Rumvæsner i Sims 3

Du er her » Forside » Sims 3 » Sims 3 Årstider » Rumvæsner i Sims 3

Rumvæsner i sims 3 årstider

Stemningen omkring de kære grønne væsener deler lejren her hos os. Som I måske nok har kunne fornemme ud fra Anja‘s og mit spillestils interview, så spiller vi MEGET forskelligt – deraf måske de vidt forskellige holdninger til aliens / rumvæsner i The Sims 3.

Jeg var stor fan af rumvæsner i The Sims 2, og husker jeg korrekt, så var familien bestående af rumvæsner også den første jeg gik ned til i ‘Strangetown’ da spillet udkom. Og åh hvor blev jeg dog begejstret, da jeg gik ned til den underlige nørde-familie bestående af 3 mænd, hvoraf den ene var gravid. Ja, det underlige tiltrækker mig, og hvis det også tiltrækker DIG, så kan du godt glæde dig til The Sims 3 Årstider kommer ud, for nu vender rumvæsnerne tilbage!

 

Graham Nardone, der er producer af Sims 3 årstider kommer her med en række nye og overraskende udtalelser om præcis hvordan rumvæsnerne har fået en ny, forbedret og markant mere interessant rolle i Sims 3, i forhold til da de var med i Sims 2.

 

Sådan finder du rumvæsnerne

Er du ikke interesseret i at have rumvæsner i spillet, så frygt ej, du behøver slet ikke bide mærke i eller føle dig generet af deres eksistens. Rumvæsnerne vil af og til aflægge besøg når dine simmere sover, for at indsamle viden og data, og undersøge diverse genstande. Er du heldig finder du spor som de har efterladt.

Et funklende objekt på himlen som ses samtidig med lyden af klokkespil i vinden, vil være et tegn på, at der er en ufo som kredser over et rumvæsen der er på besøg i dit nabolag. Kig derfor efter dette, hvis du vil opsøge en.

Rumvæsnerne kan finde på at tage kontakt med din simmer

På samme måde som i Sims 2, så kan rumvæsnerne af og til, og i enkelte tilfælde, godt finde på at udføre eksperimenter på simmerne, i håb om at udforske simmernes planet og finde ud af mere om dem. Hvordan vil det foregå? Jo din simmer vil blive vækket om natten, trukket udenfor og tages med ud i galaksen. Efter sådan en oplevelse efterlades din simmer noget tumult, med en uklar hukommelse og akut tilfælde af paranoia. Dette går dog over efter et par dage.

 

 

Lad simmeren tage kontakt til rumvæsnerne

Er du meget dristig og nysgerrig kan du selv aktivt påvirke forholdet simmer og rumvæsen i mellem. Undersøger din simmer stjernerne med et teleskop, eller samler på rumsten vil rumvæsnerne bemærke denne aktivitet og opsøge dem. Herefter kan venskab og måske endda familie forhold opstå simmer og rumvæsen imellem.

 

 

Rumvæsnernes særlige evner

Et rumvæsen i husholdningen vil afsløre, at denne besidder nogle helt særlige egenskaber. Her i blandt udsøgte telepatiske evner. Rumvæsnerne kan på et splitsekund foretage en mental scanning af en simmer, og finde informationer om simmerens personlighed. Intet er skjult for et rumvæsen!

Derudover kan evnerne også bruges mere praktisk såsom på objekter der er gået i stykker, rod i huset eller til udnyttelse af andre simmere. Rumvæsner kan oven i købet gøre metaller og ædelstene mere værdifulde, og forandre deres geologiske komposition.

Og måske en funktionalitet som flere har efterspurgt – meteornedslag. Har du også udvidelsespakken Drømmejob, så vil rumvæsnerne kunne hidkalde meteor og styres mod en ønsket lokalitet – auch siger vi bare!

 

 

Rumvæsner sover ikke

Med alle de evner rumvæsnerne har, suger brugen af disse naturligvis også energi. Rumvæsnerne sover ikke, til gengæld har de en udvidet hjernekapacitet der skal vedligeholdes. For at gøre dette skal de blot meditere lidt i fredfyldte omgivelser. Eller hvis det er mere akut, have nogle rumsten ved hånden.

 

Rumvæsnernes foretrukne fartøj ufoen

Foruden rumvæsnets mange personlige egenskaber og evner, så har deres fartøj ligeledes en lang række sjove funktionaliteter. Ufoen bruges af rumvæsnet til at flyve rundt i byen, og med dette kan de bortføre venner for sjov, skabe storme med nedbør og andre uforudsigelige natur ‘katastrofer’. Ufoen kan også opgraderes med f.eks. raketter så den kan rejse ud i galaksen og besøge andre planeter. Eller du kan terrorisere dine mindst foretrukne naboer.

 

 

 

[poll id=”4″]

 

Hvad siger du, er du en af dem der er spændte på at få fremmed besøg i nabolaget?

35 Comments

  1. Zandra 3. maj 2016 at 16:34 - Reply

    Hej Josefine.
    Du skal bare kigge i en kikkert, så er der større chancer for de kommer uanmeldt

  2. Josefine 31. januar 2016 at 22:04 - Reply

    Hej :)
    Jeg har 2 spørgsmål… Det ene er om hvordan man får rumvæsner til sin by og 2 bliver man gjordt opmærksom på at de er der?

Leave A Comment