Enhjørning i Sims 3 Pets – Sådan finder du dem

En af de ting vi har glædet os mest til ved sims 3 Pets er enhjørningerne, det er vi nok ikke ene om? Der er noget magisk over de skabninger!

 

Her finder du en enhjørning i Sims 3

For at finde enhjørningene i Sims 3 skal du huske, at du skal være i verdenen der kom med The Sims 3 Pets, nemlig Appaloosa Plains. Medmindre du har downloadet en verden der indeholder funktionaliteten, så vil du kun se enhjørninge i Appaloosa Plains.

Enhjørninger har tilsyneladende 40 % chance for at dukke op hver aften. Du vil kunne se det ved at en form for nordlys viser sig på himlen og vil strømme ned mod stedet, hvor de befinder sig.

Når klokken bliver 20.00 går du ud og ser på kortet over byen mens du lader tiden køre, på den måde vil du kunne se nordlyset hvis det er der. Er det der ikke, vil du ikke finde en enhjørning den nat. Men hvis du gør det samme aften efter aften skal de nok dukke op!

 

Fiskestederne lidt uden for byen er et af de steder, hvor enhjørninge viser sig. Hold især øje med Appaloosa Plains’ Vandvej (vindervej 1967) og Stillebugten (kanelvænget 357) i Appaloosa Plains.

 

Enhjørningen er tilstede i et bestemt tidsrum

Du kan kun finde enhjørningen mellem klokken 20.00 og 5.00, så du bliver nødt til at møde den samme enhjørning et par gange for at blive ven med den. Der lader til at være en mekanisme i spillet, der gør at du vil møde den samme enhjørning igen, for at gøre det lettere at blive ven med den. Når du har flyttet en enhjørning ind i din familie, vil en ny dukke op.

Hvis du har en hest som har fået livstidsbelønningen “Flokkens ven”, så vil vilde heste ind imellem besøge din grund. Og her kan du være heldig at enhjørninge kan være i blandt dem.

 

(Kilde)
Article Tags :
Læs flere indlæg

94 kommentarer

 1. […] har vi skrevet om hvordan du finder en enhjørning, så virker det på sin plads også at fortælle om hvordan man så bliver ven med den og i sidste […]

 2. Karen siger:

  Jeg har spille i lang tid, og i lang tid ikke kunne finde nogle enhjørninger. De dukker bare ikke op.
  Skal man noget inden de burde komme?

 3. Anja siger:

  Hej Karen,

  Som jeg skrev til dig tidligere er der i spillet programmeret sådan at de kommer ca. hver anden aften. Vi kan kun råde dig til at holde øje med det specielle lys der kommer, de aftener når de er der. Hvis ikke det kommer frem, kan vi desværre ikke hjælpe.

  \Anja

 4. Karen siger:

  Hej igen.
  Jeg har lavet en familie med en pige, og jeg har forberedt mig på at få en enhjørning.
  Men nu har jeg ventet til fredag, og der er ikke kommet en eneste!
  Jeg er virkelig iriteret, og det er somom, at den slet ikke findes mere.
  Hvad skal jeg gøre?

  • Mille siger:

   Hej Karen,

   Hvilken by spiller du i? Vi ved ikke med sikkerhed om de fremkommer i alle byer, eller om det kun er i den by der hørte med til Kæledyr. Hvis du i forvejen spiller i denne by (Appaloosa Plains), og du hver aften kigger på bykortet men ikke kan se noget specielt lys, så kan det være en fejl i spillet. Vi kan desværre ikke guide dig meget mere end det, så vi håber du finder frem til en enhjørning eller to snart :)

  • Ellen siger:

   Er du sikker på at du er i appelousa plaines eller hvad den hedder og tak for at du har lavet denne webside jeg fandt en enhjørning præcis efter jeg var færdig med at læse det og fra nu af holder jeg mig til dine råd ps har du et godt råd til hurtigt at blive gode venner med en enhjørning??????

   • Karoline siger:

    Brug koden Testingcheatsenabled true (det kan læse mere om den under snydekoder) der kan du gøre dig venner med den med det samme.

 5. Karen siger:

  Okay. Jeg er nemlig i Appaloosa Plains.

 6. trine siger:

  hej kan man også få heste og enhjørning på playstation 3 ?

  • Lotte siger:

   Ja det vil jeg os vide..??
   for nu bor jeg i en by der hedder Suga Maple Coast, så hvordan skifter jeg lige by ??? Og jeg har kun til playstationen 3 ????

   • The Sims Leksikon siger:

    Hej Lotte,

    Vi kender ikke noget til spillet på konsoller, så vi kan desværre ikke hjælpe dig. Så vidt vi ved er der ikke heste med i Pets spillet til konsollerne, så jeg kan heller ikke forestille mig at der er enhjørninger. Men som sagt har vi intet kendskab til playstation, xbox osv. :)

    \Anja

 7. Amalie siger:

  Så må der også være en fejl i mit spil, fordi jeg har heller ikke set EN eneste enhjørning. Og det er virkelig træls :/

 8. Anne Katrine siger:

  Hej jeg hedder Anne Katrine og mit sims3 PETs så er mine hunde og katte skaled er der en løsning på det og Det er så dorlig at det liner sims2 kan nogen hjælpe mig PLIS HJÆLP MIG !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!……..

  • Anja siger:

   Hej Anne Katrine,
   Øv hvor træls. Det kunne godt lyde som et grafikproblem. Måske er dit grafikkort i computeren ikke godt nok til at køre spillet ordentligt. Har du prøvet at skrue lidt ned for grafikindstillingerne? Kan være det kan hjælpe lidt.
   Der er rigtig mange der har problemer med Pets pakken og det lader til at være en blanding af mange fejl i spillet og at det kræver meget af computeren, for at den kan køre det ordentligt.
   \Anja

 9. cecilie siger:

  heej jeg vil spørge om man kan finde enhjørninger i storbyen prøver og få en der men har ikke kunnet finde nogen i 2 dage

  • The Sims Leksikon siger:

   Hej Cecilie,

   Det kan du formentlig ikke, da storbyen kom før Kæledyrspakken. Så medmindre du selv finder en måde at få det ind i andre verdener på, så vil du højst sandsynligt kun kunne finde det i byen der kom med kæledyrspakken. :-)

 10. cecilie siger:

  men så er det bare mærkeligt for den står som bekendt og den viser billed der og sådan noget det skal være en sort en nemmelig

 11. Marie siger:

  Jaah! 2. aften, jeg prøvede, fandt jeg en med guld-horn og dens krop er hvid. Jaaaa! :D

 12. Anja siger:

  Hvor dejligt Marie :)

  • Natascha siger:

   Hej hvordan finder jeg den der tøjsnor hvor jeg kan hænge vaske tøj op på…. Mangler den lige nu….. PLEASE HJÆLP!!!

 13. Julie K N siger:

  Hej
  Jeg har et bevis om at finde enghjørninge. Fordi at jeg sad og spillede i Sunset Valley og så gik jeg ud på by-kortet fordi min simmer var på vej hjem. Så så jeg lyset. altså en af dem fra enghjørninge, da jeg kom hen til den så jeg at det var en enghjørnig.

 14. karla siger:

  hej jeg ville bare spørge hvorfor kan man ikke rediger en enhjørning man har fanget/adopteret? man kan kun hvis man har avlet til en enhjørning og jeg vil gerne lave dens farve om

  • The Sims Leksikon siger:

   Hej Karla,
   Vi har googlet lidt og har fundet frem til at der er flere der har samme problem. Der kommer nogle teorier frem, om at det især giver problemer hvis man har brugt snyd for at få enhjørningen ind i famiien. Kunne det mon være en årsag?
   Men i hvert fald er der noget der kunne tyde på en fejl i spillet. Hvis du forstår engelsk kan du evt. læse denne debat http://forum.thesims3.com/jforum/posts/list/460562.page (du skal muligvis skifte sprog til engelsk–>united states nederst på siden, hvis den er indstillet til dansk.
   \Anja

 15. Freja siger:

  Hej :)
  jeg har 2 spørgsmål
  1: skal man være mester i ride færdighed for at kunne finde en enhjørning?
  2: hvad farve er det lys der skal komme ?

 16. Frederikke siger:

  Hej Freja! Jeg tror jeg har svar på dine spørgsmål! ;)
  Spørgsmål 1 Svar: Nej men man skal være bedstevenner for evigt med en kat en hund og en hest… Ellers siger den nej og bliver ret sur på en! :s Spørgsmål 2 Svar: Det er et hvidt og lidt lyserødt og blåt lys der kommer med masser af glimmer! Og de kan også komme i andre byer! Har oplevet det i sunset valley (Ved ikke om jeg har stavet rigtigt?) Kh.Frederikke! :)

 17. Caroline siger:

  hej
  jeg har to enhjørning men,det er to hanner og siden jeg fik dem ind i min familie har jeg ikke set en endeste hvorfor??

  • The Sims Leksikon siger:

   Hej Caroline,
   Det lyder lidt underligt. Der burde komme en ny enhjørning, når du har flyttet en ind i familien. De kommer kun ca. hver anden nat, og det kan godt være de ikke lige kommer dagen efter du har flyttet en enhjørning ind. Vi ved desværre ikke, hvad problemet kan være. Vi har dog læst at der har været problemer med enhjørninger efter seneste opdatering, så dette kan måske være en årsag.
   \Anja

 18. caroline siger:

  efter du skrev det anja fandt jeg 4 enhjørninger :D
  mega glad du er magisk
  :D
  en at dem var en hun

  • The Sims Leksikon siger:

   Det var da skønt Caroline! Utroligt hvad jeg kan udrette, når bare jeg anstrenger mig ;-)
   \Anja

 19. Sofie siger:

  Hej! Jeg har en gang fundet en enhjørning og jeg blev venner med den osv. men jeg kom til at slette den husholdning hvor jeg kendte enhjørningen :( Nå men nu har jeg så en husholdning igen hvor jeg sætter næsen efter enhjørninger. Men jeg KAN ikke finde nogle, det er meget træls. Og jeg har jo set en før i mit spil. Hvad kan der være galt og hvad skal jeg gøre? Kan de være at jeg bare ikke har ventet længe nok?
  Sofie

  • The Sims Leksikon siger:

   Hej Sofie,

   Vores bedste råd er at være tålmodig og holde øje med det særlige lys, der kommer omkring fiskestederne om natten, når enhjørningerne kommer. De kommer ca. hver anden nat.

   Hvis det slet ikke funker kan du evt. prøve at spille i en anden by, men de burde komme i alle byer. Det kan dog tage lidt tid :)

   \Anja

 20. Sofie siger:

  Anja

  Ok tak :) Jeg er bare meget utålmodig og har faktisk også kun ventet i 3 (sims) dage XD Så det er nok bare mig der er lidt fejl i, hehe :)

 21. Sofie siger:

  Hov jeg har lige et spørgsmål til! Hvis man skal finde en enhjørning skal man så gå på kortet præcis kl. 20.00 (sims tid)? eller kan man også gøre det senere, bare det er inden kl. 5?

 22. The Sims Leksikon siger:

  Hej Sofie,
  Vi kender alt til at være utålmodige, så det er du ikke ene om ;-)
  Det er ligemeget hvad tid det er, bare det er om aftenen/natten :)
  \Anja

 23. Sofie siger:

  Hej Anja :)

  Pyha.. Det er lettende har anstrengt mig sådan får at nå det kl. 20.00 men nu ved jeg at det ikke er nødvendigt :) Jeg håber virkelig at nordlyset snart kommer! I starten troede jeg også at det kun kunne være blåt så det har jo måske været der :)

  Mvh Sofie

 24. caroline siger:

  hej anja
  jeg har lige fået en enhjørning og den prøver at slå mine alle
  mine simmer ihjel jeg kan ikke forstå det
  jeg troede at de var søde ?
  hved du hvorfor?
  mvh Caroline

  • The Sims Leksikon siger:

   Hej Caroline,
   Nu har jeg læst lidt omkring på nettet og det lader til at der findes både gode og onde enhjørninger. Det lyder til at du har fået fat i en af de onde… :( Når de er onde kan de finde på at sætte ild til ting og forbande simmerne. Så vores bedste råd er at smide den ud af familien og prøve lykken igen og håbe på at den næste er god :)
   \Anja

 25. caroline siger:

  tak det skal jeg nok gøre
  mvh Caroline

 26. Naja siger:

  Hej jeg har prøvet at få en enhjørning til at flytte ind i min sims familie men den vil ikke selv om jeg er bedste venner for altid med 3 eller flere men den bliver ved med at være rød hvad skal jeg gøre ?????

  M.V.H Naja

 27. The Sims Leksikon siger:

  Hej Naja,
  Tålmodighed er en dyd, vi har fået alle dine kommentarer men har altså også et arbejde der skal passes, så vi kan ikke sidde klar dagen lang til at hjælpe ;-) Vi besvarer som altid så hurtigt vi kan.
  Hvad er det der er rødt? Du skal være ven med enhjørningen, er du det?
  \Anja

 28. Naja siger:

  Hj igen:-D

  nu vil enhjørningen slet ikke komme i en hel uge er den blevet væk hvorfor det ????

  • The Sims Leksikon siger:

   Hej igen Naja,
   Hmm, det er lidt svært at vurdere hvad der går galt. Måske er det en ond enhjørning, siden den ikke vil flytte ind? (Der findes både gode og onde nemlig). Men det lyder rigtig træls. Har du mon også problemet, hvis du spiller med en anden familie? For så kunne det tyde på det er en generel fejl. Holder du øje ved alle fiskestederne, det kan jo være de kommer et andet sted nu?
   Men vi kan desværre ikke rigtig råde dig til andet end at have tålmodighed og evt. prøve at flytte familien eller prøve i en anden familie.
   Mvh Anja

 29. Naja siger:

  ja jeg er ven med enhjørninge enda bedste venner.
  det er det der tryllestøv der er rødt.
  undskyld jeg har skrevet mange gange men jeg kunne ikke se det jeg havde skrevet før men det kan jeg nu :-) undskyld
  :-(

 30. Naja siger:

  Jeg vil bare lige sige at det virker så godt:-) jeg har nu 3 adopteret enhjørninger og har snart også et enhjørninge føl :-) mange tak for sims 3 ;-)

 31. Andrea siger:

  Hej, jeg har fundet en enhjørning og er blevet bedste ven for evigt med den jeg er også med en kat, hund og en hest. Men når jeg spørg om den vil flytte ind siger den stadig jeg skal bevise det? Den har også velsigner mig flere gange men den vil ikke flytte ind ved mig. :(

 32. laura siger:

  hej,
  jeg kan ikke finde en enhjørning har prøvet flere gange hvad skal jeg gøre

  HJÆLP MIG. :(

  • The Sims Leksikon siger:

   Hej Laura,
   Hvis ikke rådene i dette indlæg hjælper dig, så kan vi desværre ikke hjælpe dig. Er det et problem i alle familier og byer? For så er det måske en fejl i dit spil. Hvis det kun er i en familie, kan det være det hjælper at spille i en anden familie eller en anden by.

 33. Lizette siger:

  jeg vil gerne vide hvad mir problem kunne være ? Hestene og hundene ligner aliens????

  • The Sims Leksikon siger:

   Hej Lizette,
   Har du brugerlavet indhold i dit spil, altså ting du har downloadet? Det lyder som en klassisk fejl der opstår pga. dårligt indhold.
   Mvh Anja

 34. Helene siger:

  mine enhjørninger løber i hak det er endnu værre end på min søsters bærbar og hendes har kun 4 gb ram og min 8!

 35. Frida siger:

  Hej jeg har adopteret en enhjørning og set mange andre men den er der kun i den samme farve hvordan ændre man farve?

 36. mathilde siger:

  hej jeg har fundet en enhjørning men der kommer bare ikke flere hvad skal jeg gøre m.v.h mathilde

 37. Karoline siger:

  Hej jeg ved ikke hvad enhjørningen mener med at jeg skal bevise at jeg er dyrenes ven eller sådan noget??

 38. Simmeren siger:

  Er regnbuer det særlige lys.
  For det var der på mit kort men da jeg kiggede var der ingen
  Enhjørninger

 39. Simmeren siger:

  Har mødt en enhjørning.
  Det var ved søen og der var nordlys.
  Tak sims leksikon.

 40. Catrine siger:

  Hvilke krav skal man have opfyldt, før man kan se en enhjørning?

  • The Sims Leksikon siger:

   Der er ingen krav som sådan, du skal faktisk bare bevæge dig ud i byen – at foretrække Appaloosa Plains. Som du kan læse i indlægget her over er der dog nogle bestemte tidspunkter hvor du kan finde dem.

 41. Catrine siger:

  Der er bare mange sider der skriver, at man skal have en høj “wild life skill” ,og at man skal have 3 store dyr i husholdningen?

 42. I love sims 3 siger:

  Kan en almindelig hest og en enhjørnig godt få føl sammen og hvis de kan bliver det så et enhjørnige føl eller et almindelig. Kh. I love sims 3

 43. I love sims 3 siger:

  Kan man enlig kun finde en enhjørning hvis man har årstider??

 44. Cornelia siger:

  Kan man gøre en enhjørning til normal hest?

 45. Julie siger:

  Hej.

  Jeg har brug for hjælp. Jeg har alt det man skal have installeret. Men selv om der står at enhjørningerne er downloadet, så kan jeg ikke finde det inde i spillet.

  • The Sims Leksikon siger:

   Hej Julie,

   Hvis du har downloadet enhjørninger burde du kunne finde dem når du er ude i “edit town/rediger by”, hvor du kan vælge at placere nye familier, grunde m.m. via familiespanden i bunden af skærmen.

 46. Lulu siger:

  Det var helt vildt sejt, jeg har lige mødt en enjhørnung. Men min simmer bor altså i Sunset Valley(staves?), og den var SORT! Men den havde et horn i panden, og det var det der lys. Mærkeligt?

 47. Caroline siger:

  Man kan også finde Enhjørninger på Paradisøen;)

 48. Mille siger:

  hej jeg har prøvet at få en enhjørning ind i min husholding! men hver gang jeg prøver står der at jeg skal blive venner med alle dyrene og det gør jeg. når jeg så møder den og spørger igen stå der det samme! (skal man blive venner med mere end 1 kat, 1 hund og 1 hest?)

 49. sara siger:

  jeg har lavede en familie med en heste og en pige og min hest fik livstidsbeiøningen flokkens ven så ventede jeg i to dage i spilet men der kom ingen vild heste eller enhjørninger og min familie bode i byen Appaloosa plains og mit sims har ingen fejl og det er mega irategene ps ønskeyl jeg ikke kan skrive ordene rigtit

  • Sims Leksikon siger:

   Hej Sara,

   Mon ikke bare du skal give det lidt mere end to dage, og så i stedet for at vente på det, så tage ud og udforske byen. :)

 50. Katja siger:

  Hej sims leksionen! Det her har ikke noget med enhjørninger at gøre men hvilken udvidelses pakke er det hvor der kommer varulve? Kh katja

 51. Clara siger:

  Hej sims leksikon. Jeg har spillet med min simmer i lang tid og hun er blevet gode venner med en enhjørning, men hver gang jeg spørger om den vi med i min husholdning svare den: Du skal bevise for mig at du er alle dyrs ven. Hvad betyder det? Jeg er blevet bedstevenner med både hund og kat men det dur stadig ikke?
  Kh Clara

  • maria siger:

   hej clara

   du jeg har spillet længe og har fundet ud af at du skal værre bedste venner både en kat en hund og en hest

   jeg håber det kan hjælpe
   vh maria

 52. Mia siger:

  Hej jeg har fundet ud af vis man bare kikker op på himlen hvor du ser din simmer kommer der sorte skyr inden enhjørningen dukker op bare et lille hint

 53. s-vilenen siger:

  Jeg er ret træt af enhjørninger. De bliver ved med at flokkes om min grund, og de er vildt irriterende. Kan man på en eller anden måde holde dem væk fra ens simmere på?

 54. maria siger:

  hej jeg hedder maria

  mit sims 3 tager helt vildt lang tid at starte og jeg kan kun bruge overnaturlig alle andre vil ikke starte
  jeg har windows vis det kunne hjælpe

 55. Tanja siger:

  Når der har været en enhjørningog den er i din husholdning, kommer der så flere enhjørninger??

 56. Maja siger:

  Kan man godt få føl på enhjørninger? for har prøvet og der sker bare ingen ting,

 57. Pernille r siger:

  Kan man godt bare være bedste venner med de tre dyr uden at have dem i husholdningen for at få en enhjørning?❤️

 58. STA siger:

  Man kan sagtens finde dem i andre byer end den der kom med pets. Jeg har fundet den rigtig mange gange i Sunset valley der oppe hvor de 2 store huse er.

 59. Emma siger:

  Du mener 8:00 om aftnen når du skriver 20:00 ikke men jeg har altså prøvet i to dage og jeg kan ikke finde nogen kan du ikke lige et billede ud af hvor dan det nordlys se ud ?

 60. Emilie BT siger:

  Hej :-)
  Jeg har fundet en rigtig fin enhjørning, og jeg er blevet gode venner med en, men da jeg så tilbød den at bo i min husholdning, så afslog den mit tilbud og ville havde at jeg skulle bevise den at jeg var alle dyrs ven.
  Men jeg ved desværre ikke hvad enhjørningen mente med “alle dyrs ven” og tænkte, om der var nogen der kunne hjælpe :-)

 61. Tille siger:

  Det er altså ret irriterende at det er tredje aften og der kommer ikke nogen den har kun været her en gang før det altså

 62. Tille siger:

  Sims leksikon hjælp mig der kommer ikke nogen enghjørninger

 63. Tille siger:

  Kunne man ikke lave en xtrablog pakke til the sims 3 hvor der var heste med vinger og sådan noget

 64. Tille siger:

  Jeg har mødt en enghjørning og er blevet venner med den og jeg har spurgt den om den vil bo i min husholdning men den sagde at jeg skulle bevise at jeg var alle dyrs ven men jeg er allerede bedste venner for evigt med kat hest og hund

 65. Tille siger:

  Jeg har fundet en snydekode til at få en enhjørning ind i ens husholdning du skal bruge snydekoden testingcheatsenabled true.hold shift og så højreklik på enhjørningen og så kommer der en der hedder tilføj til aktiv husholdning og så har du en enhjørning og du behøver ikke være bedste venner forevigt med kat hest og hund😄

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *