Roaring Heights er ude til pc-mac

Du er her » Forside » Sims nyheder » Roaring Heights er ude til pc-mac

køb roaring heightsVi er flere gange blevet spurgt om man ikke kan købe verdener til The Sims 3 i fysisk form, da der er flere der ikke har lyst til at købe som download eller ikke kan/vil købe via Origin. Det er ikke alle verdener man kan finde i fysisk form og slet ikke ude i de fysiske butikker, men online er der faktisk mulighed.

I går fik vi en mail om at Roaring Height nu er ude i fysisk form og kan bl.a. købes hos Cdon.com og tænkte at vi ville dele tippet med jer. Vi har tidligere vist billeder fra Roaring Heights og har den selv i vores spil og vi er ret begejstrede for den. Uden at have været der selv, synes vi den giver os sådan lidt Los Angeles vibes. Varmt, pænt og fyldt med glimmer og glamour.

 

Køb Roaring Heights i dag

Køb-Roaring-Heights

 

Hvilke verdener er dine yndlings? Og kan du bedst lide at købe dem som download eller have dem på en cd?

 

 

Categories: Sims nyheder|Tags: |6 Comments

6 Comments

 1. Yale 8. februar 2014 at 07:03 - Reply

  Jeg har de fleste EPer i fysisk form, med undtagelse af Ind i fremtiden. Verdener er det kun Monte Vista jeg har i fysisk form.
  Et eller andet sted er det for mig underordnet om det er download eller hard copy, med mindre jeg bliver overfaldet af et anfald af utålmodighed, over evt at skulle vente med at få fat i en udvidelse etc.
  Min ynglingsverden er vist både Dragon Valley og Roaring Hights. Stemningmæssigt er det Sunlit Tides og Isla Paradiso, men undgår dem begge lidt da jeg synes Isla Paradiso er hamrende irriterende, når den glitcher så meget som den gør. Og jeg har ikke lyst til at sidde fast i en evt legacy i Sunlit Tides, hvis den har samme sti problem som Isla Paradiso. Ved ikke om det giver mening….

 2. Mulle 7. februar 2014 at 06:33 - Reply

  Jeg har ikke tænkt mig at købe flere Sims spil lige nu spare jeg på mine penge så jeg kan købe The Sims 4 c:

 3. Lucia 6. februar 2014 at 20:41 - Reply

  Hey igen, jeg har kun Dragon vally og Montevista i fysik form, til alle der gerne vil have et eventyrland, eller lidt middelalder tema, vil jeg klart forslå Dragon Vally

 4. Luxiie 6. februar 2014 at 17:31 - Reply

  Jeg har kun 4-5 spil fysisk, resten er hentet som download via origin. :)

 5. thea 6. februar 2014 at 14:50 - Reply

  kan tenage simmer få børn i splilet?:)

Leave A Comment