Placering af grund i The Sims 3 nabolag

Du er her » Forside » Sims 3 Guides » Placering af grund i The Sims 3 nabolag

Har du downloadet en grund du gerne vil have ind i din by, eller vil du bare gerne placere en ekstra bar i nærheden af dine simmeres hus, så kig med her og se hvordan man gør.

Først skal du gå ind i rediger by.

Her skal du gå ned i Verdenseditor og vælge en grund der har den rette størrelse. Hvis du f.eks. har hentet Sømileparken, så har den målet 20 x 20. Derfor skal den grund jeg vælger her i verdenseditoren være minimum 20 x 20, men den kan godt være større. Jeg vælger den der er præcis 20 x 20.

Nu får jeg det grønne felt frem, som jeg skal finde et sted at placere. Det kan være en ret vanskelig opgave, især hvis det er en stor grund. Her er det letteste næsten at slette et hus som du ikke bruger. Men det ser ud til at grunden snildt kan ligge her ved siden at huset, så der vælger jeg at placere den.

Men for at vi kan placere sømileparken, skal vi være sikker på at det er en offentlig grund og at grundtypen er korrekt.

Når du trykker på skift grundtype skal du vælge offentlig. Når du trykker på “Vælg grundtype” får du en lang liste frem.

Her vælger du Fiskested.

Nu er typen ændret og nu er det bare at placere Sømileparken på grunden.

Sømileparken finder du nede ved de offentlige grunde. Når du trykker på den kommer kassen til højre op, her trykker du på “Anbring kopi” og trækker parken over til den grund du netop har placeret.

Her får du mulighed for at rotere grunden alt efter hvordan du synes den skal vende. Når du er tilfreds trykker du på Acceptér.

Nu ligger Sømileparken som en grund alle simmere kan besøge og få fanget de fisk, de aldrig nåede at fange da de var på ferie.

God fornøjelse!

7 Comments

 1. Signeeee 17. december 2017 at 11:36 - Reply

  Hvordan kan en Husholdning flytte ind på en Tom grund, også derefter bygge?

 2. Caroline 19. september 2015 at 00:13 - Reply

  Håber der er nogen der kan hjælpe. Jeg kan ikke placere mine offentlige grunde, har placeret tomme grunde i den rigtige størrelse men ligeså snart jeg vælger en grund jeg vil placere forsvinder alle mulighederne hvor de kan ligge.

  • Sims Leksikon 19. september 2015 at 06:51 - Reply

   Du skal ændre grundtypen så det passer til offentlige grunde. Klik på grunden når du har placeret den, så får du muligheden.

 3. Josefine 26. december 2014 at 23:56 - Reply

  Hej! Hvordan kan i få sims 3 på dansk?? Jeg har ledt og ledt kan ikke finde ud af det?

  Hilsen josefine

  • Sims Leksikon 27. december 2014 at 11:20 - Reply

   Du vælger sproget når du installerer spillet :-)

 4. Maja 20. maj 2014 at 20:30 - Reply

  Tak, vidste ikke at man selv kan placere tomme grunde i rediger by, har ellers ledt flere gange, og været irriteret :D

 5. Caroline 13. februar 2014 at 21:39 - Reply

  Ej jeg hviste slet ikke at man kunne lave offentlige grunde i sims 3:)!

Leave A Comment