Patches til Sims 3

Du er her » Forside » Sims 3 » Patches til Sims 3

Hvad er en patch?

Et af de ord vi ind imellem slynger i luften er “Patch”, men hvad er det egentlig?

Patches, på dansk måske mere kendt som opdateringer, er en metode man bruger for at fikse fejl og mangler med computerspil efter at spillet er blevet udgivet. Men en patch kan også bruges til at ændre i regler eller algoritmer i spillet. Det er det vi oplever når man f.eks. kan svømme i havet, selvom man ikke har installeret Paradisøen, fordi denne funktion er kommet med en patch og ikke som en del af selve Paradisøen.

Man kan undre sig over hvorfor at man stadigvæk oplever fejl i sit spil, selvom man altid har de sidste nye opdateringer, men det skyldes at The Sims 3 er sådan et komplekst spil som reagerer meget forskelligt fra en computer til en anden. Vi oplever ofte at en af os konstant døjer med en specifik fejl, som den anden aldrig nogensinde støder på. Det er umuligt at forudsige hvordan spillet vil opføre sig på en computer. Men uanset hvad, er det næsten altid en god idé at opdatere til seneste nye opdatering, for at rette de fejl som EA selv har fundet. Der har dog været eksempler på, at en patch har lavet mere bøvl end nytte, men det er heldigvis hurtigt blevet rettet igen.

Hvilken version er mit spil?

patch

Du kan altid se hvilken version af The Sims 3 du har, i spillauncheren og det er også her du altid vil få besked om, at der er en ny opdatering tilgængelig.

Oversigt over patches

Du kan til enhver tid gå ind på The Sims 3 officielle hjemmeside og se en oversigt over hvilke patches der findes og hvad de indeholder.

patch2

 

Hvis du klikker dig ind på Spil opdateringer får du nedenstående liste frem, med alle de patches der er sendt ud gennem tiden til The Sims 3.

 

patch3

Klikker du på en af dem, vil du kunne læse beskrivelsen af, hvad den indeholder og hvilke fejl den retter.

 

patch4

 

Det kan faktisk være lidt interessant læsning at gennemgå hvilke problemer der er rettet, og måske får man information om spillet som man ellers ikke var klar over var en mulighed.

Husker du at opdatere spillet, når der kommer en ny patch?

Categories: Sims 3|10 Comments

10 Comments

 1. Rebecca 11. november 2015 at 10:50 - Reply

  Tror I at en patch kan løse mit problem?

  Når jeg spiller (laver grunde og huse) og jeg gerne vil bygge en væg el. hegn eller en gård,
  står der jo mål på hvor stor man bygger det. Det gør min så bare ikke. Den pil og det tal
  der skal vise hvor mange “tern” jeg bruger, er der ikke. Tror I det hjælper, hvis jeg bare downloader en patch? Samtidig bugger det også når jeg køber ting. Det plus der kortvarigt kommer og forsvinder når man køber noget, forsvinder ikke i mit spil, før jeg går tilbage til levetilstand.

 2. Mia 7. juli 2015 at 14:34 - Reply

  Hej sims leksikon:-)
  Jeg har fået lavet mig en simsprofil hvor jeg er gået igennem så meget og jeg er mega bange for at miste den profil,
  Men i hvert fald da jeg en dag gik ind på profilen sagde sims at der er opstået et alvorligt problem og at den ikke kunne indlæse min simsfamille ved i måske hvad jeg skal gøre har virkelig brug for jeres hjælp!?

  • Sims Leksikon 10. juli 2015 at 14:34 - Reply

   Hej Mia,

   Hvad er det for en simsprofil du snakker om, er det din konto hos Origin?

 3. Cecilie 12. november 2013 at 09:43 - Reply

  Selvom jeg kan se at mit spil ikke er opdateret til det nyeste, sker der ingenting når jeg trykker på “opdater” knappen, nogen der har haft samme problem, og ved hvad man skal gøre??

 4. Sarah 9. november 2013 at 09:59 - Reply

  Jeg opdaterer altid mit spil, og ofte læser jeg også om hvad opdateringen retter. Heldigvis støder jeg meget sjældent på fejl, efter at jeg har fået en ny computer. ^^

 5. Julia 8. november 2013 at 17:01 - Reply

  Har i simsleksikon en profil få the sims 3 hjemmeside?:)

  • The Sims Leksikon 8. november 2013 at 18:35 - Reply

   Ja det har vi, men ikke en vi bruger. Kun til at registrere spil :)

 6. Kamilla 8. november 2013 at 16:45 - Reply

  Netop her har jeg brig for hjælp, og håber at nogen kan hjælpe mig!? :)
  Jeg har også fået den nye opdaterien eller “Patch” Men når at jeg trykker på *opdater* Og så lader den opdatere færdig, kommer der en besked, om at mit spil er opdateret. Så når jeg lukker den, kommer der en ny besked op, om at jeg skal opdatere mit spil! Det er vildt irriterende, for jeg har prøvet at opdatere det omkring 7 gange nu..
  Pleaaase help me? :)
  PS. Jeg har spurgt inde i forum, men jeg fik ingen hjælp..
  /Kamilla

 7. Line 8. november 2013 at 13:11 - Reply

  Ja jeg opdatere altid lige med det samme. Problemer kan kun løses på den måde

 8. Yale 8. november 2013 at 10:44 - Reply

  Ja, jeg opdaterer hver gang der bliver udgivet en ny patch. Jeg håber hver gang på at det løser de eventuelle problemer jeg støder på når jeg spiller. Jeg synes også spilopdateringen er interessant læsning.
  Forrige opdatering løste noget med at simmerene kunne gå hen og blive usynlige ved indlæsning. En fejl jeg ikke var stødt på, indtil jeg læste at det kunne ske. Så var min simmer lige pludselig indlæst usynlig :/
  Men det rettede patchen, da jeg havde genstartet computeren og simmeren skiftede tøj :D

Leave A Comment