Enhjørning i Sims 3 Pets – Sådan bliver du venner med dem

Nu har vi skrevet om hvordan du finder en enhjørning, så virker det på sin plads også at fortælle om hvordan man så bliver ven med den og i sidste ende måske endda lader enhjørningen flytte ind i familien?

 

Bliv venner med en enhjørning

Man kan ikke bare bede en enhjørning om at flytte ind, man skal blive ven med den først. Og til det er der kun en vej frem, nemlig at bruge de sociale interaktioner.

Start ud med at se på enhjørningen, på den måde stifter sim simmer og enhjørningen bekendtskab med hinanden. Dernæst kan du forsigtigt nærme dig enhjørningen og lade den snuse til din hånd. Når forholdet begynder at blive bedre kan du begynde at klappe den på halsen, kæle med den osv. Så skal statusbaren nok flytte sig hurtigt.

 

Velsignelse eller forbandelse af enhjørning

Fordi enhjørninger er magiske skabninger, så vil de enten velsigne eller forbande din simmer når du møder dem. Dette vil resultere i en meget kraftig positiv eller negativ humørstump. Uanset hvad, så skal du være vedholdende og blive ved med at lade din simmer interagere med enhjørningen. Også selvom det bare er at kigge på den.

Article Tags :
Læs flere indlæg

31 kommentarer

 1. […] i spillet, der gør at du vil møde den samme enhjørning igen, for at gøre det lettere at blive ven med […]

 2. […] du er blevet ven med en enhjørning, kan det næste mål være at få den som en del af […]

 3. Karen siger:

  Hej. Jeg har et lille problem angående enhjørninger!
  Jeg har fundet enhjørningen og næsten blevet venner med den, men
  den forsvinder altid inden jeg når at få den flyttet ind!
  Efter det kan jeg aldrig mere finde enhjørningen.
  Hvordan finder jeg den igen?

  • Anja siger:

   Hej Karen.
   Enhjørningen forsvinder inden det bliver lyst igen, da den kun er ude om natten. Der er en teori om at den kun er der hver anden aften ca. og det er ikke sikkert det er samme sted. Du kan se hvor den er(og om den er der) ved at se på oversigtskorten af byen og lade tiden køre. Hvis du ser at der er noget sjovt “nordlys” så er enhjørningen der den nat. Vi har skrevet lidt om det her: http://simsleksikon.dk/2011/11/04/sadan-finder-du-en-enhjorning/
   Inden du kan flytte enhjørningen ind, skal du være venner med 3 dyr (enhjørningen tæller ikke med) – det er en slags udfordring fra enhjørningen.
   \Anja

 4. Karen siger:

  Mange tak for hjælpen. Men behøver man at være venner med tre dyr og skal det være hest eller kan det være ligemeget?
  Der er også det at jeg har lige har lavet en familie med en pige, to heste og en kat. Så enhjørningen kom ikke første nat. Hvis jeg så bliver venner med katten og de to heste. kommer den så om onsdagen, eller er det fra den nat hvor man er blevet venner med dyrene?
  Men jeg tænkte også på om det er kl. 21 at den kommer eller kl. 00, fordi hvis det er kl. 21 er der jo mere tid.
  Men de er også meget stolte og er svære at blive venner med, er der en ting man kan gøre (en speciel rækkefølge eller..) så den bliver hurtigere en ven?

  • Anja siger:

   Hej igen Karen,
   Ja når du er blevet venner med enhjørningen og får muligheden får at bede den om at flytte ind, så får du en besked om at du skal vise at du er dyrenes ven, eller sådan noget. Og der skal du være ven med 3 dyr ud over enjørningen. Det er ligemeget hvilke dyr og det må vist godt være fx 3 katte. Så vidt jeg ved kommer enhjørningen ca. hver anden nat, hvad end du er venner med den eller ej. Men man kan ikke stole på det 100 %, men det er i hvert fald en god tommelfingerregel. Men mens du venter på at den kommer tilbage, kan du jo bruge tiden på at blive venner med dine dyr, så du hurtigere kan få den flyttet ind. Den kommer omkring kl 20 og så forsvinder den vist igen kl 5 om morgenen. Så det er bare om at få sovet lidt i løbet af dagen ;-) Og ja de er lidt stolte. Det gik relativt hurtigt ved mig ved at kigge på den, ae den og give den godbider. Så kan du prøve de lidt “tættere interaktioner” når den grønne bjælke er steget lidt.
   Mvh Anja

 5. Karen siger:

  Mange tak for hjælpen;)

 6. Ele siger:

  Hej jeg har lige købt sims aftenunderholdning, og den har jo sådan en by med, med en masse højhuse og sådan. Hvor i den by finder man en enhjørning ? :)

  • The Sims Leksikon siger:

   Hej Ele,

   Du kan ikke som udgangspunkt finde enhjørninge i byen der kom med Aftenunderholdning. Grunden til dette er, at EA laver en verden til hvert nyt spil, hvor det kun er grundpakken + det nye spils muligheder du får heri.

   For at kunne lege med enhjørninge skal du derfor enten være i byen der kom med Kæledyrspakken, eller downloade en brugerlavet verden. :-)

 7. Louise siger:

  skal man være bedste venner med de tre dyr, eller skal man bare være gode venner med dyrene. Kan man godt se enhjørningen inde man er venner med dyrene?

 8. Sofie siger:

  Anja du er simpelthen magisk! Så finder men lige en enhjørning lige efter man er begyndt at søge hjælp her, det er da en af verdenst bedste hjemmesider! Og den er hvid men guldhorn (min favorit og det var også sådan en jeg fandt før) Jeg er bare i SÅ godt humør!

 9. Sofie siger:

  Hej Louise:) Jeg kan besvare dit spørgsmål! Du skal være bedste venner for evigt med enten simmere, heste, hunde eller katte og du skal have tre bedste venner for evigt, det er lige meget hvem/hvad bare du har 3 ;) Derfor er det smart at have andre dyr eller simmere i sin husholdning, jeg har fx et katte par med et kuld på 2 killinger og det er jo ret praktisk :) Mvh Sofie

 10. Sofie siger:

  Hej igen!
  Igår da jeg blev bedste venner for evigt (første dyr i min plan om at få enhjørningen med hjem) med min ene kat (jeg var i forvejen bedste venner for evigt men enhjørningen) bliver jeg lige pludselig kun ven med enhjørningen. Er dette normalt eller er det noget at bekymre sig om?
  Mvh Sofie :)

  • The Sims Leksikon siger:

   Hej igen Sofie,

   Jeg kan læse mig til at nogle kun er bedste venner for evigt med de tre forskellige dyr (ikke enhjørningen) til at starte med. Og når den så flytter ind, bliver de også bedste venner for evigt med enhjørningen. Så så længe du har tre bedste venner forevigt, hvor enhjørningen ikke tæller med, tror jeg ikke du skal bekymre dig :)

   \Anja

 11. Sofie siger:

  Anja: Ja det nåede jeg lige at finde ud af :) Men så finder man jo lige en sort (også meget smuk) enhjørning i en anden husholdning og det er jo super skønt :)

 12. Sofie siger:

  Så nu vil jeg begynde at spille igen med min skønne nye husholdning (simmer, kat, hund og hest) :D

 13. Emilie siger:

  Jeg skal bare lige spørge: Når man har fået en enhjørning ind i familien kan man så også selv lave dem når man skal lave en ny familie?

  • Helene siger:

   Jeg kunne godt men den er bare ikke hurtig mere den har stadig sine krafter men er ikke hurtig sådan her gjorde jeg: jeg fik en enhjørning ind i familien ved hjælp af snydekoden: testingcheatsen true. Så gik jeg ud i “Rediger by”. Så flyttede jeg familien ud af huset og ind i et andet hus og så trykkede jeg på det der man for frem når man skal skrive koden og så stod der at man kunne redigere enhjørningen og så gik jeg derind og gemte den så nemt var det (:

 14. Caroline siger:

  Hejsa! Jeg ville høre om det var muligt at lave sin hest om til en enhjørning? Jeg har vidst set et klip på YOUtube, hvor de galopperede om natten, hvorefter at den blev til en enhjørning?
  P.S. Simmeren red på den.

  • The Sims Leksikon siger:

   Så vidt vi ved, er det ikke muligt at transformere en hest om til en enhjørning. Klippet du har set har muligvis været traileren til selve pakken, hvor man ser en simmer der sidder på en hest og enhjørning. Men du kan få en enhjørning til at flytte ind hos din simmer, og dermed ride på den. :-)

 15. laura siger:

  hvordan finder jeg en enhjørning hvad skal jeg gøre hjælp mig please

 16. Laura siger:

  Hej jeg har et lille problem: Min simmer vil gerne VÆRE en enhjørning, hvordan laver man en simmer om til en enhjørning?

 17. Helene siger:

  har set at man kun kan finde en enhjørning i den by der følger med sims 3 pets…. Så hør lige det her: Jeg var flyttet ind i en by som fulgte med sims 3 drømmejob og pludselig midt om natten så jeg et lys ned fra en sø og der var den en enhjørning jeg flyttede den ind i familien og gemte den i “Lav en simmer” er der nogen som har oplevet det før?

  • The Sims Leksikon siger:

   Hej Helene,
   Man kan godt få enhjørninge og vilde dyr i andre byer end Appaloosa plains. Det kan dog tage lidt tid før de kommer, men det er meningen de skal være der :-)

  • Regitze siger:

   Hvordan gemte du din Enhjørning i ”Lav en Simmer” ? Så du kan altså lav en ny by hvor du også kan LAVE enhjørninger??

 18. sigrid siger:

  er det bare venner eller er det bedste venner

 19. Rosa siger:

  Det er “bedste venner for evigt”

 20. Malene siger:

  Hej!
  Jeg er blevet venner med en enhjørning, og vil have den med ind i min husholdning. Jeg er blevet bedste venner med en hund og en hest, og bedste venner for evigt med en kat. Problemet er at jeg kun kan være bedste venner for evigt med et dyr af gange, når jeg bliver bedste venner for evigt, med en af de andre dyr, bliver jeg kun bedste venner med katten.. Hvordan kan jeg blive bedste venner for evigt med alle tre dyr??

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *