Fryser dit Sims 3 også?

Jeg, Anja, spiller The Sims 3 på min bærbare computer, som jeg købte med henblik på at den netop skulle kunne trække The Sims 3. Det er et krævende spil så det har betydning, hvilket grafikkort man vælger og ikke mindst hvor mange ram ens computer har.

Sims 3 fryser

Ikke desto mindre oplever jeg virkelig ofte at min spil det crasher. F.eks. når jeg zoomer ud til byoversigten og hurtigt ned på grunden igen, eller hvis jeg dobbeltklikker på en simmers ikon ude i venstre side, for at komme hen til vedkommende. Så fryser billedet nogle gange på vejen og jeg kan ikke gøre andet end at gå ud på skrivebordet, hvor jeg får beskeden om at programmet er holdt op med at fungere. Andre gange oplever jeg at lydene fortsætter og at træerne f.eks. stadigvæk bevæger sig, men alt andet er gået i stå. Andre der kender det?

 

Sådan undgår du at dit Sims 3 fryser

Nå, men en dag bladrer jeg rundt inde i det officielle sims forum og falder over en tråd, hvor en læser fortæller hvordan man kan lave en lille ændring, som har vist sig at have gjort en betydelig forskel i mit spil. Det er crashet én gang siden jeg fulgte rådet og normalt kunne det godt have crashet 10 gange i den samme periode.

Det handler grundlæggende om, hvor mange RAM (hukommelse) spillet får lov at bruge og hvor mange der lades tilbage til Windows styresystemet at bruge.

 

OBS: Vær opmærksom på!

Og nu vil jeg lige starte med at advare, så ikke i kommer på nakken af mig. Hvis nedenstående er rent volapyk for dig, så lad være med at kaste dig ud i det. For hvis du laver noget galt, kan det med meget høj sandsynlighed have kedelige konsekvenser for dit spil. Så hiv gerne fat i en voksen eller en anden der har bedre forstand på det, end dig selv :-) Når det så er sagt, så er det altså ret nemt, hvis man har bare en lille smule teknisk snilde.

 

Lad os komme til sagen…

Som udgangspunkt er Sims 3 spillet opsat til maksimalt at udnytte 2 GB af computerens RAM, med henblik på at det skal kunne køre på alle computere. Mange nye computere har dog noget mere RAM at give af, så dét hele fidusen går ud på er, at ændre i opsætningen således at spillet benytter mere ram end hvad der per default er bestemt. Dette kan vi ikke ændre inde i spillet, ligesom vi kan med så mange andre ting.

Hvis du ikke allerede ved det, er det nødvendigt at finde ud af hvor mange ram din computer har.

ram1

Jeg har Windows 7 på min computer, men det er vist meget det samme i de andre windows udgaver. Du skal finde den menu der hedder Computer, højreklikke på den og vælge Egenskaber.

ram2

I firkanten der er markeret med rød kan man se hvor mange RAM computeren har. Min computer har 8 GB.

Det vil sige, at jeg godt kan tillade mig at bruge mere end 2 GB RAM på at spille The Sims. Hvis der nu står at din computer har 4 GB RAM eller mindre (hvis det efterhånden findes), så vil vi ikke anbefale dig at ændre ved noget.

Men hvis du har over 4 GB RAM, så kan du godt læse videre :-)

Nu skal du finde den fil jeg viser her:

ram3

Det er ikke samme sted, som vi finder screenshots osv. Denne gang skal vi ind via C drevet og mappen programmer. Hvis du ikke har en mappe der hedder Programmer (x86) så skal du vælge den, hvor der enten står et andet tal bagefter eller hvor der bare står programmer. I denne programmappe ligger der en mappe der hedder Origin games. Den går du ind i og vælger The Sims 3\Game\Bin.

I bin-mappen skal du finde den fil, jeg har markeret i den nederste røde firkant. Den hedder Sims3.ini.

For en god ordens skyld bør du kopiere filen og lægge kopien ud på skrivebordet, i tilfælde af der går noget galt. (Højreklik på filen og vælg “kopier” og gå dernæst ud på dit skrivebord på computeren og vælg et tomt sted, hvor du højreklikker og vælger “sæt ind”). Når du ser filen på dit skrivebord er den kopieret.

Nu går du ind i sims mappen igen og dobbeltklikker på filen. Den åbner op med notepad eller et tilsvarende program og ser således ud:

ram4

Det eneste du skal røre ved er den linje jeg har rammet ind i den røde firkant. Der vil stå 20000000 til at starte med og nu kan du ændre 2-tallet til et 4-tal. Så bruger spillet 4 GB RAM frem for 2. Jeg testede først med 4 GB RAM og har senere været inde og ændre til 6 i stedet for. Men du må altså ikke skrive 8, hvis du nu har 8 GB RAM ligesom mig, for computeren SKAL have noget der ikke er dedikeret til The Sims. En tommelfingerregel er, at computeren skal bruge minimum 2 GB RAM til sig selv, så jeg vil altså aldrig sætte min højere end 6 GB ram i billedet ovenfor.

Når du har ændret tallet skal du huske at vælge “gem” oppe i menuen “Filer”. Den spørger dig om du vil gemme ændringerne og du siger ja.

Hvis det viser sig, at du får problemer efter at have ændret i denne fil, så skal du rette det tilbage så der kun står 20000000 eller erstatte med den fil du kopierede ud på skrivebordet.

Der er en god sandsynlighed for, at dette kan forbedre dit spils ydeevne, ligesom det har gjort ved mig. Jeg har oplevet færre gange at det lukker ned og at det generelt hakker mindre og at grafikken loader hurtigere. Hvis det ikke gør en forskel, så kan det tyde på, at problemet er noget helt andet. Vi kan desværre ikke hjælpe jer med de tekniske fejl, men vi henviser til EA’s kundesupport som vi har haft fat i flere gange og som er virkelig søde.

Vi håber at andre kan få glæde af dette fantasiske tip. Det ér bare sjovere at spille, når det ikke crasher hele tiden!

 

 

OBS: Vi tager ikke ansvar for, hvordan din computer reagerer på dette og vi kan ikke garantere at det virker for dig, men det har altså gjort en forskel her. Det er derfor på eget ansvar når du kaster dig ud i ovenstående, så husk at lave en kopi af filen :-)

 

Læs flere indlæg

93 kommentarer

 1. Rebecca siger:

  Super godt indlæg, I har fået lavet! Min computer har også 8 GB RAM, så jeg skal da helt sikkert lige prøve dette af, hvis det kan få spillet til at køre meget bedre! :-D

 2. Line siger:

  Det her er super! Skal jeg helt sikkert få min computer-nørd-kæreste til at prøve.. ;D Jeg har præcis det samme problem,så jeg håber virkelig det hjælper.. ;P Jeg brugte også lidt flere penge på min nye bærbar for at den skulle kunne spille bedre end min gamle, men det hjalp ikke noget.. ;P Tak for indlægget!!

 3. The Sims Leksikon siger:

  Lad os endelig høre hvordan det går :-)

 4. sims 3 siger:

  min bærbar er på 4,00 gb og gør stadig det med at fryse ved du/i hvorfor eller hvad jeg kal gøre?

  • The Sims Leksikon siger:

   Hej,
   Det er utrolig svært for at udtale os om det, da det er så forskelligt fra computer til computer. Men vi vil gætte på at det godt kan skyldes at du “kun” har 4 GB RAM. Jo flere ram jo bedre. Men det kan også skyldes grafikkortet eller andre ting. Men vi vil fraråde dig at gøre som vi har beskrevet i denne artikel, når du ikke har flere ram.
   KH Mille og Anja

 5. Menna siger:

  Kan man så overhovedet ikke gøre noget hvis man har 4 GB RAM?

  • The Sims Leksikon siger:

   Som sagt kan vi ikke hjælpe med andre tekniske problemer. Det vi har skrevet om her kan kun bruges hvis du har mere end 4 GB RAM. Det kan sagtens være der findes andre muligheder, men ikke lige denne :-)

  • Annemone siger:

   Det kommer meget an på hvilken computer du har:) For mig (jeg har en Acer) kunne man købe mere Ram og sætte i. Hvis jeg var dig ville jeg undersøge det nærmere om det også er muligt for dig:)

 6. Nina siger:

  Jeg gjorde dette ved min computer og satte den op til 4 GB ram. Jeg har 10 i alt. Spillet crashede stadig utallige gange, indtil jeg afinstallerede Årstider. Har ingen ide om hvorfor men min super fancy computer kan ikke klare Årstider.

  Evt. andre der har oplevet det? :)

 7. Andrea siger:

  Altså min computer har 4,00 GB RAM og kan have 3,25 mere, men det logger stadig meget tit ud af spillet. Og det er VIRKELIG irriterende.. Men der er også et andet problem jeg har. Det er at hvis jeg har spillet i lidt tid og at det så har lagget lidt så kan deres hoveder blive mega grimme. Altså helt brune og deres øjne… Helt gennemsigtige.. Og deres bukser er kun halve. Altså at man kan se hud på halvdelen af deres bukser…
  Nogen der ved hvordan man løser det?

 8. winther siger:

  efter jeg har indstalret university life, går min computer i sort ver gang

 9. AlmaPalma siger:

  Øv, har kun 4,00 GB RAM. :-(
  Heldigvis fryser mit spil næsten ikke, så det er ikke ligefrem en stor krise. ;-)

 10. Lifley siger:

  Jeg har ikke nogle ting under Origin games :c

  • The Sims Leksikon siger:

   Mon du kigger det rigtige sted? For alle bør have den folder, hvis de har spillet installeret :-)

 11. Sandra siger:

  Øv.. Min har kun 4 GB. Det kan også hjælpe på det hvis man afinstallere nogle af exchange tingene som man har downloadet;)

 12. Line siger:

  Kan man på en måde få flere ram har nemlig kun fire

 13. Nina siger:

  Line – hvis du har en stationær kan du sagtens skifte ram. Bærbar er det unødvendigt da de koster en del alt afhængig af hvilke og hvor gode :)

 14. Line siger:

  Men jeg har kun fire ram og mit sims lukker ned hver dag plus når jeg har en hest i husholdningen så lukker den ned efter 10 sek så hvad skal jeg gøre

  • The Sims Leksikon siger:

   Hej Line,
   Som vi nævner i teksten er det bare et råd vi faldt over og vi kan desværre ikke hjælpe med andre problemer. Hvis du har installeret brugerlavet indhold kan du i hvert fald starte med at slette det, det gør sjældent noget godt for spillet. Tvært i mod :-)

  • Bjarke siger:

   Det gør min også Line, det er øv når man bygger hus, og så den ikke gemmer, og man har brugt over 1 time.

 15. Line siger:

  Jeg tænkte også bare om i vidste det med om man kan få flere ram til bærbar

  • The Sims Leksikon siger:

   Det er ikke så nemt at skifte ud på en bærbar som en stationær. Men det er noget man bør have med i overvejelserne næste gang man skal ud og købe bærbar :-)

 16. Line siger:

  Den gang hvor jeg fik min computere, som er 4-5 år siden, viste jeg ikke noget om som helst om computere. Såååå tænker om det måske også er tid til en ny

  • The Sims Leksikon siger:

   Så er det lige før du skal vente til systemkravene er ude for sims 4, så du kan sikre at den kan køre det også, hvis du får lyst at spille det når det kommer :-)

 17. Letse siger:

  når jeg går op i filer og trykker gem så siger den Sims3.ini allerede eksistere om jeg vil erstatte den også trykker jeg ja men så siger den adgang nægtet ?? ved i så hvad jeg skal gøre :D

 18. Nina siger:

  Tryk gem og ikke gem som ;)

 19. Xenia siger:

  Hej hvis nu man har købt det første spil, hvad er det så man skal ind under??

  • Xenia siger:

   Prøver lige igen, ved ikke om nogen har set det :-)
   Men hvis nu jeg har hovedspillet og flere af de andre spil på cd, men nogle af de nyeste som download, hvad skal jeg så gøre??

   Som sagt har jeg det første spil på cd, er det så den jeg skal lave om på, og hvor gør jeg det, eller er det den nyeste jeg har som download, i så fald er er det så den jeg skal ind og finde?

   Håber på svar :-)

   • The Sims Leksikon siger:

    Hej Xenia,

    Du burde sagtens kunne have både fysiske spil og downloads. Du skal bare starte det nyeste spil op, og så burde det virke. Oplever du problemer med det, anbefaler vi at du kontakter EAs support som er super flinke og hjælpsomme. :)

 20. Nina siger:

  Hej.
  Min computer har 6GB RAM så jeg tænkte at jeg da lige ville sætte op hvor meget den bruger på Sims. Men når jeg går ind på C drevet og så ind på programmer(86) og derefter ind på Origin Games så er der kun “The Sims 3 Island Paradise” “The Sims 3 Showtime” og “The Sims 3 University life” IKKE bare “The Sims 3” som i viser i guiden. Så jeg kan ikke rigtig komme videre til “Game”, “Bin” og så ind på Notebook og ændre det. Hvad skal jeg gøre?

