For at få en karriere inden for madlavningsbranchen, så skal du søge job på en af restauranterne. Det ligger ligesom mellem linjerne, at det er nødvendigt at være god til madlavning for at blive en god kok.

Når din simmer bliver femstjernet kok får du et mesterkok køleskab, der både er et trofæ og med til at forbedre kvaliteten på alle måltider der laves på det. Det kan du finde i familiens inventarliste. Som kok på de højere niveauer, får man også gratis måltider på byens restauranter.

I nedenstående tabel ser du de forskellige niveauer der er i madlavnings karrieresporet.

KarriereniveauJobtitelArbejdstiderLønForfremmelsesfaktorer
1KøkkenkarlMandag, tirsdag, fredag, lørdag og søndag
15-21
$25/timen
$150/dag
Madlavningsfærdighed og humør
2KrydderidrysserMandag, tirsdag, fredag, lørdag og søndag
15-21
$32/timen
$192/dag
Madlavningsfærdighed og humør
3GrøntsagssnitterMandag, tirsdag, fredag, lørdag og søndag
15-21
$39/timen
$234/dag
Madlavningsfærdighed, humør og forhold til chef
4IngredienssmagerMandag, tirsdag, fredag, lørdag og søndag
15-21
$57/timen
$342/dag
Madlavningsfærdighed, humør og forhold til chef og kollegaer
5KokkeassistentMandag, tirsdag, fredag, lørdag og søndag
15-20:30
$87/timen
$479/dag
Madlavningsfærdighed, humør og forhold til chef og kollegaer
6KonditorkokMandag, tirsdag, fredag, lørdag og søndag
15-20:30
$108/timen
$594/dag
Madlavningsfærdighed, humør og forhold til chef og kollegaer
7SouschefTirsdag, fredag, lørdag og søndag
15-20:30
$124/timen
$682/dag
Madlavningsfærdighed, humør og forhold til chef og kollegaer
8ChefkokTirsdag, fredag, lørdag og søndag
15-20
150/timen
$750/dag
Madlavningsfærdighed, humør og forhold til chef og kollegaer
9KøkkenchefMandag-torsdag
15-20
$210/timen
$1050/dag
Madlavningsfærdighed, humør og forhold til chef og kollegaer
10Femstjernet kokFredag, lørdag og søndag
15-19
$350/timen
$1400/dag
Madlavningsfærdighed, humør og forhold til chef og kollegaer