Minimumskrav & anbefalede systemkrav for Sims 4 til Mac

Vi ved der er mange af jer der har ventet længe på, at der kom en Sims 4 udgave til Mac – og det er nu offentliggjort at det udkommer den 17. februar 2015.

EA har nu løftet sløret for minimumskravene og de anbefalede systemkrav. Husk på, at minimumskravene er hvad din Mac skal have af hardware for at kunne køre Sims 4 – dermed ikke sagt at det kører perfekt.

Vi kan ikke understrege nok hvor vigtigt det er, at du undersøger om din Mac kan køre spillet før du går ud og køber det – det er altså kedelige penge at spilde! Få hjælp fra en ven, en i familien eller andre du kender der har styr på det og som kan vejlede dig. Vi kan ikke vejlede personligt, så lad være med at spørge os hvilken Mac I skal købe eller om den I har er god nok.

Har du i forvejen købt Sims 4 til PC selvom du har en mac, så behøver du ikke købe spillet igen. Det vil fungere til begge systemer.

 

Sims 4 minimumskrav til Mac OS

 • Minimum OS: Mac OS® X 10.7.5 (Lion) CPU: Intel Core 2 Duo 2.4GHz Processor eller bedre
 • Ram: Mindst 4 GB RAM
 • Harddisk: Minimum 10 GB ledig plads med mindst 1 gb yderligere plads til gemte spil og brugerindhold
 • Videokort: NVIDIA GeForce 9600M GT, ATI Radeon HD 2600 Pro eller bedre. Video RAM of 256MB eller bedre

 

 

Anbefalede systemkrav

Anbefalet OS: Mac OS® X 10.9 eller nyere

CPU: Intel Core i5 Processor eller bedre

Videokort: NVIDIA GTX 650 eller bedre

Ram: 8GB RAM

Harddisk: 12 GB

Læs flere indlæg

33 kommentarer

 1. Candy siger:

  Hvilken mac er det så?

  • Sims Leksikon siger:

   Det har vi ikke undersøgt. Har du en Mac må du kigge på hvilke specifikationer den har, og se om det matcher :-)

 2. Selina siger:

  Det kan godt være, at jeg spørger dumt nu, men kan Sims 4 fungere på en Macbook Air?

  • Sims Leksikon siger:

   En Macbook air er ikke pr standard en og samme. Du kan opgradere visse dele af dens hardware, og dermed få den til at performe bedre på bestemte områder. Du bliver derfor nødt til at finde ud af præcis hvilke specifikationer din macbook air har, og se om de matcher minimumskravene.

 3. Cecilie siger:

  Jeg har en macbook pro 13″, med Mac os x. (Over det der står der) tror du den kan kører på den?

  • Sims Leksikon siger:

   Hej Cecilie,
   Læs svarene vi har givet til andre ovenover, det samme gælder i dit tilfælde. :-)

 4. Theresa siger:

  Hej. Jeg er dog lidt i tvivl om min iMac ville kunne køre Sims 4. Den har OS X Yosemite (10.10.1), men den har minimum processor, hukommelse og grafik, og den er fra 2007. Jeg har Sims 4 til Windows, som virker fint….men det er lidt langsomt….og alting er fint nok, med grafik osv. på den computer, så jeg er lidt bange om min iMac er virkelig dårlig, og om den overhovedet ville kunne køre Sims 4….
  Hilsen Theresa

  • Sims Leksikon siger:

   Som skrevet i indlægget og besvarelser til alle de andre med samme spørgsmål, vi kan ikke hjælpe med det. Hiv fat i en du kender der kan kigge på din mac’s specifikationer og sammenligne det med spillets krav, og så får du svaret. :-)

 5. Alex siger:

  Det kan godt være jeg spørger lidt dumt, men jeg har ikke forstand på det, så derfor spørger jeg jer!
  Jeg har lige købt mig en ekstern harddisk, for at gøre min Mac hurtigere – så jeg ville bare spørge om det var muligt at installere Sims4 på harddisken, så det ikke ligger og fylder på selve computeren?
  Jeg ved ikke om det er et latterligt dumt spørgsmål, men jeg prøver dog alligevel :)

  • Sims Leksikon siger:

   Hej Alex,

   Umiddelbart ved vi ikke om spillet overhovedet ville kunne fungere, hvis man kører det via en ekstern harddisk. Men det har du måske undersøgt på forhånd? Vi må i hvert fald være svar skyldige her, men måske der er andre herinde der kan komme med et bedre og mere fyldestgørende svar. :)

  • Hannah siger:

   Hej Alex!
   Hvad fandt du ud af, kan det lade sig gøre? Tænker nemlig på at gøre det samme, men vil ikke bruge penge på en ekstern harddisk, hvis ikke det fungerer. :)

 6. Theresa siger:

  I burde virkelig lave en app, Sims Leksion. Jeg elsker virkelig denne her side. :)

 7. Liv v siger:

  Ja!!! Mega god ide med en app. ;-)

 8. Mikkel siger:

  Til alle dem, der ikke ved om deres mac kan køre The Sims 4, så kan du downloade dette lille program, som vil fortælle dig hvor du skal kigge for at se om din mac kan køre spillet.

  http://www.mediafire.com/download/usp568fyo1ssqfg/Kan_jeg_køre_The_Sims_4.zip

  //Mikkel

 9. liv v siger:

  En ide til et indlæg: Mods!!! Spiller selv med mods til dem der ikke ved det men gerne vil prøve det. Bare en ide nu hvor i ikke ligger så meget ud.

  • Sims Leksikon siger:

   Hej Liv,
   Tak for tippet, vi mangler dog ikke ideer til indlæg, men tid til at lave dem. ;) Du skal være velkommen til at skrive et indlæg om mods og sende det til os.

 10. Kamille Marie siger:

  Jeg synes ikke at siden er så aktiv lige for tiden, men jeg ved godt hvorfor;) Jeg har en ide til et godt indlæg til jer. Jeg tror at det ville være sjovt for mange hvis i måske ville lave et indlæg om Sims 4 Arbejdsliv-læge og kriminalbetjent Karrierene:) De er jo offentliggjort;) Så det kunne måske være en ide…?…

  • Sims Leksikon siger:

   Hej Kamille,
   Du kan læse præcis hvorfor siden ikke er så aktiv, i det indlæg der ligger på forsiden. Vi mangler ikke ideer til indlæg, men bare tid til at lave dem. :-)

 11. kamille marie siger:

  Det er nok ikke lige det rette sted at spørge, men er der nogle der ved om man kan læse godnathistorie for en simmer? Hvis er der så nogle der vil hjælpe mig med hvordan man gør?:) Tak på forhånd;)

  • Ansusk siger:

   Det kan man sagtens. I sims 3 skal du bare havde udviklings pakke lev livet så vil n teenage (tror jeg) til olding vil de kunne læse historie for et barn.

 12. Kira siger:

  Kan i ik snart få mere tid der er 2 månder siden i lagte noget op

  • Sims Leksikon siger:

   Døgnet er desværre ikke blevet længere end 24 timer, og det gør det nok heller ikke i nærmeste fremtid – så vi får ikke bare lige mere tid. ;)

   • frederik siger:

    ja men 2 måneder er alligevel længe.Med så sjældne opslag føler jeg i lige så godt kunne lukke siden ned

    • Sims Leksikon siger:

     Der er jo ingen der siger du skal komme herind hver dag og lede efter nyt, det gør du ganske frivilligt. Er siden ikke længere brugbar for dig så bliv væk, og lad dem der stadigvæk kan bruge flere års brugbar information glæde sig over det.

 13. frederik siger:

  det var ikke sådan ment. Syntes bsre to måneder eer lang tid og desuden jeg der er flere brugere der syntes det samme. jeg siger bare at det også er mange penge at holde sådan en side i gang.

  Men jeg syntes bestemt i skal gøre det. For som i selv siger, er der stadig mange der bruger det, og regner da også selv med at gør det ind imellem.

  • Sims Leksikon siger:

   Det er ikke dyrt at vedligeholde denne side. Til gengæld er det timemæssigt dyrt for os at vedligeholde den, tid og lyst som vi lige nu ikke vil bruge på det. 2 måneder er lang tid, men allerede til nytår skrev vi, at der fremover kun ville komme opdateringer når vi havde tiden og lysten til det. Vi kommer derfor ikke til at skrive flere indlæg, bare fordi der er nogle der synes det er lang tid siden. Det må folk vælge at respektere, eller gå et andet sted hen. Så enkelt er det :)

 14. Asta siger:

  Måske kunne i få nogle flere til at skrive her inde. Folk med tid og løst, for jeg tror der er rigtig mange her inde der gerne vil give et bidrag.

  • Sims Leksikon siger:

   Vi har tidligere skrevet, at alle der har lyst til at give et bidrag skal være velkomne til at sende os en mail med deres forslag til indlæg. Men det er endnu ikke sket (de fleste synes nok det er sjovere at læse, end bruge timer på at lave ;))

 15. Julia Lyhne siger:

  For at købe sims til mac, og kunne spille med det nye opdatering med arbejdstid og det er, skal man så både købe standart edition og arbejdstid?

 16. Gitte siger:

  Hei, jeg har macbook airOS X Yosmite versjon 10.10.1, 13 tommer, 2011 modell)
  Jeg har veldig lyst til å laste ned the sims 4 på min mac, men vet ikke om den har plass eller om spille kommer til å fungere dårlig og gjøre macen min treig?
  Macen min har:
  Prosessor: 1,7 GHz Intel Core i5
  Hukommelse: 4 GB 1333 MHz DDR3
  Grafikk: Intel HD Graphics 3000 384 MB

 17. Macnie siger:

  Hey, jeg er SÅ desperat!!! jeg har spurgt så mange efterhånden og ingen kan hjælpe mig :(
  jeg spillede mit sims4 på en windows bærbar og nu har jeg en splinter ny imac fra august 2015.
  min problem startede allerede på bærbaren og problemet er, at når jeg åbner the sims, så ser alt fint ud, men så snart jeg vil spille en sims/familie så er de væk og hele min “spillebar” hvor man plejer at kunne se deres behov, er væk.
  Det ligner en kæmpe glitch, for ALLE sims er væk, selv naboerne og bilerne der plejer at køre på gaderne.
  Mit spil føles som en ghost town.
  jeg har slettet spillet flere gange og startet det op igen fra bundn, men det har ikke hjulpet.
  Jeg håber nogen læser min kommentar og vil tage kontakt til mig, for jeg kan ikke spille mit spil :(
  fang mig på: makeupmagny@hotmail.com
  TAK :)

 18. Cirkeline siger:

  Hej, når jeg er inde i Origin på min Macbook-pro, er sims 4 spillet “gennemsigtigt”, og jeg kan ikke trykke på knappen “spil”. Håber du kan hjælpe.

  Vh Cirkeline

 19. sophia siger:

  hej ville høre om jeg skal købe en stanard udgave sims 4 til min macbook pro, eller om der er digital

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *