Nyt om rumvæsener

Du er her » Forside » Sims 3 » Sims 3 Årstider » Nyt om rumvæsener

Rumvæsener er en af de nye features vi kan se frem til med Årstider, som vi allerede har skrevet lidt om her. Graham Nardone, der er producer på Årstider har svaret på en masse spørgsmål om rumvæsener på Twitter og på det amerikanske Sims forum. Her vil vi give jer noget af det information han er kommet med om rumvæsener.

Rumvæseners DNA

Rumvæsener skiller sig ud fra andre simmeres på flere måder. De har deres eget unikke DNA, som de kan blande med simmernes DNA gennem Juhuu. I modsætning til det vi allerede kender, vil der ikke være en 50/50 chance for at barnet bliver et rumvæsen, hvis et rumvæsen får et barn med en simmer. Det vil her være generne der bestemmer, hvor meget rumvæsen-DNA babyen skal have. Det vil sige at man kan betragte et rumvæsen som renblodet og deres afkom vil være en given procentdel rumvæsen. Jo flere generationer rumvæsen-DNA’et spredes i, jo mindre procentsats vil der være, med mindre faren eller moren er renblodet rumvæsen, så vil procentsatsen stige. Dette betyder altså også at et rumvæsen kan få barn med eksempelvis en fe, og at barnet er en fe med vinger, som har grøn hud og er skaldet.

Rumvæsener har deres egen unikke bunke af navne, som der vælges fra når de skabes. Så man vil aldrig opleve et rumvæsen der for eksempel hedder Frank.

Man kan ikke lave rumvæsener i ”Lav en simmer”, ligesom man kan med feer, varulve osv. Dette skyldes at store dele af Overnaturligt og Årstider blev udviklet samtidig, men at Overnaturligt opdateringerne til ”Lav en simmer” blev færdige før Årstider-holdet var klar til at understøtte med rumvæsener. Dog skulle det være nemmere at få rumvæsener ind i husholdningen end andre skabninger, der ikke kan laves i ”Lav en simmer”, som f.eks. enhjørninger.

Det er ikke muligt at lave et rumvæsen om til en normal simmer.

Livet med rumvæsener

For at få et rumvæsen ind i din husholdning, skal du først og fremmest finde et, hvilket nok bliver det sværeste. Når dette er klaret skal du opbygge et forhold, indtil de accepterer invitationen til at flytte ind, enten som ven eller kæreste.

Et rumvæsen kan køre/flyve i sin Ufo, som en simmer kan køre i en bil. Ufo’en kan også parkeres på parkeringspladser og i indkørsler.

Rumvæsener kan godt få andet tøj på end deres rumdragter.

Det sker en sjælden gang imellem, at en simmer bortføres af rumvæsener. Når det sker, vil de blive transporteret rundt i ufoen for en stund, indtil de afleveres til dig igen.

Som vi kender det fra Sims 2 Seasons, så vil mændene atter have mulighed for at blive gravide, efter en bortførsel af rumvæsener i Sims 3 Årstider. Dette vil dog kun ske, hvis bortførslen initieres af et rumvæsen der ikke bor i din verden. Det vil sige at du ikke kan bruge rumvæsener i din husholdning til at bortføre og gøre andre simmere gravide.

Når en bortførsel ender ud i en graviditet, så kan det ikke betragtes som Juhuu, men som et eksperiment, udført af rumvæsener på en mandlig simmer, hvor deres krop ender med at være værten under inkubationsperioden. Simmere vil ikke blive gravide, hver gang de bortføres.

Den mandlige gravide simmer vil have helt almindeligt tøj på under graviditeten, da det skal forestille at de ikke ved at de er gravide, før babyen pludselig er der.

Man kan ikke styre rumvæsener under populationskontrollen, som man kan med skabningerne i overnaturligt. Dette skyldes at rumvæsener ikke egentlig bor i din by, med mindre du inviterer dem til det. Du vil ind imellem opleve, at rumvæsener besøger din by om natten. De vil udvælge forskellige områder i byen, som de indsamler data fra og de kan godt finde på at komme ind på din grund. De vil dog ikke forstyrre dine simmere, gå ind i dit hus eller i det hele taget forstyrre noget på din grund.

[poll id=”9″]

25 Comments

 1. Safran 17. maj 2014 at 08:38 - Reply

  Hvordan køber man rumrejse opgraderingen til ufo’en?

 2. Sims 3 2. april 2013 at 10:57 - Reply

  Min mand blev bortført og blev gravid og har lige født en sødt rumvæsen som hedder stormy

 3. Sabell :D 9. marts 2013 at 12:30 - Reply

  Hej The Sims Leksikon!
  Jeg Ville Bare Sige At
  Når Man Har Et Rumvæsen
  I Sin Husholdning Låser Man
  Op For Rumdragter Som Helt
  Normale Simmere Kan Have På
  Kh Sabell

 4. Maria 31. januar 2013 at 14:26 - Reply

  min simmer har nu 7 rumsten eller sådan og er stadig ikke blevet taget af rumvæsener.. hvad er bedst at vælge kigge på stjerner eller udforsk universet??

  • The Sims Leksikon 31. januar 2013 at 20:04 - Reply

   Hej Maria,
   Ved ikke om du har årstider, men det skal du i hvert fald have for at det virker. Vi tror ikke det har den store forskel hvad du gør, men det skal i hvert fald være efter kl. 23 om aftenen.
   Mvh Mille og Anja

 5. Frida 22. januar 2013 at 12:01 - Reply

  Jeg har sims3 årstider og jeg har ett rumvesen i min hus holdning men jeg ved ikke vor ufuet er jeg har ledet over allt nesten, og man kan ikke købe dem

  • The Sims Leksikon 27. januar 2013 at 10:16 - Reply

   Hej Frida,
   Man kan ikke købe ufoen og man kan ikke styre hvornår den kommer. Lige pludselig er den der bare. Men hvis du får et rumvæsen ind i din familie, har de en ufo i rygsækken :)
   Mvh Mille og Anja

   • Olivia 28. juli 2013 at 14:29 - Reply

    Simsleksikon: man kan faktisk godt købe ufoen. Man skal bare bruge buydebug og så kan man gå ind under spørgsmålstegnet og så gå ind under den kategori der hedder blandet, og så er den der. P.S: hvis man køber den derinde kan almindelige simmere også flyve i den og bortføre osv.

 6. Rachel 15. januar 2013 at 12:44 - Reply

  Er rumvæsnernes fartøjer ikke det samme som en bil der kan telepoterer, med mere????

 7. Eva 15. januar 2013 at 12:39 - Reply

  Er så meget sims3player!!!!! Elsker elsker årstider og overnaturlige og meget mere!!! Ska’ have rumvæsener !! (Okay har allerede!!!

Leave A Comment