Sådan avler du med enhjørninge

Du er her » Forside » Sims 3 Guides » Sådan avler du med enhjørninge

For at avle med enhjørninge skal du bruge en stald. Staldene kan du finde i købemenuen, hvor du finder de andre ting til hestene.

 

Før enhjørningene kan avle

For at det vil lykkedes skal du sikre at de to enhjørninge har et godt forhold til hinanden. Når de er bedste venner vil du opleve at der kommer en romantisk mulighed frem, og du vil kunne prøve at få et føl. En anden mulighed er at sende den ene enhjørning ind i stalden og vælge “prøv at få et føl” med den anden enhjørning.

Det kan godt være det kræver et par forsøg før de bliver gravide, du kan vide det ved at muligheden for at få et føl forsvinder. Graviditeten varer i tre dage og i denne periode kan dine simmere ikke ride på enhjørningen.

 

Parring af hest og enhjørning

Man kan godt parre heste og enhjørninge. Der er 50 % chance for at få en enhjørning med superkræfter og 50 % chance for at få en almindelig hest. To enhjørninge der parrer sig vil med garanti få et magisk føl.

24 Comments

 1. Simon 8. maj 2016 at 19:30 - Reply

  Prøv at bruge “testingcheatsenabled true” snydekoden og så gå ind på den og så tykke på et sted udenfor huset mens du holder shift nede. Så kommer der en valgmulighed der hedder “teleporter herhen”😊

 2. Emily 21. februar 2016 at 18:26 - Reply

  Hej, ved godt at det ikke har noget at gøre med enhjørninger men håber at få svar alligevel😁. Min hest er gået ind i mit hus(Fatter ikke hvordan den gjorde det da heste jo ikke kan gå ind af døre), og er blevet meget rastløs. Nu kan den så ikke komme ud igen og ved ikke hvad jeg skal gøre👎🏼

 3. Simon 8. december 2015 at 15:45 - Reply

  Jeg har prøvet at få føl med enhjørninger mindst 100 gange men det virker ikke hvorfor

 4. Simon 8. december 2015 at 15:22 - Reply

  Det ser ud til at virke nu👍

 5. Simon 8. december 2015 at 15:16 - Reply

  Jeg har fundet ud af hvad problemet var men nu har jeg prøvet mindst 100 gange og det virker stadig ikke! Hvad kan det skyldes???

 6. Simon 24. oktober 2015 at 09:14 - Reply

  Jeg har et problem
  Mine to enhjørninger er bedste venner men der er ikke nogen romantisk mulighed
  Hvad gør jeg?

 7. Josefine 30. juli 2014 at 21:39 - Reply

  Ved godt at det overhodet ikke handler om enhjørninger. Men håber at du/i alligevel vil svare.

  Jeg har set nogle videoer inde på youtube med at man kan få hestene til at gå dressur, man kan få en hestetrailer, man kan få vildt mange andre hesteting, og at man kan få børn til at ride på heste.

  Spørgsmål: Ved i hvordan man kan få det?

  P.s Jeg har fået nogle ponyer.

 8. Lucia 30. april 2014 at 20:10 - Reply

  Er der en måde at gøre chancen får enhjørning støre, hvis man bruger en hest og en enhjørning?

Leave A Comment