Sådan indstiller du vejret med Årstider

Du er her » Forside » Sims 3 » Sims 3 Årstider » Sådan indstiller du vejret med Årstider

vejrindstillinger

Vi har gennem tiden fået en del spørgsmål ift. vejret, som vi fik mulighed for at delvist kontrollere med The Sims 3 Årstider.

Under normale omstændigheder spiller vi med alle fire årstider, men der kan være situationer hvor man ikke er interesseret i det. F.eks. hvis man spiller med Paradisøen eller i byen Sunlit Tides – så er det bare lidt federe når solen skinner.

Inde i indstillinger er der mulighed for at kontrollere årstider, vejret og månecyklusen (Overnaturligt).

Årslængde

Årslængden bestemmes af varigheden af dine årstider. Har du fire årstider af hver 7 dages varighed, så varer dit år 28 dage og der vil være fire højtider (Snefnugdag, kærlighedsdag, Frihedsdag og Uhyggedag). Er dine årstider f.eks. 10 dage lange hver, så er året 40 dage langt og der vil være længere mellem de forskellige højtider.

Du kan også vælge f.eks. kun at have sommer, og så vil den eneste højtid være frihedsdag. Hvis du har sat sommer (og dermed året) til at vare 7 dage så vil frihedsdag komme hver 7. dag og hvis du har sat det til at vare 21 dage så vil frihedsdag kommer for hver 21. dag osv.

Vejr aktivitet

Det der karakteriserer de forskellige årstider er, udover temperaturen, de forskellige vejrfænomener som regn, hagl, sne og tåge. Men der kan være forskellige årsager til at man ikke vil have en eller flere vejrfænomener i sit spil. Måske kører spillet langsomt når det er sne, måske vil du kun have sne og vinter og ikke de andre osv. Du har her mulighed for at sætte kryds i hvilke vejr aktiviteter du ønsker og ikke ønsker i dit spil.

Månecyklus

Denne indstilling er kun relevant hvis du spiller med Overnaturligt, hvor der sker ting og sager under de forskellige månecyklusser – især fuldmåne.

Du har mulighed for at stille på hvor lang en månecyklus skal være, men du kan også sætte den til at fast være en bestemt månefase. Hvis du er pjattet med zombier og varulve så er det måske interessant med fuldmåne hele tiden og hvis du ligesom os ikke rigtig gider det overnaturlige, så sæt den fast til en af de andre måner end fuldmåne og så er der næsten ikke tegn på overnaturlige ting i spillet.

Hvilke indstillinger kan du bedst lide at spille med?

7 Comments

 1. filippa 9. december 2017 at 21:46 - Reply

  er det her til sims 4??

 2. Bjarke 30. maj 2014 at 04:00 - Reply

  De fleste kan nok lide sommer, men bare f.eks. i Paradisøen, er det dejligt med lidt sne, i ny og næ :)

 3. Lulu 4. maj 2014 at 21:00 - Reply

  Ok. Tak for hjælpen;-)

 4. Lulu 4. maj 2014 at 10:29 - Reply

  Hvis man ændrer vejret i en by/et gem, bliver det så også ændret i ens andre byer/gem?

  • Sims Leksikon 4. maj 2014 at 10:30 - Reply

   Det mener jeg ikke nej.

   /Mille

 5. Mathea 4. maj 2014 at 09:13 - Reply

  Når jeg går ind på indstillinger kan jeg ikke lave om på vejret og jeg spiller Paradisøen

  • Christina:) 4. maj 2014 at 09:36 - Reply

   Har du Årstider??

Leave A Comment