Plantesimmer bortført af rumvæsener

rumvæsen i sims 3

Vi har tidligere skrevet om rumvæsener, hvordan man bliver bortført og om de alien babyer der kan komme ud af det. Det lader altid til at fascinere lige meget, for hvis man endnu ikke selv har oplevet at blive bortført af et rumvæsen, ja så har man jo en super sjov oplevelse til gode! (Og et potentielt langt venskab med en rumvæsen til gode).

 

Plantesimmeren og rumvæsenet

I denne omgang skete det helt og aldeles uforventet – det kan man jo sige det ofte gør, men tit har vi i hvert fald gjort vores for at have et par rumsten liggende, eller være lidt aktive med teleskopet. Denne gang var det en stille aften i Universitetsbyen, og vores plantesimmer var på vej hjem, da han pludselig blev fanget af de grønne stråler.

 

rumvæsen i sims 3

rumvæsen i sims 3

rumvæsen i sims 3

rumvæsen i sims 3

Article Tags : ,
Læs flere indlæg

22 kommentarer

 1. Line siger:

  Blev han gravid eller kan ma n ikke det når man er plante simmer

 2. Tobias siger:

  er der andre end mig der ikke kan blive bortført af rumvæsner andre steder end byen sunset valley ?

 3. lea sim26 siger:

  Så blir det en halv plante sim og halv rumvæsen hehe

 4. thecrapappel siger:

  Hvor sjovt.
  De grønne mænd fra det ydre rum bortfører de grønne fra jorden xDD

 5. Line siger:

  Tænkte på hvor er søndagens skævhed for det her er da ikke søndagens skævhed

  • The Sims Leksikon siger:

   Vi har i længere tid været travlt beskæftiget med at lave indhold til sommerferien, så der ikke kommer til at være stilhed i en hel måned mens vi er på ferie. Og så har vi i farten vist lige glemt at holde øje med om der kom et skævskud til i dag. Vi blev ramt af pludselig alvorlig sygdom i vores familie, så vi har ikke været så meget online de sidste par uger. Men vi skal nok komme på banen med skævskuddene igen :-)

 6. Winther siger:

  Havde en mandesimmer der kikkede i teleskop ver aften og havde 23 rumsten men der kom aldrig rumvæsener

  • The Sims Leksikon siger:

   Vi ved desværre ikke hvorfor det ikke virker for alle. Det er jo genereret af en tilfældighedsgenerator og som altid kan der ske fejl. Du skal naturligvis have årstider før det virker, og hvis du har det, så er vores bedste råd bare at blive ved at prøve.
   /Anja

   • Superpige siger:

    Jeg har en hvor jeg vær aften kigger jeg i teleskopet og jeg har 9 gigantiske rumsten i haven men ingen aliens

  • Line siger:

   Syndes at det er lidt sjovt at du spørger om noget der har med årstider at gøre og så hedder du Winther ;) ha ha

 7. Nina siger:

  Hej, jeg har en mandlig simmer, 4 i husholdningen, en stjernekikkert, 2 rumsten på grunden, 2 i inventar, de bor i Monte Vista, HVORFOR – er det helt umuligt for ham at blive bortført af rumvæsener? Jeg forstår det ikke. Har prøvet SÅ mange gange mellem midnat og 03:00.

  • The Sims Leksikon siger:

   Vi får dette spørgsmål flere gange om ugen tror jeg ;-) så du er ikke den eneste der er frustreret. Men som vi svarer alle andre, så ved vi ikke hvorfor det ikke virker, hvis i har årstider installeret. Det er en tilfældighedsgenerator der styrer det og det er ikke utænkeligt at der er tekniske fejl. \Anja

 8. Luxiie siger:

  Min ældre mand havde hverken rumsten eller stjernekiggert, men en dag da han var på vej ud med skraldet blev han alligevel kidnappet. Da han kom tilbage var han gravid. Hvilket resulterede i at konen gik fra ham, en handling jeg ikke selv kunne styre…. Men de blev gode venner og gift igen, og opfostrer nu hans lille alienbaby :) skørt spil :)

 9. Julie siger:

  Hej vil lige høre om hvad en plantesimmer egentlig kan gøre/lave som en simmer ikke kan?

  • The Sims Leksikon siger:

   Plantesimmere skiller sig ud ved selv at kunne plante deres børn, at kunne socialisere med planter og så har de 2 forskellige muligheder for at give kys; et blomsterkys der giver en moodlet med +15, eller et giftigt kys til deres fjender der giver en moodlet med -25. Det er ikke en art der giver vildt mange muligheder rent spilmæssigt, men der er nogle sjove features man kan lege med. :)

 10. Lulu siger:

  Her forleden blev min simmer mand bortført af rumvæsener, og så blev han gravid! Nu har han datteren Zeline med et rumvæsen, og med sin kæreste har han sønnen Oliver og en anden datter, som hedder Sanne. Det er min yndlings familie! Men det er bare lidt ærgerligt at rumvæsen piger ikke kan få hå på hovedet ;-)

 11. Lulu siger:

  *hår. Eller kan de?

 12. ML siger:

  Kan en plantesimmer blive gravid med et rumvæsen?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *