Enhjørning i Sims 3 Pets – Sådan finder du dem

Du er her » Forside » Sims 3 Guides » Enhjørning i Sims 3 Pets – Sådan finder du dem

En af de ting vi har glædet os mest til ved sims 3 Pets er enhjørningerne, det er vi nok ikke ene om? Der er noget magisk over de skabninger!

 

Her finder du en enhjørning i Sims 3

For at finde enhjørningene i Sims 3 skal du huske, at du skal være i verdenen der kom med The Sims 3 Pets, nemlig Appaloosa Plains. Medmindre du har downloadet en verden der indeholder funktionaliteten, så vil du kun se enhjørninge i Appaloosa Plains.

Enhjørninger har tilsyneladende 40 % chance for at dukke op hver aften. Du vil kunne se det ved at en form for nordlys viser sig på himlen og vil strømme ned mod stedet, hvor de befinder sig.

Når klokken bliver 20.00 går du ud og ser på kortet over byen mens du lader tiden køre, på den måde vil du kunne se nordlyset hvis det er der. Er det der ikke, vil du ikke finde en enhjørning den nat. Men hvis du gør det samme aften efter aften skal de nok dukke op!

 

Fiskestederne lidt uden for byen er et af de steder, hvor enhjørninge viser sig. Hold især øje med Appaloosa Plains’ Vandvej (vindervej 1967) og Stillebugten (kanelvænget 357) i Appaloosa Plains.

 

Enhjørningen er tilstede i et bestemt tidsrum

Du kan kun finde enhjørningen mellem klokken 20.00 og 5.00, så du bliver nødt til at møde den samme enhjørning et par gange for at blive ven med den. Der lader til at være en mekanisme i spillet, der gør at du vil møde den samme enhjørning igen, for at gøre det lettere at blive ven med den. Når du har flyttet en enhjørning ind i din familie, vil en ny dukke op.

Hvis du har en hest som har fået livstidsbelønningen “Flokkens ven”, så vil vilde heste ind imellem besøge din grund. Og her kan du være heldig at enhjørninge kan være i blandt dem.

 

(Kilde)

94 Comments

 1. Tille 14. maj 2016 at 07:10 - Reply

  Jeg har fundet en snydekode til at få en enhjørning ind i ens husholdning du skal bruge snydekoden testingcheatsenabled true.hold shift og så højreklik på enhjørningen og så kommer der en der hedder tilføj til aktiv husholdning og så har du en enhjørning og du behøver ikke være bedste venner forevigt med kat hest og hund😄

 2. Tille 27. april 2016 at 18:36 - Reply

  Jeg har mødt en enghjørning og er blevet venner med den og jeg har spurgt den om den vil bo i min husholdning men den sagde at jeg skulle bevise at jeg var alle dyrs ven men jeg er allerede bedste venner for evigt med kat hest og hund

 3. Tille 17. april 2016 at 08:08 - Reply

  Kunne man ikke lave en xtrablog pakke til the sims 3 hvor der var heste med vinger og sådan noget

 4. Tille 16. april 2016 at 19:37 - Reply

  Sims leksikon hjælp mig der kommer ikke nogen enghjørninger

Leave A Comment