Plantesimmere og det forbudne frø i Sims 3 Universitetsliv

plantesimmere i sims 3 universitetsliv

I The Sims 2 havde vi plantesimmere og med Universitetsliv til The Sims 3 er de kommet tilbage i en ny og forbedret udgave!

Vi har fået rigtig mange spørgsmål om plantesimmere, om hvordan man får plantesimmer babyer i Sims 3, hvordan man bliver plantesimmer, hvordan man laver en plantesimmer, om man kan bruge en snydekode for at blive plantesimmer og hvilke maskiner man skal bruge for at blive plantesimmer. Mildt sagt har vi fået MANGE spørgsmål om plantesimmere! I dette indlæg får du forhåbentlig svar på alle dine spørgsmål, ellers er du velkommen til at spørge i kommentarfeltet og så skal vi gøre vores bedste for at hjælpe.

 

Plantesimmere

Disse skabninger stammer fra den forbudne frugts plante. Normale simmere kan blive plantesimmere, hvis de spiser den forbudne frugt. Og hvis du høster frugter fra planten kan du også blive forældre til en lille plantesimmer. Dette skyldes at plantesimmere ikke bliver gravide på traditionel vis, men de kan få en baby ved at plante og høste frugten fra det forbudne frø.

 

Blomsterkys og blomsterspor

Det er sjældent at du støder ind i en plantesimmer i byen, men det kan dog ske. Når de går rundt omkring, så efterlader de blomster bag sig og de kan også flirte med andre simmere ved at sende dem blomsterkys. Men er de af en lidt ondere karakter kan de også forgifte simmere med et kys.

Plantesimmere behøver ikke at spise og gå på toilettet, da de absorberer næringsstoffer fra deres omgivelser. De har dog brug for vand, søvn, underholdning og socialisering. De kan socialisere med andre simmere eller planter. De kan endda fornærme en anden plante, ved at sige at deres mor var et agern! Plantesimmere kan genoplade deres energi og vandbehov ved at transformere sig selv til en plante og lave fotosyntese eller ved at bade, svømme eller absorbere vandpytter. Plantesimmere er naturligt gode til videnskab og havebrug.

 

forbuden frø plantesimmer sims 3

Det forbudne frø

Det forbudne frø kan fås gennem den maskine man får, hvis man vælger det videnskabelige speciale på universitetet. Man kan vist nok også købe maskinen, selvom man ikke læser videnskab på universitetet. Derudover kan simmere, som melder sig frivilligt til et videnskabeligt forsøg på universitet, ende med nogle lidt “buskede” sideeffekter.

Der er dog en anden måde hvorpå du relativt let kan få fat i det forbudne frø, det kræver dog at du i forvejen har adgang til en plantesimmer og at denne skal have en han/hun er romantisk involveret med. Når du har disse to simmere, de behøver ikke begge være plantesimmere, det er bare den ene der skal være det, så kan du vælge at de skal forsøge at få et barn.

Plantesimmere kan ikke blive gravide, de kan kun så deres babyer, derfor kan den interaktion måske være lidt misvisende. MEN, når dine to simmere forsøger at få et barn, vil det for hver eneste gang de forsøger give ét forbuden frø som placeres i den ene af dine simmeres rygsække.

Dernæst kan du jo plante frøet, hvis du har niveau 7 i havefærdighed, og vente på enten at få en forbuden frugt eller en plantesimmer baby.

forbuden frø plantesimmer sims 3

Det forbudne frø vokser

forbuden frø plantesimmer sims 3

Denne gang var der ingen plantesimmer baby, da denne plantesimmer var på universitetet

plantesimmerbaby

Er du heldig at få en plantesimmerbaby vil det se sådan her ud.

 

Sådan bliver din plantesimmer normal igen

Det kan sagtens tænkes at man går hen og bliver lidt træt af at have en plantesimmer i familien. Der findes heldigvis en simpel kur mod det. Du kan nemlig købe en eliksir mod det i videnskabscenteret eller hvis du har overnaturligt kan du lave den blanding der hedder noget i retningen af “Potent helbredelseseliksir” og så skulle din simmer gerne blive normal igen.

 

Download plantesimmer familie

Kan du ikke helt overskue selv at komme i gang med at skaffe en plantesimmer, så kan du jo gøre det på den nemme måde og downloade den plantesimmer familie, som vi har lavet til jer. Læs mere om familien og download den her.

Article Tags :
Læs flere indlæg

99 kommentarer

 1. Thecrapappel siger:

  Lyder skægt ^^’
  Særligt det med, at de kan transformere sig til planter xD

 2. AlmaPalma siger:

  Det med at plante børn lyder ret sjovt! xD

 3. Laura siger:

  Jeg mødte en på Uni. Han stod og testede skellet:)

 4. Laura siger:

  Ved i hvor man kan købe maskinen? Er det gennem handelscentralen eller hvad?

 5. Lotte siger:

  Jeg lavede et Forbuden Frugt-frø med videnskabsmaskinen, men det eneste der kom ud af det var en plantesimmerbaby. Så hvordan får man en forbudt frugt man kan spise??

  • Laura siger:

   Jeg plantede min men den blev ikke til en baby. Den blev til en man kunne spise. Så jeg tror det er forskelligt:)

  • Laura siger:

   Jeg har fundet ud af hvordan man får en man kan spise;-)
   I stedet for at plukke fra plantet skal du sige pas have:-) det har jeg i hvert fald læst

   • Lotte siger:

    Okay tak! Men nu har jeg fundet en helt anden måde: man skal melde sig som forsøgsperson i et videnskabeligt eksperiment ved et af universitetsstederne (ved ikke om det er der i den normale by) og så hvis man er med i et eksperiment med plantemassage bliver man plantesimmer efter 4 timer (med mindre man tager til laboratoriet for at blive kurreret)!

 6. helena siger:

  hej
  jeg forstår ikke hvordan man gør for at få det frø.
  jeg har prøvet det der juhu og gennem videnskaben.
  jeg er i højt level i videnskaben men hvad skal man trykke på når man trykker på maskin en for at få et frø

 7. helena siger:

  hvordan genspejser man et frø

  • Laura siger:

   Du skal have et frø i den rigtige størrelse. Så bare ud og find en masse frø! Så skal du trykke på videnskabsmaskinen og vælge gensplejsningseksperiement, kan ikke lige huske hvad det præcis hedder men i hvert fald noget med gensplejsning. Så skal du bare gøre det indtil frøet bliver til en forbuden frugt-frø;-)

  • Anna siger:

   Hvor lang tid vare det for en plantesimmer baby at gro fra den blev plantet til den skal høstes???

 8. helena siger:

  mange tak

 9. helena siger:

  hvor finder man frø

  • Laura siger:

   Over det hele. Hvis du har svært ved af finde dem kan du købe langtidsbelønningen som hedder noget med samle. Der er et billede af en sommerfugl mener jeg. Den ligger i den dyre ende men den er rigtig god at have!

 10. helena siger:

  jeg kan ikke finde ud af hvordan man høster frugten. for hvis jeg venter rådner den

  • Laura siger:

   Når den er moden skal du vælge at “pluk forbuden frugt” hvis du vil have en babyplanyesimmer. Hvis du vil have en du kan spise skal du vælge pas have;-)

 11. Thilde siger:

  Skal man have meget havebrugsfærdighed? :-)

 12. Signe siger:

  Hvad hedder frøet?

 13. Mia siger:

  Hvor finder man frøet?

 14. Mig ;D siger:

  Hej Alle Læsere! Der Er Og En Anden Måde
  At Kende En Plante Simmer På!
  I Bruger Bare Snyde Koden testingcheatsenabled true
  På Universitetet Så Holder I Shift Nede
  På Den Der Optagstavle Så Står Lad Alle
  Kende Mig Så Trykker I På Den Så
  Kender I Et Rumvæsen!!!! Og En Drenge
  OG PIGE Plante Simmer! Sejt Ikke?
  Men Jeg Tror Man Skal Være På Uni Før Det Virker Kh Sabell❤

  • The Sims Leksikon siger:

   Hej Sabell,

   Det smarte trick virker faktisk også i simmernes hjemby, hvis man bare trykker på postkassen i stedet for opslagstavlen. Super smart! :-)

   • kamilla siger:

    Hej sims leksikon, det gjorde jeg også et par gange…. eller 4… -i min hjemby, men jeg blev hverken venner med en rumvæsen eller plantesimmer..

    • Line siger:

     For at blive venner med dem skal du finde den plante simmer som du vil være ven med og holde musen inde samtidig med at du trækker den måler hvor man kan se deres forhold op

 15. Victoria siger:

  Okay, så nu har jeg frøet og jeg har plantet det. Hvad gør jeg så?

 16. Victoria siger:

  Okay, så nu har jeg frøet og jeg har plantet det. Hvad gør jeg så?
  Skal jeg høste det eller??

 17. SimmerLover siger:

  Tak for alt hjælpen nu har jeg en lille plante baby

 18. casims siger:

  Når jeg taster testingcheatsenabled true sker der intet

 19. casims siger:

  Har fundet ud af det:D

 20. casims siger:

  Jeg har prøvet alt jeg er stadig ikke blevet plantesimmer hvorfor?
  Er der en slags snydekode hvor man med det samme bliver plantesimmer??

  • The Sims Leksikon siger:

   Du kan ikke snyde dig til at blive plantesimmer. Du kan være heldig enten at blive det ved et eksperiment på universitetet, som skrevet i indlægget her, eller du kan gå efter at få en plantesimmer ind i din husholdning og få dem til at plante en baby. :-)

 21. Signe siger:

  Hvis ens simmer bliver plantesimmer, kan man så godt blive normal simmer igen?

 22. Melissa siger:

  Min forbudne frugt er rigtig længe om at vokse! Den var så længe om det at min simmer er blevet gammel så jeg var nød til at flytte en ny kvinde ind i husholdningen og lade hende blive plantesimmer.. Det startede med at min simmer var helt voksen også tog det så langtid at hun kun har 7 dage at leve i! Ved i hvordan man får planterne til at vokse hurtigere?

  • The Sims Leksikon siger:

   Det lyder umiddelbart som en fejl, vi har ikke oplevet at planterne var længere om at vokse end de normale planter, altså en håndfuld dage. Så det ved vi desværre ikke hvordan kan fikses på nuværende tidspunkt.

  • Anna siger:

   I indstillinger kan du slå alder fra så de aldrig bliver ældre men jeg hved ikke om man så også gør at frøet ikke kommer videre i at gro

 23. casims siger:

  Ok tak!:D

 24. casims siger:

  Men i hidden springs kan man ikke osse blive plantesimmer der eller?

  • The Sims Leksikon siger:

   Det burde der ikke være nogle problemer i at blive, men det er altid nemmere at blive det i den by der er designet til formålet, for der vil plantesimmerne og frø være til stede fra start, hvor det i de andre nabolag først skal genereres af spillet, og det kan tage lidt tid.

 25. Luler siger:

  Er der nogen der kan svare mig på, hvor længe der går før ens simmer bliver til plantesimmer, når man har spist den der frugt ?

  • The Sims Leksikon siger:

   Så vidt jeg husker går der max et par dage. Det er omtrent samme tid som med vampyrer. :-)

   Mvh Mille

 26. Pan siger:

  Efter man har mødt en plante simmer og måske blevet gift med dem. :P

  Kan man så Starte et nyt spil og lave en plante simmer? Ligesom man kan lave normale, og magiske simmere?

 27. helena siger:

  Jeg har fået det der frø har i en god måde til at bliv gpd i haven level 7

 28. Csims siger:

  Hvor lang tid tager det for det forbudne frugt frø at blive modent? :-)

 29. ? siger:

  er det kun i universitetsliv man kan man kan blive plantesimmer? eller kan man det også i paradisøen?

 30. Anna Colding siger:

  HEJ! elsker min plantesimmer, har tænkt mig at gøre hende gravid!;)

 31. Lulu siger:

  Hej! Jeg har ikke fået universitetsliv endnu jeg håber på at få det i julegave, ellers går jeg selv ud og køber det, for det lyder bare SÅ sejt! Jeg så det engang i en butik, men jeg købte det ikke fordi jeg var for nærrig!?:( Pokkers også! Men er der ikke også noget med en smartphone??

  • Olivia siger:

   Hej Lulu. Jo din Mobil bliver opgraderet til en smartphone:D den får også Nogle flere funktioner:D

 32. Cathrine siger:

  Jeg har plantet en ubuden frugt, men der kommer ikke et ikon hvor der står pluk

 33. Sigrid siger:

  Jeg vil gerne have en plantesimmer! Jeg er rigtig tæt på! Jeg har skaffet mig selv et forbuden frugt frø!

 34. Caroline siger:

  Hvor finder man plantesimmere? Jeg er i universitets byen men ved ikke hvor jeg skal lede? Please hjæææælp!!!:(

  • Sims Leksikon siger:

   Det er ikke sådan lige til at sige, vi har i hvert fald ikke mødt dem noget bestemt sted. Men vi har ind imellem set dem til timerne eller til fester :)

 35. Caroline siger:

  Ok Tak For Det Jeg Vil Prøve At Lede

 36. Caroline siger:

  Kan man komme med dem til time? Fordi jeg kan ikke?:(

 37. Karoline siger:

  Er det kun i uni. man kan få plantesimmer?

 38. louise siger:

  hej :)

  jeg ville bare lige høre om der er mulighed for om man kan blive plantesimmer når man er vampyr???

 39. Stine siger:

  Hvis i har svært ved at blive god nok i haveforbrug kan i bare bruge den videnskabs maskine hvor der er en stol i. Så kan du trykke på den og lave en hjerneforbedring, hvor du kommer et niveau højere op i den færdighed du vælger.

 40. Maja siger:

  Hej jeg har virklig sværet ved og lave den plante simmer kan i hjælpe mig og skrive hvad man skal gøre pliss Kh Maja

 41. Catrine siger:

  Jeg er så forvirret hvordan bliver man plantesimmer

 42. Malou siger:

  Hvordan kan man få fat i maskinen uden at være på universitetet?;)

  • Malou siger:

   Og det er faktisk lidt irriterende, fordi jeg kender en hel masse plantesimmere men de gider bare slet ikke komme når jeg invitere dem over>:(

   • Malou siger:

    Yay! Jeg har plantet et forbudent frø! Og der står at det er modent men der er ikke nogen knap hvor der står “pluk forbuden frugt”? Og jeg er i level ni inden for havebrug:)???

 43. Caroline siger:

  Hvad skal man trykke på, altså når man har maskinen? Der er jo forskellige muligheder? Please svar hurtigt! :-)

  -Kh Caroline! :-D

  • Caroline siger:

   Jeg har fundet ud af det, og plantet det, men der står at den er i pluk status, jeg kan bare ikke plukke den?

 44. Blondinen som også hedder: Liva siger:

  Jeg fandt et forbuden frugt frø på en offentlig grund da jeg var på universitetet, men der stod bare “plant her” og det kunne jeg jo ikke fordi jeg ikke boede der. Men jeg kunne heller ikke samle det op. Ved i hvorfor?

 45. beri siger:

  i min have har jeg 6 forbudne frugter den har være der i 21 dage, og kan stadig ikke plukke selvom når man kan se på den der firekan når man har musen ved planten at den godt kan?.

 46. sofie siger:

  hvor finder man forbudne frugter jeg vil så gerne finde en.

 47. Anika siger:

  Hvordan putter jeg tøj ned i min vasketøjskurv??

 48. Cat_with_swag siger:

  jeg har en anden måde man kan få en plantesimmer på.

  1. Først skal du på UNI (der ingen bestemt fag du skal have)
  2.så skal du trykke på (videnskab stedet)
  3.så tryk på hver forsøgskanin (tror nok det er det, det hedder)
  4.og så tryk videnskablig forsøgskanin
  5.bliv ved indtil der stå nede i humør-felten fliterne flora (eller noget i den stil)
  6.så når tiden er slut på den, ved handlings linjen kommer der et billedet af simmeren, og står der transfomer til plante simmer. det tager lidt tid at transfomer

  SÅ HAR DU DEN EGEN PLANTESIMMER

 49. Sofie siger:

  Jeg har prøvet det. Jeg fik en lille sød plantesimmerbaby!

 50. Sofie siger:

  Hvordan transformere man sig til en plante?

 51. Safran siger:

  Min planteskoler kan ikke transformere sig til en plante, er der noget jeg kan gøre?

 52. Emilie siger:

  Jeg valgte det medisinske og videnskabelige på universitetet, men fik blot et skelet med. Hvordan skal jeg få fat på den der maskine?
  Svar venligst hurtigt.

 53. Naja siger:

  Har prøvet at da min simmer fra på universitet og hun plantede frøet så da det var modent fik hun en plantesimmer baby jeg tænke wait what! o.O

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *