Riverview – Gratis verden i Sims 3

Vidste du, at du kvit og frit kan downloade Sims 3 verdenen Riverview? Riverview var den første verden der blev lavet til download, og det gør det til en verden af ældre dato. Men hvis du endnu ikke har haft fornøjelsen af at prøve Riverview, hvorfor så ikke kaste dig ud i det, nu hvor det er helt gratis?

 

riverview i sims 3

 

Riverview – En afslappet landlig by

Riverview er den rette Sims 3 verden for dig hvis Simmere er lidt trætte af det glamourøse liv eller det hektiske byliv, og bare trænger til at læne sig tilbage i en afslappet atmosfære. Riverview er idyllisk og helt og aldeles stille og roligt. Sidder du derude og tænker, ja ja det er fint – men hvordan får JEG fat i Riverview gratis? Så er svaret ganske enkelt, at du frit kan downloade Riverview i EA store. Det eneste det kræver er, at du registrerer dit Sims 3 grundspil samtidig. Hvis du oplever problemer med det, så anbefaler vi dig at kontakte EA support da de er de eneste der kan hjælpe med registreringsproblemer.

riverview-nabolag

 

Kort om Riverview

Riverview består af i alt 95 grunde, hvilket er 3 færre end Sunset Valley, men stadigvæk er det en rigtig stor verden i Sims standard. Det er lille by i den forstand, at det er lidt på landet og at alt er lidt ‘low key’. Byggestilen er landligt og lidt rustikt og der er få bygninger der er af mere industriel type. Med Riverview får du 50 nye spilbare Simmere, og du vil nok bemærke, at et par af dem er genkendelige fra Sims 2. Centrum af byen er placeret i den lille ø midt i verdenen, og her finder du alle de gængse butikker, steder og parker som alle verdener har.

Hele 22% af indbyggerne i Riverview er ældre, og det gør Riverview til verdenen med de ældste indbyggere sammenlignet med alle Sims 3 verdener. Men hey, hvem sagde at ældre ikke kan være sjove? Naturligt nok, så betyder det også at Riverview har den største mængde afdøde Simmere der spankulerer rundt og gør hvad spøgelser i Sims 3 nu gør.

Rundtur i Riverview

Vil du se lidt mere af Riverview? Så kan du i denne video komme på en lille rundtur rundt i den hyggelige verden. God fornøjelse!

nabolag-riverview  riverview-sims-3-1


> Download Riverview i Sims Store her

 

Har du hentet Riverview til dit spil endnu?

Article Tags :
Læs flere indlæg

16 kommentarer

 1. TheCrapappel siger:

  Riverview er virkelig en herlig gratis-verden. Den er vildt hyggelig og ikke særlig… stor eller noget. Meget hjemlig og landli ^^’

 2. julia siger:

  Jeg havde det engang, men synes at den var lidt for ‘afslappet’ :)

 3. Emilie siger:

  Er der andre verdener man kan downloade gratis ud over den her ?

  • The Sims Leksikon siger:

   Ikke af dem der er lavet af EA. Men der er masser af brugerlavede verdener du kan hente på Sims store. :)

 4. Mille siger:

  Skal man først registrere grundpakken, og så gå ind i store?

  • Kamilla siger:

   Hvis du allerede har registrerert grundpakken skulle du gerne bare kunne downloade;-) har downloadet byen selv men har stadig ikke fået spillet i den:-)

 5. Alba siger:

  HJÆLP! Jeg kan ikke finde ud af at download den; først skal man logge ind.. Så laver jeg en profil, men den siger at der allerede er lavet en profil med den der kode der skal stå øverst.. Så siger jeg, at jeg har glemt mit password, ok, så skal jeg lave et origin ID, så jeg laver det, men så siger den et eller andet med at jeg ikke kan lave det nu? Forvirret. Vil utrolig gerne bo i den Riverview :)

 6. Bjarke siger:

  Kan man fjerne spøgelser fra sims?? Hader dem meget.

  • Sims Leksikon siger:

   Du kan placere gravsten og urner på kirkegården, så er de i hvert fald ikke på din grund. :)

 7. Safran siger:

  ved godt det måske er et lidt dumt spørgsmål, men er verdenen brugerlavet og kan den ødelægge noget i ens spil?

 8. Stine siger:

  Har lavet en bruger (eller hvad det hedder) i sims 3, men er nu bange for om det er noget man skal betale for… Kan man slette sin “bruger” helt, så man er sikker?

  • Sims Leksikon siger:

   Du skal kun betale for point, hvis du køber dem. Ellers er det gratis at have en bruger. Du kan godt slette din profil, følg vejledningen på siden.

 9. Mig :D siger:

  Hej simsleksikon i må hjælpe mig! Jeg skal lave en bruger i det der Register for The Sims™ 3 Community for at få Riverview gratis ik men efter man har skrevet serial code står der persona. Hvad skal man skrive der?
  Og lidt længere nede står der Prove you are a human, og så skal man skrive noget i et felt under en firkant med nogle bogstaver og tal. Hvad skal man skrive der? Hjælp!

  • Sims Leksikon siger:

   Persona er formentlig et navn/brugernavn du skal finde på på. Og “prove you are human” er en måde at teste på at du rent faktisk ikke er en robot – derfor skal man indtaste de bogstaver eller tal der står på billedet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *