Sådan skifter du sprog i Sims 4

Vi har fået en hel del spørgsmål omkring det med sprog i Sims 4. Der er mange af jer, der gerne vil vide hvordan man skifter sprog i spillet. Den gode nyhed er, at det ikke er særlig svært. Den dårlige nyhed er, at det havde været bedst hvis du havde valgt rigtigt fra start af (forklaring følger).

 

Sådan skifter du sproget i Sims 4

I Sims 4 kan du ikke skifte sproget når du er inde i spillet, så du behøver ikke endevende indstillingerne for at se hvor den gemmer sig.

Hvis du har købt Sims 4 fysisk, altså på en dvd så har du selv valgt hvilket sprog Sims 4 skal være. Men hvis du, ligesom os, har Sims 4 downloadet via Origin så har du ikke selv valgt sprog under installationsprocessen. Sims 4 er, som du ved, knyttet op til Origin, og derfor er det sprogindstillingen på Origin der styrer, hvilket sprog du har i Sims 4.

Den dårlige nyhed er, at hvis du allerede har installeret Sims 4 og det ikke er det ønskede sprog – så skal du geninstallere Sims 4 efter at have skiftet sprogindstillingen i Origin.

Vi har set videoer af folk der skifter sproget i Sims 4 uden at geninstallere spillet, men det kræver en del roderi og vi vil ikke anbefale det medmindre du er vant til at gøre sådan noget. Hvis du alligevel vil kaste dig ud i det, så prøv at søg på “Change language in The Sims 4 without reinstalling” på Google.

 

Sådan skifter du sprog i Origin

 1. Åben din Origin klient
 2. Vælg Origin > Application Settings > General > Origin Client Language > Vælg sprog
 3. Gem og installer Sims 4 igen

skifte sprog i sims 4

Vil du læse flere guides til Sims 4? Så kig med her.

Læs flere indlæg

15 kommentarer

 1. Muxxie siger:

  Vent lige… Kan man så også gøre det med Sims 2 Ultimate Collection??

 2. Maria siger:

  Hej simsleksikon. Ved ikke hvor skal skrive dette, men nu spøger jeg bare her: Kommer der flere historier til herinde eller er det helt slut med dem? Jeg har nemlig ikke set dem længe… :)

  • Sims Leksikon siger:

   Hej Maria,
   Vi har stadigvæk forfattere der er i gang med at skrive historier til Simsleksikon, men langt de fleste skriver historier ovre på Simshistorier.dk, og der er rigtig meget gang i den :-) Det vil hovedsageligt være herovre historieaktiviteten ligger fremadrettet, men der kan sagtens komme flere historier her på SL.

 3. Maria siger:

  Super, tak for det :D Sims leksikon

 4. kasper siger:

  hvis det ikke virker at geninstalere sims 4 og så skifte sprog hvad skal jeg så gøew

 5. Liva siger:

  Hey, ved godt at denne comment måske ikke bliver læst, men kommer der ikke flere indlæg om sims 3??? Jeg har ikke Sims 4, jeg planlægger heller ikke at få det foreløbig…..Men kommer der ikke flere indlæg om Sims 3??

  • Sims Leksikon siger:

   Hej Liva,
   Vi læser alle kommentarer ;) Vi vil ikke afvise at der kommer flere, men lige nu har vi ikke så meget tid til at lave indlæg – og dem vi så har haft tid til at lave, har været omkring Sims 4.

 6. Astrd siger:

  Hey jeg har sims 2 super colloction hvordan skifter du sproget der når det er downloadet over appstore???

 7. Astrd siger:

  Jeg er nemlig ikke så god til det der med engelsk og håbede så lidt at det var på dansk hvilket det ikke er??

 8. Mille Marier siger:

  Hejsa
  Vi har købt vores på nettet (amazon.uk), og den kan IKKE køre på dansk, desværre. Selv om vi har forsgt at afinstallere det og indlæse det igen. Bare et tip til jer andre.

 9. Villy siger:

  hjææælp:)!! .. ved ikke om dette bliver læst, men hvordan gen-indstallerer man når man har downloaded fra origin men skal have ændret sproget til dansk. det ser ud som om jeg skal købe det igen???? skal jeg afinstallere først ?

 10. Pauline siger:

  Vis man så har har købt sims 4 i CD og ikke download det kan man så stadivæk endre sproget.

 11. Julia Mathiasen siger:

  Det ændre kun sprog i Origin – ikke selve spillet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *