Læs flere indlæg

12 kommentarer

 1. Maja siger:

  I har lavet et indlæg med dette en gang før, i september :)

 2. kristina siger:

  Jeg har downloadet nogen huse… Men når jeg sætter dem ned på grunden, vender nogen af dem forkert… Så det som skulle være foran huset og hoved indgang, er bagerste på grunden og baghaven er forrest på grunden. Jeg har så med værktøjet prøvet at rotere dem. Men det kan jeg ikke, da de så fylder for meget på grunden. Har i nogen gode råd ?

 3. Anna siger:

  Hey, jeg har sims 4 på mac, og jeg har ikke disse knapper… hvordan gør jeg så? :)

 4. Julie Vestergaard siger:

  Hello im a danish girl, that means that my keyboard looks different than the one in the video where they discribe how to rotate objects in sims 4. I don’t have the buttons they use, that means that I can’t rotate my objects way they show me to. So my question is: How do i rotate objects in sims 4 with a danish keyboard?

  • Sims Leksikon siger:

   Vi er også et dansk site ;)

   Du skal trykke på komma og/eller punktum, du har samme knapper på et dansk tastatur – måske bare placeret et andet sted.

 5. Clara siger:

  Hvad gør man, hvis man har mac?

 6. sofie siger:

  hej hvordan rotere jeg rundt på grunden?

 7. Julia M. siger:

  Har bygget et hus, jeg gerne vil spejlvende.. Kan man det?

 8. Channie Jørgensen siger:

  Hvordan går man objektet til kun at dreje en lille smule og ikke en “halv omgang”?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *