Hvad gør man, når historieforløb ikke virker?

Du er her » Forside » Sims 3 tips & tricks » Hvad gør man, når historieforløb ikke virker?

For nylig blev jeg, Mille, opmærksom på et problem som jeg ikke nogensinde har haft før: manglende historieforløb (på Engelsk; story progression) i Sims 3.

De fleste af jer ved, at historieforløb er en funktion man kan slå til og fra i Sims 3; når det er slået til vil byens beboere automatisk finde kærester, få job, gifte sig, få børn – kort sagt, de lever videre uden din hjælp. Er det slået fra, ja så dør ens by bare mere eller mindre langsomt ud (bortset fra det liv du selv skaber i din familie).

Mit problem er, at historieforløb ER slået til, men at det ikke virker. Jeg opdagede det i min 100 Baby Challenge hvor min Simmers børn godt selv kunne få kærester, men de blev aldrig gift eller fik børn. Langsomt gik det op for mig, at jeg faktisk sådan cirka aldrig så børn i byen som jeg plejede at gøre på min gamle computer.

Hvad er forskellen? Den eneste reelle forskel der er på min gamle computer og den nye jeg har fået er, mængden af udvidelsespakker jeg har installeret. Før havde jeg tæt på dem alle, hvor jeg nu kun har 3 eller 4.

Jeg beklagede mig på vores Facebookside (Husk at gå ind og Like os hvis du endnu ikke har gjort det), og der blev det lige pludselig tydeligt, at det var der rigtig mange af jer der også bøvlede med. Vi blev i den forbindelse også spurgt, om vi ikke kunne fortælle hvordan man får sine børn (der er flyttet hjemmefra) til at blive gift og få deres egne familier. Vi gør et forsøg!

 

Det kan du gøre hvis dit historieforløb ikke virker

Hvis historieforløbet heller ikke virker for dig, så er der to måder hvorpå du kan afhjælpe problemet.

 1. Du kan gøre det selv
 2. Du kan downloade et mod (hack til spillet)

 

1) Gør det selv historieforløb

Gør det selv løsningen var mit andet valg, jeg tyede til et mod først fordi det lige godt ville være nemmere hvis det virkede – men for mit vedkommende gjorde det kun skade på mit spil, så jeg afinstallerede det igen. Hvis du heller ikke vil installere mods, eller du bare gerne vil gøre det selv, så kan du gøre følgende:

Mens dine teenagere endnu bor i huset, lad dem da få en masse venner. Som ung voksne vil det dermed være nemmere for dem at få en partner af sig selv (I min 100 baby challenge har flere af børnene der havde kærester som teenagere selv fundet sammen med dem i deres ung voksen stadie). Når de er ung voksne smider du dem ud af husholdningen, så de finder deres eget sted at bo, og herefter kan du gå i indstillinger > rediger by > skift husholdning og derefter vælge den Simmer du vil ned til. På den måde forlader du den aktive familie for at gå ned og gøre en anden aktiv, og ved at vælge en anden familie kan du naturligvis styre dem på præcis samme måde som du normalt gør: altså kan de blive gift, få børn osv. På den måde kan du skabe liv i byen, ved selv at gøre det manuelt. Det er den lidt omstændige og kedelige måde. 

 

 

2) Download et historieforløb mod

Vi har ikke specielt meget erfaring med mods, men vi har dog lavet en lille guide til hvordan man kommer i gang med det og brugerlavet indhold. Vi kan derfor ikke være mere behjælpelige end dét indtil videre, men hvis du har mod på det, så kommer der to muligheder her.

Kort fortalt, så findes der altså mange med det her problem, og derfor er der nogle der har lavet et mod til spillet, som aktivt går ind skaber liv i byen som historieforløbet under normale omstændigheder ville have gjort. De mods vi kender til der gør det er;

 

Til Nraas story progression mod findes der er en super god video guide på engelsk, som hjælper en med at få sat det ordentligt op inden man går i gang med at spille.

 

Er der nogle af jer der oplever lignende problemer? Og har I en løsning til hvordan man kan fikse det? Så skriv en kommentar herunder.

 

 

39 Comments

 1. Ene 20. august 2014 at 18:03 - Reply

  Hvordan sætter man overhovedet historie til og fra? :)

  • Sims Leksikon 31. august 2014 at 10:24 - Reply

   Det gør du under indstillinger.

 2. Olly- Olly 12. august 2014 at 01:37 - Reply

  Jeg aner ik hvordan man gør det. (Sætter det fra og til) men er også lidt ligeglad da min computer er blevet stjålet fordi vi havde indbrud. Plus mine 2 ynglings sims spil! Så typisk! (Men det var heldigvis kun min ENE computer ;) men den eneste med dvd-drev….)

 3. Sarah 27. juli 2014 at 21:00 - Reply

  når man sætter den til kun at kunne se blood deroppe i hjørnet kommer der så ikke flere og flere altså fx. når ens søster får børnebør og de så får børn osv. kommer der så ikke også til at stå noget om dem?? plz svar :)

 4. Mathilde 18. juli 2014 at 22:06 - Reply

  Man kan også gå i rediger by og sætte børnefamilier ind selv. Men det er kun til hvis man syntes sin by er kedelig og mangler liv.

  • Octopus 27. juli 2014 at 13:41 - Reply

   Problemet med det var jo at de automatisk ikke ville få flere børn eller blive gift.

 5. christina 17. juli 2014 at 14:52 - Reply

  Jeg har downloadet Nrass Story Progression, men hver gang jeg går ind i mit spil, er det ikke inde i spillet. Har ellers prøvet, så godt jeg kan, at gøre hvad der står. Hvad er det jeg gør forkert, siden det ikke er på selve spillet?

  • Line 19. juli 2014 at 00:30 - Reply

   Christina: har du husket at lave en mappe med Mods – packages. PS. Du ved at du har gjort det rigtigt når du for en seddel op lige inden du skal vælge en by. ( hvis du stadig er i tvivl – skriv)

 6. Line 17. juli 2014 at 13:13 - Reply

  JEG HAR EN RIGTIG GOD IDE TIL ET INDLÆG: alle der er store sims fans ved hvem BELLA GOTH ( Bella Bachelor) og Mothimer Goth er. Der har være en masse teorier om, især, Bella som, efter sigende, skulle være blevet bortført af rum væsner. Bella har efter hånden været mange steder. I sims 2: Pleasant view og strangetown. I sims 3: i Sunset Valley er hun som et barn. Hun dukker bl.a. Også op i Riverwiew. Og i i Luner lakes kan man finde hende som gammel i spøgelse form. Men hvad er den enlige historie? Er der en overhovedet en rigtig historie? VIL I IK PLEASE LAVE ET INDLÆG OM DET, please??????? PS. Der var en spiller som på et tidspunkt lagde en video op. Hvor man ser en besked der siger nogenlunde det her: det minder mig om den gang hvor Bella Goth var forsvundet (personen befandt sig i den by der kom med Drømmejob.

  • Line 19. juli 2014 at 00:25 - Reply

   Vil i???

  • Sims Leksikon 19. juli 2014 at 08:12 - Reply

   Vi skriver det på listen :)

  • Laura 19. juli 2014 at 19:04 - Reply

   Du kan gå ind på simswiki.com og så søge på hendes navn. Der skulle der Meet gerne stå noget om hendes historie

   • Line 20. juli 2014 at 11:58 - Reply

    Ved det godt. Vil bare gerne se om der er noget jeg har overset

Leave A Comment