Sims 3 havearbejde – Oste- og aubergineplante

Du er her » Forside » Sims 3 Guides » Sims 3 havearbejde – Oste- og aubergineplante

Har du også hørt rygterne om at man i The Sims 3 kan have osteplanter? Well, its true! Det kan man, og man kan også plante æg og steaks. Det kræver bare lige at man gennemfører en udfordring!

Du kan ikke gøre noget for at fremprovokere udfordringen, men din simmer skal have niveau 8 før du kan få udfordringen. Dog har vi flere gange være udsat for at udfordringen først kommer når du er på niveau 10 og har været det i lang tid. Men fortvivl ej, den kommer før eller siden.

osteplante1

Som der står i boksen, skal du dyrke grøntsager af fremragende kvalitet for at kunne gennemføre denne mulighed. Så hvis du vil forberede dig på når udfordringen kommer, kan du godt begynde at arbejde på at hæve kvaliteten af grøntsagerne, og så gemme dem af fremragende kvalitet i rygsækken eller i inventarlisten.

 

osteplante2Når du har samlet nok grøntsager sammen, skal du vende tilbage til restauranten og aflevere dem. Det gør du ved enten at trykke på “Levér landbrugsvarer” eller ved at vælge restauranten på kortet, det vil være markeret med en stjerne.

osteplante3

Når du gennemfører udfordringen får du at vide at du nu kan plante ost og æg, og omdanne dem til osteplanter og auberginer. Så er det bare at komme igang!

osteplante4

Ost og æg kan købes i supermarkedet, som er markeret med en indkøbsvogn på kortet. Du finder dem i rygsækken når du har købt dem. Gretchen har købt 3 af hver, nu skal hun rigtig have gang i produktionen.

osteplante5

 

Nu skal de bare plantes, og så skal du passe og pleje din have som altid, og inden du får set dig om kan du høste ost og æg!

 

6 Comments

 1. M&M's 22. maj 2014 at 16:29 - Reply

  Nooo. Jeg har allerede fået udfordringen, men da der stod “Ingen Belønning” takkede jeg nej. Kan man få den to gange?

  • Sims Leksikon 22. maj 2014 at 21:50 - Reply

   Jo, mon ikke den kommer igen på et tidspunkt. Men kræver nok lidt tålmodighed :)

 2. Anne 3. juli 2012 at 15:21 - Reply

  Men hvordan gror man overhovedet grøntsager!? Min simmer vil meget gerne, men jeg kan simpelthen ikke finde ud af det.

 3. Anja 17. januar 2012 at 17:52 - Reply

  Du har ret Nina, det er en væsentlig detalje vi havde glemt :)

 4. Nina 17. januar 2012 at 17:48 - Reply

  Det er værd at nævne at “aubergineplante” er en fejloversættelse i det danske spil.
  På engelsk findes der noget der hedder Eggplant, disse hedder på dansk auberginer -men det er jo ÆG man gror i Sims, og ikke en grøntsag :-)

Leave A Comment