Sådan kommer din Simmer af med penge

Savner du udfordringen ved, at have en familie der ikke havde råd til de mest fancy ting, og som generelt skulle kæmpe lidt mere for tingene? Jep, der har vi også været!

Tit og ofte ender vores familier med at have alt for mange penge i forhold til hvad de nogensinde får brug for. Så vi køber da bare dyre biler og store huse. Og arbejde – hvem gider have det? Gaaab.. Det bliver så hurtigt kedeligt. Derfor ville vi dele dette lille tip med jer, hvis I har det på samme måde.

 

Køb dyrt og giv væk

Der findes flere måder at komme af med din Simmers penge på. En af dem er at donere penge via postkassen, men her kan du maksimalt give 1000$ væk, og det kan man jo altså så bruge en hel dag på hvis man har mange penge. En smart og hurtig måde er derimod, at købe en eller flere meget dyre genstande, og ganske enkelt forære dem væk som gaver til en af dine Simmers venner.

Vi købte et par dyre sportsvogne, og gav dem til vennerne så de kunne cruise rundt i byen. På den måde kan der hurtigt ryge 200.000$ – og så er der altså igen noget at arbejde for i dit spil!

 

Har du andre tips til, hvordan man kan komme af med pengene?

Læs flere indlæg

30 kommentarer

 1. Mynte siger:

  God ide! Det problem har jeg ALT for tit!

 2. Safran siger:

  Hvordan kan man give en gave til en ven?

 3. Mille siger:

  Man kan starte med slet ikke at bruge snydekoder

 4. Lulu siger:

  Ved at bruge koden familyfunds kan man styre hvor mange penge man har, og så kan man jo bare sige at man kun vil have f.eks. 1000§

 5. Kamilla siger:

  Når at jeg har for mange penge køber jeg altid måske 2-10 biler der so regel er de dyreste også bruger jeg koden ” Testingcheatsenabled True” Sletter bilerne og bruger ikke koden mere :D

 6. Kamilla siger:

  Når at jeg har for mange penge køber jeg altid måske 2-10 biler der so regel er de dyreste også bruger jeg koden ” Testingcheatsenabled True” Sletter bilerne og bruger ikke koden mere :D

 7. Solveig siger:

  Brug “testingcheatsenabled true”, køb en masse lækre ting, hold shift (eller ctrl) knappen inde og tryk på postkassen, tryk “Tving ikke-spilbare simmer” Tryk på fogode (staves) og vent til han/hun kommer. Og vupti, så er det meste af hvad du har købt. Hvis det ikke virkede; Køb en brændeovn/kamin, tænd den, ignorer den, resten siger vist sig selv!

 8. victoria siger:

  jeg plejer altid at vælge det dyreste gulv også sætte det på et stort område og blive ved med forskellige af samme slags på skift, indtil jeg har synes jeg har lidt penge nok, så vælger jeg det billigste og tager på og sælger det bagefter :)

 9. Isse siger:

  Man kan også sætte testingcheats enabled true på, og derefter skrive familyfunds (familiens efternavn) og så det beløb, som man vil have, at de skal have i alt – altså man trækker ikke penge fra eller lægger oveni, men bestemmer hvilket beløb, de skal ende med at have.

  familyfunds [efternavn] [beløb]

  eksempel:
  familyfunds Johnson 2000

  Så ender de med at have en beholdning på 2000 :)

 10. sophia siger:

  kan man selv bestemme ventetøj i sims de har altid så noget grimt tøj på ???…

 11. Sims Team siger:

  Hvordan giver man så gaver?

 12. Rinrinsimmer siger:

  Man kan også bruge snydekoden testingCheatsEnabled true og så holde shift nede og trykke på en dyr genstand og så slette den.

 13. Luna siger:

  Altså jeg bruger motherlode fordi jeg gider ikke gå på arbejde… Det er kedeligt at arbejde. Punktum.

 14. SimmerenSofie siger:

  Man kan også bruge familyfunds

 15. Simone siger:

  Jeg prøver lidt at ignorere de 70.000 $ som jeg har, fordi jeg startede ud med en legacy familie som kun havde ca. 3.000 $. Jeg har ikke lyst til at have så mange penge, men jeg har heller ikke lyst til at smide dem væk, fordi det er hårdt tjente penge. Kan I ikke også have det på samme måde? Det slog mig lige at man via sådan en legacy udfordring kunne gøre noget ud af hvor mange penge de kunne samle. Det kunne være ret vildt til sidst at have flere millioner, som de selv har tjent :D

 16. -F siger:

  Okay jeg ved godt at det lyder lidt mærkeligt men jeg kunne rigtig godt tænke mig at have det der træ som i viser i toppen at hjemmesiden/skærmen fordi at jeg ved at man kunne få et penge træ i sims 2

  Så mit spørgsmål er kan man få et penge træ i sims 3 og hvordan ;)

 17. sascha siger:

  familyfunds bruger jeg så skriver man under snyde kode familyfunds efternavn på familien så mange penge vil jeg ha

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *