Rumvæsner i Sims 3

Rumvæsner i sims 3 årstider

Rumvæsner i sims 3 årstider

Stemningen omkring de kære grønne væsener deler lejren her hos os. Som I måske nok har kunne fornemme ud fra Anja’s og mit spillestils interview, så spiller vi MEGET forskelligt – deraf måske de vidt forskellige holdninger til aliens / rumvæsner i The Sims 3.

Jeg var stor fan af rumvæsner i The Sims 2, og husker jeg korrekt, så var familien bestående af rumvæsner også den første jeg gik ned til i ‘Strangetown’ da spillet udkom. Og åh hvor blev jeg dog begejstret, da jeg gik ned til den underlige nørde-familie bestående af 3 mænd, hvoraf den ene var gravid. Ja, det underlige tiltrækker mig, og hvis det også tiltrækker DIG, så kan du godt glæde dig til The Sims 3 Årstider kommer ud, for nu vender rumvæsnerne tilbage!

 

Graham Nardone, der er producer af Sims 3 årstider kommer her med en række nye og overraskende udtalelser om præcis hvordan rumvæsnerne har fået en ny, forbedret og markant mere interessant rolle i Sims 3, i forhold til da de var med i Sims 2.

 

Sådan finder du rumvæsnerne

Er du ikke interesseret i at have rumvæsner i spillet, så frygt ej, du behøver slet ikke bide mærke i eller føle dig generet af deres eksistens. Rumvæsnerne vil af og til aflægge besøg når dine simmere sover, for at indsamle viden og data, og undersøge diverse genstande. Er du heldig finder du spor som de har efterladt.

Et funklende objekt på himlen som ses samtidig med lyden af klokkespil i vinden, vil være et tegn på, at der er en ufo som kredser over et rumvæsen der er på besøg i dit nabolag. Kig derfor efter dette, hvis du vil opsøge en.

Rumvæsnerne kan finde på at tage kontakt med din simmer

På samme måde som i Sims 2, så kan rumvæsnerne af og til, og i enkelte tilfælde, godt finde på at udføre eksperimenter på simmerne, i håb om at udforske simmernes planet og finde ud af mere om dem. Hvordan vil det foregå? Jo din simmer vil blive vækket om natten, trukket udenfor og tages med ud i galaksen. Efter sådan en oplevelse efterlades din simmer noget tumult, med en uklar hukommelse og akut tilfælde af paranoia. Dette går dog over efter et par dage.

 

 

Lad simmeren tage kontakt til rumvæsnerne

Er du meget dristig og nysgerrig kan du selv aktivt påvirke forholdet simmer og rumvæsen i mellem. Undersøger din simmer stjernerne med et teleskop, eller samler på rumsten vil rumvæsnerne bemærke denne aktivitet og opsøge dem. Herefter kan venskab og måske endda familie forhold opstå simmer og rumvæsen imellem.

 

 

Rumvæsnernes særlige evner

Et rumvæsen i husholdningen vil afsløre, at denne besidder nogle helt særlige egenskaber. Her i blandt udsøgte telepatiske evner. Rumvæsnerne kan på et splitsekund foretage en mental scanning af en simmer, og finde informationer om simmerens personlighed. Intet er skjult for et rumvæsen!

Derudover kan evnerne også bruges mere praktisk såsom på objekter der er gået i stykker, rod i huset eller til udnyttelse af andre simmere. Rumvæsner kan oven i købet gøre metaller og ædelstene mere værdifulde, og forandre deres geologiske komposition.

Og måske en funktionalitet som flere har efterspurgt – meteornedslag. Har du også udvidelsespakken Drømmejob, så vil rumvæsnerne kunne hidkalde meteor og styres mod en ønsket lokalitet – auch siger vi bare!

 

 

Rumvæsner sover ikke

Med alle de evner rumvæsnerne har, suger brugen af disse naturligvis også energi. Rumvæsnerne sover ikke, til gengæld har de en udvidet hjernekapacitet der skal vedligeholdes. For at gøre dette skal de blot meditere lidt i fredfyldte omgivelser. Eller hvis det er mere akut, have nogle rumsten ved hånden.

 

Rumvæsnernes foretrukne fartøj ufoen

Foruden rumvæsnets mange personlige egenskaber og evner, så har deres fartøj ligeledes en lang række sjove funktionaliteter. Ufoen bruges af rumvæsnet til at flyve rundt i byen, og med dette kan de bortføre venner for sjov, skabe storme med nedbør og andre uforudsigelige natur ‘katastrofer’. Ufoen kan også opgraderes med f.eks. raketter så den kan rejse ud i galaksen og besøge andre planeter. Eller du kan terrorisere dine mindst foretrukne naboer.

 

 

 

[poll id=”4″]

 

Hvad siger du, er du en af dem der er spændte på at få fremmed besøg i nabolaget?

Article Tags :
Læs flere indlæg

35 kommentarer

 1. Mia siger:

  Måske handler det her ikke helt om rumvæsner men vidste ikke hvor jeg ellers skulle spørgen jer: Nogle gange løber jeg tør i spillet. jeg gider det simpelthen ikke mere jeg kan ikke få lavet nogle gode familier eller spille viddere på dem jeg har. Har i det også sådan? hvad gør i når i har det sådan?

 2. Laura siger:

  Kan mændene også blive gravide i sims 3?
  Og kan man få dem til at flytte ind i ens husholdning og kan de få børn med ens egen menneske-simmer?

  • The Sims Leksikon siger:

   Vi ved ikke endnu om mændene kan blive gravide ligesom i Sims 2 – vi forestiller os dog at det godt kunne være sådan. Og rumvæsner kan godt flytte ind i ens husholdning, og formentlig også få børn med andre væsner, såsom simmere. :-)

 3. Kathrine siger:

  Kan man deaktivere rumvæsener ligesom de andre overnaturlige væsener, eller er det kun udviklingen af dem? :-)

 4. Line siger:

  hej
  altså jeg har set en sims 3 video på youtube med en mande simmer der kiggede på stjerner og så blev han gravid me den alien baby
  ved i noget om det

  • The Sims Leksikon siger:

   Hej Line,
   Ja det er en af de ting der kommer med Sims 3 årstider, som vi også kender fra Sims 2 Seasons. En feature som rigtig mange fans vist glæder sig til at få tilbage :-)
   Mvh Mille og Anja

 5. Toft2 siger:

  De er ulækre de der rumvæsner, de skal ikke suge mine mande simmere op og gøre dem gravide

 6. Vibke siger:

  Hej.
  hvordan bliver man taget af en rumvessen?

 7. TheSimsFreakKamilla siger:

  Hej Vibke :) Du kan ikke selv gøre at du bliver taget, men de kommer selv og tager dig chancen er ikke så stor, men den bliver størrer ved at du kigger i en stjernekiggert :) det er ikke altid at du er gravid efter at de har taget dig:)
  håber det hjalp :)

 8. Charlotte siger:

  Hejsa.

  Jeg kender en som hvor en af hendes teenagere blev bortført af rumvæsner og nu spørger hun mig om han er blevet gravid hun siger også at han har fået humørstumpen: Liam føler sig undesøgt. hvad skete de deroppe? (ved at blive bortført af rumvæsen) – Og ved ikke helt hvad jeg skal svare til hende får jeg ved det ikke selv, er det noget i ved noget om?

  • The Sims Leksikon siger:

   Hej med dig.
   Uden at vide det med sikkerhed, så tror vi ikke på at en teenager kan blive gravid. Det plejer at stride mod den amerikanske lovgivning og de er typisk ret strikse med sådan noget. Så vi tror bare at han har det underligt et stykke tid og så er alt godt igen. Men vi ved det ikke med sikkerhed, da vi ikke har prøvet det :-)

 9. Clara siger:

  Hej,
  Kan man godt være sammen med et rumvæsen selvom man er pige eller kan man kun komme sammen med et hvis man er dren?

  • The Sims Leksikon siger:

   Du kan sagtens blive kærester med et rumvæsen uanset køn. Det er kun når det kommer til at blive gravid ved en bortførsel at det kun er mænd det gælder.

 10. Clara siger:

  Men kan man så også blive gravid med kvinder hvis det ikke er en bortførsel?

 11. Anonym siger:

  Ved i hvordan man får trillinger?

  • The Sims Leksikon siger:

   Det bedste råd er at købe den langtidsbelønning der hedder noget i retningen af super fertil eller sådan noget. Hvis både moren og faren får den, så burde der være en ret stor chance. Men det kan også være at det “kun” bliver tvillinger. Men sandsynligheden øges markant :-)

  • Malou siger:

   Anonym? Når du har købt den langtidsbelønning der hedder “Mere Frugtbar”(noget i den retning) så kan du få din gravide simmer til at se virkeligt meget børnekanalen;) Det fik mig til at få trillinger:)

 12. Anonym siger:

  Tak skal i have

 13. Josefine! siger:

  Hej kan man godt få det selvom man ikke har sims 3 årstid

  • The Sims Leksikon siger:

   Nej det kan man ikke desværre.

   • Julie siger:

    ???????????????????

   • Julie siger:

    Hej det her er ikke noget med sims 3 årstider men er der nogen af jer der ved noget om dragon Valley?For jeg har installeret spillet men der står at jeg også skal have ”Hertugen af Buerne-renæssancemarkedsscenen” men det aner jeg ikke hvad er, eller hvordan jeg får det. Er der nogen der kan hjælpe mig? :)

 14. Mette siger:

  Hej det her er ikke noget med sims 3 årstider men er der nogen af jer der ved noget om dragon Valley?

  For jeg har installeret spillet men der står at jeg også skal have ”Hertugen af Buerne-renæssancemarkedsscenen” men det aner jeg ikke hvad er, eller hvordan jeg får det. Er der nogen der kan hjælpe mig? :)

 15. Julie siger:

  Har samme tanke som Mette, er der nogen der kan hjælpe?

 16. Malou siger:

  Kan man godt få en alien ind i familien når man laver den?

 17. Maya siger:

  Jeg har lige nu et rumvæsen af hunkøn i min husholdning – hvordan opgraderer jeg hendes UFO?

 18. Simsie siger:

  Kan man blive gift med rumvæsener?

 19. Josefine siger:

  Hej :)
  Jeg har 2 spørgsmål… Det ene er om hvordan man får rumvæsner til sin by og 2 bliver man gjordt opmærksom på at de er der?

 20. Zandra siger:

  Hej Josefine.
  Du skal bare kigge i en kikkert, så er der større chancer for de kommer uanmeldt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *