Sims 4 hjælp

Du er her » Forside » Sims 4 nyheder » Sims 4 hjælp

Da vi startede Simsleksikon havde vi spillet Sims 3 i et godt stykke tid, og vi havde derfor allerede en masse viden omkring spillet, som vi kunne hjælpe dig og andre med. I dag er Sims 4 udkommet, og for første gang er vi fuldstændig på “bar bund” ligesom jer andre. Dvs. at vi ikke nødvendigvis ved, hvordan man gør det ene eller det andet, det skal vi først opdage, prøve eller læse os til.

Derfor har vi lavet dette indlæg der hedder “Sims 4 hjælp”, hvor I skal være velkomne til at skrive en kommentar hvis I har problemer med noget i spillet. Det kan være vi kan svare jeres spørgsmål, eller det kan være nogle af jer derude bag skærmen har svaret. I fællesskab kan vi hjælpe hinanden, det er i hvert fald vores håb ;)

Vi har efterhånden fået mange negative kommentarer omkring, at vi ikke hjælper folk her i indlægget, og der kan vi altså kun sige .. Læs hvad vi har skrevet – vi HAR ikke alle svarene og kan derfor ikke svare.

Vi opdaterer løbende listen herunder med problemer og mulige løsninger, der forhåbentlig kan hjælpe nogle af jer. Prøv at kigge den liste igennem før du stiller dit spørgsmål, det kunne være svaret allerede er der.

Læs også:

Forslag til løsninger på hyppige problemer i Sims 4

Jeg har ikke adgang til galleriet
Hvordan slår jeg online adgang til?
Min simmer kan ikke betale regninger
Min simmer får hele tiden tvillinger og trillinger
Mit spil går ud og siger Sims 4 holdte op med at fungere
Jeg kan ikke starte Sims 4 fra Origin
Origin siger produktkoden / seriekoden allerede er brugt
Sims 4 spil knappen i Origin er grå og jeg kan ikke starte spillet
Simmere kan ikke lave mad
Hvordan får jeg Sims 4 på Mac?
Hvordan flytter jeg simmere ud?
Simmere vil ikke forlade mit hus
Mit Sims 4 er på et forkert sprog
Når jeg går ned til en familie kommer jeg ud til bykortet igen
Hvordan styrer jeg kameraet? Det er helt underligt
Hvordan kommer jeg ud og ser hele byen?
Min grafik er rigtig dårlig. Hvad gør jeg?
Hvordan roterer jeg ting?
Mine simmere mister deres venner!
Skal man slette Sims 3 før man kan spille Sims 4?

1.442 Comments

 1. Isabella 11. maj 2018 at 17:23 - Reply

  Hej jeg hare et problem jeg har gemt alle mine spil men de fleste er kun gemt i galleri ikke i selve verdenen. Hvad skal jeg gøre??

 2. Thit 10. maj 2018 at 16:09 - Reply

  Jeg kan ikke logge ind på sims 4 jeg har koden til at stå men ikke emailen

 3. Ulla 5. maj 2018 at 10:46 - Reply

  Min simmer vil ikke sende regning til ejer (dyrelæge) har prøvet at få mine andre simmer til at sende regningen men de kan heller ikke. Det er sket flere gange

 4. Laura 2. maj 2018 at 11:40 - Reply

  Kan jeg afinstallere sims 4 på en konto, og installere det på en ny?

 5. Karen 1. maj 2018 at 18:34 - Reply

  Jeg kan ikke downloade huse der står “du kan ikke placere grunden I denne spiltildstand”
  HJÆLP!!

  • The Sims Leksikon 2. maj 2018 at 16:31 - Reply

   Er du inde i bygge-mode? Du skal først ind i bygge-mode, så gå i galleriet og så kan du placere huset.

 6. Ann Sofie 22. april 2018 at 10:10 - Reply

  Hej, min simmer kan ikke blive renlig, jeg har badet simmeren flere gange, HJÆLP MIG!

 7. Berit 21. april 2018 at 12:23 - Reply

  Hvordan bliver man venner i sims.? Min søster og
  Jeg vil gerne være venner. Vinks dog ikke finde ud af det.

Leave A Comment