Pengetræ i Sims 3

Du er her » Forside » Sims 3 Guides » Pengetræ i Sims 3

Har du hørt om at man kan få pengetræer i Sims 3? Det er sandt, det kan man :-)

Pengetræer er en af de ting der er svære at få mange af, fordi man ikke kan genplante høsten, som man kan med andre planter. Fra pengetræer kan du nemlig plukke poser med penge! Kvaliteten af et pengetræ vil stige jo længere tid du passer det og når det når stadiet “Perfekt”, så vil det lægge et frø, som du så kan plante og starte samme proces med træ nummer to. Pengetræer har et ekseptionelt langt liv og er et af de træer der kan være meget lukrative gennem flere generationer af den samme familie.

Du skal i gang med at samle specielle frø ind og når du når til niveau 7 i havefærdigheden, så kan du plante de specielle frø. Et “specielt frø” har 25% chance for at udvikle sig til et pengetræ. Du kan dog også være heldig at få fat i et pengetræsfrø når du fisker.

pengetræ1

Billedet her viser et pengetræ i et tidligt stadie, du kan kende det ved at det er små mønter der vokser på træet i stedet for blade.

Hvis et pengetræ dør som følge af manglende pasning (hvis du ikke vander det), så vil det efterlade regninger som skal betales! Hvis det dør pga. alder, så vil det blot blive sort. De kan og vil dø på sigt, men de kan sagtens leve i over fem generationer.

pengetræ3

Høsten fra et pengetræ kan være op til 5 pengeposer med alt fra et par hundrede til adskillige tusinde simoleoner. Du finder pengeposerne i rygsækken og kan sælge dem for at få pengene ind på husholdningskontoen.

 

Har du allerede stiftet bekendtskab med pengetræerne?

17 Comments

 1. Maria 24. december 2015 at 08:35 - Reply

  Hej simsleksion, jeg har kopirert et hus til sims 3 på en hjemmeside, og der står også jeg har downloadet det. Hvordan kopirer jeg det ind i et hus på sims 3??

  • Josephine 26. oktober 2016 at 16:22 - Reply

   jeg tror bare at du skal gå ind i rediger by, og så sætte huset ind på en tom grund.

 2. Maja74Pigen 12. december 2015 at 10:09 - Reply

  Hej simsleksikon, jeg kunne godt bruge lidt hjælp. Nu ved jeg jo ikke om i forstår mega meget om orgin men det er vel forså og spørger. Når jeg er logget ind på min orgin fungere det nok fint nok, men der er ikke nået (butik) ikon oppe i toppen sammen med (mine spil) ikon. Det er ikke det største problem men jeg er lidt ny på orgin, og så ved jeg ikke hvordan jeg ellers skulle købe ting og sådan. Det vil være mega fedt hvis i vidste hvorfor det ikke var der, eller hvis i så kunne fortælle mig om man kunne købe sims spil og sims point et andet sted. Tak på forhånd jeg håber at i gad og bruge lidt tid på at læse det her igennem.
  -Maja74Pigen-

  • Svane 28. marts 2016 at 18:38 - Reply

   min er også sådan, og det er fordi den er lavet med oplysninger fra en mindreårig, en af mine veninders bruger er lavet med hendes fars oplysninger, og hun har fanen butik
   Svane

 3. Hjælp Mig Plz! 20. juni 2015 at 16:22 - Reply

  hej sims leksikon jeg håber virkelig i kan hjælpe mig. Da jeg fik sims var jeg under 12 så jeg måtte ikke spille online, men nu er jeg over 12 og ville gerne prøve at spille online. Hvordan gør man, håber virkelig i kan (og ville) hjælpe mig.

  • Sims Leksikon 21. juni 2015 at 12:09 - Reply

   Hej med dig,
   Med Sims kan du ikke rigtig spille online. Der er nogle funktioner du kan tilgå på nettet i Sims 4, men ellers foregår alt fra computeren – ikke nettet. :-)

 4. Cat_with_swag 12. maj 2015 at 13:16 - Reply

  skal man have en exstra pakke

 5. Smile 6. august 2014 at 17:01 - Reply

  Nice! Vidste godt det fandtes. Min søster har vist et i sin familie …

 6. Frida 6. august 2014 at 12:51 - Reply

  Simsleksikon. Vil i ikke nok hjælpe mig(hvis i kan). Okay jeg vil sååååååååååå gerne have sims4 create a sim demo. Men hvordan får jeg det , jeg har tilmeldt mig på sims4.dk får cirka 2 uger siden, og jeg har kun fået en mail fra EA hvor der stod ” du får nu de mails du har bestilt” (eller et eller andet i den stil. Men de har ikke sendt det. Og for at være hel erlig så ved jeg ikke hvad jeg eller kan gøre. Please help me(hvis i kan)

 7. Frida 6. august 2014 at 12:51 - Reply

  Simsleksikon. Vil i ikke nok hjælpe mig(hvis i kan). Okay jeg vil sååååååååååå gerne have sims4 create a sim demo. Men hvordan får jeg det , jeg har tilmeldt mig på sims4.dk får cirka 2 uger siden, og jeg har kun fået en mail fra EA hvor der stod ” du får nu de mails du har bestilt” (eller et eller andet i den stil. Men de har ikke sendt det. Og for at være hel erlig så ved jeg ikke hvad jeg eller kan gøre. Please help me(hvis i kan)

  • Sims Leksikon 6. august 2014 at 15:17 - Reply

   Du kan ikke gøre andet Frida, og det kan vi heller ikke. Hvis vi kunne give alle demoen gjorde vi det, men det har vi ingen indflydelse på. Så du må bare vente ligesom alle de andre.

   • Frida 6. august 2014 at 17:56 - Reply

    Okay. Men tak Simsleksikon:-)

  • Line 6. august 2014 at 16:22 - Reply

   Frida: har du været inde og tjekke på origin, eller venter du bare på en mail? For jeg fik ingen mail. Men en dag var den bare inde på origin.

   • Frida 6. august 2014 at 17:57 - Reply

    Okay tak Line:-) jeg prøver lige at tjekke:)

    • Frida 6. august 2014 at 18:14 - Reply

     Mit organ gider ikke at åbne

     • Frida 6. august 2014 at 18:15

      Gad vide om det ville hjælpe hvis jeg ringede til EA support?

     • Sims Leksikon 6. august 2014 at 18:55

      Vi tvivler på de kan gøre noget :-)

Leave A Comment