Sims 4 hjælp

sims 4 historie trailer

Da vi startede Simsleksikon havde vi spillet Sims 3 i et godt stykke tid, og vi havde derfor allerede en masse viden omkring spillet, som vi kunne hjælpe dig og andre med. I dag er Sims 4 udkommet, og for første gang er vi fuldstændig på “bar bund” ligesom jer andre. Dvs. at vi ikke nødvendigvis ved, hvordan man gør det ene eller det andet, det skal vi først opdage, prøve eller læse os til.

Derfor har vi lavet dette indlæg der hedder “Sims 4 hjælp”, hvor I skal være velkomne til at skrive en kommentar hvis I har problemer med noget i spillet. Det kan være vi kan svare jeres spørgsmål, eller det kan være nogle af jer derude bag skærmen har svaret. I fællesskab kan vi hjælpe hinanden, det er i hvert fald vores håb ;)

Vi har efterhånden fået mange negative kommentarer omkring, at vi ikke hjælper folk her i indlægget, og der kan vi altså kun sige .. Læs hvad vi har skrevet – vi HAR ikke alle svarene og kan derfor ikke svare.

Vi opdaterer løbende listen herunder med problemer og mulige løsninger, der forhåbentlig kan hjælpe nogle af jer. Prøv at kigge den liste igennem før du stiller dit spørgsmål, det kunne være svaret allerede er der.

 

Læs også:

 

Forslag til løsninger på hyppige problemer i Sims 4

Jeg har ikke adgang til galleriet
Hvordan slår jeg online adgang til?
Min simmer kan ikke betale regninger
Min simmer får hele tiden tvillinger og trillinger
Mit spil går ud og siger Sims 4 holdte op med at fungere
Jeg kan ikke starte Sims 4 fra Origin
Origin siger produktkoden / seriekoden allerede er brugt
Sims 4 spil knappen i Origin er grå og jeg kan ikke starte spillet
Simmere kan ikke lave mad
Hvordan får jeg Sims 4 på Mac?
Hvordan flytter jeg simmere ud?
Simmere vil ikke forlade mit hus
Mit Sims 4 er på et forkert sprog
Når jeg går ned til en familie kommer jeg ud til bykortet igen
Hvordan styrer jeg kameraet? Det er helt underligt
Hvordan kommer jeg ud og ser hele byen?
Min grafik er rigtig dårlig. Hvad gør jeg?
Hvordan roterer jeg ting?
Mine simmere mister deres venner!
Skal man slette Sims 3 før man kan spille Sims 4?

 

Læs flere indlæg

1.398 kommentarer

 1. Melissa siger:

  Jeg har forudbestilt Sims 4 indepå Gamestop og jeg har fået koden – så gik jeg ind i Origin og indløst det – MEN hold da op hvor er den langsom? Jeg lod den dowmloade natten over (7 timer) og da jeg kiggede om morgenen var den kun nået 2 procent..
  Hvorfor kan den være så langsom?

  • Sims Leksikon siger:

   Det kan vi ikke give dig svaret på, men det må jo være din forbindelse der ikke er så hurtig.

   • Thea siger:

    Når jeg har installert sims ¨4 og skal til og starte det så kommer det opp en melding der det står at spillet ikke kan starte fordi et program er i veien eller noe slikt…?

    Hjelp takk :)

   • Alberte siger:

    den er meget hurtigere når du har et internet-stik sat i istedet for trødløs forbindelse :-D

   • josefine siger:

    hej:)
    min simmer vil ikke føde sin baby selvom hun får veer!
    håber at der er nogle der vil give et svar;)

    • TheaLyngklip siger:

     har du en vugge til babyen? – hvis ikke du har en vugge kan din simmer ikke føde, du skal bare købe vuggen (og placere den) og så trukke på din simmer og sige “fød” (eller noget i den stil) og så går hun over til vuggen og føder babyen :) – håber det hjælper

     – Hilsen Thea

     • Freja siger:

      Mener altså at man får en vugge med når man har født babyen!

     • Katrine siger:

      Man behøver ikke en vugge! Der bliver automatisk placeret nogle (afhængig af hvor mange børn simmeren får) og de er gratid

    • Julia siger:

     Du kan også klikke på din gravide simmer og vælge muligheden “Fød på hospitalet”

     • Freja siger:

      HJÆLP!!! Mine simmere vil ikke i bad…. Han/hun sætter sig i badekarret og går op 1 sek. efter uden at være ren. Hvad skal jeg gøre?

    • sara siger:

     Hej.
     jeg er macbook bruger, og min macbook vil ikke få det felt frem du skrive din snydekoder i? nogle der evt ved hvad man skal gøre, og om man skal ændre noget i indstillinger, hver gang jeg prøver tager den bare et skærmbillede, det irritere mig ekstremt meget, og jeg har prøvet alt..

     • Sofie Holt siger:

      tryk: shift, control og c inde samtidig så kommer det frem, hos mig gør det

    • Matilde siger:

     Hvis du har sims 4 arbejdstid er det fordi at din simmer skal tage på hospitalet, ellers kan det være en glitch, så skal du gå ud af spillet uden at gemme det, så starter du forfra og din simmer kan føde normalt.

    • Freja siger:

     Prøv at trykke på hende og så står der fød på hospitalet

   • tulle siger:

    mit sims 4 kan ikke gemme

   • Patrick Stensen siger:

    Hej…

    Når jeg sidder og spiller sims er vinduerne i mit hus helt matte.. Hvorfor er de det? Og kan jeg forhindre, at de er det.

    • Anonym siger:

     Du kan evt. kigge om du har slået noget til inde på indstillinger?
     Man kan i hvert fald godt indstille sine vinduer derinde :-)

   • hej sims lektion kan i hjælpe mig når jeg går hen til en familie og trykker spil ender jeg på bykortet har virkelog brug for hjælp please svar siger:

    hej jeg har brug for hjælp har samme problem kan ikke komme ind i min familie ender bare ved by kortet igen og igen nogle der har løst det må meget gerne skrive 53 20 02 62 så er i vildt søde

  • Camilla siger:

   Eller din antivirus som blokere

  • Bella siger:

   Det kan kun være noget med din computer at gøre. Da jeg downlaodede spillet fra Origin tog det mig under 20 min.

  • kamilla siger:

   mit tog 4 dage.. non stop

  • Bella siger:

   Hvordan kan en enkelt simmer flytte fra husholdningen?

  • mia og fida siger:

   hej . jeg har købt sims 4 for lang tide siden og har spillet det mange gange og det har jeg gjort på den samme origen bruger i lang til men nu har jeg glemt kode oret til den . her efter har jeg fået et nyt kode ord . (det virket ) men mit spil lå ikke inde på

  • katja siger:

   Hjælp mig, jeg har kunnet spille lige siden at jeg købte det i september men fra i torsdags kunne jeg ikke komme ind og spille, kan sagtens åbne spillet men at kunne komme ind i selve nabolaget kan jeg ikke, den bliver bare ved med at load. og hvis jeg endelig kommer ind så trykker jeg på et hus også loader den i et stykke tid også ender jeg automatisk ude i nabolaget igen. kan slet ikke komme ind i nogle af mine huse. Nogle som kan hjælpe mig ???

   • Sandra siger:

    Præsis det samme er sket for mig! Bortset fra at jeg kun har haft spillet i 2 dage. Jeg kan godt lave familier, og flytte dem ind… men når jeg så skal IND i husende så loader den… og hopper tilbage på hovedmenuen! Er SÅ fyrstredet! VI har virkelig brug for hjælp!

   • Laura Amalie siger:

    Er der en af jer som har fået det til at virke igen?

   • Mie siger:

    Har det samme problem det er vildt nederen :(

    • Sandra siger:

     Ja, mit virker igen… ved ikke helt hvad der skete… men nu hakker det virkelig meget? Begynder snart at fortryde, at jeg købte det :(

   • Sims siger:

    Hvis i har noget cc eller mods installeret kan det godt være derfor. Hvis i ikke har, kan det være at det er noget med jeres spil, eller fordi jeres computer måske ikke kan trække det?

  • hej sims leksikon , JEG HAR VIRKELIG BRUG FOR HJÆLP til sims 4. det startet mad af jeg ikke kunne huske mit kode ord til origin . så fik jeg et nyt kodeord . det kig fint men da jeg kom in på min orgin igen . var spillet der ikke . hvad skal jeg gøre

  • Emilie siger:

   Hejsa, har VIRKELIG brug for hjælp, mit custom content virker ikke😭 Jeg har overført filerne fra the sims resource til mods, men det kommer ikke ind i spillet :-( har i en forklaring eller noget ??

   • Isabella siger:

    Du skal gå ind i indstillinger og så skal du gå ind under “andet” tror jeg nok at den hedder. Og der står der noget med at slå cc til eller noget i den stil.

  • Amalie siger:

   Hvordan skilles to der er gift inde på sims?

 2. Rikke siger:

  Hej
  Når jeg tryker C og får taget et billede., hvordan får jeg dem ind på min pc. Vil nemlig skrive en historie :)
  BTW tak for al info og nyheder om sims 4 inden det udkom! <3

  • Sims Leksikon siger:

   De kommer automatisk ind på din computer. Kig under electronic arts > the sims 4 > screenshots

   • rose siger:

    jeg har installerer sims 4 da jeg tente for min pc her til morgen lå den ikke på mit skrive bord .jeg gik ind på min kont i origin hvor den lå. ud for spilet stod der daownlot jeg daowlotet det og nu stor der spil MEN når jeg trykkern på spil sier den der er en fejl og at jeg bara skl trykke ok for at lukke spilet hvorfor kan jeg ikke spile det

 3. simmeren siger:

  hej ;D er endelig inde og få lov til at spille sims 4 MEN… hvordan kommer man ud på det store kort og kan vælge andre steder at tage hen end i ens kvarter??

 4. Nikoline siger:

  Kan mig min søster godt spille på samme tid når vi kun har 1 dvd plade ( vi har kun købt det 1 gang)??

 5. Rikke siger:

  Hej sims
  tak for svaret. jeg sender jer et billede over mail med emnet (sims 4 hjælp), må vise jer et billede for at forklare det bedre. Men min baby, når den ligger i vuggen kan jeg ikke se ham/hende, og når jeg tager babyen op er dens øjne poppet helt ud og armene er lange og tynde og den ligner en edderkop! HJÆÆÆLP

 6. Karin siger:

  Når vi skal spille vores simmer, så er simmeren, huset osv utydeligt. Det mærkelige er, at det er alt det andet ikke (lav en simmer og panelet hvor man kan se hvad simmeren ønsker står helt klart) Vi har forsøgt at ændre alle skærmindstillinger, men intet hjælper. Vores computer har de krav som Sims4 kræver. Hvad gør vi? nogen bud?

  • Cille siger:

   Har du prøvet indstillingerne inde i spillet?
   Prøvede det med sims 3, hvor grafikken var meget dårlig. I sims 3 kan man ændre grafikken ved jeg, har ikke fået mit sims 4 endnu, så det er kun et gæt :)

  • Blåbær siger:

   Hej Karin,
   Jeg havde samme problem, men fandt ud af, at man skal ændre en af grafikindstillingerne, der er et hak i den der hedder “afrundede kanter” (eller noget i den dur), slå den fra, og problemet er løst! ;)

  • Sigrid siger:

   Sådan var det også for mig nu har jeg så en ny computer og nu er det væk. Har du prøvet at afinstallerer spillet og så installere det igen?

 7. Kirsten Nina Anja siger:

  Kan jeg gøre noget ved det

 8. Kirsten Nina Anja siger:

  Fra Rikke

 9. Nikoline siger:

  Kan mig min søster godt spille på samme tid når vi kun har 1 dvd plade?? – vi har kun købt spillet 1 gang.
  – anden gang jeg spøger

  • Sims Leksikon siger:

   Første gang vi svarer: I kan prøve ad om det virker og fortælle os det.

   • Janne siger:

    Mig og min søster deles om et spil.. Den ene skal bare være online på origin og den anden skal være offline (altså ikke logget af, men bare offline)..
    Og vi kan spille begge på en gang

  • katrine siger:

   jeg ved ikke om det virker med sims 4 men det virkede med sims 3.
   Du kan registere dit spil så det kommer til at være inde på origin og så kan man downloade det derfra.
   Mig og min veninde har købt det over origin i download-form og vi kan begge spille det sammentidig

  • Cille siger:

   Mig og min søster gør det med sims 3 og sims 4 :D

 10. Sandra siger:

  Jeg har kun 1 “problem” lige pt. Og et banalt et af slagsen. Jeg kan slet ikke finde ud af at slette f.eks. et tapet fra en væg. Hvor man i gamle dage valgte Ctrl+Shift for at slette… Kan være det bare er mig der er lidt slow, men hvis nogen ved det, må de gerne sige til :)

 11. Jeanette siger:

  Hvad skal min person træne og spise, for at tabe sig igen?

 12. Julie siger:

  Kan simpelthen ikke finde ud af at installere det på min Mac… er det bare mig der er dum? hahah please help. :(

 13. Thea siger:

  Kan man gøre så de lærer færdigheder hurtigere og får venner hurtigere???

  • Cecilia siger:

   Ja, det kunne man i sims 2 at man kunne få de færdigheder helt til top, ved ikke hvordan i sims 4, det vil jeg gerne vide!!

  • Yasmin siger:

   Hvis ikke du har fundet ud af det, så ja. Der er koder. Bare gå ind og søg under det på nettet. :-)

  • Astrid siger:

   Hvis du vælger egenskaben “Nørd” tror jeg nok du lær, færdigheder hurtigere eller kan du gå ind Sims 4 Snydekoder Til Færdigheder og snyde dig til færdigheder :)

 14. Marie siger:

  Jeg har set at nogen i demoen lavede en gravid kvindelig simmer i lav en husholdning.
  Er der nogen der ved hvordan man kan gøre det?

  På forhånd tak for hjælpen.
  Sims 4 er fedt!!!

  • Blondinepige siger:

   Du skal bare enten trykke på en kommode og vælge “find tøj” eller et spejl og “ændr udseende” så ryger din simmer direkte ind i cas også med den gravide mave OG du kan vælge flere sæt tøj, f.eks. Så kan du have tre forskellige sæt hverdagstøj og så skifter de selv til det de vil have på når de kører på fri vilje i spillet

 15. Rikke siger:

  Skal jeg downloade på en anden pc eller noget så de ser normale ud?

 16. Lærke siger:

  nogen der ved hvordan snydekoden testingcheatsenabled true skal skrives?

 17. Mie siger:

  Kan man lave halve fliser i Sims 4, altså trekantede fliser? Kan simpelthen ikke finde ud af det :)

 18. Miss kat siger:

  Mit spil virker ikke:-(
  Jeg har installeret det men den gider ikke starte.
  Jeg trykker på spil men den loader bare og derefter sker der ikke mere:-(
  Kan i hjælpe??????

 19. Cecilie siger:

  Jeg ved ikke hvordan men sletter en væg eller ja fiktisk bare hele huset, nogle bud?

 20. Cecilia siger:

  Har et kæmpe problem med mit sims 4. Man kan kun ser simer der laver noget. Jeg kan slet ikke lave personer eller sådan noget. Det eneste jeg kan gå ind i er indstillinger, meddelsesvæg og galerriet. HJÆlP MIG!!!

  • Jeanette siger:

   I hovedmenuen er der en pil der peger til højre, under den er der en figur med et puls (Lav en ny husholdning), den skal du bare klikke på. :) Håber det er det du leder efter.

 21. Cecilia siger:

  Jeg har købt sims 4 idag og den kode maxmotives og den kode i sims 3 virker hellere ikke?? Og jeg kan ikke finde ud af at zoome ud, skærmen den er for tæt på simmeren! Hvordan man også gøre det? Håber der en der kan hjælpe mig. :-)

  • MeBellaKat siger:

   Du kunne overveje at spille uden snydekoder ;)

   Mht til at zoome ind og ud, skal du bruge dit musehjul. Hvis du ikke har sådan et, skal du trykke på det lille videokamera i toppen til højre. Så kommer der en lille menu frem, hvor du kan zoome, dreje osv.

  • Jessica siger:

   Du scroller ud med musen. Med hjulet på musen.
   Jeg lærte af en herinde i går, at du kan gå ind i indstillinger og vælge kamera indstillinger fra sims 3.
   så er alt ved det gamle.
   håber det hjalp dig :)

  • Jeanette siger:

   Du kan også bruge z og x :)

 22. Mikkel siger:

  Hej.

  Jeg har et spørgsmål. Hvad synes i om alle de loading skærme der kommer?

  Jeg synes personligt at det er helt vildt irriterende, og ville ønske at det var som i Sims 3, da jeg godt kan lide at se biler, eller når de går.

  Hvad synes i?

  • Sims Leksikon siger:

   Så længe loadingskærmene ikke varer længere tid end de gør generer det ikke os.

  • Jeanette siger:

   Jeg elsker den! Jeg slapper mere af nu hvor den er der, alt ved Sims 4 er bare super godt! :D

  • Laura siger:

   Jeg synes også at de er virkelig irriterende. Mine simmere er næsten aldrig nogle steder henne på grund af dem. Jeg synes det tager for lang tid og så er udvalget af steder i byen meget dårlig:(
   Faktisk synes jeg at sims 4 er kedelig

 23. Emilie siger:

  Et barn i min simmerfamilie er nu blevet ung voksen og vil flytte hjemmefra. Hvordan gør jeg det? Jeg kan kun sige “flyt husholdning” når jeg trykker på telefonen?

  • Nessa siger:

   Det gør du ved at trykke i menuen “administrer verdener”. Derefter i højre hjørne “administrer husholdninger” derefter tryk på husholdningen. nu trykker du “udskift simere mellem husholdninger (pilene) og herefter “lav en ny husholdning” (lille mand med +).

 24. Camilla siger:

  Min sims er blevet gift, hvordan gør jeg så de flytter sammen?

 25. Miss Cille siger:

  Er der slet ikke den kode ligesom ”Maxmotives” Jeg hader når hun/han HELE TIDEN skal spise og ud og skide og sove for det meste.

 26. Natasha siger:

  Jeg har virkelig brug for hjælp!
  Jeg har lige købt mit sims 4 spil, og jeg har ventet i flere måneder på det. Jeg har lavet en simmer og et hus til hende, og da jeg gjorde det var det helt skarpt og tydeligt. Da jeg så gik i gang med sådan rigtigt at spille på simmeres, var alting helt utydeligt. det eneste der ikke var utydeligt var der hvor man ser simmerens behov, karriere og følelser. Hvad skal jeg gøre? Jeg vil sååååå gerne spille.
  HJÆLP!

  • Rikke siger:

   Bare gå ind på indstillinger og ret det til bedre grafik

  • Sigrid siger:

   hej Natascha jeg havde samme problem på min gamle computer og jeg kunne ikke gøre noget ved det DSV. jeg lærte bare at spille med det men på min nye computer var spillet helt klart. det kan jo være fordi at din computer har meget lidt plads eller et gammelt system?

 27. Pia Pedersen siger:

  spillet er kopieret ind i origin. Starter fint, men så snart spillet starter op, forsvinder min musepil, og jeg kan ikke navigere rundt. Ved I hvad der sker, jeg har forsøgt at gen installere spillet 2 gange men det er det samme. Spillet begynder, musepilen forsvinder?
  vh Pia

 28. SkrubbeMus siger:

  Hej! Er det muligt i
  Sims 4 at få tvillinger? og virker det der med æblerne og vandmelonerne stadig?:)

 29. Ida siger:

  Jeg vil skalere ting i Sims 4 og internettet siger at man skal bruge SHIFT+[ men det virker ikke på et dansk keyboard. Ved i hvordan man gør?

  • Vanessa siger:

   Ja.. Undrede mig ogs over det, så jeg søgte og søgte, og til sidst fandt jeg to piger der sagde hvordan man gjorde.. Du skal trykke Shift+Å .. Håber det kan hjælpe :)

 30. Elise siger:

  Hej alle sammen.
  Så fik jeg også mit sims 4, men har lige et spørgsmål.
  Jeg tænkte på om simmere ikke bliver ældre med tiden? Eller bliver de bare den samme alder?

  • Jeanette siger:

   De bliver ældre, man kan se det et eller andet sted nederst til højre, du skal bare trykke på et af logoerne. Sorry, kan ikke helt huske, hvad for en man skal klikke på. :)

 31. Elise siger:

  Hej allesammen!
  Så har jeg også fået mit sims 4 spil :)
  Jeg tænkte på, om det ikke er muligt at simmerne vokser og bliver ældre med tiden?

  • MeBellaKat siger:

   Simmerne bliver ældre sigesom i 3’eren :) I indstillinger kan du bestemme om de skal have kort, mellem eller lang levetid.

 32. Sille siger:

  hej piger.
  jeg har et problem som er virkelig irreterende…når jeg selve er inde i spillet og er klar til at spille og har lavet en famillie. så lige pludselig så sker der det er at den lige pludselig kun kan gå fremad så når jeg prøver og hive den tilbage så er den lige pludselig helt ude i kanten af grunden så håber det ikke er for indviklet og håber i kan hjælpe mig:)

  • Sims Leksikon siger:

   Hej Sille,
   Navigationsindstillingerne er lidt anderledes i Sims 4 og det kræver lige lidt at vænne sig til det, vi slås stadigvæk selv med det. Du kan indstille til Sims 3 indstillinger, hvis du ikke allerede har gjort det. Og ellers så er du nødt til lige at dreje billedet for at kunne gå den anden vej med skærmen. Håber det giver mening, men det er bare at prøve sig frem. Det gør vi også i de her dage :)
   /Anja

   • Regine siger:

    Hvis jeg forstår jer ret.
    Så skal man bare tryk på venstre klik og hold der, og så navigere sig i et styk vej – alt mulig retninger, Der nu hvor mus kan bevæge sig.. Samme princip på bærbar. Uden ved at brug knap på bærbar, skal man tryk to gange lige efterfulgt. Og holdt den anden omgang tryk blive på muspladen og bevæger rundt.

    Håber at det er det hvad i leder efter.

 33. Anne-Mette siger:

  Hej
  Jeg har et problem når jeg vil lave en simmer, for jeg kan ikke give den tøj på eller ændre noget på simmeren, da der hele tiden kommer sådan en filmkamera logo. Nogen der kan hjælpe, så jeg kan få det væk igen fordi det virkede før?

 34. Dorthe siger:

  Hey :)
  Ville lige høre om nogen ved hvordan man får tatoveringer på en Sim som ikke er lavet i CAS men født i familien ?

  Dorthe

 35. Malene siger:

  Hvordan styre man placering af objekter på væggen? Har pt. en toiletrulle oppe i hovedhøjde. :P

 36. Therese siger:

  Altså, nu har jeg har spillet The Sims 4 lidt, men jeg forstår ikke hvordan man ser de selfies som de tageR? Er jeg fuldstændig åndssvag eller? xD

 37. Caroline siger:

  Hej.
  Jeg har lige købt mit nye sims 4 i dag, men jeg kan ikke finde ud af at rotere objekter i spillet som for eksempel en sofa? I sims 3 skulle man bare holde musen knappen nede og så flytte objektet, men det kan man ikke heri.. Hvad skal jeg så?

 38. Ida siger:

  Jeg spørger lige igen hvis der er nogen der ved det: Jeg vil skalere ting i Sims 4 og internettet siger at man skal bruge SHIFT+[ men det virker ikke på et dansk keyboard. Ved i hvordan man gør?

 39. Jose siger:

  Hej Caroline, det havde jeg også problemer med men jeg fandt ud af: Gå ind i byg, tryk på den genstand du vil have rykket og tryk så på . Eller , på tastaturet. Håber det hjælper.

  • Nanna siger:

   Hej Jose
   Jeg forstår ikke helt hvad du mener, vil ud være sød at udpensle det noget mere. =o)

   Hilsen Nanna

   • Sims Leksikon siger:

    Du skal trykke på komma (,) eller punktum (.)

    • Nanna siger:

     Jeg er lidt forvirret,
     jeg troede at spørgsmålet var, hvordan man gør en genstand større eller mindre.
     Det er i hvert fald det som sker, når dem fra USA trykker på SHIFT og [
     altså genstanden bliver større eller mindre

     • Sims Leksikon siger:

      Det var et andet spørgsmål. :) For at gøre ting større skal du trykke ctrl + å

     • Gitte siger:

      Nogen der ved om der evt kan komme brandmænd ud og slukker ilden? Mine sommer brænder altid sig, og har haft 2 døde nu? Eller andre ideer?

 40. Lærke J siger:

  Jeg har fået en baby men den ser vildt mærkelig ud. øjnene sidder ikke i hovedet og arme og ben er blevet trukket ud i mærkelige faconer. Hvad gør jeg?

 41. Sooz siger:

  Hey

  Mine ene Sim render rundt med bestik i den ene hånd. Ved simpelthen ikke hvordan jeg slipper af med det. Hjælp !!

 42. lykke-musen siger:

  hej jeg har forudbestilt sims 4 deluxe inden på origin hjemmeside men jeg har intet spil eller noget fåget ):

 43. Cecilia siger:

  HEJ SIMS FANS

  ER DER SLET IKKE EN KODE HVOR DE IKKE SKAL SPISE OG I SENG? DEN KODE SOM MAXMOTIVES OG KAN IKKE HUSKE KODEN FRA SIMS 3 OM DET ER DEN SAMME SOM SIMS 4? HJÆLP

 44. Milena siger:

  Hvordan får jeg min simmer der er blevet ung voksen til at flytte hjemmefra?

 45. Nanna Overgaard Poulsen siger:

  Betaler man regninger på samme måde som i sims 3?

  • Idk siger:

   Du kan både betale regninger i postkassen ligesom i Sims 3, men også på computeren, og jeg mener også du kan med telefonen :)

 46. Camilla siger:

  Hej. Jeg har lige købt Sims 4, og jeg vil gerne vide, om simmerne automatisk føder når man ikke spiller på dem? Kan man godt spille på en husholdning men samtidig er der en anden simmer der føder, i en anden husholdning?

 47. Camille siger:

  Jeg kan ikke finde de billeder jeg tager

 48. Marianne siger:

  Hej
  Jeg er igang med Kurator opgaven og jeg skal fuldend en samling men det er det eneste man får at vide. nogen der ved hvilken samling og hvordan man ved hvor tæt man er på den.

  • Emma siger:

   Hej
   Hvis du åbner inventarlisten er der et lille symbol med en ædelsten i venstre hjørne, hvis du trykker på den åbner menuen hvor de kan se alle samlinger og hvilke ting du har fundet i de forskellige samlinger, f.eks. frøer og postkort.

 49. Nikoline siger:

  Hvor køber man grøntsager som man kan plante i haven?!!

  • Emilie siger:

   Tryk på en plantekasse og der står der “Køb frø”. Så kan du vælge om du vil have blomster, urter, grøntsager eller frugter

 50. Rikke siger:

  Hej
  Mine 2 summere er lige blevet skilt. Hvordan flytter jeg manden ud? Som jeg ser det kan jeg kun flytte hele husholdningen!

 51. Simone siger:

  Hejsa,
  Er det muligt at købe biler i Sims 4? Hvis hvordan fungerer det? Har nemlig en mac computer, så har ikke selv kunne undersøge det..

  • Sims Leksikon siger:

   Nej der er ikke biler i Sims 4. Det ville ikke give mening, fordi man ikke længere transporterer simmerne som i Sims 3.

   • Simone siger:

    Okay tak, men kører der biler rundt på vejene? Har set det i enkle Sims 4 trailere :-)

    • Sims Leksikon siger:

     Ja men du kan ikke bruge dem. De er bare til pynt. :)

     • Simone siger:

      Haha, mange tak. Et sidste spørgsmål. Ved du om tumlinger og pools vil blive en mulighed senere hen – i udvidelsespakkerne?

     • Sims Leksikon siger:

      Det ved vi desværre ikke noget om. Producerne har talt åbent om, at tumlinger sagtens kan komme i en pakke senere. Men pools har vi ikke hørt noget om endnu. Men alle muligheder er stadigvæk åbne :)

   • Carina siger:

    Er dette ikke noget der bliver ændret? Savner fra sims 3 at man kan gå frit rundt imellem husene/grundene i nabolaget. Det er lidt træls at skulle rejse hver gang…

 52. Amalie siger:

  Hej,
  Er der butikker boghandel, supermarket, spabad eller noget lignende i TS4?

 53. Jk siger:

  Jeg har købt cd’en og har instaleret det og det gik fint, men den vil ikke starte op når der er gået en havl time kommer der bare en rubrik frem hvor der står kan ikke starte; (135dec40;984c6a38:00000077) hvad kan det være synes godt nok det er lidt træls at give så mange penge og at det så ikke virker. Ved min computer opfylder alle krav..

 54. Efl siger:

  Jeg har ik’ købt sims 4 endnu. Men til at starte med sagde i(simsleksikon) at der vil komme butikker. Men jeg har ik’ hørt overhoved noget om det nu spillet er udkommet.

 55. katrine siger:

  er der aliens i sims 4?

 56. Camilla siger:

  Hvad med mit sims 3 hvis jeg får sims 4 ? Bliver det så lukket?

 57. daniella siger:

  Hej
  nogen der ved hvor mange simmer man kan have i sin husholdning?

 58. Camilla siger:

  Hej :-)

  Jeg har en o husholdningen der står på nul dage til fødselsdag.
  Jeg har prøvet at holde to fødselsdage, uden at kagen kommer. Ældningen er slået til, og kagen har været der de andre gange. Er der nogle der ved hvordan jeg kan få kagen frem? :-)

  • Charlotte siger:

   Du kan selv lave kagen ved at klikke på køleskabet og vælge “lav mad” eller hvad den nu hedder. Når du har lavet en kage kan du klikke på den og tilføje lys som herefter kan pustes ud. Når din simmer har pustet lysene bliver han/hun ældre.

 59. Melissa siger:

  Er der nogle der ved om der nogensinde kommer udvidelsespakker i Sims 4?

  • Sims Leksikon siger:

   Det skulle der meget gerne gøre. Men nu er grundspillet jo kun lige kommet ud for 4 dage siden, så der går i hvert fald nok et par måneder.

 60. Mathilde siger:

  Hej:)
  Hvordan får jeg mit barn til, at blive teenager “før tid” :)

 61. Emma siger:

  Hej
  Jeg har en simmer som er nået til tops i malerkarrieren i virkelighedsmestergrenen, nu har jeg sagt jobbet op og når jeg søger efter et job nu kan jeg ikke starte forfra på malerkarrieren og dermed ikke komme til at vælge den anden gren, er der nogen der ved om man kan komme til det på en eller anden måde?

 62. Louise siger:

  Hej :)

  Jeg har store problemer!
  Hver gang jeg skaber en familie og køber en tom grund, kan jeg intet bygge? jeg kan sætte møbler op osv, men jeg kan ikke lave vægge mm. Der bliver trukket penge fra det, men intet dukker op???

  Jeg prøver så at gemme og afslutte og genstarte spillet op igen.
  Så kommer den besked:

  “Det gemte spil, du prøver at indlæse, er blevet gemt med en nyere version af the sims 4, end den, du har installeret på nuværende tidspunkt. opdater spillet for at indlæse dette gemte spil”

  Jeg har kun installeret spille én gang. Jeg prøver så at opdatere det i origin, hvilket heller ikke hjælper. Det hjælper heller ikke at reparere det.

  Hjælp!!!

 63. frederik siger:

  det lyder næsten som om du bliver nødt til at afinstallere detmog installere det igen. Hvis ikke det hjælper kan du nok blive nødt til at kontakte suporten.

  • Annelise siger:

   Jeg har det samme problem. jeg har forsøgt at installere den igen, men den vil ikkr godkende koden, da den er registreret på origin så jeg kan kun indstaler den igen via origin. Fejlen er der stadig suk
   Håber nogle kan hjælpe

 64. Nina Plejdrup siger:

  Hej Simsleksikon!
  Jeg har fået Sims 4 og synes det er rigtigt fedt, der er dog én ting der irriterer mig lidt ved spillet: jeg kan simpelthen ikke finde ud af hvordan gemte spil fungerer!
  Jeg har luret det der med at man kan indlæse spil fra hovedmenuen, men når jeg laver et nyt spil så er det de samme simmere som i mine tidligere gemte spil, der bor i verdenerne. Hvis jeg så går tilbage til mit gamle spil og flytter husholdningerne rundt, vil ændringerne kunne ses i mit nye spil. Håber den forklaring gav mening… men er der ikke en måde hvorpå man kan lave et nyt spil uden ens simmere fra andre spil bor der? Jeg synes det er vildt akavet at spille et andet spil, og pludselig kommer en af mine simmere og har født eller sådan noget. Og til sidst ender det jo med at verdenerne er fyldt op af de simmere jeg er i gang med at spille!?

  • Emma siger:

   Havde samme problem, men prøvede mig frem og fandt løsningen. Den store playknap i hovedmenuen indlæser det senest spillede spil, og hvis du trykker på “lav en ny husholdning” dukker den husholdning op i det senest gemte spil. Hvis du vil have et nyt spil hvor ingen af dine gamle familier bor, skal du trykke på plusset i øverste højre hjørne, dette starter et nyt spil. Hvis du så vil spille i en af de gamle familier igen, skal du i hovedmenuen trykke på disketteikonet ved siden af plusset, her kan du indlæse alle de tidligere gemte spil. Vil råde dig til at vælge “gem som” første gang du gemmer en ny familie og give det spil et navn så du nemt kan kende forskel på de forskellige spil :-)

 65. Natuglendk siger:

  Hejsa
  Jeg kan se at spørgsmålet er stillet før, men har ikke fået det ønsket svar. Min simmerpige er blevet voksen og er klar til at flytte hjemmefra. Umiddelbart kan jeg kun flytte hele familien. Ja jeg ved godt at hun kan få sig en kæreste og med tiden flytte sammen med ham – men jeg vil gerne at hun kommer til at bo alene. Kan det ikke lade sig gøre?

 66. Monika siger:

  Hej – ved ikke om det er en bug men det lader til at mine sims ikke får skill lvl af at læse skill bøger – er det rigtigt eller er der en bestemt måde man skal gøre det på ?

 67. Kenneth siger:

  Hvorfor hakker the sims 4 når jeg bruger mit tastatur?

 68. Maibrit siger:

  Nogen der kan hjælpe mig? Nu er jeg flere gange blevet forfremmet i spillet hvor den skriver at jeg har fået nye LES-dele i bonus. Hvad er LES-dele?

 69. Cecilia siger:

  Hej folkes, jeg synes det er PISSE irreternde at når man holder en fest så varer det kun så kort tid!! Er der ikke en kode og er der ikke også en kode hvor man ikke skal lade dem spise og tisse hele tiden? HJÆLP!!

 70. Line siger:

  Hvor er musehjulet kan ikke finde ud af at zoome?

 71. Craazy siger:

  Hvordan laver man en sø som de kan fiske i ?
  Min sims skal fiske 4 forskellige steder, der er kun 2 parker og den hemmelige verden. Hvor der ellers søer hende ?

 72. Miss kat siger:

  Jeg er 100% sikker på at jeg så en bil.

  Min simmer var ude på en løbetur og sådan pludseligt kom der en brun bil forbi!
  Jeg syntes at det var meget mærkeligt men derefter har jeg ikke set nogle biler.
  Andre der har set en??

 73. Sandrafryd siger:

  Hej..
  Jeg er godt igang med sims 4 nu.
  Men undrer mig over at jeg ikke kan få det felt man skriver koder i frem.
  Nogen der evt ved hva man skal gøre.??

 74. Amalie siger:

  Min mus bliver til drej rundt knappen når jeg trykker.. Hjælp!

 75. Nicoline siger:

  Hej

  Når jeg spiller sims 4 forsvinder vennerene meget hurtigt?
  Inde i venne bjælken fosvinder nogle af dem over en nat også selvom de var helt oppe i “god ven” det er pænt træls at det så ikke er en ven mere så hurtigt da en del af spillet jo gå ud på at få venner ;) – hvorfor sker det?

  • Kamilla siger:

   Hej Nicoline.
   Jeg har præcis samme problem !! Har du fået noget svar på hvad der går galt?
   Mvh Kamilla

 76. Line siger:

  Det er virkelig forvirrende, har et spørgsmål hvis man lige er kommet ind på spillet og trykker på sin husholdning så kommer der et lille billede op og skriver man skal trykke spil før man kan spille, men hvor står der spil henne? :)

  Næste spørgsmål, fandt et hus jeg gerne vil downloade og har lagt det i skrive bordet hvordan får jeg det ind i spillet?

  Og når jeg har fået det ind i spillet hvordan placer jeg det så på en grund ? :)

  • Miss kat siger:

   Hvis du ikke ved hvordan man starter sin husholdning er det ok for det kunne jeg heller ikke finde ud af.
   Hvis du allerede har lavet en husholdning og du gerne vil ind på den, så tryk på det hus de ejer og så kommer der tre små muligheder lige ud for det hus du trykkede på.
   Der er en play-knap, tryk på den og så begynder dit spil.

 77. Lea siger:

  Når jeg er i byg, kan jeg så fjerne de der “tiles”, så man kan se gulvene fuldstændigt? Kan helt ærligt ikke finde ud af, hvordan man får det fjernet …

 78. Line siger:

  Og hvor kan man downloade sims 4 huse?

 79. Bettina Lykke siger:

  Hej….. jeg har downloadet nogle huse til sims4. Spørgsmålet er hvor jeg skal sætte dem ind ?? Jeg ved at det er moods når det gælder tøj….

 80. Line siger:

  Testingcheats virker ikke ved mig?

 81. Mia siger:

  Hej
  Mit sims 4 er underlig i grafikken. Inde i ‘lav en simmer’ er grafikken god. Det samme er panelerne hvor man kan se simmernes følelser og alt det der, og tænke-og taleboblerne. Selve spillet, altså simmerne, husene og møbler er dårlig i grafikken. Jeg har sat grafikken på høj, og prøvet at slå ‘afrundede kanter’ fra, da det blev forslået for et stykke tid siden. Ingen ting virker.. Nogen der har en ide til hvad jeg kan gøre?

 82. Sarah siger:

  hvordan kan man bygge på en grund som ikke er beboet? :)

 83. Sara siger:

  hvordan genstarter jeg min simmer?? hjælp

 84. Line siger:

  Hvis man har downladet et hus, hvordan får man det over i sit spil?

  Og når man har det hvordan placer man det så på en grund

 85. ole siger:

  Kan man ændre til frit kamera i sims 4 ? og ved i hvorfor man ikke kan føre kameraet nedad i skærmenen men kun til de tre andre sider ved hjælp af musen .. og kan man ikke få fugle perspektiv over sit hus ?

  I det hele taget syntes mig og min kæreste at kameraet er usselt her i sims 4 ?!

 86. Mette siger:

  Mit barn har aldrig lektier med hjemme og nej de findes ikke i inventar listen… ????

  Hvad gør jeg ?

  • Yale siger:

   Køber lektier via bogreolen. Koster en simolion. De skulle ligge under børn (ikonet med sutten). Derfra lægger du lektierne i barnets inventarliste og vupti…
   Vær opmærksom på at det er den gule til børn og den blå til teenagere.
   Og at barnet nok har for vane at lægge de lavede lektier fra sig alle mulige steder.

 87. Camilla siger:

  Når jeg skal indrette mit hus, kan jeg ikke rotere tingene, isedet roterer den skærmen (Og ja jeg holder knappen nede som man skal) :-/ Er der en knap man kan trykke på for at rotere objekter?

 88. Paddi siger:

  (Bette Nielsen har et langt liv og er ved at nå til vejs ende. Det er nok på tide at sætte orden i hendes sager ) hvordan gør jeg det ??

 89. Julie siger:

  Jeg oplever problemer med, at mine simmere lever videre, selvom jeg har gemt spillet mm. Jeg havde f.eks. en simmer som lige var blevet gravid, jeg gemmer så spillet og da jeg så ville spille videre her idag, ja, så havde hun allerede født og tvillingespædbørnene var allerede blevet til børn

  Hvordan kan dette være?? og er der nogle som har oplevet samme “problem”??

 90. Juliane siger:

  Hvordan sletter man ens familie/husholdning??

 91. Line siger:

  Har stadig ikke fået svar på mit spg, nogle der ved? :)

  Hvis man har downloadet eg hus, hvordan får man det ind i spillet og placere det på en grund

 92. Malene siger:

  Nogle der kan hjælpe med Sjæleven stræben – kærlighedskunsteren?

  Jeg skal sige undskyld til partneren, imens simmeren er vred.
  Har lavet en masse onde ting for at gøre partner sur – får ikke mulglighed for undskyld, har prøvet at blive skilt med partneren – stadig ingen undskyld.
  Hvordan gør jeg?

 93. Ann siger:

  Hver gang jeg laver mad bliver min simmer utilpas?? Også selvom jeg kun bruge friske råvare. Hjælp!

 94. Sara siger:

  Hejsa,
  Jeg får fejlkoden “0”, som siger at spillet ikke vil gemme – hver gang jeg prøver at gemme et spil. Ved start siger den, at jeg skal opdatere spillet, hvilket jeg har prøvet, men det virker stadig ikke.

 95. Gitte siger:

  hej.

  hver gang jeg møder nye mennesker bliver de ikke gemt for så snart jeg vender hjem fra et sted er de slettet igen – hvad gør jeg?

 96. Line siger:

  Hej alle sammen.
  Jeg synes det er trist at simmerne bliver ældre selvom man ikke spiller på dem.
  Er der mulighed for at man kan gøre simmerne yngre igen. De lever ikke særlig længe ellers. Det kunne man i hvert fald i Sims 2. :)
  Eller kan man gøre sådan at de ikke bliver ældre år man spiller på en anden grund/familie?
  HJÆLP!!

 97. Anders siger:

  hej jeg har et par problemer med Sims 4 :)
  1. Hver gang jeg laver en Familie, og så ikke gider at spille mere er den væk når jeg kommer ind og så står der kunne ikke gemme fordi du muligvis skal opdater spil ?
  2. Den andet er at Når jeg er i build mode kan jeg kun gøre en ting af gangen, altså kan kunne slette/placere en ting af gangen, så det vil sige jeg skal hele tiden ud og ind af build mode.. Og så når jeg også vil bygge en væg og har makeret der hvor den skal være og så køber den, kommer den ikke frem men den altså den har taget penge for væggen ?
  Håber i kan hjælpe

 98. Mille siger:

  Hej, jeg har en teenager som er blevet voksen og vil gerne have hende til at flytte hjemme fra alene

 99. Mille siger:

  Hej, jeg har en teenager som er blevet voksen og vil gerne have hende til at flytte hjemme fra alene

 100. Julie siger:

  Mine simmere har slået op og jeg vil derfor gerne have dem til at flytte hver til sit, men jeg kan simpelthen ikke finde ud af det, så er der nogen der kan hjælpe mig?

 101. Winnie siger:

  Hej, med jer, jeg syndes der er en del mangler i sims 4, jeg kunne godt have brugt ens barn også kunne blive tumling,
  Så man kunne prøve alle gransker af, at lærer det og kravle går og spise, have skifte ble, barnevogne og klapvognen,
  Lærer barnet at børste tender, at barnet kommer i trosalderen, og når det blev støre skul det i vugge tue og børne have og skole, jeg ville også ønske at sims hade fler pasonigliheder, vor jeg kan se der er et langtids ønske og 4 andres ting man kan, ville ønske man kunne vælge fler. Jeg kunne også godt ønske man kunne tage med på job,
  Kunne også godt tænke og se når du unge tager eksamen og bliver student eller andre uddannelser,
  Der er mange ting som sims 1 hade som sims 2 ikke hade og ting sims 2 som 3 manglede,
  3 mangler noget fra bække spil, og sims 4 mangler det dele både fra 1.2.3.
  Alt i alt er jeg skuffet over spillet Og hade forventet meget mer, mvh Winnie

  • frederik siger:

   Langt størstedelen af de ting du nævner er jo ting som først kom i udvidelsepakker

   hvis du tænker på sims 3 var det først med udvidelsespakken lev livet, at der kom klapvogne og man kunne se dimissionen når en teenager var blevet student(ung voksen).

   Og jad der var mulighed for at vælge 5 egenskaber i sims 3 men i sims 4 er der jo følelser som også giver en del personlighed til simmerne.

   Hvad angår det sidste så har du aldrig kunne følge en simmer på arbejde. Der var såkadte professioner der kom med nogen af udvidelsespakkerne til sims 3, men ellers er det en mulighed der aldrig har været der.

   Jeg siger ikke, at du ikke har ret til at brokke dig, men giv lige spillet en chance

 102. Anne siger:

  Hjæææælp. Har lige fået sims 4 installeret. Jeg starter det op som det skal, og kommer ind på siden med en play pil og små animationer der køre over. Men jeg har ikke nogen mus mere, den forsvandt så snart jeg åbner spillet. Har lige købt det og vil bare rigtig gerne igang

 103. Annelise siger:

  Mit spil skriver at jeg har gemt på en ny opdatering ( jeg har ikke opdateret) alle mine sims er væk, og nu jeg kan ikke bygge huse. Jeg har så slettet sims 4 fra min computer, men jeg kan ikke instaler den igen ( kun via origin) jeg håbet at jeg kunne rette fejlen på den måde :(
  Jeg har også problemer ved at gå ind på fællesskab. Og når jeg trykker glemt kode, så sender den mig bare ind på origin, så jeg ved ikke hvad hvad jeg skal gøre
  Håber i kan hjælpe mig

 104. Henriette siger:

  Jeg kunne godt bruge lidt hjælp. I alle sims-spilene er det muligt at ændre tempoet-tiden ved at trykke på 1-2-3, og det har også fungeret indtil nu i mit sims4 men jeg tror jeg er kommet til at slå det fra?? Det fungere i hvertfald ikke længere. Hvordan får jeg det til at virke igen? Håber i kan give et bud! Mvh

 105. Nanna Overgaard Poulsen siger:

  Hej

  Når jeg er inde spillet, vil jeg gerne finde mine venner så søger efter deres origin navn men der kommer ikke noget frem, det samme hvis jeg søger efter simmer, huse. det er lidt som om den ikke kan finde andet end mine ting og nettet er slået til. Hvad kan jeg gøre.

 106. Katinka siger:

  Hej Sims Leksikon.
  Jeg vil godt lige have svar på hvordan man rotere møbler og ting inde i Sims 4, når man skal indrette et hus?
  Jeg har prøvet at finde en knap eller noget hvor der måske stod “Roter”, men der er ingen knap…

 107. Magnus siger:

  Hej.. Mit sims 4 crasher hele tiden (15 min), Har 12 gb ram. Og den møder recommended kravende. Hvad er der galt?
  Håber i kan hjælpe… :)

  • Sims Leksikon siger:

   Det er svært at sige, der må være noget der ikke opfylder kravene. Sørg for at opdatere alle dine drivere, det kan godt skabe problemer hvis de ikke er.

 108. Louise siger:

  Hvordan får jeg min simmer til at tjene penge på komedie show?

 109. Katinka siger:

  Hej Sims Leksikon.
  Jeg har lidt problemer med at finde en knap, hvor man kan rotere møbler, når man skal bygge sit hus?

  Håber i kan give et svar hurtigst muligt. Mvh

 110. judy siger:

  hei sims
  jeg har et spørgsmål
  min simmer barn skal blive nære venner med en anden sims men de er helt oppe i forhold men deres venne status er stadig kun gode venner, er der noget jeg gør forkert?

 111. Maria siger:

  Hej. Jeg har lige fået mit Sims 4 i FONA. Jeg har sat det i. Der det var færdig med at installere kunne jeg ikke komme ind på det.. Hjemme hos mig har vi jo et grafikkort (Som de fleste har. :P) grafikkortet vi havde var det man skulle bruge. Så min far bliver nød til at købe et helt nyt! Selvom det vi har nu kun er 4 måneder gammelt! Jeg synes at det er vildt irriterende at jeg ikke kan bruge det nye Sims.. :(

  • Sims Leksikon siger:

   Ja det er da irriterende. Men sådan er verden, teknologien rykker sig hele tiden. Det bedste man kan gøre er, at undersøge på forhånd om ens computer har det, det kræver.

 112. Maria siger:

  Var ikke det man skulle bruge.

  Sorry for fejlen..

 113. line kaldahl siger:

  hejsa.
  kan man spille online i the sims 4 ? jeg kan se at man kan downloade huse osv.. men kan man spille i hinandens byer eller er det bare rygter :)?

 114. Maria Birch Rasmussen siger:

  Hej Sims!

  I jeres nye sims4 kan jeg ikke finde ud af at VIPPE kameraet, kan godt rotere det vha. pilene eller “,” “.” samt zoome. Men aner ikke hvordan jeg vipper kameraet – ergo, alt ses i fugleperspektiv hele tiden og det er frustrerende da det fx gør det sværere at bygge. Hvordan gør man?

 115. Maria Birch Rasmussen siger:

  Hej Sims!

  Nyt problem. Kan det virkelig passe at der kun er 2 tomme grunde i nabolaget i sims4 til at bygge hus på og at man ikke kan tilføje nye grunde men er nødt til at slette andre huse for at få en grund? + at man ikke kan lave terræn?
  En stor del af spillet er netop at kunne bygge sit eget hus og sætte sit personlige præg på det men det er virkelig i et begrænset omfang at man kan det, hvis man ikke engang kan tilføje nye, tomme grunde til sit nabolag og er nødsaget til at vælge en grund der er en bestemt størrelse.
  Hvis det passer, håber jeg på der kommer en udvidelsespakke der gør det muligt at tilføje ovenstående.

  • Sims Leksikon siger:

   Det er i grundpakken ikke muligt at tilføje grunde eller at udvide nabolaget. Og ja der er kun få grunde at bygge på. Vi håber også der kommer flere i en udvidelsespakke.

 116. Jan Hermansen siger:

  Hejsa .. jeg har to simmer der er blevet gift… men kan ikke se nogle steder at de er gift og kan ikke få dem til at flytte sammen .. hvordan gør jeg nu det ?
  mvh

  • Sims Leksikon siger:

   Hej Jan,

   Der plejer automatisk at komme en flyt sammen funktion når to simmere er blevet gift, men hvis ikke kan du prøve at lave en masse venskabelige interaktioner og se om “flyt sammen” muligheden dukker op efter noget tid.

 117. Pernille siger:

  Hvordan kan man se ude i byen at en simmer er teenager?

 118. Caroline N siger:

  Hvordan kan man få bare en enkelt person til at flytte ud af en husholdning? Jeg ville gerne have at mine par blev skilt, men ved ikke hvordan man gør, vil jo ikke flytte hele familien :)

 119. caroline siger:

  Hej
  Min simsér er klar til at blive ældre, men jeg ved ikke hvordan jeg gør… Der stå at jeg skal vælge”Interoktionerne” for at puste lysene ud, men hvor vælger man det henne??? Håber der er en der vil/kan hjælpe mig
  Med venlig hilsen Caroline

  • Josephine siger:

   Tryk på køleskabet – lav mad og vælg chokoladekage eller hvid kage (Kan ikke huske om det er dem) lav dem, og når du har lavet dem – Tilføj fødselsdagslys og pust lys ud eller ønsk noget eller smag på glasuren. :3

 120. fissan siger:

  hejsa… jeg har købt sims 4 for godt og vel to uger siden. og nu kan jeg pludseligt ikke gemme spillet eller gå ind på nogle af mine gamle gemte spil. det vil sige at jeg kan lave sims og bygge og bygge, men kan så ikke gemme det? jeg har prøvet at afinstallere det, og så installere det igen, men uden hjælp. nogle råd?
  kh fissam

 121. Mette siger:

  Er vildt glad for sims 4, der er dog en ting jeg syntes er ret træls, nemlig det at nabolaget også bliver ældre mens du spiller og det ikke kun er den familie du er inde på, kan man ændre på det?

 122. Trine siger:

  Hej sims
  Jeg vidste ikke at man kunne få tvillinger, så jeg er kommet til at give mine døtre samme navn, kan man ændre det?

 123. Ann siger:

  Hvis jeg er forlovet med en mand der dør kan jeg ikke blive forlovet med andre mænd selv om ham jeg var forlovet med før er død.
  Hvor dan gør man sådan at man ikke er forlovet med sin døde mand?

 124. Anne siger:

  Hej,

  Når min Sim har fået nye venner/mødt nye mennesker, fosvinder de hele tiden efter et stykke tid? Jeg kan ikke længere se dem under forhold, unge som gamle.

 125. Karoline siger:

  Jeg kan ikke finde ud af at komme ind til byen, hvordan gør man?

 126. Cecilie siger:

  Hej jeg sidder og spiller sims 4 og kan ikke finde ud af hvordan mit barn bliver teenager, hvordan ældre jeg min sims til næste stadige ?

  • Sims Leksikon siger:

   Du kan bage en kage når de er klar til at blive ældre, og få dem til at puste lys ud, og så bliver de ældre.

 127. malin siger:

  Hei kan være dere har svart på dette før, men jeg orket ikke lese gjennom alt.

  Jeg har to forskjellige husstander med simer, å når jeg spiller på det ene brettet blir di andre gamle.Jeg ønsker å på en måte lagre begge husstandene for seg, så når jeg spiller på en av dem, kan jeg begynne der jeg var sist. Litt sims 2 stil,jeg vil ikke di i det andre i det andre huset skal dø.

 128. O_o siger:

  Hej! Jeg har installeret the sims 4 på min computer gennem Origin 1 gang, og spillet det et par gange. Men da jeg så gik ind på det her den anden dag, var det nærmest væk? – Altså jeg kunne ikke finde det eller trykke PLAY? Så jeg prøvede at installere det igen (og søge på det på min computer, men hver gang sagde den at det skulle installeres igen) men da jeg så gør dette, siger den så at koden er blevet brugt før så den er ugyldig nu (dette er på samme computer – også efter jeg har slettet spillet fra den). Derefter lavede jeg en ny Origin bruger for at starte helt forfra, men det er stadig en ugyldig kode, fordi den er blevet brugt før… Hvad gør jeg? Hjælp taaak :)

 129. Luna siger:

  Hej Sims!
  Når jeg har spædbørn – ligemeget om de er adopteret eller ej – ligner det der er en fejl i dem. De er helt (computer ødelagt hvis man kan kalde dem det) Men når de ligger i vuggen kan man ikke se dem og når man tager dem og går det helt galt.. Men når de så bliver stører forsvinder det? Hjælp? :-(

 130. Simone siger:

  Jeg har et problem med kantrulning, da det kun virker i fuldskærm. men hver gang jeg sætter mit sims 4 til fuldskærm, forsvinder musen eller bliver usynlig? Hvad kan jeg gøre?

 131. Rikke siger:

  Hejsa Sims!

  Jeg fik installeret og spillet Sims 4 igår, hvor alt virkede perfekt!

  Men så i dag, da jeg vil ind for at spille, kan jeg ikke styre mine simmere (altså hvad de skal gøre osv), men jeg kan alt andet! Når jeg placerer min mus på fx, køleskabet, bliver køleskabet markeret, men når jeg trykker, sker der absolut ingenting. Og det er sådan med alt: toilet, seng osv. osv. Men jeg kan sagtens krydse fx min simmers behov ned, skifte simmer, trykke på tag hjem knappe, ja virkelig alt, men lige så snart det kommer til et objekt, kan jeg hverken det ene eller det andet.

  Jeg har prøvet at afinstallere og geninstallere TS 4, men der er samme problem.

  Kan jeg have kommet til at trykke på en eller anden knap?

  Jeg har prøvet at slå Selvstændighed fra under spilindstillinger, men jeg kan stadigvæk ikke styre, hvad de skal…

 132. maiklau0390 siger:

  Vi har lige installeret Sims4, men det vil ikke gå i gang, når vi trykker spil, den tilføjede Sims4 ikonet på skrivebordet, lige meget hvad vi prøver vil det ikke starte. Ideer til hvad vi så kan gøre, der er lang tid til mandag for at få support ved EA

 133. Nanna siger:

  Når jeg trykker på min mus kommer der bare et videokamera op, og kan kun dreje simmeren til højre og venstre, men kan ikke trykke på noget

 134. Sara siger:

  hej da en af mine simmerere havde fødelsdag så varer fødelsdagen i nu altså fem dage ( i sims ) efter i nu, han er blevet ældre men jeg kan ikke rejse eller gemme eller nogle af alle de andre ting man ikke kan lige når de bliver ældre.
  håber i kan hjælpe :)

  • Emma siger:

   Tror du bliver nød til at springe et år over og gøre ham ælde manuelt (ved kage) eller prøve at nulstille ham (snydekoder)

 135. Liselotte siger:

  Jeg kan simpelthen ikke finde ud af at købe en telefon… Hvor er det lige jeg finder dem henne?? :)

 136. Louise Jensen siger:

  Mine simmere kan pludselig ikke komme ind i huset igen. Der kommer sådan et gå-logo op med kryds over, som om at det er umuligt at gå videre. Og har ikke lavet noget om, så det er meget underligt. Håber i kan hjælpe.

 137. Sarah siger:

  Hej Simsleksikon.
  der har været ild i min simmers hus men jeg aner bare ikke hvordan man ringer til brandvæsenet, så jeg lod bare branden brænde ud men det er jo træls fordi alle ens ting går i stykker. Mit spørgsmål er så: hvordan ringer man til brandvæsenet når der er ild i ens hus? håber i kan svaret :)

  • Mette siger:

   Hej
   Mit spil vil ikke forbinde med origin. Den siger bare den ikke kan forbinde. I starten kunne jeg godt, men efter den seneste opdatering har den bare ikke villet. Jeg kan derfor ikke dele mine ting eller se andres. Det er rigtig irriterende! Håber der er en der kan hjælpe mig :D

 138. Anne N. siger:

  Hej Simsleksikon. Har et problem med familier lige nu.. For mit “barn” har lige fået en kæreste og er blevet gift, men jeg ved ik hvordan man kun flytter nogle fra husholdningen? Håber I kan hjælpe mig.

 139. Emilie BL siger:

  hej Sims leksikon, hvordan kan det være at når jeg går ind på spillet at der er nogle pink og lilla streger gemmen alt jeg kan trykke på og mit på skærmen???:( :(

  • Sims Leksikon siger:

   Det lyder som grafikproblemer. Prøv at nedjustere grafikken under indstillinger, og hvis det ikke virker, så prøv at checke op på, om dit grafikkort er opdateret med de nyeste drivere, eller om det i det hele taget er godt nok til spillet.

 140. Flemming siger:

  Hvordan gemmer man sit hus som man har bygget så andre kan få glæde af det

 141. Claudia siger:

  Hvordan afinstalere jeg sims 4?

  • Emma siger:

   Du går ind i “kontrolpanel” på din pc og finder sims derefter afinstallere du ellers prøv at få hjælp af nogle voksne der er som regel nogen der har styr på det (Det afinstalleres ligesom alle andre programmer)

 142. Mig siger:

  Hvordan får jeg “set ovenfra” i Byg væk??

 143. Michelle siger:

  Hej!
  Jeg har et problem i en af mine familier, jeg blev gift med en som døde. Dog står der stadig at han er gift også selvom konen er død? Hvordan løser man det?

  • frederik siger:

   tror ikke det er en fejl i spillet. Tror deriomd at EA bevidst har valgt at gøre sådan. Sådan var det jo også sims 3

 144. Nitha siger:

  Hvad er trolovet?

 145. Joanna siger:

  Mit spil har taget over 3 kvarter om at loade sig ind i byen nu, efter det er blevet opdateret.. er det normalt? Jeg er ved at blive sindssyg af at vente….

 146. Matilde siger:

  Hej sims leksikon.
  Jeg kan slet ikke finde ud af hvordan man splitte en huholding i sims 4.. i sims 3 kunne en enkelt person jo bare flytte væk fra sin familie. For jeg har én ungvoksen, og det kan simpelthen ikke være rigtigt at jeg skal vente på at hendes gamle far dør..
  Håber i vil svare:)

 147. Matilde siger:

  Det ligemeget fandr ud af i allerede havde lavet et oplæg :D
  Matilde ^^^^

 148. Victoria siger:

  Jeg kan ikke komme ind i galleri. Når jeg trykker F4 kommer mit bibliotek frem. Det er et stort problem da jeg har set vildt fede personer og bygninger som jeg gerne vil spille med.

  Jeg vil være meget taknemmelig hvis i ville svare:)

 149. Stina siger:

  hej, jeg har lige opdateret origin, og derefter virker mit sims4 ikke . har prøvet at afinstallere og installere igen, virker stadig ikke ?? .

  hvad gør jeg ?

 150. Luna siger:

  Hej :) Ved i hvor mange pakker der kommer?

 151. Sarah siger:

  hej simsleksikon. Jeg vil gerne lave en legacy familie men når jeg går ind på en side med hjælp til legacy familie så star der noget om tilfældighedsgenerator og arvereglen. og så tænkte jeg om I ikke kunne skrive noget om det på siden fordi jeg ved ikke helt hvad det betyder :)

 152. Kirstine siger:

  Hej Sims Leksikon. Jeg har et problem jeg ved ikke hvordan mine simmere flytter fra hinanden?

 153. Maria siger:

  Genvejstasterne til at styre tiden (1, 2 og 3) virker den ene dag og næste dag virker de ikke. Ved I hvad det kan skyldes?

 154. Emma siger:

  Hej!
  Jeg er så heldig jeg har fået sims 4 i dag .. Jeg er dog rimelig utilfreds med kameraet! Og ja, jeg har set der er sims 3 styring også ..
  Men i sims 4 kan du trykke på et sted, og hive kameraet rundt, men ikke ændre på vinklen, men det kan du i sims 3 ved at trykke på midterknappen på musen.. er der ikke en mulighed for at kombinere de to ting? For det er rimelig svært at vælge mellem hvad man helst vil have ;-) Eller måske er jeg bare besværlig..

  • Sims Leksikon siger:

   Vi styrer kameraet fuldstændig som i Sims 3, med musen, og der er ingen problemer. Så hvis du har indstillet der til sims 3 styring og har en mus, så burde du ikke have besvær med det :) men det kan være der er andre muse indstillinger der “blokerer”.

 155. louise siger:

  kan man ikke selv lave et nabolag?
  hvad så når man har udfyldt alle grundene?
  skal man så slette husholninger?

  • Sims Leksikon siger:

   Du kan ikke lave dit eget nabolag – i hvert fald ikke endnu. Og ja, så må du måske til at flytte rundt eller slette.

 156. Anne-Mette siger:

  Hej
  Jeg har et problem når jeg vil lave en simmer, for jeg kan ikke give den tøj på eller ændre noget på simmeren, da der hele tiden kommer sådan en filmkamera logo. Nogen der kan hjælpe, så jeg kan få det væk igen fordi det er irriterende hele tiden at skal genstarte spillet, for at logoet forsvinder igen

 157. Flemming siger:

  hej

  jeg er ved bygge en terrasse et godt stykke fra mit hus og jeg har sat 5 søjler hvordan får jeg et tag på for der er ikke de små 4 kanter som der plejer at være

 158. rikke siger:

  hej
  jeg kan ikke åbne mit sims spil??
  jeg trykker millioner af gange og det gider ikke at åbne
  når jeg trykker højreklik og så åben sker der heller ikke noget??
  hvad kan man gøre?

 159. victoria siger:

  mit galleri virker hellerikke oppe på menuen

 160. Charlotte cecilie siger:

  Hej..

  Er der nogen der ved hvordan man fjerner tips fra the sims 4. Når jeg sidder og spiller er jeg ved og blive tosset i hovedet af de tips nemlig. De dukker hele tiden op. Og jeg kan dem efterhånden udenad. :D

  Og nogen der ved hvornår der kommer udvidelser til the sims 4 :D

  mange knus

 161. Kristina siger:

  Jeg har mistet mine børns lektierbøger… Er det noget i har oplevet ?? Har ledt alle steder i huset og på grunden.. Samt i invetarlister… Væk er de..

 162. Therese M.S. siger:

  Jeg har en sims 4 familie med en hulens masse børn, og de fleste er ved at vokse op nun og bliver selv unge voksne.. men jeg kan ikke finde ud af at flytte dem ud af huset?
  – så skal jeg flytte hele husholdningen, og det vil jeg ikke. :(
  Er der nogen der ved hvordan man flytter bare én simmer ud?

  Vh
  THerese.

 163. Ida Skovdal siger:

  Hej er der ikke snydekoden “maxmotives” mere eller er der kommet en ny der kan det samme

 164. Louise siger:

  I både Sims 2 og 3 syntes jeg det var fedt, at der var plantesimmere. Kommer de også til Sims 4? Jeg kunne godt tænke mig, at der kom nogle, for så kan man også lave en “plantefamilie” og det kunne jeg godt tænke mig.
  Jeg syntes at det er en god ide med spøgelserne, at det er en god idé med spøgelserne, men når mine simmere dør, så bliver de ikke til spøgelser, og jeg har opdateret mit spil.
  Følger spøgelsesopdateringen sammen med da man opdaterede spillet så man kunne få Lea og Yoda kostumer? Jeg har nemlig fået kostumerne, men ikke nogen spøgelser.

  Sv.

  • Sims Leksikon siger:

   Måske, måske ikke? Vi ved ikke om der kommer plantesimmere, i Sims 3 kom de jo først ret sent. Så det vil tiden vise :)
   Og ja de to ting hører til samme opdatering, mon ikke du bare ikke har nogle gravstene hvor der er kommet spøgelser fra.

 165. charlotte cecilie siger:

  Hej.. prøver lige igen hehe :)
  Er der nogen der ved hvordan man fjerner tips fra the sims 4. Når jeg sidder og spiller er jeg ved og blive tosset i hovedet af de tips nemlig. De dukker hele tiden op. Og jeg kan dem efterhånden udenad. :D
  Og nogen der ved hvornår der kommer udvidelser til the sims 4 :D
  mange knus

  • charlotte cecilie siger:

   Det sjovt der er ingen der svarer på spørgsmål. på nok over halvdelen af spørgsmålene her inde. Finder et andet sted og stille mit spørgsmål. man kunne i det mindste skrive at det ved vi ikke. og snakker om jer fra sims leksikon !! :(

   • Sims Leksikon siger:

    Hej Charlotte,
    Hvis du nu rent faktisk læste hvad vi har skrevet i indlægget, så ville du måske kunne forstå at vi ikke har alle svarene. Vi svarer på dem vi kan, og dem vi ikke kan bruger vi ikke tid på at skrive “det ved vi ikke”, der lader vi andre komme til orde. Derudover får vi spørgsmål hver dag herinde, på Instagram, på Facebook og på mail – vi kan ikke besvare alles spørgsmål – derfor håber vi at andre, som f.eks. dig selv kan hjælpe andre med deres problemer. Vi er to der begge har fuldtidsarbejde og et liv udover sims, der driver denne side, så vi beklager hvis du ikke synes vi gør arbejdet godt nok. Du skal være velkommen til at stille dine spørgsmål et andet sted, det kan vi ikke tage os af. :)

 166. ALMA SIMMEREN siger:

  Hvorfår kan man ikke ha to koplanter.
  Når en familie har en kan en anden ikke ha en

 167. Camilla siger:

  Nogen der ved hvordan man bliver nære venner med mere end en simmer? I “ven med verden”-stræben skal man være nære venner med 5 simmere, men selvom man bliver så gode venner med en at baren kun er grøn, kommer “bliv bedste venner” ikke op nogen steder, har kigget alle venlige interaktioner igennem mange gange. Har prøvet med flere forskellige simmere, men det er som om at de kun kan blive nære/bedste venner men en simmer. Hjælp!?

 168. Selina siger:

  Hej! Pludselig kan mine simmere ikke få venner? De møder nye simmere og de kan blive venner, men efter kort tid forsvinder de pludselig fra deres “venneliste” og når jeg går ind i meddelelsesvæggen, så står der fx at min simmer har lært at “Martin er en Spasmager” men der er intet billede af ham? Og hvis min simmer møder ham igen, skal hun præsentere sig IGEN som om de aldrig har mødt hinanden?? Håber virelig der er nogen som kan hjælpe, for det er frustrerende at mine simmere ikke kan opbygge forhold lige pludselig … Tak! :)

 169. Camilla siger:

  Hej. Jeg er kommet igang med at spille men mine simmere vil ikke gøre noget når jeg trykker.

 170. Kevin siger:

  Hej,

  Jeg har spillet The Sims 4 i et stykke tid, men da jeg en morgen vågnede for at spille det, startede det ikke op. Det var noget angående “Origin”. Please hjælp mig.

 171. marie siger:

  Hej, jeg ville egentlig bare høre om man kan få sit eget musik ind i sims4 ligesom i sims3?

 172. sandra siger:

  hvordan køber man mad.jeg ved godt at man selv laver det men jeg mener frugt.

 173. craazy siger:

  Stræben listen. glæder den kun for en sims ?
  Eller er det alle sims i hele historien ?

 174. craazy siger:

  Stræben listen er det kun for en sims eller er det for alle sims i historien ?

  • Sims Leksikon siger:

   Jeg er ikke helt sikker på jeg ved hvad du mener. Men hver simmer kan vælge deres egen stræben, og når de har opfyldt den kan de vælge en ny.

 175. Anna Olander siger:

  Hej, inde i lav en simmmer i sims 4, kommer der sommetider et slags videokammera op, som gør at jeg kun kan dreje simmeren om og hverken trykke på tøj, eller noget som helst, og kan slet ikke få det væk igen, og når den er fremme kan jeg heller ikke slukke spillet. Please hjælp, det er pisse irriterende og det ødelægger bare alt at jeg ikke kan lave simmere uden det skal ske. Aner ikke hvordan man får det kamera væk.

 176. Cecilia M. siger:

  Hej
  Jeg har inden for de seneste 2 dage haft problemer med at spille mit spil. Jeg kan sagtens komme ind til starten, hvor man skal trykke “spil” for at komme ind til nabolaget, men efter jeg så har trykket på knappen, loader den som den normalt ellers ville gøre. Problemet er bare, at den ikke kommer videre derfra, altså at den bliver ved med at loade i stedet for at gå ind i selve spillet.

  Det skal lige siges, at jeg ikke på nogen måde har haft problemer med dette før.

  Jeg har forsøgt at genstarte spillet op til flere gange, men det lader ikke til at ændre nogen ting. Jeg har blandt andet også søgt efter om der var nogen, som eventuelt havde det samme problem, men jeg kan simpelthen ikke finde frem til noget.

  Hjælp?

  • Sims Leksikon siger:

   Hej Cecilia,

   Det kan være svært at sige hvad der er galt. Det bedste for dig vil nok være, at tage fat EA support og høre hvad de har af forslag.

  • Sofie siger:

   jeg har det samme problem! har virkelig efter personer, som har lignende eller samme problem! Det er som om den bare “hopper” ud til byen igen.

   Hjælp?

 177. Simone siger:

  Hej, jeg har hentet sims 4 demoen, og jeg kom til at tænke på om, hvis jeg køber sims 4 i Fona eller en anden butik, kommer de simmer jeg har lavet så med over i spillet??
  Håber virkelige der er nogle der kan svare!
  Hilsen Simone

 178. Mie siger:

  Hej!
  Jeg ville virkelig gerne have sims 4 (har sims 3), men jeg ved ikke om den kan være på min computer…!? – Min sims 3 er langsom, og min computer tager virkelig lang tid om at starte op…MEN så tænkte jeg at ville det fylde mindre hvis jeg gør det der “online-noget”!?
  Hilsen Mie:-)

  • Sims Leksikon siger:

   Hej Mie,

   Vi vil anbefale dig at du starter med at kigge på systemkravene til Sims 4 (http://simsleksikon.dk/systemkrav-til-sims-4/). Hvis du ikke selv kan finde ud af det, så prøv at hør familie eller venner ad. Hvis din computer matcher systemkravene, så kan du godt køre Sims 4. Der er mange der har nemmere ved at køre Sims 4 end Sims 3 på deres computer, men sørg for at være sikker på at du kan det – det er kedelige penge at miste hvis det ikke fungerer.
   Du kan også se hvilke computere vi har anbefalet her: http://simsleksikon.dk/de-bedste-computere-til-spille-sims-3-og-sims-4/.

   Det med om det fylder mere eller mindre har faktisk ikke så meget at skulle sige, så det skal du ikke fokusere på.

   • Mie siger:

    Mange tak for det hurtige for svar!
    Jeg må prøve om jeg kan gennemskue det med systemkravend, også tage den der fra! :-)

 179. Line siger:

  Jeg har downloadet huse, hår og tøj

  Men hvordan får jeg det ind i mit spil

 180. Palle siger:

  jeg prøver at installere sims 4 og for skærm billedet hvor der står 1-2-3 og 3 er installere the sims 4, 1 og 2 er installering af origin det er gjort jeg kan trykke næste men der sker ikke noget…

 181. kristiane siger:

  jeg har købt mit sims på disc, jeg prøver alt hvad jeg kan for at installere. men den står hele tiden på 99 % downloadet og når jeg trykker på installer gør den ikke noget. jeg er blevet ret sur og ked af det over at have brugt mine penge på det, når det ikke virker. ved i hvad der er galt?

 182. hvornår begynder der at komme udvidelsespakker til Sims 4

 183. Kristine siger:

  Jeg har lastet ned sims 4, og det gikk helt greit. Men når jeg prøver å starte spillet kommer dette opp:

  “The Sims 4 har sluttet å virke
  Et problem førte til at programmet sluttet å fungere som det skal. Programmet vil bli lukket, og du vil få beskjed hvis en løsning er tilgjengelig.”

  • Sims Leksikon siger:

   Hmmm, det har vi desværre ikke umiddelbart svar på. Har du tjekket om din computer kan køre spillet, og at alle drivere er opdateret?

 184. Mille siger:

  Hvorfor kan jeg ikke installere The Sims 4 2 gange
  jeg viste det ikke og jeg syntes det er dårligt.
  fordi at jeg ikke viste at jeg ville få en ny computer installerede jeg det på min fars og nu prøver jeg at installere det på min computer men den siger at koden er blevet brugt.

  • Sims Leksikon siger:

   Tja det er ikke os der har lavet “reglerne”, men du kan prøve at ringe til deres support og se om de kan hjælpe.

  • frederik siger:

   hvis du installere origin på din nye pc og logger på din profilæ kan du bare installere det derfra. Så du skal slet ikke bruge disketten en gang til

 185. caroline siger:

  Hej
  Jeg har et problem med spillet, der startede i dag da jeg loggede ind. Når jeg kommer ind i startmenuen, kommer denne fejlmeddelelse frem:
  “Det gemte spil, du prøver at indlæse blev gemt med en nyere version af The sims 4 end den, du har installeret på nu værende tidspunkt. Opdater spillet for at indlæse dette gemte spil”.
  Jeg har herefter prøvet at opdatere spillet uden det gav nogen løsning på problemet, så hvad kan jeg gøre her? Jeg vil helst ikke slette spillet, da jeg ikke ønsker at starte forfra og miste mange timers spilletid. Håber på i kan hjælpe mig.
  Mvh. Caroline.

  • caroline siger:

   Hej :D
   Hvis jeg nu afinstallere og installer Sims 4 igen, (på samme computer).
   Vil spillet så starte forfra, eller ville alle mine ting være gemt og være som før?
   Håber i kan hjælpe mig.
   M.v.h. Caroline.

   • Sims Leksikon siger:

    Hvis du afinstallerer fjerner du jo hele spillet og alt dens indhold. Men du kan måske gemme huse og personer på din originkonto i galleriet.

  • caroline siger:

   Hjælp!

  • Camilla siger:

   Jeg har desværre været i samme situation og har snakket med EA support for at finde en løsning, da jeg heller ikke ville miste mit spil(havde spillet 150+ timer), men de kunne ikke hjælpe: det eneste man kan gøre er at afinstallere og geninstallere igen bagefter, og der mister man alt man har lavet desværre :-( så er ret træt af det, da der går mange timer inden jeg når i nærheden af hvor jeg var før.
   Havde prøvet at gemme det jeg havde spillet og så sætte det ind igen efter det var installeret på ny, men så kommer fejlmeddelelsen op igen. Så der er ikke andet for end at starte forfra desværre :-(

   • Emma siger:

    Gem tingene på pc’en! Har selv været der og gemte på pc’en da jeg så installerede det igen lagde jeg tingene ind som om jeg havde hentet det på nettet!

  • Emma siger:

   Gem tingene på pc’en afinstallere og installere igen så kan du ligge tingene ind og spillet skulle gerne virke- lidt besværligt men sims er det værd

 186. Maria siger:

  Mit sims 4 vil kun downloade til 94%. Hvis jeg så trykker start downlod igen, går den ned på 85 % og bare forsætter.

 187. Camilla siger:

  Hej, mit sims 4 har nu i lang tid ikke villet virke.
  Når jeg åbner det kommer der en orange firkant op i højre hjørne hvor der står følgende: “Det gemte spil du prøver at indlæse, er gemt med en nyere version af The Sims 4 end den, du har installeret på nuværende tidspunkt. Opdatér spillet for at indlæse dette gemte spil.”

  Når jeg så siger afslut og har trykket “ja” kommer der endnu en besked frem: “Spillet blev ikke gemt. Gå tilbage til hovedmenuen, og vælg Spil for at genstarte spillet. Fejlkode: 22”

  Den 3. ting der er ivejen er når jeg så har lavet en ny familie og går ind for at vælge en grund, er ALLE mine gamle familier væk. Når jeg så vælger en grund, kan jeg ikke bygge på grunden eller gemme.

  Plz hjælp :(

  • Emma siger:

   Prøv at afinstallere (sørg for det bliver gjort rigtigt) og installere det igen ellers må du kontante supporten for hjælp (der er et link her et sted på siden)

 188. Laura Hansen siger:

  Hvordan får man tvillinger ??

  • Emma siger:

   For vær’ gang du prøver at “Prøv at få barn” skulle der gerne komme et barn ud af det prøv flere gange i streg og du får tvillinger/trillinger

 189. Nanna Overgaard Poulsen siger:

  Hvordan kan de voksne læse for deres børn i the sims 4? en af børnene er nemlig et vidunderbørn, så det kræves 3 gange men ved ikke hvordan man gør, nogen der kan hjælpe mig? :)

 190. Laura siger:

  Nogen her der ved hvorfor jeg ikke kan besøge andre familier i mit spil mere, er der evt andre der har samme problem

 191. Anna siger:

  Hvorfor vil min simmer ikke læse bøger? Jeg trykker læs bog, så læser min simmer i den i 10 sekunder og så gider hun ikke mere. Jeg har meget brug for at min simmer læser den så hun kan blive forfremmet. Hvad skal jeg gøre?

 192. Thandi siger:

  Hvordan kan man give simmere der ikke er lavet i CAS tatoveringer og ændre deres måde at gå på når de går fra teenager til ung voksen ?

 193. Pernille siger:

  Jeg har været inde og spille med en famillie, men vil gerne tilbage til den gamle, hvordan gør man det? For når jeg trykker kan jeg kun spille med en og de er altså flere end en

 194. Amalie siger:

  Har soms 4 og jeg går tit ind på galariget på sims 4 men når. Jeg trykker på den jeg vil. Have og trykker på tilføj til hisholdnig så når de kommer fra i min husholnding Så har de ikke tøj på hvad er der galt tak på for hånd

 195. Sophia siger:

  Hej alle sammen. Er jeg den eneste som ikke kan komme ind på mit sims 4? Når jeg trykker på ikonet, begynder den at loade i ca. 5 sekunder hvorefter den stopper og der ikke sker noget. Jeg har prøvet at genstarte computeren, og åbne spillet på flere forskellige måder. Det har stået på en uge nu, og jeg ved ikke hvad jeg skal gøre. Håber i kan hjælpe mig!

 196. malou siger:

  hej mit sims er på engelsk hvordan laver jeg det til dansk

  • Emma siger:

   Du skal afinstallere det (hvis ikke du ved hvordan søg hjælp det skal gøres rigtigt) og installere det igen sørg for i installations menuen at vælge dansk C:

 197. Maja siger:

  Hvorfor er grafikken så mærkelig når jeg spiller Sims 4?
  Altså, deres hud er helt grumset. Men når jeg er inde i lav en simmer. Så er der slet ikke noget problem! Det er helt fint. Men når jeg spiller så er det at de får grumset hud hvilket jeg synes er virkelig træls!

 198. Caroline siger:

  Hvordan flytter jeg kun en af personerne fra husholdning?

 199. Eja siger:

  Hejsa. Jeg har spillet sims 4 siden det kom ud nu, og når jeg har spillet i et stykke tid, går det ud på hjemmeskærmen og siger at der var et problem, og at programmet lukkes. Det er mega irreterende hvis jeg ikke når at gemme. Hvad kan være grunden til det?
  Eja

 200. Ida Egede siger:

  Jeg synes, det er smadder irriterende og forvirrende, at simmerne ikke automatisk skifter navn, når de bliver gift. Det gjorde de trods alt i 2’eren. Hvordan kan jeg ændre deres efternavn, så mand og kone hedder det samme?

 201. Mia siger:

  Min ene simmers færdigheds point registeres ikke under karriere menuen, så selvom hun er fuldt oppe i madlavning står der stadig at hun har 0 point under karriere menuen! Så hun bliver ikke forfremmet selvom hun har de point hun skal have! Hjææææælp :o

 202. Mia siger:

  Lige et spørgsmål endnu.. kan mødrene ikke længere gå på barsel, eller er det mig der gør noget forkert? Og i så fald hvordan gør man?

 203. lea siger:

  hej. jeg har købt sims 4 men så noget tid efter skulle der ny hardisk på min computer men så prøver jeg at downloade det igen men så står der den kode er allerede blevet brugt

  • lea siger:

   hjælp mig

  • Sims Leksikon siger:

   Hvis du har installeret det via Origin burde det ikke være et problem, da du så bare skal downloade Origin igen og logge ind på din konto. Men du må nok hive fat i EA support og forklare dem dit problem, da det er svært for andre at hjælpe med problemer med seriekoder.

 204. Stine siger:

  Jeg har et problem! Mine simmere i sims 4 vil ikke lave mad, ingen af de 3 jeg har i min husholdning :( maden jeg vælger bliver trukket fra budgettet, men dommerne laver det ikke.. What to du? Btw. Jeg ELSKER sims 4

  • Sims Leksikon siger:

   Hmmm.. Tja. Det lyder som en bug på grunden. Du kan starte med at prøve og resette dine simmere (snydekode) og hvis det ikke virker, så overvej at smide dem ud fra huset og ind i et andet hus.

  • Natasha siger:

   Jeg har været udsat for det samme, og jeg købte på et nyt hus så kunne jeg lave mad igen :))

 205. Totalt nørd siger:

  Hejsa. jeg har en familie, de har fået regninger men når jeg trykke på iventarlisten og trykker betal regningerne så gør hun det aldrig men regningen er stadig over det felt af hvad hun skal gøre?!
  vær sød at hjælpe mig for hvis jeg ikke betaler regningen inden får 48 timer slukker de for strømmen!

  • Sims Leksikon siger:

   Prøv at lægge regningen ud på grunden og se om det kan hjælpe, ellers så prøv at resette simmeren. :-)

 206. Totalt nørd siger:

  jeg har prøvet at lægge regningen ud men den vil ikke! jeg har en stædig regning!:D hvordan resetter man en simmer? p. s min immer har fået tvillinger ! de har lukket for strømmen hjælp!!!!!!

 207. K463 siger:

  Hej, en af mine simmere er på niveau 2/4 på at blive musikalsk geni, men der står, at man skal skrive sange… men hvordan gør man det? Der står at man skal trykke på et instrument og vælg ’skriv sang’… men der kommer ikke en ’skriv sang’ op ved mig… Hun har niveau 6 ved violinen, plz help me :))

 208. Natasha siger:

  Hjælp!!
  Hver gang min sim føder får de tvillinger, lige meget hvilken familie det er, har lavet 5 familier og alle får kun tvillinger!!! Hvad skal jeg gøre?

  • Sims Leksikon siger:

   Har du hentet et mod? Det lyder meget utænkeligt ellers. Hvis ikke, så har vi desværre ingen løsning på det.

 209. Totalt nørd siger:

  hej igen. hvis jeg gerne vil flytte flytter mine babyer så med ?

 210. Josefine siger:

  Kan man rette sims 3 til dansk, jeg forstår igen ting af hvad jeg trykker på???

  • Sims Leksikon siger:

   Valg af sprog burde være noget af det første du gør når du installerer Sims 3. Medmindre du har hentet det ned via Origin? I så fald skal du ændre sproget under indstillinger i Origin og geninstallere dine spil.

 211. Camilla siger:

  Hej
  Jeg kan ikke få lov til at komme til at spille på mine husholdninger.
  Jeg kan sagtens komme ind på spillet og komme ind i de forskellige familiers verdener, men når jeg så vil ind og spille så loader den, men den komme ud i verdenen, og ikke ind på min familie. Nogen der ved, hvad der er i vejen?

 212. cecilie siger:

  hvad gør jeg hvis jeg har glemt min kode til origin og jeg heller ikke kan huske min kode til min e-mail adresse?:)

 213. Emilie siger:

  hej jeg syntes at det er lidt sært det at installere sims 4 jeg vil bare så lige være helt sikker det er rigtig nok at den skal dowloade fra origin bare så jeg ikke gør noget forkert?

 214. Emilie siger:

  hej cecilie jeg ville måske bare spørge min mor om jeg må låne hendes email også lave en ny origin kontomåske?

 215. Marianne siger:

  Hvordan snur man rundt huset/tomta?

 216. Marianne siger:

  Hvordan rotere visning på sims4??????

 217. Britt Grønbech siger:

  Hej,
  Min datter har fået sims 4 i julegave igår, fik det installeret og spillede i 2 timer uden problemer. I dag kan hun ikke komme til at spille!? Hvad kan årsagen være til det?? Er ikke selv en “computernørd” så det skal helst skæres ud i pap ;o)…..
  Mvh.
  Britt Grønbech

 218. Emilie siger:

  hej der er noget jeg ikke helt forstår og det er at når jeg adoptere hvor bliver barnet så af kan ikke finde den simmer som jeg har adopteret ?

 219. Camille siger:

  Hej
  Det her er måske et dumt spørgsmål, men tror i, at der vil opstå et problem i spillet, hvis man afinstallere spillet på computeren og så installerer det igen?

 220. Lærke Thomsen siger:

  Hejsa! Jeg har fået Sims 4 :) men når jeg kommer ind på spillet så når jeg trykker på nogle personer for at snakke eller sådan et eller andet så kan jeg ikke!:(

 221. Mathilde siger:

  Hej.
  Jeg kan ikke rigtig finde ud af hvordan man zoomer ind og ud?

 222. Charlotte siger:

  Hej. Jeg har lige fået sims 4, så ved ikke helt hvordan jeg gør endnu, men hvordan eller hvad skal man trykke så man kan se en map, altså der hvor man kan se hvilke huse der er hvilke huse og hvem der bor hvor

 223. Charlotte siger:

  Undskyld, fandt ud af det

 224. Rikke siger:

  Hejsa.

  Jeg har lige fået spillet, og jeg er kommet godt i gang, men uanset om jeg genstarter min computer, eller hvad jeg gør, kan jeg se min proceslinje inde i spillet…
  Er der noget jeg kan gøre?
  Hilsen Rike

  • Sims Leksikon siger:

   Hej Rikke, mener du den nederste linje du normalt ser på skrivebordet? Prøv at tjekke skærmindstillingerne og se om den står til vindue i stedet for fuld skærm. Det er min egen i hvert fald selv begyndt på…

 225. alba siger:

  Hej, jeg har et problem som jeg virkelig håber bliver besvaret hurtigt:
  Hvordan kommer man ind på en af sine gamle verdener?

 226. Isabella siger:

  Hej, jeg har et problem med at få mine andre simmer fra demoen over på det rigtige spil. Er det noget i kan hjælpe med?

 227. Asta siger:

  Hej sims. Jeg har et problem med at da jeg downloadet sims 4 på Origin så skulle jeg venter i omkring 5-7 timer for at jeg kunne spille og jeg syntes det var så godt at her i dag når jeg ville spille kunne jeg ikke spille og jeg ved ikke hvordan jeg skal gøre?? HJÆLP!

 228. Lærke Thomsen siger:

  Hejsa Sims Lektionen, når jeg gerne vil trykke et sted min summer skal gå hen så sker der ingen ting. Det samme sker når jeg trykker på nogle andre simmer som ikke er min egen simmmer, nå men dem vil jeg gerne snakke med men der sker ikke noget. Hjælp mig!!

 229. MARIE siger:

  HVRDAN SLETTER MAN VÆGGE ELLER TING VIL MEGET GERNE VIDE DET

 230. Alba siger:

  Jeg har et virkelig stort problem, som jeg er meget ærgelig over: Jeg var iagng med at lave en familie i Sims 4, og jeg havde brugt virkelig lang tid på at gøre dem helt perfekte. Da jeg så næsten var færdig, og jeg kun manglede at skrive morens navn,så da jeg trykker med musen, så kommer der et kamera med sådan nogle rotér-pile frem istedet for en pil. Altså, det er den der gør, at jeg kan rotere kamerasynsvinklen, så jeg kan ikke trykke på ‘Spil’?? Jeg har prøvet det en gang før i Sims 3, og dér blev jeg nødt til at genstarte computeren, men det kan jeg bare ikke få mig selv til at gøre, nu hvor ejg er kommet så langt uden at gemme. :-( Håber på et hurtigt svar ;)

  • Emma siger:

   Prøv at se om du kan gemme familien på pc’en ellers er jeg bange for der ikke er noget at gøre jeg kender godt det med man næsten er i familie med sine simmere allerede C:

 231. Caroline siger:

  Hvor kan man se hvornår de bliver ældre?

 232. Cecilie siger:

  Hej!:) Jeg har store problemer med at downloade mit Sims 4! Jeg har købt spillet og sat disken i min computer og den er begyndt at downloade spillet inde på Origin. Da den ca. var nået op på 92% kom der et vindue op hvorpå der stod at jeg skulle indsætte disk 2? Og der var ikke en disk 2 med i pakken jeg købte? Er der andre måder at downloade spillet på? På forhånd tak :)

 233. Caroline siger:

  Jeg har en simmer der gravid. Men jeg ved ikke om der er et sted, hvor man kan se hvornår hun skal føde, eller om det bare kommer efter et par dage.

  • Sims Leksikon siger:

   Du kan holde musen hen over hendes humørikon med sutten, der står hvilket trimester hun er i. Og til sidst står der nået ala, det kan ske når som helst nu.

 234. Kasper siger:

  Hvordan køber man mad i sims 4???

 235. Alba siger:

  Jeg har bygget sådan en udendørs pavilion, altså uden vægge, men med stolper, og jeg kan simpelthen ikke finde ud af at sætte taget på stolperne??

  • Emma siger:

   Sørg for der er nok stolper for stolperne har kun et hvis stykke du kan ligge tag på jeg plejer at sætte en masse stolper, ligge taget og slette stolperne igen

 236. Alba siger:

  Jeg har bygget sådan en udendørs pavilion, altså uden vægge men stolper istedet, og jeg kan simpelthen ikke finde ud af at sætte tag oven på stolperne??

 237. Lærke Thomsen siger:

  Hejsa. Hvordan flytter man en person ind i et andet hus uden at alle i ens husholdning flytter med????

 238. Rikke siger:

  1. Er/kommer der ikke stuepiger, og hvis der allerede er, hvor finder jeg dem så?
  2. Jeg har nu prøvet at få børn syv gange, og hver eneste gang, har jeg fået enten trillinger eller tvillinger… Hvorfor? Og er der noget jeg kan gøre, så jeg kun får en enkelt baby?

  På forhånd tak

  • Sims Leksikon siger:

   1) Brug telefonen og ring efter services, præcis som i Sims 3.
   2) Ikke umiddelbart. Der er ingen af os der har fået tvillinger eller trillinger endnu, ikke engang med “frugtbar” belønningen. Så det ved vi desværre ikke. :-)

  • kaja siger:

   Jeg får også kun tvillinger…

   • Emma siger:

    Trykker i på “Prøv at få barn” flere gange? Jeg har hørt at for vær’ “tur” kommer der et barn C:

  • Yale siger:

   Det med tvillinger og trillinger var en fejl der i en af de seneste patches skulle være blevet rettet. Så ved at holde spillet opdateret løses mange af de småfejl der har været. Mange fejl er blevet patchet siden december :)

 239. Trine siger:

  Mine sims vil ikk gøre nogle komandoer der indebære mad? Hjælp?! s; det er alle og det er det eneste de ikke vil. Problemet er først kommet idag og har ingen problemer haft indtil videre ellers.
  pft (:

 240. Johanne siger:

  Halløjsa.
  Jeg har et problem. En af mine simmere er journalist. Hendes daglige opgave er at skrive artikler. Men hvordan gør hun det? Jeg synes ikke at jeg kan finde noget der hedder “Skriv artikler”
  Håber i vil hjælpe, da jeg ikke vil spille videre, før at jeg ved hvordan man gør.

 241. Sarah siger:

  Heej,jeg har et problem med mine voksne simmere, de kan ikke sove i dobbelt seng sammen, jeg ved ikke hvordan jeg kan få dem til at sove sammen så jeg bliver nød til at købe 2 enkelt senge til dem. Kan i hjælpe mig? :)

 242. Sofie siger:

  Hvordan slår man det der fri vilje til? Mener jeg har hørt om det
  PÅ forhånd tak ;)

 243. Esther siger:

  Hej. Jeg kom til at give mine nye tvillinger det samme navn ved et uheld. Kan man omdøbe den ene på en måde.

 244. klaracecilie siger:

  når jeg enten starter et nyt spil eller skal ind på en af mine gamle så gider den ikke der kommer den der loade skærm frem men så går den ud i byen igen?

 245. Majhlynge siger:

  i mit sims er der næsten ingen grafik, det er kun nogen ting der er grafik. hjælp mig ellers er det jo ligesom bare 400 kr ud af vinduet:(

 246. Rosemarie siger:

  Hej:)
  Er der nogle der ved hvordan man kan flytte en simmer ind i en husholdning hvor der allerede bor nogle uden at skulle spille på dem alle sammen?

 247. gitte siger:

  kan man adoptere et barn i sims 4?

 248. Rikke siger:

  Hejsa.

  Jeg har downloadet – eller jeg har i hvert fald prøvet – at downloade nogle rum, grunde og simmere ind i spillet, men det har ikke kunne lade sig gøre… Er der noget bestemt, man skal gøre, hvis man downloader fra fællesskabet, så man kan få genstandende ind i sit spil, eller kan man ikke det?

  På forhånd tak for hjælpen

 249. Patricia siger:

  Jeg undrer mig over hvorfor jeg lige pludselig ikke kan spille nogen som helst familie i Sims 4. Når jeg prøver at gå ind på ind familie så hopper den bare ud til verdenerne igen.

 250. Emilie siger:

  Hej.
  Jeg er kommet til at trykke på “Nyt spil” i sims 4, og nu kan jeg ikke komme tilbage til det gamle? Når jeg går ind under “Indlæs spil” vil den ikke indlæse det gamle, så kan den bare stå og tænke i 100 år uden der sker noget som helst?
  Jeg har prøvet at trykke reparer spil, og det hjalp så heldigvis på nogle andre fejl, men ikke lige på det her. Håber i kan hjælpe…

 251. Sarah siger:

  Hej Simsleksikon, jeg har et kæmpe problem, jeg kan ikke gå ind på min husholdning, når jeg trykker på play så går den bare ud i byen igen og har prøvet at genstarte spillet, men det virker slet ikke.. ved i hvad jeg skal gøre?

 252. Sascha siger:

  Hej allesammen

  Jeg har købt sims 4. Da jeg kom hjem satte jeg den første cd ind i computeren. (Den der burde installere) Den giver en mulighed der hedder forsæt og så går den via origin. Problemet er at origin skriver jeg er offline. Og jeg kan ikke logge på. Den skriver dog når jeg prøver at lukke origin appen ned “vil du stoppe installationen af sim 4?” jeg er i tvivl om den installerer for det viser den ingen tegn på. Normalt ville den vise en procentvisining af hvor langt downloaded er nået.

  Please hjælp…

 253. Lena siger:

  Har lige fået et vildt frusterende problem i mit spil!
  Der er sådan ca. 8 forskellige simmere jeg ikke kender i mit hus og jeg ved ikke hvrodan jeg få rdem ud, det er helt vildt forfærdelig for de de tager af din mad og sover i din seng og de går ikke når man siger farvel!
  HJÆLP

 254. simone siger:

  kan man bruge pointene inde på bedrifter til noget

  • Emma siger:

   Ja du kan købe nogle ting det var i hvert fald det man brugte det til i 3’ern hvis du klarer dit langtidsønske får du jackpotten C: Man købte tingene i rygsækken i 3’ern har ikke fået min 4’er endnu så ved ikke om det er det samme

 255. Alberte siger:

  Hej :)
  Jeg har lige opdateret mit origin, men jeg kan ikke komme ind på mit sims igen?
  Jeg kan nemlig ikke trykke på “spil” knappen, så jeg ved ikke hvad jeg skal gøre?
  Please hjælp :D

  • Emma siger:

   Prøv at “snyd” den ved at gå ind og ud, jeg prøvede at “opdatere origin” ved at downloade en af “Dagens gratis spil” det virkede for mig

 256. Constance siger:

  Hvordan får man en simmer til at skrive en sang?
  har prøvet at trykke på et instrument, men der er ingen mulighed der siger “skriv sang” :)

 257. kaja siger:

  Mit sims går ud efter en halv time hver gang, og skriver at “sims er holdt op med at fungere” Det er virkelig irriterende, for så skal man gemme hele tiden…

  • Emma siger:

   Det gjorde mit sims 3 også jeg vænnede mig til det, efter et halvt år gik hardisken ned. Manden i Fona sagde at det kunne være derfor sims havde drillet, prøv at få tjekket din hardisk C:

 258. Cecilie siger:

  Mit sims 4 spil er fuldt opdateret, men spøgelserne kommer ikke frem på min grund! Gravstenen står ude i haven, og der er nu tre simmere der er døde, og ingen af dem kommer frem.

 259. Sille siger:

  Jeg skal betale en regning og tiden er udløbet men så hver gang jeg trykker på “betal regninger” sker der ingen ting.

  Hvis nogen har et svar så må i meget gerne skrive :D

 260. Mette siger:

  Hej.
  Jeg har det problem, at når jeg er inde og hente ting fra ”thesimsresource.com”, kommer det jo ind i overførelsemappen (overførsler). Men hvordan kommer tingene ind i spillet?
  Ved godt, at det ikke, er det rigtige sted, at skrive det, men man kan jo håbe, at der er nogle, som ved det.. :D

  • Cecilie siger:

   Jeg mener at du bare går ind i mappen, også dobbeltklikker, så burde de komme ind i spillet. Altså dobbeltklik på selve “tingen”, sådan var det i sims 3

  • Laura siger:

   Du skal gå ind på dokumenter og ind i electronic arts. Derinde er der en mappe der hedder mods. Der skal cc ligges ind;) Men det skal først konverteres til en .package-fil. Det kan du downloade programmer til. Men jeg tror at thesimsresource downloads er package filer i forvejen:)

 261. Sille siger:

  Jeg har et problem med større og mindre koden, når jeg bruger koden på spejlene så er det kun rammen på spejlet der bliver større og ikke hele spejlet + ramme befinder sig over væggen og ikke på væggen. Jeg ved ikke helt hvorfor, kan jeg gøre noget ved det?

 262. Christina siger:

  Hvordan laver man de øverste køkkenskabe halve? (fx så de kan være over køleskabet)

  • Anna siger:

   Når at du vælger farve på køkkenskabe er der en knap med to tandhjul. Hvis at du trykker på den kan du vælge hvordan at dine skabe skal se ud.

 263. Sofia siger:

  Når jeg er inde i “lev” og “byg” er det sløret når jeg zoomer ind, hvad er der galt?

 264. rebecca siger:

  Når jeg åbner spillet og det loader så stopper den når den er nåde til den grønne diamant, så er der ligesom om den fryser.

  Det er først noget der er sket nu, fik det den 24 december og har spillet hver dag til den 30 december, hvor det begyndte at drille.

  VH.
  Rebecca

 265. Pernille siger:

  Hej.. Jeg har kunne spille sims 4 uden problemer siden jeg købte det da det udkom. Nu er det begyndt at drille. Jeg kan sagtens åbne spillet, men når jeg kommer ind i nabolaget og vil spille hvilken som helst husholdning, loader den bare men går direkte tilbage til nabolaget. Jeg har prøvet at genstarte min computer flere gange men det virker ikke.

  Hvad er problemet?
  Hilsen Pernille

  • Janne siger:

   Hej Pernille
   Jeg har nøjagtigt samme problem som dig. Har du fundet en løsning i mellemtiden? Jeg har prøvet at ringe til EA’s telefonservice, men jeg kan ikke komme igennem.

   Hilsen
   Janne

   • Pernille siger:

    Hej:) Nej jeg har ikke fundet en løsning. der er ikke nogle der gider at svare mig på mit spørgsmål. Det er pisse irriterende..

    Håber at du får dit spil til at virke! :)

  • Sandra siger:

   Sig lige til hvis du har fundet en løsning har samme problem og kan ikke komme i gennem til EA’ telefonservice heller

   • Pernille siger:

    Der er ikke nogle der gider hjælpe mig..

    • Sims Leksikon siger:

     Vi har allerede beskrevet dette problem oppe i listen. Der er mange der har samme problem, og der er en officiel tråd i et forum som EA overvåger, hvor folk tilkendegiver hvor mange de er der har problemet. Der er dog ikke en løsning på det endnu.

 266. smilla siger:

  hej mit sims4 er ved at dowloade og jeg har sat 2 disk i men deen bliver ved med at stå på 27% DET HAR DEN GJORT DESIDSE 11 TIMER hvad skal jeg gøre hjælp!!!!!!

 267. Emma siger:

  Jeg har læst på sims 4 nu og hørt en masse problemer tør jeg værre sikker når jeg havde problemer med sims 3? Jeg har fået hjælp i butikkerne hvor de siger jeg skal sørge for at spille over nettet skal man købe noget specielt for at det bliver net-udgaven? Og kan man spille sims 4 på sims 3’s hjemmeside? Eller er der en bestemt hjemmeside som origin i forslår?

  • Sims Leksikon siger:

   Hej Emma,

   Jeg tror ikke der er flere der oplever problemer med Sims 4 end Sims 3 – for mange kører det langt mere smooth. Men som der altid har været med Sims, så er der naturligvis også folk der oplever problemer med deres spil i Sims 4 (vi har selv haft det). Men det relaterer sig oftest til din computer og ikke selve spillet. Sørg for, at din computer ER god nok til at køre spillet, før du køber den. Læs minimumskravene her: http://simsleksikon.dk/systemkrav-til-sims-4/

   Det mindsker ikke eventuelle problemer at du spiller online via Origin. Den eneste forskel der er på disc vs. online er, at du via Origin har det som et digitalt download, og det kan være smart hvis du f.eks. får ridset disc’en eller mister den og dermed ikke ville kunne spille. Der er dog mange der foretrækker at have det fysisk, nok fordi det er lidt hyggeligt at have det i hånden.

   Når du spiller via Origin betyder det, at du downloader en såkaldt spille klient (ligesom Steam) og hver gang du vil spille Sims 4 åbner du Origin og klikker på “start Sims 4”. Spillet er installeret på din computer, men du behøver ikke en disc for at spille det.

   Hvis du vil købe det som et digitalt download kan du gå ind på http://www.Origin.com og købe Sims 4 derfra. :-)

  • Cecilie siger:

   Der er også den ting, at origin tit koster mere end fx Fona.

   • Emma siger:

    Jeg troede man kunne køre det helt over nettet med sims 3 kunne man indløse koden på deres hjemmeside og så lå det tingene i “skyen” som jo er at tage byrden lidt af pc’en men tak for det C:

    • Sims Leksikon siger:

     Selvom du havde Sims 3 spil på Origin, så blev de stadigvæk installeret på din computer for at du kan spille det. Så på den måde er det ikke anderledes med Sims 4. Man kan godt sige at det er i skyen – men det skal installeres og have en plads på din computer. :)

 268. Annika siger:

  Mit spil vil gerne starte og loade mit gemte spil, men det vil ikke gå ind i husholdningen. Hver gang jeg trykker på spil ved min valgte husholdning, så loader det, men går direkte ud til nabolaget efter, så jeg ikke kan komme til at spille med min simmer.

  Er der nogen der oplever samme problem? Og er der noget jeg kan gøre ved det?

  Jeg har prøvet at afinstallere spillet og installere det igen, men det hjalp ikke.
  Jeg har også haft tilføjet firskellige mods, men har fjernet dem igen.
  Og mit gør stadig det samme. Det startede i sidste uge.

  • Sandra siger:

   Det er også sket for mig nu… har også prøvet alt men intet virker så prøver nu og få fat i origin og snakke med dem om problmet med der er 200 minutter til de kan snakke

  • Sims Leksikon siger:

   Vi undersøgte problemet sidste weekend og det lader til at der er mange der har det. Der er dog desværre ingen umiddelbart løsning til det endnu :/

 269. Sims siger:

  Har et STORT problem jeg kan simpelthen ikke finde min billeder jeg har taget inde i sims 4 Pliiiiz! er der ikke nogen der kan hjælpe mig? Skal igang med at skrive en sims historie fra sims 4 så det er vigtigt! :)

 270. Louise siger:

  Hej alle.
  Hvordan roterer jeg en grund? Jeg har hentet et hus i galleri og sat det ind i mit spil. Men indgangen er i haven og omvendt. Ville gerne rotere huset, haven og forhaven på én gang så det passer – ligesom man kunne i det gamle sims 3.

 271. Sandra siger:

  Hej!
  I sims 2 og 3 var det muligt at downloade fedt hår, tøj, ting og huse. Er det muligt at gøre det samme her i sims 4 og hvor henne :-)
  Håber i kan hjælpe.

 272. Anna siger:

  Jeg syndes at det at fedt at man kan gemme ting i galleriet i sims 4, Men når at jeg åbner galleri, kan jeg ikke finde noget af det som andre har lavet, og jeg kan kun se de ting som jeg har lavet/gemt. I start (der hvor at man kan finde gemte spil) er der en besked hvor at der står at jeg er offline og at jeg skal trykke på beskeden for at gå online og for at kunne se hvad andre spillere har lavet i galleriet. Når at jeg trykker på beskeden står der at online adgang er slået fra. Hvordan slår man onlineadgang til?

 273. Linda siger:

  Jeg har nu prøvet at skrive til jer flere gange men i svarer ikke….
  Jeg kan godt åbne sims men når jeg kommer ind i nabolaget og går ind i hvilken som helst familie loader den bare og går direkte tilbage til nabolaget igen.. Det problem har stået på i nu 2 uger… Får i det snart fikset?!!

  • Sims Leksikon siger:

   Hej Linda.
   Vi er ikke EA og kan ikke gøre noget ved dit problem. Hvis du læser oppe i indlægget vil du se at vi allerede har lavet et punkt til netop dit problem, og der er ikke en løsning på det lige nu. Det beklager vi, men der er ikke noget vi kan gøre ved det – vi er bare spillere på lige fod med dig selv.
   Mvh Mille og Anja

   • Pernille siger:

    Ærligtalt jeg forstår ikke at I har denne her side hvis I ikke ved en skid om det. Det kan godt være at I ikke er EA men I kan da hjælpe, men I skriver kun ”Det ved vi ik” eller ” Kontakt EA”. I får også kun gode spørgsmål fordi at I skal godkende dem inden de kommer ind på siden.. Latterligt.. det er nu 3 gang jeg skriver dette.

    • Sims Leksikon siger:

     Hej Pernille,
     Vi plejer faktisk aldrig at slette kommentarer, så nej udover dine negative kommentarer får vi faktisk generelt gode spørgsmål – tro det eller ej. Men som du selv skriver er det 3. gang du skriver dette – hvorfor? Fordi vi ikke gider se på dine utrolig lidt konstruktive og negative kommentarer. Du har kommet med din mening; vi er ikke til nogen hjælp, du gider ikke denne her side (i følge sidste kommentar var du faktisk helt færdig med den her side) og vi ved ikke en skid om det. Hvorfor er du her så stadigvæk? Jeg godkender og besvarer denne kommentar fordi jeg gerne vil have at du får den her besked, men herefter vil jeg ikke godkende dine kommentarer fremover hvis du fortsætter i samme toneleje.

     Vi har skrevet i indlægget at vi ikke ved alt om det her spil, og at vi opfordrer jer til at hjælpe hinanden. I forhold til den kommentar du netop har lagt med at vi bare siger mange har problemet, så er det fordi at det er sandheden. Der ER mange der har de samme problemer, og der ER ingen løsninger på det! Hvad vil du have vi skal gøre ved det?

     Vi har aldrig sagt vi ved alt og kan hjælpe alle, og i de sidste par år har vi brugt et utal af timer på at hjælpe folk – den tid har vi simpelthen ikke mere. Vi er voksne, har begge fuldtidsjob, kærester, venner og fritid – og vi spiller enormt sjældent Sims 4. Derfor kan vi heller ikke gøre meget andet end at hjælpe herinde når vi kan og VED hvad løsningen er. Når vi skriver “det ved vi ikke” til kommentarer er det fordi, der tidligere har været brok over at vi i det mindste ikke skrev hvis vi ikke vidste det. Det lyttede vi til, og vi tilpassede derfor vores opførsel. At du ikke synes det er en god løsning, det kan vi kun beklage

     Vi har oprettet denne side som et slags forum for at alle sims spillere kan samles et sted og diskutere de problemer de har. At du så ikke får det svar eller løsning på dit problem hurtigt eller tilfredsstillende nok, tja det er bare ikke vores problem.

     Så tusind tak fordi du alligevel gider blive ved med at bruge din energi på at skrive sure kommentarer, men jeg vil foreslå at du finder noget andet at tage dig til. Du kan jo prøve at hjælpe nogle af de andre med de problemer som du mener vi ikke selv ved en skid om – dit bud er lige så godt som vores.

     Mvh Mille

     • Mie K. siger:

      Hej Penille.
      Har lige læst din beskeden og synes faktisk ikke at du kan være bekendt at sige at simslektion.dk ikke ved ”en skid” en sims. Det lyder som om de mennesker som har lavet denne her side ikke har andet at lave. De har jo faktisk også et job de skal passe de har såvist også et hus nogle kærester og sikkert også nogle børn de skal passe. Prøv at tænk på, hvis dine forældre bare sad og spillede heletiden så ville de jo ikke have tid til at se på dig og sige til dig at de elsker dig som de sikkert gode forældre du har. Og helt ærligt det er jo kun et spil så den/de eneste der ved ALT om spillet det er rent faktisk dem der har lavet det!

 274. Frederikke siger:

  Hej

  Jeg har problemer med simmernes automatiske ældning. Jeg vil ikke have, at de simmere jeg IKKE spiller på, bliver ældre. Kun den husholdning jeg rent faktisk er inde på i det givende øjeblik. Jeg fandt ud af, at jeg i spilindstillinger kunne ændre det, men hvis jeg vælger automatisk ældning (kun spillede simmere), og jeg så trykker “Kun den aktive husholdning), bliver mine andre familier som jeg ikke spiller på, stadig ældre.. Jeg har også prøvet, at trykke “nej” til automatisk ældning (kun spillede simmere), men så bliver absolut ingen simmere ældre. Heller ikke den husholdning jeg spiller på. Passer dette? Hvad kan jeg gøre?

  Mvh. Frederikke

 275. Sandra siger:

  HALLO HALLO!

  Hej alle sims spiller jeg er lige kommet igen til EA og de fortalte mig sims 4 har nogle problemer de er fuldt i gang med og lav så hvis i ikke kan spille eller spillet driller er det pga en fejl de er i gang med og lave. De sagde det ville tag et par dage men det skulle virke igen mandag hvis ikke skulle man ringe der ind og få en back up fil.

  GOD WEEKEND TIL ALLE SIMS SPILLER! :-D

 276. Frida siger:

  hej.
  jeg har det problem at jeg nu har spillet sims i et par uger og har automatisk ældning til. men det er sådan at alle simmerne i min by er blevet gamle og det er super irriterende at ingen af dem har fået nogen børn. jeg ved ikke hvad jeg skal gøre ved det kan i ikke please give mig et godt råd for det er ret frustrerende!!
  tak på forhånd

  • Monika siger:

   Hej Frida :)

   Hvis du mener det der med at de bliver ældre, selvom spillet er lukket, så havde jeg samme problem. Fandt dog ud af at man kan slå det fra i spilindstillingerne. Så skulle de gerne kun blive ældre mens du spiller ;)

  • Yale siger:

   Tager du til parken med forskellige aldersgrupper? Det virker for mig. Der genereres simmere, og legekammerarter ved at besøge offentlige steder med tilsvarende aldersgrupper…. Jeg har i hvert fald kun oplevet problemer med at alle i byen var blevet gamle og der ingen børn var, hvis ikke jeg har besøgt nogle andre steder end min egen grund

 277. Marie siger:

  Jeg kan ikke længere gemme spillet!
  Jeg havde sat min simmer til at puste lys ud, men afbrød og lukkede spillet uden at gemme. Da jeg kom ind igen kunne jeg stadig ikke gemme. Nu kan jeg ikke længere gemme uanset hvilken gemt version, jeg ønsker at spille – “gem” knapperne er lysegrå og der står, at jeg ikke kan gemme mens en ældning er i gang.
  Jeg har også forsøgt at lade den pågældende simmer ældes, men fejlen forekommer til stadighed.
  Er der mon nogen, der kender løsningen til dette problem? :(

  • Yale siger:

   Har du prøvet Gem som…? Jeg gemmer selv hver halve time, og altid i en ny fil. Altså i Gem som… Så mister jeg ikke så meget hvis noget går galt.

 278. jonas siger:

  hvordan skifter man farve på lampers lys som f.x i nogle huse i sims4

 279. Sarah siger:

  Hej,
  Jeg opdaterede mit sims 4, efter det nåde jeg at spille en gang med opdateringen
  og nu siger spillet bare hver gang på medesles væggen at mit spil er gemt på
  en nyere version af sims 4, så jeg skal opdatere det. Jeg kan bare ikke finde
  nogen opdatering nogen steder? Også hver gang jeg så spiller inde på det (det
  kan jeg godt selvom det med opdateringen) også jeg prøver at gemme, bare for at prøve så siger den fejlkode 0 eller fejlkode 22. Hvorfor gør den det?
  Jeg har også lige fået the sims 4 vildmarks liv i gave. Men det gider ikke
  virke på grund af det andet… Hjælp!

  • Yale siger:

   Prøv at gå ind på Origin og højreklik på Sims 4, før du har spillet kørende. Der kommer en menu op, hvor et af punkterne hedder Reperer mit spil, eller noget deromkring. Klik på den og vent til den siger den er klar. Det kan godt tage noget tid.
   Det kan være det gør trikket. Det virker for mig, de gange spillet har lavet mærkelige ting

 280. Monika siger:

  Hej :-)

  Jeg har været ind og hente en masse fede rum til mit sims, men lige så snart jeg vil bruge nogen af dem, så kan jeg ikke. Jeg vælger rummet, men den kommer ikke op ligesom de andre så jeg kan placere den på grunden. Nogen med samme problem, der ved hvad man skal gøre? :-/

 281. Malle siger:

  Jeg har lagt mærke til at når jeg har flere husholdninger og jeg spiller den ene `lever`de andre stadigvæk videre. Ved i hvordan man ændre det?

  På forhånd tak…

  • Yale siger:

   Du skal enten starte et nyt spil, så dine husholdninger lever i “hver deres verden”, altså en spilfil pr husholdning, som i sims 3, eller du kan gå id og slå ældning fra for alle andre husholdninger end din aktive. Det gør du under spilindstillinger.

 282. Nadia siger:

  Hej. Har i nogle ideer om hvorfor jeg ikke kan se Sims 4 vildmarksliv under ens spil i Origin? Købte det for nogle dage siden, men da jeg slettede Sims 4 og downloadede det igen kunne jeg ikke finde Sims 4 vildmarksliv.
  – Nadia

  • Yale siger:

   Den ligger under selve sims 4. Det vil sige at du skal trykke på det “I” der kommer når man kører musen hen over spillet. Når du er kommet ind under spilinformation, ligger Vildmarksliv, og i fremtiden alle de udvidelser/game packs du køber, der under.

 283. Marie siger:

  Hej
  Jeg har fået sims 4 hvilket er skønt men hvordan kan det være at jeg ikke kan skrive snydekoder PS. Jeg har stavet det rigtigt :-) fx koden ( motherlode ) gider ikke og ( rosebud ) det er ireterende kan jeg aldrig lave snydekoder mer?
  Håber i vil svare snart
  Hilsen Marie

 284. Klara siger:

  Hej Simsleksikon.

  I lang tid har mit Sims 4 spil opført sig mærkeligt. Jeg kan sagtens åbne spillet, og gå ind på nabolagskortet, men når jeg så prøver at gå ind på en familie, lukker spillet ned og så for jeg den her besked: The Sims 4 holdt op med at fungere. Det er sket hver gang jeg har prøvet at spille, og jeg har næsten givet op at prøve at spille det mere.
  Jeg håber I kan hjælpe
  Hilsen Klara

 285. Mille siger:

  Jeg kan ikke trykke på: “Adminstrer verdener” ude på kortet fordi den siger at jeg ikke kan fordi jeg er i denne spiltilstand?

 286. Nadia siger:

  Det kunne være rart hvis i svarede på vores spørgsmål.

  • Sims Leksikon siger:

   Vi svarer på de spørgsmål vi kender svaret på, og håber andre kan hjælpe med det vi ikke ved.

 287. Julie Hansen siger:

  Jeg elsker Sims 4 og det fungere optimalt, jeg har dog lige købt den nye Game Pack “Vildmarksliv”. Jeg har fået en bekræftelse på købet og en kvittering, men den er ikke inde på min Origin? Jeg har prøvet alverdens ting men jeg kan ikke lige finde nøglen til problemet?

  • Yale siger:

   Du skal ind under information til sims 4 basispakken, som du finder ved at holde musen over spilforsiden på origin. Under informationen finder du game pack og udvidelser (ved godt der pt kun er en game pack). Derfra kan den installeres. Når der kommer flere udgivelser til sims 4 og du køber dem, vil de komme ind samme sted, under information af basisspillet

 288. Maj siger:

  Hej Simslektion
  Mit Sims 4 er begyndt at være virkelig langsomt og “hakke” og gå i stå når jeg spiller. Det er virkelig irriterende og gør det meget svært at både spille og bygge ordentligt. Jeg har prøvet at genstarte spillet, men det har været sådan her i et par måneder nu, og jeg ved virkelig ikke hvad jeg skal gøre?
  Håber der er nogle der kan hjælpe!

  – Maj

 289. Marcus siger:

  Hej SimsLeksikon.
  Jeg har fået et problem inde på sims 4, som jeg håber i kan hjælpe mig med xD. En af mine simmere i spillt har netop skrevet sin første bog. Jeg finder så ud af at mn ikk får udgivet sine bøger automatisk, men at man skal søge om det. Mit spørgsmål til jer er så: Hvor I Alverden kan man søge o at udgive sin bog? Har nu selv søgt på nettet i et par timer efter det, men jeg har ikke fundet svaret endnu Jeg håber i kan hjælpe. :D

  M.v.h Marcus

 290. Marcus siger:

  Har ligentjekket det med postkassen. Der kan man kun selvudgive sin bog, men man får mindre roalyties. Hvor skal man trykke, hvis man gerne vil udgive sin bog til et forlag?

 291. Mia siger:

  Hej Sims leksikon, den nye gamepack koster det penge? Og hvordan går jeg online? Når jeg starter mit spil står der at jeg er offline, og jeg kan ikke finde ud af at gå online.. Kan i hjælpe ?

  • Kamille Marie siger:

   Hej Mia:)

   Den nye gamepack koster penge, men den er slet ikke særlig dyr. Den koster ca. 145 kr. Eller der omkring:) Når du ikke kan gå online kan det være at du måske skal bruge et stik der går fra den computer/pc også over i den maskine der med ret stor sikkerhed er et sted i det hus/lejlighed;) Hvis du har trådløst internet, så skal du bare kigge nede i højre hjørne hvor du kan finde sådan en lille knap på skærmen. Det er sådan nogle “steger” på en måde. Når du trykker på den kommer der en lille boks op, hvor der står nogle valgmuligheder mellem de trådløse internet der er i dit hus:) Jeg håber du kan bruge min hjælp;) MVH Kamille:)

 292. Kamille Marie siger:

  Jeg prøvede jo at skrive til jer, men jeg fandt så ud af at mit problem ikke kan stilles som et spørsmål til jer på mail. Så derfor spørger jeg lige her. Jeg kan stadig ikke få det der “fjern censuren fra dit spil” (ved ikke om jeg staver det rigtigt) Men når jeg skal lave en ny bruger, så bliver den altså ved med at skrive jeg gør noget forkert ved det password jeg skriver!! Og jeg skriver det altså efter de der “regler” der står! Er der ikke nogle der vil/kan hjælpe mig?? Det ville være så dejligt:)

  • Sims Leksikon siger:

   Hej Kamille Marie,
   Vi kan ikke rigtig gøre så meget, hvis du følger vores vejledning og det ikke virker. Desværre :-) Du må prøve at være opmærksom på om du følger guiden trin for trin.
   /Anja

 293. Trine siger:

  Hej Sims Leksikon. Jeg har et problem som driver mig til vanvid i SIMS 4. Jeg fik den smukkeste baby, og hun var så flot som barn. Men da hun blev teenager fik hun underlige læber, og jeg har prøvet koden sims.modify_in_cas men kan heller ikke ændre i hendes ansigt der.. Hvad gør jeg? please hjælp.

  • Sims Leksikon siger:

   Hej Trine,
   Har du installeret brugerlavet indhold? Så kan du prøve at fjerne det og se om det hjælper.
   /Anja

  • Regitze siger:

   Trine, du kan sagtens ændre hendes ansigt, men den kode du bruger er forkert. Du skal skrive ‘testingcheats true’, og bagefter skal du skrive ‘cas.fulleditmode’. Så holder du shift i bund og trykker på din simmer. Så trykker du på knappen ‘Modificér i LES’, det er meget enkelt, og så burde du gerne kunne. :))

 294. Nikita siger:

  Hej! Når jeg går ind på sims 4 og vil have mine simmere til at gå sker der ikke noget når jeg trykker? Det er kommet lige efter at vi fik den nye opdatering ? Hjælp!!:)

 295. kaja siger:

  mit origin gider ikke åbne. Kan jeg komme ind på sims på en anden måde?
  Det er omkring en måned siden det begyndte, og den har ikke gidet siden.

 296. Regitze siger:

  Hej Sims Leksikon! :))
  Hvis man nu er offline, hvordan bliver man så online? :D
  Jeg vil gerne ind i galleriet for at downloade huse osv, men tegnet for galleri er ikke der hvor det skal være. Jeg vil helst ikke have, at i begynder at skrive om hvor galleriet er, for det ved jeg godt. Det er bare hvordan man kommer online? :))

 297. Emma siger:

  Hej. Kan man i sims 4 spille sammen med andre hvis man spiller fra 2 forskellige computer men begge har sims 4?.

 298. Emma siger:

  jeg elsker sims 4

 299. Emma siger:

  hvor køber man vandmelon

 300. Lærke siger:

  Mit nye sims 4 spil gider ikke og installerer, hvad gør jeg så…?

 301. Lærke siger:

  Hej ! Har lige fået sims 4 og mit første par er allerede gravide, hvordan finder man ud af hvornår de skal føde ?

  • Sims Leksikon siger:

   Du har en indikator for det nede i moodlets. Der står der hvor langt henne i graviditeten hun er. :-)

 302. Hjælp siger:

  Hej, er der nogle der ved hvordan man for en simmer til at blive yngre fordi jeg lavede en vildt pæn ung voksen og så fik hun 2 tvillinger og da de blev teenagere blev moren voksen og 1 dag efter blev hun en gammel kone ved i hvordan man for en mor til at blive ung voksen igen fordi jeg vil nemlig gerne have flere tvillinger eller børn :(

  • kirstine siger:

   ja du skal i instillinger og så tryk på “spil” og så står der simmeres levetid og der skal der meget gerne stå “normal” du trykker bare på normal og ændre den til lang har den selv på lang da jeg godt kan forstå dig ;) god fornøjelse

 303. Download siger:

  Jeg havde set e video om hvordan man downloade ting, hår osv. Men da jeg downloadede nogle fregner kunne jeg ikke finde dem inde i mit Sims 4?! Der stod de var ved skintones men jeg kan ikke finde skintones.. Hvad gør jeg og hvor er det?

 304. kirstine siger:

  hej jeg ved ikke om det er sandt eller om det er mig der tager fejl men har hørt der er snydekoder med hår og makeup og tøj mm. hvor finder man det og er det gratis at få? for da jeg havde sims 3 (har sims 4 nu) så skulle man være VIP ? dette spørgsmål er til sims 4

 305. Maria siger:

  Hej, mit sims startede helt forfra, slettede alle mine husholdninger, efter jeg downloade og slettede nogle CC. Det var fint i starten, men så da jeg lukkede sims ned fordi noget af det var grimt • som jeg ville slette, tændte jeg derefter spillet og hele spillet startede helt forfra, som om jeg lige havde downloadet det. Nu fryser det hvert 10 minut.
  Så ville jeg endda prøve at geninstallere det, for at se om det blev normalt igen. Første gang jeg installerede tog det omkring 1 time. Nu gør jeg det igen og der er gået 15 minutter og den er på 2% .. Er så sur! :(

 306. Majhlynge siger:

  hej simsleksikon
  jeg har et proble med origin. jeg har lige lavet en ny fordi at jeg ikke kunne komme en på den anden. men så skulle jeg skrive min produktionskode men den var allerede brugt. håber i kan hjælpe:)

  • Sims Leksikon siger:

   Du kan kun bruge dine seriekoder en gang, så det er derfor du får den besked. Du bliver derfor nødt til at finde en måde at komme på den anden konto. Har du problemer med det må du kontakte ea support.

 307. Emilie Nikolie siger:

  hvordan kan jeg opdatere sims 4, og når jeg gemmer står der fejl kode 02 hvad skal det sige og hvad skal jeg gøre.
  Hjelp tak:)

 308. Maria siger:

  Hej. :)
  Mit sims fryser når min simmer går i seng, hvad skal jeg gøre? Har prøvet at trykke ‘reparer spil’ og flere gange genstartet? :-(

 309. Gås siger:

  Hej, mit sims lagger & fryser når jeg er i BUILD MODE, dette gjorde den efter costum Content – har afinstalleret alt CC, og det fungere stadig ikke. HJÆLP PLEASE :(

 310. K.G.S siger:

  Jeg har set en masse videor på Youtube hvor at de mennesker i dem bygger huse (og sådan noget) hvor at de kan sætte tingene MEGET tæt, men jeg har prøvet at se om jeg kunne læse om det, men jeg kunne ikke finde noget

 311. Astrid siger:

  Jeg købte nogle fregner her for lidt siden… Der stod de var under noget hudfarve?! Jeg kunne ikke finde dem? Hjælp! Hvad gør jeg?

 312. Cat siger:

  Mit Sims 4 gider ikke at opdater, hvad skal jeg gøre??

 313. Katia siger:

  Hej!

  Da jeg startede spillet efter den sidste opdatering, gik det fint indtil jeg ville lave mad. Jeg kunne sagtens klikke hvad jeg ville, og den tog pengene, men maden blev ikke lavet, ligesom der var nogle simmere der ikke kune sætte ting i køleskabet. Dette ignorerede jeg er efter et par forsøg på at lave det. Da jeg senere ville starte spillet igen, fortæller det mig at jeg kun kan hente mine tidligere spil, hvis jeg opdaterer, da spillet er ældre end mine husholdninger. Så alt er som da jeg lige download det. Dog kan jeg finde mine husholdninger i galleriet, ellers er alt væk. Jeg kan heller ikke komme til at opdaterer. Jeg prøvede så at lave en ny simmer. Så ville jeg bygge et hus. Jeg kan se jeg bygger væggen, og pengene bliver taget, men der er ingen væg bagefter. Jeg håber i kan hjælpe, for jeg ved ikke hvad jeg skal gøre. Håber i forstod min lange besked.

 314. Maria H siger:

  Hej
  Spørgsmål til Sims 4:
  Hvordan downloader man hår, tøj, sko, smykker, make-up og alt sådan noget til ens simmer?
  Hvordan sætter man flere grunde ind i byerne? Og hvordan fjerner man huse igen?

  Hilsen Maria H

  • Sims Leksikon siger:

   Søg på brugerlavet indhold her på siden så får du en guide. Du kan ikke sætte flere grunde i Sims 4, men kan kun bygge på dem der er. Mht at fjerne et hus, så kan du jo bare gå ned på grunden og bygge noget andet i stedet.

 315. Line siger:

  Er det ikke muligt at opdele husholdningerne?

 316. Malene siger:

  Hey!

  Hjælp søges hurtigs muligt! Jeg kan ikke lave mad i mit køkken i The Sims 4, uanset hvad jeg gør kan jeg hverken lave det ene eller det andet. Har forsøgt at købe pizza men de dukker aldrig op med den heller. Kan se de trækker pengene for de jeg ikke “får” inde i selve spillet selvf :)
  Er der evt. noget jeg kan gøre?
  Hvordan kan jeg få dem til at blive ældre når jeg ingen kage kan lave?

  Mvh Malene

 317. Lærke siger:

  Hej
  Har en simmer som har stræben bodybuilder, og de tre andre ting er god, selvsikker, doven, men vil gerne have lavet doven om hvordan gør man det ?
  Og hvordan gør man så når man ikke vil have at ens simmer bliver tyk ?
  Håber på svar hurtigst muligt

  • Sofie siger:

   Hej Lærke
   Det kan man ved at gå ind på skift udseendene, ved at klikke på spejlet!
   Hvis det ikke hjælper så er der en snydekode, der gør så du kan lave dem yngre eller ældre…
   Håber du forstod min forklaring😁❤️

 318. Laura siger:

  Hej.
  Træls problem vi har her…;-(.
  Vi har ikke spillet et stykke til og vil så logge ind, men kan simpelthen ikke huske vores email og kode til origin.
  Vi opretter så en ny konto der og vil efterfølgende logge ind på Sims 4 med installation koden, den er brugt får vi at vide og ja den brugte vi jo første gang vi loggede ind!
  Er det muligt at få ny installations kode, da ungerne er helt nede over det..;-(, De er også indstillet på at spillet starter fra ny.
  Håber på hjælp….;-). Vh Laura.

  • Sims Leksikon siger:

   Hej Laura, i bliver nødt til at få adgang til den første konto. Grunden til man kun kan bruge koden en gang er jo for at undgå snyd. I må kontakte EA support og enten få hjælp til at komme ind på jeres gamle konto, eller forklare dem situationen og høre om de kan give en ny kode.

 319. Sofie siger:

  Hvordan kan man downloade noget andet hår til ens simmer???? har set der er mange andre der har det:)

 320. lene siger:

  hvordan skal den nøjagtige hele snydekode se ud evt under fitness 10, jeg har prøvet at skrive noget af det som står på siden men intet fungere

 321. fie siger:

  hej hvordan adoptere man et barn jeg har nemlig problemer med at forstå hvad i siger til andre der spørger jer så vil i værre mere presise for i siger både at det er på simerens telefon men i siger også at det er noget på computeren hjælp stort arbejde ps jeg har søgt over alt på nettet så pleas hjælp mig

  • Sims Leksikon siger:

   Du kan adoptere ved at lade en simmer klikke på computeren, og finde den mulighed der hedder adopter frem. Jeg sidder ikke med mit spil og kan ikke huske om du skal klikke på noget andet først. Men uanset hvad, så skal du klikke på computeren. Har du stadigvæk svært ved det, så klik hver enkelt interaktion igennem indtil du finder den – det skulle ikke tage mere end 2 min.

 322. fie siger:

  HEJ GODE NYHEDER JEG HAR FUNDET UD AT MAN SELV KAN BESTEME KØN PÅ BABYER DU SKAL TA EN VUGGE OG VÆLGE FARVE PINK PIGE BLÅ DRENG GRØN ???

 323. dicte siger:

  hej, jeg vil rigtig gerne lave en sø i det nye sims 4, men jeg kan ikke finde ud af det, håber i kan hjælpe mig kh dicte

 324. Monika siger:

  Hej

  Jeg har købt mit The Sims 4 over Origin for nogle måneder siden.
  Når jeg så går ind på galleri og downloader en masse rum fx. siger den at disse ikke kan placeres på grunden da der ikke er plads, selvom der er masser af plads. Når jeg så vil til at bruge nogle af de huse jeg har hentet (vel at mærke dem som ikke har noget indhold fra udvidelserne da jeg selv ikke har dem) siger den nede i hjørnet: “Du kan ikke placere grunden i denne spilletilstand”

  Nogen med samme problem eller ved hvad man skal gøre?

  Hilsen
  Monika

  • Anne Sophia siger:

   Hej Monika! Jeg havde det samme problem jeg kunne ikke sætte et fint rum ind som jeg havde gemt i galleriet. Men jeg har fundet ud af: Hvis du trykker på spil knappen, og så vælger du den husholdning som du vil have skal have rummet. Så trykker du på husholdningens hus, så kommer der spilknappen og nedenunder er der en byg-knap. Du skal trykke på byg-knappen, så kommer du ind i byg og du har uendelige simeloner. Det er lidt snyd men så kan du åbne galleriet og så vælger du rummet for der kan du godt. Jeg gjorde det sådan så jeg fik det fineste hus :)

   Hilsen Anne Sophia

 325. Sofie siger:

  Hej, når jeg logger ind på orgin, siger den at min adgangskode ikke passer, også gider den ikke sende en mail med ny adgangskode til mig.

  • Sims Leksikon siger:

   Det kan vi ikke hjælpe med da Vi ikke er ansvarlige for Origin. Så skriv eller ring til supporten.

 326. Alberte siger:

  Hej, mit sims 4 er åbenbart blevet slettet, så nu skal jeg dowloade den der demo, hvor man kan lave simmere, men jeg har sims 4 cd’en i min pc, men den siger ikke noget, og der kommer ikke noget frem på min skærm, når jeg tager cd’en ind og ud.. :/ Please hjælp, har ikke spillet siden dec, dør snart.. xD

 327. Marie siger:

  I går da jeg prøvede at åbne mit sims, men ’spil’ knappen var grå. Jeg prøvede så at følge jeres guide på hvordan man ordner det, og jeg er næsten 100% sikker på at jeg gjorde det rigtigt, men nu kan jeg så ikke åbne origin. Jeg slettede og installerede det igen og kan nu åbne det men mit sims vil stadig ikke starte. Jeg afinstallerede sims, men da jeg ville installere det igen kunne jeg ikke og den kan heller ikke sende fejlrapporten. Jeg ved ikke hvad jeg skal gøre siden jeg har brugt 600 kr. på et spil der nu ikke vil starte, og jeg føler virkelig jeg har prøvet alt. Google giver mig heller ikke nogle svar.

 328. Emma siger:

  Hej Sims Leksikon,

  Jeg har haft Sims 4 siden jul 2014, og det har virket fint – jeg har lavet 3 eller 4 husholdninger siden da.
  Men i dag kom den med en opdatering, og sagde at jeg ikke kunne spille før jeg havde opdateret. Jeg tænkte: “okay så.” og opdaterede den så.
  Men da den var færdig med at opdatere, og jeg var gået ind i spillet, havde den slettet alle mine spil, og opførte sig som om det var første gang jeg spillede.
  Alt hvad jeg har gemt siden jul var væk!?
  Jeg har virkelig arbejdet hårdt på de familier, så vil I ikke nok hjælpe mig? :-(

 329. Maja siger:

  Hej Sims Leksikon!
  Ved i hvordan man slår de der blå beskeder fra? :) Jeg mener de der beskeder der kommer frem over det hele og fortæller hvad man kan. ;)

 330. Maja siger:

  HJÆLP HJÆLP HJÆLP!!!
  Mit sims 4 vil ikke gemme, fordi når jeg prøver skriver den at der opstod en fejl og så giver den mig en fejlkode. Det sker næsten vær gang:( Vil ikke nok hjælpe mig?

 331. Fenella siger:

  Hej! Jeg synes det er lidt irriterende fordi min sims person var “ung voksen” og pludselig blev hun “voksen” og så da hun skulle puste lysene ud på sin lagkage blev hun gammel og det skulle hun ikke hun skulle hav noget at fået et barn og det kan hun jo ikke nu! og sletningen eller hvad det hedder skal altså videre og videre :( please svar jeg har brug for en eller anden kode til at få hende gjort yngre
  MVH
  Fenella

 332. laura siger:

  hej sims leksikon. jeg har virkelig problemer med mit sims 4 spil.det starte med af jeg ikke kunne huske mit kodeord.så jeg fik et nyt kodeord,ja det gik fint men så da jeg kom ind på min origin var mit sims 4 spil der ikke. jeg ved virkelig ikke hvad jeg skal gøre . og jeg savner virkelig af spille sims 4 .

 333. Anna siger:

  hej. jeg instalerede sims 4 på min gamle pc. vi brugte min lillebrors origin. Nu vil jeg gerne have det over på min nye pc. MEN han kan ikke huske det origin han brugte. han har prøvet med alt. Hvis jeg så laver en ny origin siger den at min produkskode er i brug, hvilket den jo også er. Nu har jeg ikke spillet sims i 4 måneder! nogen der kan hjælpe?

 334. mette josiassen siger:

  hey, har glemt min kode til mit origin, og mit spil er gemt der inde på, os min mail, den er der noget galt med. hvordan afinstallere man sims 4 når jeg ikke kan komme ind på origin, nogle kloge som kan hjælpe!!
  kontakt mig på facebook.
  Mette Raunsbæk Josiassen

 335. tanja siger:

  hjælp
  når jeg vil starte spillet, kommer der bare en bjælke i toppen af skærmen med “minimere, stor/lille skærm, x” og ikke andet. kan ikke maximere. hvis jeg trykker “x” skriver den at spillet svare ikke. spillet har virket længe….

 336. AS siger:

  Hey.

  Når jeg prøver at starte sims 4 kommer det op i en meget lille firkant. Jeg kan ikke gøre firkanten støre og den siger også at sims 4 ikke regerer selv om jeg venter i lang tid kan jeg ikke gøre noget som helst.

  MVH
  AS

 337. Marie siger:

  HJÆLP-HJÆLP-HJÆLP-HJÆLP
  Efter igår har jeg ikke kunne åbne mit sims spil korrekt. Den åbner bare et lille bitte vindue oppe i hjørnet, der ikke kan gøres større, og hvis jeg prøver at lukke den ned, skriver den “The sims 4 svarer ikke”. Min computer har indtil igår kørt sims 4 helt fint, og jeg har prøvet at afinstallere og installere det igen, logget mig selv ind og ud af origin, genstartet min computer… Men intet hjælper. I starten troede jeg det var en fejl i opdateringen for det skete efter en sims opdatering igår. Men nu er der kommet endnu en opdatering, og det virker stadig ikke. Jeg ved virkelig ikke hvad jeg skal gøre, pleasss hjælp mig!
  Mvh Marie♥

 338. rikke ankerstjerne siger:

  heeeej.. :) jeg har lige et spørgsmål jeg håber en kan svare på :) jeg vil gerne kunne styre mit kamera på sims 4 sådan at jeg kan tage et billede uden menuen i bunden så det kun er f.eks. huset der er på skærmen og ikke andet :)

 339. Notebog? :o siger:

  Hejsa. Da min simmer/mig klikkede på computeren stod der en masse mugligheder. Men der er kommet en ny? Den hedder: “Åben notebog”. Min simmer kan lide at spille musik og er god til det. Hvordan skriver jeg ting ned i notesbogen?

 340. Natasha siger:

  Hej :)
  Jeg kan ikke finde ud af, hvordan jeg læser højt for en simmer?
  Hilsen Natasha

 341. sims elsker siger:

  jeg kan ikke finde ud af hvorfor jeg ikke kan spille online. Den siger at online adgang er slået fra, så vil gerne vide hvor man kan slå det til

 342. Sims4 siger:

  Jeg installerede mit Sims 4 spil, da jeg fik det i december. For nogle uger siden slettede spillet så sig selv, og jeg ledte hele computeren igennem efter det, men det var væk. Idag prøvede jeg at installerede spillet igen, men Origin siger at produktskoden allerede er blevet brugt. Hvad skal jeg gøre?

 343. Andrea siger:

  Jeg er helt ny på sims 4 og da jeg skulle lave en person, ville den lige pludselig ikke andet end at dreje rundt når jeg trykkede på den.. Jeg kan ikke noget! Kan nogen hjælpe?

  • anna siger:

   jeg har haft det samme problem, prøv at tage en mega grundig virus scanning ,det hjalp i hvert fald mig ;)

 344. Katha_Putte siger:

  hej jeg har problemmer med at gå online når jeg prøver at gå ind på mine pakker står kræver forbindelse opret forbindelse eller forbliv offline og så trykker jeg opret forbindelse men den siger kunne ikke gå online onlineadgang er slået fra og så kan jeg kun trykke ok hvordan går jeg online svar venlist har virkelig brug for hjælp

 345. Malle siger:

  Jeg ved godt det er et spørgsmål i sikkert har fået en million gange, men hvordan får man mere end otte simmere i en husholdning?

 346. anna siger:

  hvordan flytter man altså helt almindeligt til et nyt hus med hele sin familie?

 347. Sofie siger:

  Hælp tak :)))
  Jeg kan ikke finde gallerriet!
  Oppe i højre hjørne, er min “Galleriknap” erstattet af “Mit Bibliotek”… Hvordan kan jeg ændre det? Og på den måde downloade huse/grunde?
  Kan det være fordi, at jeg ikke spiller online? For det kan jeg ikke! Jeg har jeg ikke adgang? hjælp. Hver eneste gang jeg trykker på knappen i højre hjørne yderst til venstre og vælger “Opret forbindelse”, står der bare, at onlineadgangen er slået fra?
  Please hjælp mig! Vil virkelig gerne kunne downloade husholdninger, grunde og rum.

 348. Sofie siger:

  Hælp tak :)))
  Jeg kan ikke finde gallerriet!
  Oppe i højre hjørne, er min “Galleriknap” erstattet af “Mit Bibliotek”… Hvordan kan jeg ændre det? Og på den måde downloade huse/grunde?
  Kan det være fordi, at jeg ikke spiller online? For det kan jeg ikke! Jeg har jeg ikke adgang? hjælp. Hver eneste gang jeg trykker på knappen i højre hjørne yderst til venstre og vælger “Opret forbindelse”, står der bare, at onlineadgangen er slået fra?

  Please hjælp mig! Vil virkelig gerne kunne downloade husholdninger, grunde og rum.

 349. HH siger:

  Hej.
  mit the sims 4 siger ‘fejlkode 0’ når jeg afslutter spillet.
  når jeg åbner det igen så siger den at mit spil ikke er blevet gemt, og at jeg skal opdatere en nyre version af the sims 4 .. men der er ingen opdateringer.

  samtidig virker byg heller ikke, hvis man f.eks. bygger en væg så er den bare usynlig. hvis man tager et hus der er bygget og f.eks. vil male det så er malingen også bare usynlig.

  jeg har prøvet at venstre klikke på spillet og få det til at opdatere, og køre fejlprogram uden held.
  jeg har afinstalleret spillet og installeret forfra uden held.

  jeg har lige købt det nye arbejds liv spil og er rigtig tæt af at have brugt penge på et spil jeg nu ikke kan spille :( det har været sådan her i 2 dage nu. øvøv

  håber på i kan hjælpe !!

  • Samme siger:

   Hej HH, jeg har det samme problem har du fundet ud af det eller noget. Fordi jeg skal snart til FONA og, hvis du ikke har fundet ud det, kan vi hjælpe hinanden :) – Any

 350. Sofie siger:

  Oppe i højre hjørne, er min “Galleriknap” erstattet af “Mit Bibliotek”… Hvordan kan jeg ændre det? Og på den måde downloade huse/grunde?
  Kan det være fordi, at jeg ikke spiller online? For det kan jeg ikke! Jeg har jeg ikke adgang? hjælp. Hver eneste gang jeg trykker på knappen i højre hjørne yderst til venstre og vælger “Opret forbindelse”, står der bare, at onlineadgangen er slået fra?

  Hjælp mig! Vil virkelig gerne kunne downloade husholdninger, grunde og rum.

 351. Jaaer siger:

  Hvordan kan man rotere i forskellige vinkler? Altså så man kan se nedefra, oppefra, i samme stilling, uden at zoome ud og ind? I sims 3 var der bare en pil op og en pil ned.

 352. juli027n siger:

  når jeg skal ind på sims 4 så når der står the sims 4, så kommer musikken men den kommer aldrig og for at lukke det ned er jeg nødt til at slukke min computer. og når jeg så tænder min computer igen er min skærm sort. plz hjælp

 353. josefine siger:

  hej. jeg kan ikke starte sims 4. hverken fra “loget” på min hjemmeskærm eller fra Origin. jeg kan ikke trykke “spil” og selve “spillet” inde i Origin er også helt sløret. jeg har prøvet og trykke på 
  “Sims 4 spil knappen i Origin er grå og jeg kan ikke starte spillet” længere oppe
  og gået ind på hjemme siden der står, men hjemme siden virker ikke. jeg har ikke kunne spille sims siden 27 marts. og hvis jeg køber den nye “arbejdestid” tro i så at ville kunne spille det selvom selve sims 4 ikke virker?
  vh. josefine

 354. Fie siger:

  hej har lige i dag fået sims 4 arbejdstid og har lige lavet en tøjbutik og jeg kan godt putte tøj på manikinen men ikke på hylder og ting hjælp mig pleas

 355. Josefine siger:

  hej. Jeg er kommet til at slette min simmers lektier under byg. Har prøvet rigtig mange ting for at få dem tilbage og intet er lykkes… alt imens min simmer får dårligere og dårligere karaktere i gymnasiet…
  hvordan kan jeg få dem tilbage?

 356. Chanel siger:

  jeg har ikke galleri hvad skal jeg gøre??? jeg vil virkelig gerne have det! og min far og jeg kan ikke finde ud af det!

 357. Malou siger:

  Jeg kan ikke vælge sprog når jeg downloader Sims 4!
  Når jeg skal til at downloade Sims 4 og skal vælge sprog, kommer der et blankt felt hvor man ikke kan vælge et sprog. Jeg ved ikke hvorfor?

  Da jeg købte spillet var det kun til pc. Jeg har haft downloadet det til en anden computer før, men havde ikke disse problemer før! det blev downladet på den samme bruger inde på Origin.
  Når spillet er blevet downloadet og man skal til at installere det, kan man ikke trykke på installér
  , eller det kan man, men der sker ikke noget!
  Har jeg gjort noget forkert?

  • Sims Leksikon siger:

   Når du downloader spillet via Origin, så er det sproget på Origin der styrer sproget i Sims 4.

 358. Fie siger:

  hjælp hvordan flytter man en enkelt simmer

 359. nana siger:

  Er der andre muligheder for at arbejde mere end at sige “arbejd til sent” i sims 4 arbejdstid? – Tak på forhånd.

 360. Leah siger:

  Hej, mit problem er jeg er har spillet sims 4 siden jeg fik det (sidste år i dec.) og nu, kan jeg hverken spille/se min husholdning og lave vægge/alle ting i byg + når jeg går ud af sims 4 gemmer den intet! Jeg er lidt af en computer nørd, så jeg gik ind på fejlfindern i min pc. Den sagde/skrev det var noget med en opdatering af gøre. Så jeg gik ind i origin, og jeg tjekket den nye opdatering men den gad ikke at virke. Svar meget gerne. PS har en HP Windows XP Pack Services 2.

 361. rosa siger:

  Når jeg er inde i lav en simmer og vil trykke på noget så trykker den ikke men den zumer ud

 362. Emma T siger:

  Har et problem når jeg gerne vil være forsker, kan jeg ikke tage med dem på arbejde uden at jeg kommer ud på skrivebordet, og der er en besked med at The Sims 4 er holdt op med at fungere. Hvad kan jeg gøre? Det fungere helt fint ved politi og læge. Det er kun ved forsker. Tak på forhånd.

 363. Stine siger:

  Hej. Siden jeg har installeret Arbejdstid, kan jeg ikke gemme mit Sims spil. Der står: “Spillet blev ikke gemt. Fejlkode:” og så står der fejlkodenummeret.
  Nogen der kan hjælpe?

  – Tak på forhånd

 364. Fie siger:

  hej, hvordan kan ens voksne simmere læse højt for sine børn? :)

 365. Sofie siger:

  Har ventet svar i laaaang tid nu, flere uger… er her nogen som kan hjælpe mig?

  Oppe i højre hjørne, er min “Galleriknap” erstattet af “Mit Bibliotek”… Hvordan kan jeg ændre det? Og på den måde downloade huse/grunde?
  Kan det være fordi, at jeg ikke spiller online? For det kan jeg ikke! Jeg har jeg ikke adgang? hjælp. Hver eneste gang jeg trykker på knappen i højre hjørne yderst til venstre og vælger “Opret forbindelse”, står der bare, at onlineadgangen er slået fra?

  Hjælp mig! Vil virkelig gerne kunne downloade husholdninger, grunde og rum.

 366. Chanel siger:

  Hej jeg har købt sims 4 arbejdstid over Origin men jeg kan ikke finde det og det er rigtigt irriterende og de siger at produktkode bliver sendt til min fars email men den kommer ikke!

  • Sims Leksikon siger:

   Sims 4 arbejdstid ligger sig ikke som et spil cover i oversigten af dine spil. For at se det skal du ind på dit sims 4 spil og se, hvilke ekstra udvidelser du har. Mht. Produktkoden er der ikke så meget vi kan gøre andet end at sige tjek spamfilteret eller kontakt supporten.

 367. Leah siger:

  Hej, mit problem er jeg er har spillet sims 4 siden jeg fik det (sidste år i dec.) og nu, kan jeg hverken spille/se min husholdning og lave vægge/alle ting i byg + når jeg går ud af sims 4 gemmer den intet! Jeg er lidt af en computer nørd, så jeg gik ind på fejlfindern i min pc. Den sagde/skrev det var noget med en opdatering af gøre. Så jeg gik ind i origin, og jeg tjekket den nye opdatering men den gad ikke at virke. Svar meget gerne.

 368. Emma siger:

  Hej!
  Jeg har et problem :-(
  Når jeg er ude i bykortet, og går ind på en grund med et hus, så forsvinder huset og jeg kan kun se grunden. Dette gælder også offentlige grunde.. det er sket en gang før, men så forsvandt det hurtigt igen… Så huse som koster 30.000, koster pludselig 2.500 fordi huset bare forsvinder :-(

 369. Mig siger:

  Hvordan slår jeg online adgang til i sims 4??

 370. Monika siger:

  Hej

  Er det muligt at man kan flytte én person ud af sin husholdning. F.eks. jeg har to børn der lige blevet unge voksne, men hvis jeg vil flytte, så flytter den hele husholdningen :-/

  Nogen der har erfaring med det? :-)

 371. cecilia siger:

  hei :)
  Når jeg lager simmer på sims før jeg kan spille, så kommer det et lite kamera. så da kan jeg ikke gjør noen ting, det er litt vanskelig å forklare og sikkert forstå, men håper du forstår. Det er ganske plagsomt

 372. Sofie siger:

  STORT problem.
  Oppe i højre hjørne, er min “Galleriknap” erstattet af “Mit Bibliotek”… Hvordan kan jeg ændre det? Og på den måde downloade huse/grunde?
  Kan det være fordi, at jeg ikke spiller online? For det kan jeg ikke! Jeg har jeg ikke adgang? hjælp. Hver eneste gang jeg trykker på knappen i højre hjørne yderst til venstre og vælger “Opret forbindelse”, står der bare, at onlineadgangen er slået fra?

  Hjælp mig! Vil virkelig gerne kunne downloade husholdninger, grunde og rum.

 373. Line siger:

  hej

  mit spil vil ikke starte…. når jeg går ind i origin er ikonet bare gråt..

  hjælp

 374. SC siger:

  Mit spil bliver ved med, at komme op med en lang tekst hvor i, der blandt andet står noget med, manglende spildata og nogle ting er blevet slettet, selv om spillet er gemt, inden jeg lukkede det ned.

  Jeg skal starte forfra på de nye karrierer, som er med i arbejdstid og andre div. ting.. Virkelig irriterende!
  Jeg har prøvet, at afinstallere spillet og installere igen, men dette virkede ikke.
  Er der nogen der har en ide om, hvad jeg kan gøre?

 375. mersiha siger:

  hej, min orgin konto kan ikke gå online ved ikke hvorfor , håber nogen vil hjælpe mig.

 376. miselina siger:

  Hvordan slår jeg online adgang til i sims 4

 377. sabrina siger:

  HJÆLP!!!

  Jeg har fået min venindes sims 4 spil til pc som hun kun har spillet en gang og det var ikke noget for hende, Jeg kan ikke installere det, hvad skal jeg gøre, da det har været aktivt hos hende?

  • Sims Leksikon siger:

   Man kan jo ikke genbruge en seriekode (hvis man registrerer det online), så det må være der det er gået galt?

 378. Mette siger:

  Hej :)
  Jeg kan simpelthen ikke gennemskue, hvordan jeg får sendt min simmere afsted på arbejde. Nogen der kan hjælpe?

 379. Isabella siger:

  Jeg ved at man kan ændre simmeres levetid generelt (om levetiden skal være kort, normal eller lang), så det gælder for alle simmere. Kan man også gøre det samme for hver enkelt simmer? Hvis man kan, hvordan gør man det så? ;-) På forhånd tak.

 380. Marie Clausen siger:

  Kan man lave en butik i sit hjem? Altså kan man bo/sove/modtage post der hvor man også har en f.eks. bagerbutik? Eller skal det være 2 forskellige bygninger? :-)

 381. Maja siger:

  Hej!
  De der blå beskeder med et billede af en klokke på, synes jeg selv er ret træls. Ved i hvordan man slår dem fra?

 382. Flemming siger:

  Hej alle
  Vi har desperat brug for hjælp med Sims 4. Vi købte det igår og under installationen få vi afbrudt. Når vi prøver at installere det igen vil den download spillet. Kan man ikke installere det 2 gange, og hvad gør vi?? Hjælp

 383. Mig siger:

  HJÆLP!
  Jeg ved ikke hvordan jeg ser galleriet altså jeg kan kun se mit eget galleri men kan ikke se andre folks??

 384. Astrid siger:

  Hei. Jeg er offline og kommer meg ikke online kan jeg få litt hjelp

 385. Sirid siger:

  Hej,
  når jeg går ind i bygninger, f.eks.parker, huse, med min familie, er der ingenting. Der er ikke andet, end en stor grund af ingenting. Hvad skal jeg gøre? :(

 386. Josse siger:

  Mit sims spil er gråt inde i origin og jeg kan ikke åbne det? Det skete efter den seneste opdatering, og det fungere bare ikke. Har prøvet at genstarte det hele, men det ændrer ikke noget. Håber i kan hjælpe mig, eller ved hvad jeg skal gøre :)

 387. lisa siger:

  hej.
  jeg har den nye sims 4 pakke men jeg kan alligevel ikke følge mine simmere på arbejde.

 388. Jasmin siger:

  Hej jeg har brugt testingcheats true- brug som hoved… nu ved jeg ikke hvordan jeg får postkassen af mit hoved! HJÆLP

 389. Langberg siger:

  Får flg. besked hvis jeg f.eks. forsøger at gemme spillet:
  “Du kan ikke gøre dette, mens din simmer bliver ældre” ?

 390. Thea siger:

  Jeg kan ik få min simmer til at lave mad, jeg trykker på køleskabet og vælger lav mad, men den gider ik, og den tager pengene og siger den skal til det, men gør det aldrig?

 391. pbp siger:

  hvad for en pakke skal jeg have for at kunne lave aliens (sims 4)

 392. Sofie siger:

  STORT problem.
  Oppe i højre hjørne, er min “Galleriknap” erstattet af “Mit Bibliotek”… Hvordan kan jeg ændre det? Og på den måde downloade huse/grunde?
  Kan det være fordi, at jeg ikke spiller online? For det kan jeg ikke! Jeg har jeg ikke adgang? hjælp. Hver eneste gang jeg trykker på knappen i højre hjørne yderst til venstre og vælger “Opret forbindelse”, står der bare, at onlineadgangen er slået fra?

  Hjælp mig! Vil virkelig gerne kunne downloade husholdninger, grunde og rum.

 393. Mathea siger:

  Hej, jeg har et problem med ælding, jeg har spillet og glemt at gå ind på instillinger og slå alderen fra for ikke spillede simmere og nu kan jeg ikke få de andre tilbage, da de er døde.. Jeg har prøvet at slette det og dowloade det igen, men de er der ikke? Kan man få dem tilbage?

 394. frederikke siger:

  jeg har lige købt sims 4 arbejdstid men der står at jeg skal genstarte det, men jeg ved ikke hvordan man gør!!!!

  • Frida :) siger:

   Jeg har også købt det :)
   Det jeg gør er at gå ind under mine spil i origin, der er så arbejdstid og så klikker jeg spil.
   Jeg ved ikke hvorfor der står det med at genstarte?

   Prøvet at logge ind og ud af origin?
   Hvis det altså er på Origin du spiller :)

 395. Dam siger:

  i Window 7 kørte Sims4 perfekt, men efter jeg har installeret window 8.1 spillet ikke køre. billedet hopper og kan ikke lukkes ned igen. Jeg har afinstalleret og geninstalleret op til flere gange uden held.hvad kan jeg gøre

 396. Maria siger:

  Hvordan slår man online adgang til?

 397. Kamille Marie siger:

  Hej simsleksikon.
  Jeg har The Sims 3 Paradiseøen. Og når jeg spiller i den verden bliver den ved med at lagge! Jeg ved ikke om det er spillet der er noget galtmed eller om det bare den pakke. Når jeg spiller i de andre verdner lagger den ikke..? :-/ kan i måske hjælpe mig?
  Tak på forhånd:)

 398. tammi siger:

  Min simmer var gravid inden jeg gik i seng, og næste dag havde hun født og barnet var et stort barn., hvordan kan det lade sig gøre

 399. Michala siger:

  Hej
  håber der er nogle der kan hjælpe jeg har haft mit sims 4 i vindue mode og gemt det, afsluttet, og nu prøver jeg så at ændre det tilbage til fuldskærm men der kommer bare en besked op der siger den ikke kan gemme mine nye skærmindstillinger og går tilbage til de sidst aktiverede?? Nogle der kan hjælpe, måske en anden måde at gå i fuldskærm på? :))

 400. Sofie siger:

  STORT problem.

  Oppe i højre hjørne, er min “Galleriknap” erstattet af “Mit Bibliotek”… Hvordan kan jeg ændre det? Og på den måde downloade huse/grunde?

  Jeg prøvede at læse siden, som jeres link førte mig til…
  og NEJ, dette virker ikke.

  Jeg går ind i INDSTILLING – SPILINDSTILLING – ANDET – Men derefter dukker der ikke en side op, hvor jeg kan sætte hak i online-adgang??? Der dukker i stedet 3 valgmuligheder op; Personlige oplysninger og cookies, se brugerdefineret indhold, EA´s servicebetingelser….. hvad skal jeg gøre??

  Ville bliver meget glad, hvis i ville svare på dette :)

  • Sims Leksikon siger:

   Vi har desvrre ikke en løsning på det problem endnu, men undersøger det så snart vi har tid til det. :-)

 401. Anders Normann Eriksen siger:

  hej er der nogen der ved om hvad man gør hvis der står denne kode er allerede brugt ??????????????????

 402. caroline h siger:

  det felt hvor man indtaster snyde-koder vil ikke gå væk, så når jeg er inde i byg kan jeg ikke trygge på værktøjerne. Hvordan får jeg det til at gå væk?

  • Kamille Marie siger:

   Hej Caroline.
   Hvis det er i sims 4 skal du når du trykke i feltet, hvor man skriver snydekode også trykke ESC. Så burte det virke;)
   Hvis det er sims 3 er det faktisk det samme:)
   Jeg håber du kunne bruge hjælpen;)

 403. Therese M. siger:

  Hej,
  Er der nogle der kan fortælle mig, hvorfor jeg ikke kan opdatere mit sims 4 spil i Origin?
  Hver gang jeg prøver går den op over 200% …. og når den så er færdig siger den opdatering mislykkedes.
  Og jeg kan ikke spille det uden opdateringen..

  Nogle der kan hjælpe til, hvordan jeg får opdateringen til at virke?

 404. Veronica siger:

  Når jeg vil ind på min husholdning bliver den ved med at spørge hvilke simmer jeg vil spille som… Er der nogle der ved hvordan man får den til at stoppe med det vil helst gerne spille på hele familien

 405. Mig siger:

  Hvis jeg går ind i sims 4 står der at mine gemte spil ikke er der fordi der er en nyere version af spillet og at jeg skal opdatere det men selvom jeg opdaterer det står det der stadig + at når jeg så kommer ind og laver en ny familie og jeg prøver at gemme står der. Prøv igen sender: fejlkode:0. Kan I hjælpe!!!!!!

 406. Cathrine siger:

  Mit spil kan ikke gemme. Der står der er en nyere version og derfor kan den ikke genindlæse mine spil som burde være gemt. Og ved ikke hvorfor men selvom jeg laver en ny familie kan jeg ikke gemme

 407. Sofia siger:

  Når jeg laver mine Simmere går det helt fint i starten men ligepludselig bliver min mus til et kamera med to pile omkring så jeg slet ikke kan trykke på noget jeg kan kun dreje min simmer!!! hvad skal jeg gøre plz hjælp

 408. Anna siger:

  Der står at der er 810 kommentarer!! Sindssygt!! :O

 409. Karen siger:

  Please hjælp! Når jeg går ind i mit spil virker det helt normalt, jeg kan lave en simmer og alt det der. Når jeg så flytter min simmer ind i et hus kan jeg ikke slette objekter, og vægge forvinder ikke. Døre og vinduer slettes, og pludselig kan min simmer gå gennem væggene. Når jeg så siger “Gem og Afslut” tænker den lidt. Så står der kort på skærmen “Spillet blev ikke gemt. Fejlkode 0”. Hvad er fejlkode 0 og hvordan kommer jeg af med det? (Min computer har slettet alle mine gemte spil.)
  Dette er sket siden jeg købte og downloadede Sims 4 Arbejdstid! Hvad skal jeg gøre?

 410. Cecilie siger:

  Hej
  Jeg har lidt alla samme problem som Karen oven for.
  Jeg kan dog hverken sætte møbler/væge eller fjerne dem igen, uden at gå ud og administrere verden efter hver handling.

  Jeg kan godt gemme mit spil..Men når jeg så har gemt og afsluttet det, kan jeg ikke efterfælgende komme ind i min familie. Den siger at “Min husholdning er gemt i en nyere version af sims4”
  Men eftersom jeg er den eneste der spiller, spillet her hjemme og at det dermed altid åbnes på min computer, kan det ikke være en årsag til problemerne.
  Jeg har tjekket og jeg kan heller ikke opdatere spillet, da origin ikke mener der er en nyere version af sims4 endnu.

  Jeg håbede på at i måske havde en løsning til mit problem.
  Tak på forhånd.

 411. Maria siger:

  Jeg har haft problemer med at åbne spillet. Efter at af- og geninstalleret, kan jeg nu ikke åbne spil i de enkelte husholdninger. Trykker jeg på en familie, jeg vil spille videre med, kommer jeg ikke ind i huset, men derimod ud til der, hvor jeg kan vælge mellem verdenerne… Nogle der har en løsning??! :(

 412. Sofie siger:

  Hej. Er det muligt at have flere spil igang samtidig? Altså om man kan lave et nyt spil i spillet, uden at det andet spil bliver slettet? :-)

  • Nadia Jespersen siger:

   Kan du sagtens ;)

  • Karen siger:

   ja sagtens jeg tror jeg har en 6-7 forskellige familier til at gå rundt, men ved de familie man ik er ved fortsætter deres liv bare, den først familie jeg lavede er nu ældre og har ik været inde ved dem længe :)

 413. Kana siger:

  Når jeg har lavet en familie er alle husene væk og når jeg køber e grund gider de ikke at gå ind på den

 414. Cleo siger: