Nyhed | Gratis brugerlavet indhold

Du er her » Forside » Sims nyheder » Nyhed | Gratis brugerlavet indhold

TSR

 

Så sent som i går havde vi et indlæg oppe om brugerlavet indhold til The Sims 3. Til de af jer der anvender brugerlavet indhold i jeres spil har vi en lille servicemeddelse.

The Sims Resource er nok en af de mest pålidelige kilder når det kommer til brugerlavet indhold og de har netop lanceret et nyt koncept på deres hjemmeside, der har fået en tiltrængt genopfriskning.

Og det er en god nyhed for alle jer der har siddet og bladret kategorierne igennem derinde og ærgret jer over at det er en betalingssite. Tidligere har der været nogle ting man kunne hente gratis men de flotteste skulle man betale for. Men nu er ALT gratis! Så alt det du ikke har kunne få før, med mindre du var betalende medlem, kan du hente nu. Du behøver såmend ikke engang have en bruger.

God fornøjelse!

 

[styled_box title=”OBS” class=”sb_green”]Vi anbefaler generelt ikke at man spiller med brugerlavet indhold og vi kan ikke hjælpe med at løse fejl, som forårsages af dette.[/styled_box]

30 Comments

 1. LærkeSims3 27. november 2017 at 13:36 - Reply

  HJÆLP! Mit Sims 3 virker ikke!! Jeg har lige downloadet en masse ting inde på TSR, og efter det når jeg går ind på Sims er alle mine udvidelsespakker væk! Når jeg kommer ind på der hvor man vælger den familie man vil spille på, er felterne grå og der står at mit gemte spil ikke kan spilles på da udvidelsespakkedaten ikke er i dette system!! HJÆÆÆLPPPP!

 2. Parmis 15. februar 2014 at 13:48 - Reply

  Hvor kan man se at man har downloadet noget? Er det inde i spillet eller starsmenuen??

 3. Asta 6. december 2013 at 19:44 - Reply

  HJÆLP!!!!
  Mit sims spil virker ikke! Ja jeg har brugerlavet indhold…
  Men har lige slettet alt downloadet;( Og derefter installeret det hele igen, efter jeres anbefalinger fra TSR – The Sims Ressource.
  Mit spil lukker med efter lidt tid, oftest når jeg skal til at bygge.
  Jeg håber at nogen kan hjælpe…

  • The Sims Leksikon 6. december 2013 at 20:17 - Reply

   Hej Asta,
   Øv hvor træls. Selvom vi har lagt links ind til The Sims Ressource, så kan der jo stadigvæk være noget skidt imellem – vi gør også opmærksom på at det er på eget ansvar :-) Vi vil anbefale at du sletter det igen og hvis du vil have brugerlavet indhold vil vi anbefale at du installerer lidt af gangen, så du kan finde ud af hvad der forårsager fejlen.
   Mvh Anja

   • asta 8. december 2013 at 12:08 - Reply

    hej jeg har prøvet at slette alt men mit spil fungerer stadig ikke, det ville være så træls at skulle til at slette hele spillet for at installere det hele igen… men det er den eneste muglighed jeg ser… :(

 4. klaracecilie 9. november 2013 at 15:34 - Reply

  ok tak igen:D

 5. klaracecilie 9. november 2013 at 15:13 - Reply

  har lige downloadet en masse ting men kan ikke finde dem i the sims

 6. klaracecilie 9. november 2013 at 14:33 - Reply

  ok tak :D

 7. klaracecilie 9. november 2013 at 14:31 - Reply

  det virker stedig ikke den siger at jeg skal logge på for at downloade:(

  • The Sims Leksikon 9. november 2013 at 14:33 - Reply

   Men så er det fordi du bare skal lave en bruger, men det koster altså ikke noget :-)

 8. klaracecilie 9. november 2013 at 14:21 - Reply

  jeg kan ikke downloade brugerlavet ind hold den siger det koster penge:(

  • The Sims Leksikon 9. november 2013 at 14:24 - Reply

   Hejsa, Så er du kommet til at trykke på noget forkert, muligvis VIP? Bare gå til forsiden, find det du kan lide og tryk på download. Så skal du muligvis lige vente 15 sekunder før det begynder :-)

Leave A Comment