Sådan stjæler din simmer i Sims 3

Du er her » Forside » Sims 3 tips & tricks » Sådan stjæler din simmer i Sims 3

At stjæle i the sims 3

Er du en af dem der ikke er så vild med, at give dine simmere de mindre attraktive egenskaber, ja så går du glip af noget! En af de egenskaber som kan være både sjov, praktisk og indbringende er ‘kleptoman‘ egenskaben.

 

Sådan stjæler din simmer

At din simmer er kleptoman indebærer, at du kan sende simmeren på besøg hos en hvilken som helst nabo, og offentlige grunde, og stjæle op til 3 objekter per dag. Det skal være efter 7pm og inden 6am, og det skal foregå i et rum hvor andre simmere ikke er til stede i (Medmindre du gerne vil blive opdaget). Du er desværre ikke så heldig, at du fuldstændig selv kan vælge hvilke objekter du gerne vil have fingrene i, så din simmer vælger helt selv. Derfor kan det af og til være praktisk at gå efter et rum med få, men gode, genstande i – så er chancen for at få det du vil have større. Du kan også forsøge at placere dig så tæt på den genstand du gerne vil have som muligt.

Når du er ankommet til en grund klikker du ude i et rum og vælger den mulighed der hedder noget alá “stjæl / steal items”, og herefter går din simmer til værks.

 

At stjæle i the sims 3

At stjæle i the sims 3

 

Efter at have stjålet

Når din simmer har nuppet en genstand eller to, så undrer du dig måske over hvor tingene bliver af. De bliver ikke placeret i din simmers rygsæk, men derimod i familie inventar listen, og du kan først placere disse objekter når du er tilbage på din egen grund igen. Får din simmer dårlig samvittighed over at have stjålet? Frygt ej, du kan blot trykke på din postkasse og sende tingene tilbage igen.

 

Obs .. Vidste du, at næsten alle rengøringsdamerne i spillet har kleptoman egenskaben? Bum bum, husk at holde øje med dem når de er i dit hus.

 

10 Comments

 1. Maria 1. februar 2015 at 00:31 - Reply

  selvom jeg har givet min simmer kleptoman færdigheden ville han ikke stjæle, det er ret irriterende!? :/

  • Sims Leksikon 1. februar 2015 at 10:28 - Reply

   Og du er sikker på, at han heller ikke kan efter 6 om aftenen? Det er først aften/nat de kan.

 2. Johanne 19. november 2014 at 19:53 - Reply

  Omg klam rengøringsdame tror jeg fyre min

 3. Lucia 12. september 2014 at 16:39 - Reply

  Det med rengøringsdamen vidste jeg ikke. SEJT!

 4. Sofie 28. august 2014 at 20:20 - Reply

  min rengøringsdame stjal engang min papegøje.

 5. Liv 8. juni 2014 at 08:54 - Reply

  kleptomaner kan også være gode i legacy familier

 6. Mathilde M 8. juni 2014 at 08:48 - Reply

  Klamt med rengøringsdamerne!!! >.<

 7. Estelle Alberte 16. juni 2013 at 18:43 - Reply

  Første gang jeg spillede det havde jeg ikke helt styr på, hvad en kleptoman var, og jeg havde givet min pige simmer enskabet, og så pludselig står der at min simmer har stjålet. Tænkte længe over det, men så lærte jeg det med tiden (:

 8. Toft2 4. november 2012 at 21:08 - Reply

  Nice

 9. hej 18. oktober 2012 at 07:48 - Reply

  det er nice

Leave A Comment