Midnight Sun Challenge

midnat sol udfordring

Vi har tidligere skrevet om forskellige udfordringer til dit Sims spil. Blandt andet er der Legacy udfordringen og så har vi skrevet om forskellige ting du kan gøre for at udfordre dig selv i dit spil.

En læser gjorde os for nylig opmærksomme på en udfordring, som vi ikke kendte til i forvejen. Den lyder sjov, så vi tænkte at vi ville introducere jer for den.

 

Midnight Sun Challenge

Du kan ikke huske ret meget af hvad der er sket, men dit krydstogtskib sank, redningsbåden gik i stykker og du endte her…. Velkommen til Midnight Sun Challenge, MSC!

Først og fremmest så er det meningen at denne udfordring skal spilles i en speciel verden, Isle of the Midnight Sun, hvilket er en isoleret ø, hvilket er meningen i denne udfordring – du kommer til at være isoleret.

Der findes to versioner af verdenen. Version 2 skal du bruge hvis du ikke har Paradisøen og Version 3 skal du bruge hvis du har Paradisøen. Verdenen i version 3 har en husbåd og så er der mulighed for at dykke. Du kan sagtens have begge verdener installeret på samme tid.

Download Isle of the Midnight Sun

v. 2 – Grund spillet (ø version)
v. 3 – Paradisøen (husbåd version)

MSC3

 

Sådan spiller du med Midnight Sun udfordringen

Det anbefales at du har enten Verdenseventyr eller Universitetsliv installeret, da det ellers er umuligt at spille uden at bryde reglerne.

Du starter med at lave et nyt spil i den verden du lige har hentet – Isle of Midnight Sun, og så laver du en ny simmer som er enten ung voksen eller voksen. Det er helt op til dig hvordan simmeren skal se ud. Når du har lavet din simmer flytter du dem ind på den eneste grund der er i byen, en 10 x 10 grund som koster 13.500 simoleoner.

Denne simmer er nu starten på den familie, hvis mission er at overleve på denne lille ø i 5 generationer. Udfordringen er gennemført når det første barn fra den femte generation bliver ung voksen. Din simmer må gøre hvad de kan for at tjene penge, inkl. male, skrive, fiske osv. Du skal spille med den levetid der hedder normal, således at en simmer bliver mellem 80 og 100 dage.

Eftersom der ikke er andre simmere i nabolaget bor din simmer i total isolation. Formålet med denne udfordring er isolation og derfor må du IKKE tale med hverken postbuddet eller paparazzier som kommer i nærheden af din grund. Det gælder også havfruer som du kan finde i version 3, hvis du har verdenseventyr.

Dette betyder også at du er nødt til at rejse til enten Frankrig, Kina eller Egypten for at finde en partner at få børn med, da du heller ikke må adoptere. Men vær opmærksom på at en simmer kun må tage på ferie tre gange i deres liv og de må ikke besøge det samme sted mere end to gange. Hvis din simmer har været på ferie 1 gang, så må de ikke tage på universitetet.

 

Spiller du med Universitetsliv?

Hvis du har installeret Universitetsliv er der lavet den tilføjelse at din simmer må gå på Universitetet i stedet for at rejse til et andet land, for at finde en partner. På Universitetet gælder de samme regler med at de må tage afsted to gange så de kan færddiggøre deres uddannelse, men de må ikke rejse afsted en tredje gang. Hvis en simmer har været på universitetet er det forbudt at rejse til et andet land.

Hvis du har Ind i Fremtiden installeret, så er det ikke tilladt at rejse til fremtiden.

En vigtig detalje er at alle der fødes på grunden eller giftes ind i familien SKAL bo på øen og må aldrig forlade den før Manden med Leen sørger for at de kommer et andet sted hen. Den eneste undtagelse til dette er det begrænsede antal ferier som er tilladt. Under en simmers barndom må du aldrig selv vælge deres egenskaber, de skal vælges tilfældigt. Du må ikke prøve at sende dine børn på kostskole, da det ikke er muligt for en taxa at hente dem.

Til sidst… Du må ikke bruge snydekoder med mindre det er for at nulstille en simmer (resetsim) eller flytte noget der er i vejen (moveobjects). Det er selvfølgelig op til dig selv om du vil følge reglerne i denne udfordring, men du må ikke bruge mods som ændrer forudsætninger i spillet med hensyn til færdigheder, humør osv.

Hvis du har Årstider: Fordi øen ligger på en lav grund og sneen ser forkert ud her, så bør du slå sneen fra og vælge at det ikke kan blive vinter – det kan du gøre i indstillinger i spillet. Dette er blot en anbefaling, men du bestemmer selv.

 

Har du prøvet Midnight Sun Challenge?

Vi vil super gerne høre hvilke erfaringer i har med Midnight Sun Challenge! Vi har ikke selv prøvet det endnu, men vi skal bestemt ikke udelukke at det sker. Brug endelig kommentarfeltet til at dele tips og hjælpe hinanden :-)

Article Tags :
Læs flere indlæg

52 kommentarer

 1. Frida siger:

  Vil så gerne spille med denne udfordring men ved ikke om jeg må downloade verden for min far

 2. Frida siger:

  Mega glad jeg må godt få verdenen for min far. Venter bare på jeg kommer hjem fra sommerhus:))

  • Sims Leksikon siger:

   Dejligt at høre Frida. Vi glæder os til at høre hvordan det går med udfordringen :-)
   /Anja

 3. Kamilla K siger:

  Jeg vil ikke kunne klare den udfordring, jeg for det selv svært med at være gift med den same mand i lang tid adgangen. Så det kan jeg bare ikke! Meeeen det lyder fedt nok

 4. Asta siger:

  Har tit lavet øer hvor mine simmer skal over leve men jeg har aldrig prøvet at bruge MSC faktisk er jeg i gang med en nu :-)

 5. Frida siger:

  Hej simsleksikon kan i måske ikke skrive om 100 baby Challenge ? Vil bare gerne høre lidt om den har nemlig set lidt videoer på nettet håber i kan bruge mit forslag:)))

  • Sims Leksikon siger:

   Hej Frida. Vi vil lige læse op på det, vi kender den ikke. Hvis det er noget der kræver snyd eller mods kan det dog godt være vi ikke skriver om det :)

 6. Letse siger:

  uuuuhhhh det lyder mega fedt jeg er igang med at downloade verden nu så jeg kan prøve det :D :D

 7. Sara siger:

  Vil gerne prøve det! Men har lige et spørgsmål: må man kun lave en simmer?

 8. MuzzeMuzze siger:

  Jeg ved godt at det her er nok det forkerte sted at spørge, men…
  Tror I at 16 GB RAM vil være god til at køre alle Sims 3 udvidelsespakkerne + et par x-tra pakker? Altså sådan så det kører smooth?
  Jeg har ikke særlig god forstand på computere, men prøvede at forklare jer så godt som muligt :)
  Tak på forhånd :3

  • Sims Leksikon siger:

   Hej Muzze,

   Det gør slet ikke noget at du spørger, og det faktisk et spørgsmål der er rigtig mange der stiller – så du er slet ikke skæv på den. :) Når det er sagt, så bør 16 GB RAM være mere end rigeligt! Sims 3 grundpakken kræver 4 GB RAM for at kunne køre optimalt, og med alle udvidelsespakkerne kommer det ikke op på 16 GB – så din computer burde have de bedste vilkår for at kunne køre alle spillene :)

   Mvh Mille

   • MuzzeMuzze siger:

    Mener I at den kan køre på højeste grafik og samtidig køre smooth? Vil virkelig gerne vide om den kan det….
    men mange tak og undskyld jeg spørger så meget :D
    Ps. Jeg kiggede på en pc og den så god ud… Men ved ik helt, så :)

    • Sims Leksikon siger:

     Det tør vi desværre ikke love. Det afhænger også af grafikkortet, og ikke alle er lige gode. Vi ved desværre ikke nok om det til at kunne vejlede yderligere. Men hvis du siger til ekspedienten at du skal kunne spille computerspil, så kam de hjælpe :-)

     • MuzzeMuzze siger:

      Okay :)
      Der stod på hjemmesiden at den kunne spille nutidens computerspil fra højt til højeste indstillinger – tror du det ville gå med Sims og alle dens udvidelsespakker + et par x-tra pakker?
      men tak for svaret igen :)

     • Sims Leksikon siger:

      Ja mon ikke? Men som sagt vil vi ikke love noget, for så kommer i jo bare efter os hvis det ikke virker ;-) Men det lyder lovende.

     • MuzzeMuzze siger:

      Okay :) tak for svarene

 9. Lucia siger:

  Hey sims leksikon, har i tænkt jer at prøve? (ren nysgerrighed)

  • Sims Leksikon siger:

   Ja muligvis :-) Vi spiller ikke selv så tit da vi har svært ved at finde tiden til det med arbejde osv., men vi synes i hvert fald det lyder som en sjov udfordring.

 10. Sille siger:

  hvad med børnene? er det sådan gjort at børnene ikke kan komme i skole og er det sådan at man slet ikke kan komme væk fra øen?:) hvad nu hvis man skal til købmanden eller boghandleren? er der overhovedet nogen af de ting i verdenen Mvh Sille:):):):):)

  • Sara siger:

   Hej Sille. Den ø man bor på er den eneste i hele byen så jeg tror ikke de kan gå i skole men ved det ikke :-)

 11. Sara siger:

  Er det sikkert at downloade den? :-)

 12. sara siger:

  hej simsleksikon må man godt bygge et hus på øen?

 13. Sille siger:

  Okay tak Sara:-):-)

 14. Amalie siger:

  Hej simsleksikon er det sikkert at køre?

  • Sims Leksikon siger:

   Vi tør naturligvis ikke love noget, når det ikke er EA der har skabt det, men eftersom det er en stort set tom verden har vi svært ved at forestille os at der kunne være noget der ødelægger spillet. Vi turde i hvert fald godt selv installere det :)
   /Anja

 15. Frida siger:

  Hej simsleksikon. Hjælp mig den vil ikke downloade den. Eller jov det vil den godt men den spørger hvad for et program jeg vil downloade den i. Ved i hvad for et format/program jeg skal svare på? Håber i vil hjælpe mig:))

 16. Anna siger:

  Yay, jeg er igang! Det er faktisk rimelig sjovt, men lad os nu se om jeg kan holde ud intil 5. generation… Er så dårlig til at spille på den samme familie i lang tid ;)

 17. Sara siger:

  Skal helt klart prøve!

 18. Sara siger:

  Må man få et job?:-I

 19. Sara siger:

  Skal man slette sin postkasse? Man kan gøre det med testingcheatsenabled true ik’?:)

 20. Sara siger:

  Har lige set en video hvor hun har pets/kæledyr hvor vilde dyr og andre ting bare lige pludselig kan komme og hvis man ikke ved hvordan man downloader CC og andre ting til at hjælpe ens spil eller whatever men hvordan får man dem så væk?:-I

 21. Sara siger:

  Hvilken er bedst at spille i? For hvordan kan man have fået en husbåd når man er strandet?:/

 22. Sara siger:

  Vil i ikke lave en guide til hvordan man downloader det?:-I

 23. Liv Nordentoft siger:

  vil i ikke lave et indslag om the 100 baby challenge :P

 24. Marikka siger:

  Går igang med udfordringen nu :D

 25. Bjarke siger:

  Vildt fedt!

 26. Liv siger:

  Man kan da ikke få børn på uni og er der en regl for vor mange børn man må få?

 27. Bjarke siger:

  Må vi rejse til fremtiden, måske bo der? (Hvorfor laver jeg så mange stavefejl :P)

 28. Grith siger:

  Hej.. Hvis man har pets/kæledyr, må man så have kæledyr på sin øde ø ?

 29. Smile siger:

  Øv at man skal downloade øen. Er der en anden måde man kan gøre det på? For den lyder total fed? Jeg har paradisøen, og der er jo en øder ligger for sig?

 30. clara siger:

  hej kan man lave udfordringen uden universitetsliv eller verdenseventyr for har kun pets paradisøen sims 3 grundpakke og årstider for vil meget gerne

 31. Nappa siger:

  Giver mig i kast med udfordringen nu

 32. Emma siger:

  Har lige downloadet verdenen til mit spil, og jeg glæder mig rigtig meget til at komme igang, woohoo!

 33. Julie siger:

  hej jeg ville lige høre hvor at man kan downloade verdenen henne?

 34. Rosalina siger:

  Den bliver svær, men er lige gået i gang:-)
  Nogen specielle tips?

 35. Rosalina siger:

  Kære Simsleksikon
  Må hver simmer rejse 3 gange? Eller er det for hele spillet?
  Vær venlig at svare på denne besked simsleksikon, ellers forstår jeg det nemlig ikke…
  Rosalina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *