Sådan avler du med enhjørninge

For at avle med enhjørninge skal du bruge en stald. Staldene kan du finde i købemenuen, hvor du finder de andre ting til hestene.

 

Før enhjørningene kan avle

For at det vil lykkedes skal du sikre at de to enhjørninge har et godt forhold til hinanden. Når de er bedste venner vil du opleve at der kommer en romantisk mulighed frem, og du vil kunne prøve at få et føl. En anden mulighed er at sende den ene enhjørning ind i stalden og vælge “prøv at få et føl” med den anden enhjørning.

Det kan godt være det kræver et par forsøg før de bliver gravide, du kan vide det ved at muligheden for at få et føl forsvinder. Graviditeten varer i tre dage og i denne periode kan dine simmere ikke ride på enhjørningen.

 

Parring af hest og enhjørning

Man kan godt parre heste og enhjørninge. Der er 50 % chance for at få en enhjørning med superkræfter og 50 % chance for at få en almindelig hest. To enhjørninge der parrer sig vil med garanti få et magisk føl.

Article Tags :
Læs flere indlæg

24 kommentarer

 1. clara siger:

  Hej.
  Jeg har tidligere skrevet fordi jeg har haft et problem med at jeg ikke havde set en eneste enhjørning, men det var en kæmpe overraskelse da jeg for første gang fandt en her forleden. men inden overraskelsen skete, var jeg inde på sims3 hjemmeside, og downloade en enhjørning, og jeg tror det var grunden til at, jeg for første gang oplevede en enhjørning. jeg håber du måske ville skrive det ind på nogle af dine sider, for jeg ved at der er mange der har problemet med at der slet ikke dukker nogle enhjørninger op. Og jeg håber at den løsning også vil hjælpe andre, der har det problem… men det skal lige siges at der kan godt gå nogle par gange inden en enhjørning dukker op.
  …………..
  :Hilsen Clara:
  …………..

  • Anja siger:

   Hej Clara/Maja/Amalie
   Vi kan godt se at du er den samme der skriver under flere navne, så det er altså ok at bruge samme navn – det andet bliver lidt træls i længden ;)
   Vi vil gerne skrive det ind på vores blog, men du må lige have tålmodighed, vi har lidt travlt med hverdagen lige pt :)
   Mvh Anja

 2. clara siger:

  Helt i orden. Det er selvfølgelig heller ikke noget du skal gøre :D

 3. […] Når enhjørningen er flyttet ind i familien kan du gå i gang med at lede efter endnu en, måske endda en af modsatte køn så du kan avle på enhjørningene. […]

 4. Helene siger:

  Hej har et problem!
  Vil totalt gerne gemme enhjørningen men da jeg prøvede “testingcheatsenabled true” kode ville der ikke komme det der “redigerer-mærke” frem. hvad gør jeg har prøvet at finde en video om det på nettet. Men er ikke lige den bedste til engelsk. PLEASE HEELP!

 5. christina siger:

  Har allerede 2 enhjørninge føl og dem fik jeg med en hest og en enhjørning så jaa

 6. Viki siger:

  hej her inde jeg har en hest der er blevet bedste venner med en enhjørning, men hvordan får jeg den til mit hjem så vi kan få føl ? er der en der kan svare mig på det ?

 7. Viki siger:

  hej igen

  er der nogen her inde der kan fortælle mig hvordan man overbeviser en enhjørning til og flytte ind ? skal man blive venner med både hund,kat og heste som menneske eller er det hestene der skal det før det kan lade sig gøre ? Hilsen her fra…….

  • Line siger:

   menneskene skal bive ven med 3 dyr( heste, hund, kat ) og (ven med enjørningen) så når du trykker på enjørningen kommer der sådan en frem du kan spørge den om den vil i din husholning ( hvis ja ) kan de få et føl

  • The Sims Leksikon siger:

   Hej Viki,
   Det er dit menneske der skal have tre dyr som bedste venner. Når du har det skal du blive ven med enhjørningen og så bør det kunne lade sig gøre at få den til at flytte ind, hvis det da er en flink enhjørning.
   Vi håber at det lykkedes!

 8. Rikke siger:

  Har lige pøvet at få et føl med en enhjørning. Det blev en enhjørning!

 9. Frejaa siger:

  Jeg har problemer med mine enhjørninger. Jeg har to hunner og en han, og vil gerne have føl med dem. De er alle sammen bedste venner, så jeg besluttede at de skulle have føl! Jeg trykkede på Romantisk – Prøv at få føl, og der var en stald liiige ved siden af, men ligemeget hvad jeg prøvede, ville de ikke gå ind i stalden!! Hvad er der i vejen? Kan i fortælle mig, hvad jeg kan gøre?

  • Anna siger:

   Dine enhjørninger skal stå lidt væk fra Stalden. og du skal Være sikker på at der ikke er noget der står i vejen .

 10. Anna siger:

  Jeg har et MEGET dumt problem. Når jeg finder en enhjørnig gør jeg den til en del af min
  Famillie, MEN når jeg har en simmer som vil flytte hjemmefra med en af enhjørnigerne så sker det at min enhjørning mister sit horn!!! Er det meningen ? Og den for også en anden frisure og hale men kan stadig bruge magi!!!!

  • The Sims Leksikon siger:

   Det lyder godt nok mærkeligt. Det har vi ikke hørt om før. Har du noget bruger lavet indhold installeret? Det kan ind imellem forårsage de mærkeligste problemer.

 11. Lucia siger:

  Er der en måde at gøre chancen får enhjørning støre, hvis man bruger en hest og en enhjørning?

 12. Josefine siger:

  Ved godt at det overhodet ikke handler om enhjørninger. Men håber at du/i alligevel vil svare.

  Jeg har set nogle videoer inde på youtube med at man kan få hestene til at gå dressur, man kan få en hestetrailer, man kan få vildt mange andre hesteting, og at man kan få børn til at ride på heste.

  Spørgsmål: Ved i hvordan man kan få det?

  P.s Jeg har fået nogle ponyer.

 13. Simon siger:

  Jeg har et problem
  Mine to enhjørninger er bedste venner men der er ikke nogen romantisk mulighed
  Hvad gør jeg?

 14. Simon siger:

  Jeg har fundet ud af hvad problemet var men nu har jeg prøvet mindst 100 gange og det virker stadig ikke! Hvad kan det skyldes???

 15. Simon siger:

  Det ser ud til at virke nu👍

 16. Simon siger:

  Jeg har prøvet at få føl med enhjørninger mindst 100 gange men det virker ikke hvorfor

 17. Emily siger:

  Hej, ved godt at det ikke har noget at gøre med enhjørninger men håber at få svar alligevel😁. Min hest er gået ind i mit hus(Fatter ikke hvordan den gjorde det da heste jo ikke kan gå ind af døre), og er blevet meget rastløs. Nu kan den så ikke komme ud igen og ved ikke hvad jeg skal gøre👎🏼

 18. Simon siger:

  Prøv at bruge “testingcheatsenabled true” snydekoden og så gå ind på den og så tykke på et sted udenfor huset mens du holder shift nede. Så kommer der en valgmulighed der hedder “teleporter herhen”😊

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *