Sims 3 Pets – Simmerne får nye egenskaber

By  |  0 Comments

Med The Sims 3 Pets er der naturligvis også kommet nogle nye egenskaber til dine simmere. De traits involverer selvfølgelig dyrene, og giver simmerne visse fordele med bestemte dyr. Vi har opsat dem i et skema herunder.

Ikon
Betydning
Animal lover : Simmere med denne trait vil generelt omgås dyr med større succes. Deres forhold til de tre slags dyr, vil også stige hurtigere end normalt.
Cat person : Simmere der foretrækker katte. Når de interagerer med katte får de en +10 moodlet i 3 timer. Forhold til katte vil også stige hurtigere, og de kan træne kattene til at jage hurtigere.
Equestrian : Simmere der foretrækker heste. De får en moodlet med +10 i 3 timer når de interagerer med heste. Simmerne vil lære at ride hurtigere, og de bliver venner hurtigere med heste (inklusiv vilde heste).
Dog person : Simmere der foretrækker hunde. De får en moodlet med +10 i 3 timer når de interagerer med hunde. Forholdet til hunde vil stige hurtigere, og de kan træne hundene til at jage hurtigere.

Leave a Reply

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>