Enhjørning i Sims 3 Pets – Sådan bliver du venner med dem

Du er her » Forside » Sims 3 Guides » Enhjørning i Sims 3 Pets – Sådan bliver du venner med dem

Nu har vi skrevet om hvordan du finder en enhjørning, så virker det på sin plads også at fortælle om hvordan man så bliver ven med den og i sidste ende måske endda lader enhjørningen flytte ind i familien?

 

Bliv venner med en enhjørning

Man kan ikke bare bede en enhjørning om at flytte ind, man skal blive ven med den først. Og til det er der kun en vej frem, nemlig at bruge de sociale interaktioner.

Start ud med at se på enhjørningen, på den måde stifter sim simmer og enhjørningen bekendtskab med hinanden. Dernæst kan du forsigtigt nærme dig enhjørningen og lade den snuse til din hånd. Når forholdet begynder at blive bedre kan du begynde at klappe den på halsen, kæle med den osv. Så skal statusbaren nok flytte sig hurtigt.

 

Velsignelse eller forbandelse af enhjørning

Fordi enhjørninger er magiske skabninger, så vil de enten velsigne eller forbande din simmer når du møder dem. Dette vil resultere i en meget kraftig positiv eller negativ humørstump. Uanset hvad, så skal du være vedholdende og blive ved med at lade din simmer interagere med enhjørningen. Også selvom det bare er at kigge på den.

31 Comments

 1. Malene 2. maj 2015 at 14:36 - Reply

  Hej!
  Jeg er blevet venner med en enhjørning, og vil have den med ind i min husholdning. Jeg er blevet bedste venner med en hund og en hest, og bedste venner for evigt med en kat. Problemet er at jeg kun kan være bedste venner for evigt med et dyr af gange, når jeg bliver bedste venner for evigt, med en af de andre dyr, bliver jeg kun bedste venner med katten.. Hvordan kan jeg blive bedste venner for evigt med alle tre dyr??

 2. Rosa 9. marts 2015 at 14:10 - Reply

  Det er “bedste venner for evigt”

 3. sigrid 22. april 2014 at 14:12 - Reply

  er det bare venner eller er det bedste venner

 4. Helene 27. oktober 2012 at 21:00 - Reply

  har set at man kun kan finde en enhjørning i den by der følger med sims 3 pets…. Så hør lige det her: Jeg var flyttet ind i en by som fulgte med sims 3 drømmejob og pludselig midt om natten så jeg et lys ned fra en sø og der var den en enhjørning jeg flyttede den ind i familien og gemte den i “Lav en simmer” er der nogen som har oplevet det før?

  • The Sims Leksikon 27. oktober 2012 at 21:19 - Reply

   Hej Helene,
   Man kan godt få enhjørninge og vilde dyr i andre byer end Appaloosa plains. Det kan dog tage lidt tid før de kommer, men det er meningen de skal være der :-)

   • Helene 27. oktober 2012 at 22:01 - Reply

    Okay (: Tak for svaret ha en god dag (;

  • Regitze 26. juni 2013 at 15:02 - Reply

   Hvordan gemte du din Enhjørning i ”Lav en Simmer” ? Så du kan altså lav en ny by hvor du også kan LAVE enhjørninger??

 5. Laura 18. oktober 2012 at 22:22 - Reply

  Hej jeg har et lille problem: Min simmer vil gerne VÆRE en enhjørning, hvordan laver man en simmer om til en enhjørning?

 6. laura 30. august 2012 at 14:01 - Reply

  hvordan finder jeg en enhjørning hvad skal jeg gøre hjælp mig please

 7. Caroline 7. august 2012 at 18:01 - Reply

  Hejsa! Jeg ville høre om det var muligt at lave sin hest om til en enhjørning? Jeg har vidst set et klip på YOUtube, hvor de galopperede om natten, hvorefter at den blev til en enhjørning?
  P.S. Simmeren red på den.

  • The Sims Leksikon 7. august 2012 at 19:31 - Reply

   Så vidt vi ved, er det ikke muligt at transformere en hest om til en enhjørning. Klippet du har set har muligvis været traileren til selve pakken, hvor man ser en simmer der sidder på en hest og enhjørning. Men du kan få en enhjørning til at flytte ind hos din simmer, og dermed ride på den. :-)

 8. Emilie 4. august 2012 at 14:08 - Reply

  Jeg skal bare lige spørge: Når man har fået en enhjørning ind i familien kan man så også selv lave dem når man skal lave en ny familie?

  • Helene 27. oktober 2012 at 21:06 - Reply

   Jeg kunne godt men den er bare ikke hurtig mere den har stadig sine krafter men er ikke hurtig sådan her gjorde jeg: jeg fik en enhjørning ind i familien ved hjælp af snydekoden: testingcheatsen true. Så gik jeg ud i “Rediger by”. Så flyttede jeg familien ud af huset og ind i et andet hus og så trykkede jeg på det der man for frem når man skal skrive koden og så stod der at man kunne redigere enhjørningen og så gik jeg derind og gemte den så nemt var det (:

Leave A Comment