du bliver nødt til at flytte ham til en anden grund.

 5. Ida 18. juli 2018 at 16:07 - Reply

  Mine snydekoder virker ikke mere?..

 6. Ellen 11. juli 2018 at 19:19 - Reply

  Jeg har nogle problemer med min mus som handler om at der er et bestemt område inde på min skærm når jeg spiler sims der ikke virker så jeg kan ikke klikke på noget eller dreje skærmen i det område pls hjælp det gør nemlig fx hvor jeg forleden hvar jeg inde i lav en simer og så ville Jeg gerne vælge nogle sko til min tumling i en bestemt farve men det kunne jeg ikke fordi at der hvor jeg skulle klikke hvar inde i det område hvor musen ikke virkede jeg håber meget på at i kan hjælpe mig.

 7. marie 8. juli 2018 at 19:45 - Reply

  Alt mit cc er væk hvad gør jeg?

  • kirstine 25. juli 2018 at 15:10 - Reply

   prøv at gå ind i menu, derefter ‘spilleindstillinger’, så skal du ind i ‘andet’ og så skal du slå det til som hedder ‘slå tilpasset indhold og modifikationer til’

 8. malou 7. juli 2018 at 10:11 - Reply

  Når jeg skal bygge og putte tarpet på hakker det mega meget

 9. Christina Nilsson 7. juli 2018 at 01:42 - Reply

  Når jeg starter et nyt spil op og begynder at bygge på en grund, så kører det fint til st begynde med, men efter kort tid bliver det enormt langsomt.
  Jeg har været inde og ændre på grafik, slettet en masse i Tray og saving mappen, men intet hjælper.
  Håber i kan hjælpe mig for det er virkelig frustrerende!

 10. Sofia 6. juli 2018 at 20:17 - Reply

  Mit spil går maget i hak når jeg spiller ved ikke hvorfor????!!!!!

Leave A Comment