  • Maja siger:

   Jeg fandt den under electronic arts, men har åbenbart ikke tilladelse til at gemme :( men måske du har :)

 21. Luxiie siger:

  Jeg har 16 gb ram, men min gør det også en sjælden gang imellem….

 22. julia newmore siger:

  Ved i om det vil gøre den store forskel hvis man satte den til 3 gb? :)

 23. Lisa siger:

  Tusind tak. Mit spil fryser hele tiden, men crasher ikke. Fryser i et par sekunder og lader mig spille i et par sekunder før den så igen fryser. Og sådan bliver den ved. Nu prøver jeg det her. Har heldigvis 16gb at boltre mig med, så sætter den nok op til 8. Lad os se hvad der sker. :)

  • The Sims Leksikon siger:

   Det kunne godt lyde som et problem med hukommelsen, og hvis du masser af RAM at tage af, så burde du bestemt give det en chance. :)

 24. Caroline siger:

  Jeg kan ikke finde den mappe under programmer jeg kan kun finde de pakker jeg har købt online dem jeg har installeret via cd er der ikke, det skal lige siges at jeg har haft problemer med det før hvor jeg endte med at finde mappen men kan ikke huske hvordan, jeg har søgt i hele min computer

 25. Michelle siger:

  Hej jeg har fået min Lenovo Z500 idepad for 2 måneder siden. Jeg har lige fået Paradisøen, men da jeg går ind og starter spillet, går der 2 min, den lukker spilet ned, på mit skrivbord står der “Sims 3 er holdt op med at fungere”, jeg kan slet ikke spille det.

  Hvad gør jeg?

  • The Sims Leksikon siger:

   Hej Michelle,
   Det kan være svært for os at vurdere hvad det skyldes. Jeg har selv døjet meget med det problem men det er næsten væk efter jeg brugte tippet i dette indlæg. http://simsleksikon.dk/sims-3-fryser/
   Det virker kun på de computere der har mere end 4 GB Ram, men det kan du lige læse igennem og se om det er en mulighed. Alternativt synes vi du skal kontakte EA supporten. De er super hjælpsomme. Vi er ikke helt klar over deres åbningstider her i julen, men det må stå et sted :) http://simsleksikon.dk/kontakt-til-ea-support/
   KH Anja

 26. Michelle siger:

  Hej. Jeg prøvede det samme med min computer, da sims 3 hakker meget. Men min computer skriver: nægtet adgang, når jeg prøver at gemme. Hvad kan jeg gøre ved dette? Kan jeg så ikke ændre det?
  Min computer er windows 8.

  • Sims Leksikon siger:

   Hej Michelle… Det eneste vi lige kan komme i tanke om er at du ikke er logget på computeren med administrator adgang, kan det være sådan noget?
   Mvh Anja

   • Michelle siger:

    Nej, desværre ikke. Jeg troede også dette , så jeg gik ind og tjekkede med der står at jeg er logget på med en administrerende konto.

    • Sims Leksikon siger:

     Så kan vi desværre ikke rigtig hjælpe, da det er ud over vores tekniske færdigheder. Vi håber der kommer nogle forbi som kan hjælpe :-)

 27. Michelle siger:

  Okay, tak.
  Kender I nogen som kan hjælpe.

 28. Anita Hoffgaard siger:

  Jeg gjorde som beskrevet og da min PC har 16 ram at gøre godt med, satte jeg det til 6000000…. (Og hvor mange nuller der nu er)
  Spillet loadede klart hurtigere men fryser fortsat hele tiden.

  Det ER så irriterende.. Simms er jo i forvejen et ret dyrt spil at bruge/købe så det skal sørme bare fungere.
  Jeg spiller både World of Warcraft og Skyrim(via Steam) og der er der stort set aldrig problemer.
  Jeg syns at udgivere skulle at’ at gøre noget ved “flowet” i spillet – tror det er Origin der fu…. Det op.

 29. Sofie siger:

  Mit sims fryser helt når jeg trykker på køb alså der hvor man køber sofaer og sådan nogle ting ! Og det er vær gang

 30. Katrine siger:

  Når jeg har ændret tallet, og vil gemme det, så spørger den hvor jeg vil gemme det, og jeg vælger præcis samme sted som før, men når jeg så trykker “Gem” så kommer der bare et lille pop-up vindue “Nægtet adgang”. Ved i hvad jeg gør?

 31. helene siger:

  Hej, mit sims lagger lidt i spillet, og da jeg prøvede at flytte skete der ikke meget i dens udførering. Prøvet at finde den fil som du peger ud, men den er her ikk.. Kun som hedder default, men den har intet af hvad du pegede ud på… :/ hvad i alverden gør jeg?

 32. Tina siger:

  Hej.
  Jeg har mange udvidelsespakker. Skal jeg ændre dem alle til 40000000?

  • Sims Leksikon siger:

   Hej Tina.
   Nej, du skal følge guiden 100%. Ellers ved vi ikke hvad der sker.
   Mvh Anja

 33. Eva siger:

  Hej

  Jeg kan slet ikke finde det bin halløj nogen steder på min pc er det fordi jeg spiller fra min cd?

  Eva

 34. Safran siger:

  mit sims spil har virket næsten perfekt i over et år.jeg har spillet med årstider i al den tid jeg har haft spillet og for ca. en/to måneder siden installerede jeg kæledyr og nu går spillet ud hver gang jeg går til kortvisning, kan det have noget at gøre med at jeg installerede kæledyr?

 35. Christina siger:

  Jeg vil rigtig gerne prøve det her, og jeg fulgte det man skulle, men under mappen Programmer (x86) kan jeg ikke finde en mappe der hedder Origin Games, kun en som hedder Origin. Jeg kiggede alligevel derinde for en sikkerheds skyld, men der var ingen mappe som hed noget med The sims 3. :-(

 36. AK siger:

  Jeg har heller ikke nogle sims-mapper i origin games, trods jeg har dem inde når jeg åber origin.
  I electronic arts har jeg den og prøver at ændre den, men som andre blive jer nægtet adgang når jeg forsøger at gemme. Kan EA-support hjælpe en med den beskyttelse der er på mappen?

 37. Sigrid siger:

  Sådan. Mit spil fryser når jeg bruger snydekoden: testingCheatsenabled true og trykker på post kassen. Andre der har prøvet det?

  • Bjarke siger:

   Testingcheatsenabled true, kan du bruge til mange ting, måske er det fordi den loader det den nu kan? Jeg ved det ikke, men har selv prøvet det, du kan evt. vel også skrive testingchetsenabled false, så kan du nemlig ikke bruge koden længere. Det virkede for mig.

 38. Wolfie siger:

  Hvad hvis der ikke er en mappe der hedder the sims 3 under origin games?

 39. Eva siger:

  Hej

  Mit Sims3 er begyndt at fryse, gik fint og så igår begyndte det at ikke at ville videre i spillet.
  Som om jeg ikke må have for meget “pynt” på mit hus.

  Bruger 8 GB ram på spillet

 40. Grith siger:

  Gjorde det på min gamle pc og der virkede det, men ved I om man kan gøre det med Mac?

 41. Billedgalleri siger:

  Hver gang jeg installerede et nyt spil begyndte spillet at fryse. Jeg fandt ud af, at jeg bare skulle fjerne mine byer og installere dem igen. Så var der ingen problemer. Det eneste kedelige var, hver gang jeg fik et nyt spil skulle jeg begynde forfra med nye familier.

 42. dicte siger:

  Når jeg er kommet til at ændre mit Ram og vil astatte filen så siger den bare adgang nægtet
  hvad skal jeg gøre håber i kan hjælpe

 43. Simone siger:

  Jeg kan ikke gemme ændringerne

 44. Simone siger:

  Jeg kan ikke gemme ændringerne

 45. Elin siger:

  Min går tit i stå når jeg inde ved “lav personer” eller hvad det nu end hedder? Jeg har det installeret på min Mac, da der ikke er nogen disc-holder? Det har altid virket fint? – Ved ikke hvor mange GB ram der er på min? Vedikke engang hvad det er? :D

 46. Nadja siger:

  Rigtig godt skrevet! Håber virkelig det virker ved mig, for er ved at blive sindssyg over at mit spil konstant hakker, ligesom du beskrev dit gjorde med at f.eks.: sneen falder men tiden og simmerne er gået i stå og kan ikke nogen som helst!
  Har været lidt bange for det var fordi jeg havde for mange ekstrapakker/udvidelsespakker, så har afinstalleret nogle før jeg så dit indlæg her :)
  Så krydser fingre! :)

 47. Ida siger:

  Hvordan kan det være at når jeg går ind i Origin games så er der ikke nogen sims mappe? :( Hvor kan jeg så finde den for jeg er simpelthen så træt af at den fryser:(

 48. Amanda siger:

  Hej, hvordan kan man finde ud af hvor meget RAM alt det sims-halløj jeg har, bruger i alt? Det eneste tal jeg kunne finde der mindede om noget af det jeg har læst mig til var 17,3 GP, og det var bare for grundspillet. Og synes egentlig også de lyder lige voldsomt nok :)

 49. Diana siger:

  Vil også rigtig gerne vide hvordan man gør det der på en Mac?

 50. Stine Hammerik Mastrup Hansen siger:

  Hej, er det muligt at lave noget lignende til sims 4? Mapperne ser ikke helt sådan ud, men det ville virkelig gøre mirakler for mit spil :)

 51. Lotte Frost Pilgaard siger:

  Hvad så når det er en Macbook? Har sat og rodet lidt med det, men jeg kan simpelthen ikke finde ud af det. Mit spil fryser flere gange om dagen. Dog mest når jeg er inde i at lave en simmer, men det kunne jo være at jeres metode ville virke på det. Jeg aner bare ikke hvordan jeg skal kunne gøre det på et Apple produkt.

 52. Trine siger:

  Min softwarenørd kæreste har en løsning på dem der får ‘Adgang nægtet’.

  Når i har tastet ændringerne ind, så tryk ‘gem som…’ og gem filen ude på skrivebordet. Derefter copypaster i filen tilbage ind i mappen. Så kan i få tilladelse til at gemme ændringerne :-)

 53. Mathilde siger:

  Hvis man nu har 16 GB ram kan man ikke godt sætte den op på 60000000 inde i den der fil?

 54. Michelle hei ee siger:

  Kan det også virke på erro code 12?

 55. Clara Hansen siger:

  Hvordan kan det være, at min mappe er tom under ‘Origin Games’?

 56. Alberte. siger:

  Hvad hvis man ikke har Origin?

 57. Olivia siger:

  Jeg har lige prøvet det og det vikker renfaktisk

 58. Karoline siger:

  Jeg forsøgte at sætte den op på 4 RAM, som beskrevet her, men det virkede og så satte jeg den op på 6 RAM. Det virkede så heller ikke. Arh det er altså bare virkelig irriterende, for det forhindrer mig i at spille, da mit Sims fryser hver 20. sekund.. Min computer er endda kun en måned gammel, og den gamle jeg havde, kunne køre Sims på 2 RAM, da den kun havde 4. Min nye computer har 8 RAM, men den kan bare ikke trække det. Jeg skriver til EA nu. :(

 59. Oline siger:

  Hvad nu hvis man har både sims 3 og sims 4?
  Jeg har 8 GB RAM og mit sims 3 kører rigtig godt nu jeg har sat den op til 6, men nu vil jeg prøve med sims 4 og forventer at det sikkert begynder at hakke lidt så kan jeg også bare putte den op til 6 RAM?

 60. Tille Beck siger:

  Min simmer er frosset fast ved siden af skraldespanden. Jeg prøvede at gå ind i køb så jeg kunne skrive en snyde kode, men da jeg gik der ind så virkede det ikke. Det så mærkeligt ud, så ville jeg prøve at skifte til lev, men så gjorde den kun lidt af det, så begyndte telefonen at ringe men musikken fra køb blev ved med at spille. Nu har den stået sådan i 3 timer, og det eneste jeg kan gøre i spillet, er at rykke frem og tilbage med musen. Alt andet virker ikke. Er der nogen der har et godt råd, jeg vil nødig slette banen, da jeg er nået så langt.

 61. Thea siger:

  Skal da prøves ;) Håber det virker hos mig for jeg hader når man lige har brugt 5 timer på den perfekte hest og den så gør det :/

 62. Louise siger:

  Jeg ville lige skrive at det virker fint for mig at bruge 3 ram ud af de 4 ram jeg har og jeg har næsten alle udvidelses pakker installeret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *