Sims 2 Hjælp

Efter at vi alle har fået fingrene i The Sims 2 The Ultimate Collection, så har vi fået rigtig mange spørgsmål om alverdens ting i The Sims 2. Vi har dog ikke selv spillet spillet Sims 2 siden Sims 3 udkom og vi har heller ikke tid til at spille det nu, så derfor kan vi simpelthen ikke hjælpe jer med alle jeres spørgsmål. Vi er nødt til at prioritere vores tid på Sims 3 og Sims 4.

Men i er jo super gode til at hjælpe hinanden helt generelt og derfor opretter vi dette indlæg, hvor i kan bruge kommentarfeltet til at hjælpe hinanden.

For god ordens skyld vil vi opfordre til, at i lige skimmer kommentarerne igennem inden i stiller jeres spørgmål, i tilfælde af at der er andre der har spurgt om det samme. Så bliver det forhåbentlig lidt mere overskueligt :-)

 

Læs flere indlæg

18 kommentarer

 1. SimsKage:3 siger:

  Jeg kan ikke vælge tøj og hår til en kvinde/pige uden af den går ud og jeg kan heller ikke tage taxaen til de forskellige butikker uden at den går ud af spillet:o

 2. Nanna siger:

  Er der nogen som nogensinde har fundet Bella?

 3. Liv siger:

  jeg har ikke fundet ud af hvor spøg famillien er jeg kan kun finde en der hed spøg og der er der hende der pigen som tegneter eller ung voksen og så er det et drenge barn og en gammel mand men er det den spørg familie der i sims 2 jeg kan i vertfald ikke finde ud af det og et andet spørgsmål hvad hedder den by man får med i grundpakken?

 4. liv den anden siger:

  Hvordan installere man brugerlavet indhold i sims 2

 5. Simone siger:

  Spøg familien er i nyderligeup det er jeg næsten 100 på :)

 6. Cæcilia siger:

  Min simmerdame har lige født men babyen sidder på en eller anden måde fast til hendes fødder så jeg kan ikke lege osv med babyen udover det så har hun også en bamse der sidder fast i hende. Hvad gør jeg?

 7. Laura siger:

  Hvordan for man tvillinger i sims 2? Jeg er træt af at overlade det hele til tilfældighederne!!!

 8. Lise Rytter siger:

  Hej med Jer.
  Har nogle af Jer erfaringer med The Sims 2 Super Collection til mac?
  Jeg overvejer at købe det, men er i tvivl. Bliver spillet opdateret, så der kommer nye spil engang imellem eller hvordan fungerer det?
  En del af de spil, jeg ønsker, er nemlig ikke at finde i The Sims 2 Super Collection, så jeg kunne godt tænke mig selv at installere dem – altså kombinere mine egne spil med The Sims 2 Super Collection. Kan dette lade sig gøre?

  Lise Rytter :-)

 9. Kimmie Thelin siger:

  Hej. Jeg har lige downloaded spillet Sims 2 på min mac. Og det virker helt fint udover at jeg gerne ville kunne rotere rundt med musen, i ved på den lille knap inde i midten, nogle der kan hjælpe mig med det. Hver gang jeg trykker på den roterende knap i midten af musen, går den væk fra spillet. Og i som selv spiller sims ved godt at den er meget vigtig. Nogen sim evt. kan hjælpe????

 10. Leila siger:

  Hej har brug for hjælp har en udvidelse pakke men når jeg sætter cd’en i sker der ik noget plzzzzz hjælp mig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *