Enhjørning i Sims 3 Pets – Sådan flytter den ind i familien

Når du er blevet ven med en enhjørning, kan det næste mål være at få den som en del af familien.

 

Før enhjørningen kan flytte ind

Når du spørger enhjørningen om den vil være en del af din husholdning, vil den fortælle dig at du skal bevise over for den, at du er en ven af alle skabninger. For at vise det, skal du blive bedste ven for evigt med tre forskellige skabninger (simmere, katte, hunde eller heste). Når du har 3 eller flere bedste venner vil enhjørningen acceptere din invitation og flytte ind i familien.

Når enhjørningen er flyttet ind i familien kan du gå i gang med at lede efter endnu en, måske endda en af modsatte køn så du kan avle på enhjørningene.

 

Sådan passer du en enhjørning

Du passer en enhjørning ligesom du passer dine heste, det er bare lidt lettere fordi deres behov falder langsommere. Du skal naturligvis sørge for at den har drikkevand, mad og at den bliver trænet. Hvis du har planer om at avle så skal du have en stald der skal være relativ stor, så det skal du lige tage højde for når du køber din grund.

 

Salg og adoption af enhjørninge

Du kan ikke sælge eller bortadoptere enhjørninger. De er trods alt magtfulde skabninger der er inviteret ind i din husholdning. Hvis du ikke ønsker at have dem mere er de eneste muligheder at lade simmeren sætte dem fri i naturen eller ved at bruge enhjørningen selv og vælge at den skal vende tilbage til naturen.

Enhjørninge kan heller ikke bruges som hingst til at avle på, på hestecenteret ligesom hunnerne ikke kan blive gravide på hestecenteret. Det eneste egentlige formål på hestecenteret for en enhjørning er at deltage i løb.

Article Tags :
Læs flere indlæg

13 kommentarer

 1. […] du vil møde den samme enhjørning igen, for at gøre det lettere at blive ven med den. Når du har flyttet en enhjørning ind i din familie, vil en ny dukke […]

 2. Signe siger:

  Jeg har mødt en enhjørning, og jeg er også blevet bedste venner med en masse katte, hunde, heste og mennesker. er også meget gode venner med enhjørningen, men den vil ikke acceptere min anmodning! :/

  • Anja siger:

   Hej Signe,
   Vi har hørt om denne problemstilling en del gange efterhånden, så det er muligt at der kan være en fejl i spillet. Vores eneste umiddelbare tanke er om du måske har for mange i din husholdning til at den kan flytte ind, ellers ved vi ikke hvad det kan skyldes.
   \Anja

 3. Sofie siger:

  Signe
  Der står at man skal være bedste venner for evigt og hvis du kun er bedste venner så virker det jo ikke;)

 4. kim siger:

  hvordan kommer du til en, eller hvordan finder man dem :)

 5. Sims Pige siger:

  Hvordan laver man en stald?…

 6. Sally siger:

  Hej
  Jeg er blevet bedste venner for evigt med tre heste, men enhjørningen siger stadig at jeg skal bevise at jeg er dyrenes ven. Er det tre forskellige væsner jeg skal blive venner med eller er det lige meget?

  og er der forskel på de sorte og hvide enhjørninger, for jeg syntes hele tiden jeg bliver uvenner med de sorte :)

 7. Viktoria siger:

  Elsker sims hi

 8. Cece siger:

  Der er nogen der har fortalt mig at sorte enhjørninger er onde og at de hvide er gode

 9. Kathrine siger:

  Hej Sally.
  Ja man skal, være venner med tre forskellige skabninger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *