Sådan adopterer du børn i Sims 3

Hvis du er glad for store familier i Sims 3, og gerne vil have det hurtig, så er en af de nemmeste måder at få flere på ved hjælp af adoption. Ved at adoptere i Sims 3 kan du få et nyt familiemedlem inden for et døgn, hvor nemt er det ikke?

 

Du vælger selv køn og alder

Når du adopterer et barn i Sims 3, så vælger du helt selv om det skal være en dreng eller pige, og du kan vælge om det skal være en baby, tumling eller et barn. Det betyder altså at du helt kan undgå stadiet baby eller tumling hvis du f.eks. ligesom os, synes det kan være en lidt kedelig tid. Det eneste du ikke styrer er barnets udseende, og her er der altså ingen garanti for, at barnet kommer til at ligne resten af familien.

 

Det her kan du ikke

Som du kan læse ovenover har du næsten fuld frihed på alle hylder når det kommer til at adoptere børn i Sims 3, men der er dog visse ting som ikke er muligt. Du kan f.eks. ikke

 • Adoptere tvillinger eller trillinger
 • Adoptere væsener såsom feer, plantesimmere, hekse osv.
 • Adoptere et barn hvis du allerede har 8 Simmere i husholdningen

 

Sådan adopterer du børn i Sims 3

1) Ring efter adoptions servicen

For at adoptere et barn i Sims 3, så kræver det kun at du har adgang til en telefon, og med mobilen i rygsækken har du heldigvis altid det ;) Når du skal adoptere så klikker du på en telefon og vælger “services” og så får du samme muligheder som på billedet herunder. En af valgmulighederne hedder “adoptions service” og den vælger du.

ringe-efter-adoption-sims-3

adopter-baby-sims-3

Billeder lånt fra WikiHow

2) Vælg køn og alder

Andet trin er at vælge hvilket køn og alder dit nye barn skal have.

adopter-baby-valgmuligheder

Når du har gennemgået disse trin får du at vide, at dit nye familiemedlem vil ankomme den efterfølgende dag sammen med socialarbejderen. I ventetiden indtil barnet kommer kan du begynde at gøre plads i huset med en ekstra seng og underholdning.

Et fuldt gyldigt medlem af familien

Dit adopterede barn vil være et fuldt ud gyldigt medlem af familien i stamtræet. Det betyder at dens relationer til resten af familien vil være præcis som hvis det var et barn dine Simmere selv havde fået.
Så er det vist bare tid til at sige, tillykke med dit nye familiemedlem!

 

[poll id=”34″]

 

Læs mere om børn i Sims 3

Hvis du gerne vil lære mere om børn i Sims 3, så kan vi anbefale dig at læse guiden til hvordan du får tvillinger og trillinger uden snyd,  eller hvordan du kan styre hvilket køn dit barn bliver under graviditeten.

 

Læs flere indlæg

15 kommentarer

 1. Siafu siger:

  Hej. en af mine familier er moren vampyr, jeg vil gerne have hende til at blive simmer, men hvordan? Hvor kan man købe den der eliksir der gør at hun bliver simmer? håber i kan hjælpe

 2. Victoria2106 siger:

  Hej.. Bare lige en ide til hvis i ikke har noget at lave i sims lige nu: Du laver en mand eller dame og bygger et kæmpe hus med 8 værelse og husk nu badeværelse og de andre rum i et almindeligt hus ;-) Men så adoptere du så 7 børn og så har du et børnehus :) Laver jeg nogen gange og syntes faktisk det er ret sjovt :D Håber i kan bruge mit forslag :)

 3. Lærke siger:

  Hej sims leksikon

  Jeg ved ikke hvor jeg ellers skal skrive de men hvordan har i oprettet denne “blog” ?

  -Lærke

  • Sims Leksikon siger:

   Hej Lærke. Den er bygget op fra bunden af ved at vi har købt domæne, installeret et system, fundet og tilpasset design osv. :) Du kan oprette en blog gratis steder såsom wordpress.com og blogspot.com.

 4. Bibi Jensen siger:

  Sejt det viste jeg slet ikke man kunne

 5. Frida siger:

  Hej sims leksikon. Er stor stor fan af jeres blog, og skal man bruge en udvidelsespakke til det eller Extrapakke for kan ikke finde den når jeg går ind i tjenester:-(

  • Sims Leksikon siger:

   Hej Frida,

   Tak for de søde ord! :) Nej du skal ikke bruge en udvidelsespakke, det er en basal funktion i grundspillet. Husk at det skal være voksne Simmere der prøver.

 6. Karoline siger:

  Hej, min simmer er blev gravid ved et udheld – jeg glemte jeg skulle trykke “Juhu” i stedet for “Prøv at få barn” Kan i hjælpe

 7. rikke siger:

  hej sims leksikon. først vil jeg lige sige, at jeg elsker jeres blog! den har hjulpet mig meget!!
  her er mit spørgsmål.. i service/tjenester har jeg kun det med politi og adoptere dyr. jeg kan ikke ansætte en butler eller barnepige eller noget… mit spil er opdateret.
  er det en bestemt udvidelses pakke man skal havde for at få det?

 8. Emma siger:

  hej Sims leksikon. ved i hvordan man får problembørn i Sims 3, håber i vil hjælpe mig. kh Emma

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *